25347
  • petesilver
    Azért ez szép manőver volt!
  • petesilver
    Hazso kéne ide, meg Prezsi, ők tudnának versenybeli élmények alapján nyilatkozni. Most mindkettő iRacingezik, azt nem tudom nyomják-e mellette az LFS-t, elképzelhető. Inkább azt mondanám, hogy sokkal több minden szól az iRacing mellet ha választani kell, mint az LFS mellett szólna.
  • lac coo
    Tülkön ülni valóban kellemetlen lehet !

Amúgy épp a lézeres szkennelés az ami nem feltétlen kell a sikerhez ..
    Az egész rendszerre értettem, hogy valszeg ráharapnak .. Hidd el a legtöbb usernek teljesen mindegy, hogy fél méterrel hossszabb -e a pálya vagy sem. Úgysem tudja meg soha ...
  • symbol
    lac coo és alex:
    lehet ráharapnak, sőt, pár év elteltével lehet, hogy divatba jön ez a lézeres szkennelés, mint anno a GPS, de azért tudjuk hogy ez költségesebb, a liszensz meg minden.

miért gondolom hogy kivégezve. az iRnek van egy kurva jó alapja, amiből még nem hoztak ki mindent, de szerintem rövid időn belül előrelépések lesznek ilyentért.

LFS fizikában lehet egál és jó, DE a fizikához számomra az FFb az érzés is erősen közrejátszik, mert csak ez adja át az aszfalttal való találkát, ilyentért szerintem jobb az iRacing. (nevezzük játékélményileg)

a West-srácokról tudok :( nagyon vártam az a projektet :(
    sajnos támogatói hiányban annyi. hihetetlen. mai napig itt van pár kép a gépen tőlük. hihetetlen, hogy mennyi idő energia lehetett benne (és lelkesedés) és mi lett belőle. :(
    sajons ez van, de ahogy alex mondja, az iRacing mellett ottvan 5000 szimrajongó, ott van egy milliomos(?!), ott van már egy csomó eredeti pálya, és hamarosan rengeteg autó. őszintén? szimulátoros berkekben sikerre van itélve.
    az LFS lehet jó meg minden, de mit tagadjam, engem az iRacing teljesen megvett a pályagödörjeivel, az érzéssel.

netKar? lehet jó, de behozni az iRacinget?
    ahova folyamatosan ezerrel nyomatjuk a pénzt? az iRacing sem fog tülkön ülve várni a konkurencia válaszára. bár kiv lennék, de "sajnos" annyi mindenben egyik sem tud akkorát előre lépni hogy azt a sok szinten fellépő iR hátrányukat ledogozzák.
  • kifli
    láttam és lenne is rá pénzem mivel most adtam el két régebbi myomtatómat csak nem tudom mit vegyek belőle. Driftelni nem offline gondoltam twinbe rohatjó driftelni és nem is csak kizárólag driftelnék vele. De szerintem akk inkább maradok lfs-nél. Hál istennek most az is kezd kicsit fejlődni most raknak majd bele vw shiroccot és hátha folytatódik ez a tendencia és más autók is kerűlnek bele de ez már kicsitt off. De köszi a segitséget
  • lac coo
    Na jó ....én sem tudok :))))
    De ne keverjük már a csúszást a driftel ! :DDDD
    Itt ha csúszás közben megforog a kerék ( ami már önmagában csoda :)))) el is száll az egész :)))

Vagy csak én vagyok béna ehez (is), de azért hiszem ha látom ...
  • Alexease
    A Solstice-t lehet csusztani rendesen. Majd Juan bemutatja:) En meg drift-fizikas rF MOD-dal sem tudok driftelni:DD
  • Alexease
    Azert az LFS eleg jo, leszamitva hogy nincs benne elegendo liszensz (penz). A jatekmenetet ne hasonlitsuk, az iR teljesen egyedi, ebben az elso. Meg a West-fiverek terveztek hasonlot 6-8 eve mint az iRacing (alap engine, vasarolhato kategoriak, palyak, autok stb.), de ok is behaltak a penzhiany miatt (meg a hazukat is eladtak:D).

De a netKar-t sem erdemes leirni, legalabbis mint tudas, az mashelyzet, hogy abban sincs penz:)

De teny, hogy szerencses helyzetben van az iRacing, jok a fizikai, szimulacios alapok, van ismerettseg, es a legfontosabb, hogy van PENZ (es igy liszenszek, autok, palyak, elore finanszirozott szerverek, szervezes)!
  • lac coo
    Hát én megnéznék egy drift videot iRacing fizikával ! :DDDDDD
  • Alexease
    Lehet, de minek:) Ez nem az a jatek:) Kicsit luxus lenne tobb 10000 forintert offline bohockodni vele. Ha driftelni akarsz, akkor ott az LFS. Fizikaban egykategoria, csak megis mas. Ha meg driftelni akarsz, akkor a tobbi teged nem is erint, felesleges erre koltened.

Amugy nincs DEMO vagy ingyenes lehetoseg. A kis penzed ide nem jo, nezd meg abanner alatti szoveget, es szorozd be...;)
  • lac coo
    Kivégezve ? :)))
    Azért ne hidd , hogy más nagy nevű csapatok nem harapnak rá a témára ....
    Mivel PC a warez miatt mára már online-fizetős platform lett ( mást nem igen éri meg fejleszteni ...) tuti sok cég biztos hasznot, eladhatóságot lát benne ....És ez így is van rendjén, konkurencia nélkül nem egészséges a dolog ....
    És azért valljuk be :az online -móka nélkül ez is csak egy szim lenne a sok között ....
  • lac coo
    Szerintem nem , ez a fizika (gumi) alkalmatlan rá !
    De majd Juan érdemben tud erről nyilatkozni ! :)))
  • lac coo
    Ha csak a fizikát nézzük, nem jobb csak más...Mindekettőnek vannak erősségei és hibái is .LFS gumifizikában szerintem máig veretlen .iRacingben újdonság a pontosan moddelezett pályák, tele van huplikkal, gödrökkel ....Meghibásodás, személyreszabhatóság viszont röhelyes, nem beszélve a néhol enyhén fura megoldásairól ( rajt, auto-fék megálláskor stb ...)
    Ha az LFS tetszett ez is tetszeni fog , online támogatása nagyon jó (persze egyelőre konkurencia nélkül ...) .
  • kifli
    ja egy fontos kérdés lehet ebben driftelni?
  • kifli
    van rá mód hogy kipróbáljam anélkül hogy megveszem? én lfs-t nagyon szeretem de halottam hogy iracing is nagyon jó és mivel most van egy kis pénzem nemtom melyiket vegyem meg
  • symbol
    már bocs, de vicces vagy.
    szerintem egy iRacinges aki nyomja mit mondana? azt hogy ez a jobb. ennyi.
    szerinted dale, huttu, és sorolhatnánk mért ezzel nyomják?
    ahogy kiveszem a soraidból neked nem számit annyira az anyagi vonzata, a LEGjobb érdekel. Akkor pedig nem kérdés a hiányosságok ellenére sem.

És én lehet elvakult iRace fan vagyok, de miért? Azért mert jobbnak tartom. Hülye lennék ennyit kiadni egy sz*rabb programért nem?

lfs-nél csak a demókat próbáltam, de ugyan már. az iRacingé a jövő. miért? mert a pénz nagy úr. azért. és ennek most lehet örülni is meg nem is. a hardcore online-konkurencia pár éven belül ki lesz lehet végezve.
  • kifli
    fizikában jobb mint lfs? Lécc ne olyanok válaszoljanak akik valamelyik sim elvakult imádója hanem olyan aki mindkettőt kipróbálta és vannak valódi indokai hogy melyik jobb és miért
  • lac coo
    Így kell ezt csinálni ! :)))). Többet sem fog így megkegyelmezni az iR :))))
    ( eléggé pattog a hang, nekem is fps problémáim vannak eddig lazán elbírta a fraps-ot, mostanában ezt csinálja ...)
  • Alexease
    Most lesz Skippy, mar 40-en jelentgkeztek ra:)
  • Giovanni #3993
    Weekly kupában majd hétvégén lesz futam, 9-10-én.
  • Alexease
    Persze hogy jobb a verseny, ott 3x annyit ad. De a TT melett ajanlottam azt is (#3944), csak az Renatonak nem tunt fel:)

Csak ilyen minimal SR-nel, azert is biztonsagosabb legalabb egy kicsit TT-vel feljebb vinni (1db TT), mert versenyen barmi megtortenhet (neked tolatnak vagy szembejon valaki):DDDDDDD

Most az utobbi versenyeken vesztettem egy kis SR-t (ami azert visszajott;D), de csak olyanok miatt, hogy megallt valaki elottem, hatulrol megtoltak a kifliben, ramtamaszkodtak es elkuldtek fuvetnyirni, vagy eppen bele lagoltak az automba:DDDD
  • petesilver
    Hát az lesz, direkt nem mentem időmérőt sem. Az a baj, hogy Lagunán nincs nagyon hova menni ha középre rak, így is satuztam végig, meg figyeltem hátra :) aztán a jobbosban már szélesen lassan mentem, de gondolom akik összeakadtak az elsőbe, jöttek hátulról 1000L. DE kiindulva abból, hogy skippivel a jobbak mennek, asszem hagyom a szappandobozt, és sr-t megyek skippivel gyűjteni!
  • viziloitato
    Renátónak igaza van, versenyen jobban kapsz SR-t, mint TT-on. Ha nagyon kell az SR, akkor már a rajtnál engedj el mindenkit, a lehető leghamarabb, és az első kanyart utolsóként kezd. Most mentél a többiekkel, mint máskor, és összetörtek, de ha nyugodtabb vagy, akkor ez nem történik meg, és az SR-ed szárnyalni kezd.
  • petesilver
    Skippi után nagyon erős a kontraszt egyből szappantartóba ülni. Olyan mintha bedrogozott lassítottfelvétel állapotába mennél egy hintával. brrr. Olyan érzésem volt Lagunán vele, hogy soha nem érek oda a következő kanyarig bakker! :)

Van ez a weekly Road Legends cup. Van benne practice, meg talán time trial, de verseny opció nincs :) előző héten összesen negyvenen indultak rajta, ott megcsíphettem volna a TOP50-es helyezést! :)
  • Alexease
    Nem, arnyekokban a Papy mindig jo volt. Mar 2003-ban tuti vetettarnyekok voltak, cockpitbe vetulok, sot masik autorol is! Ez a 2Pass valszeg az egymasravetulo arnyekokat es a szeluket tuningolja (nem teszteltem).
  • Alexease
    Ma mar en sem megyek tobbet a szappantartoval:) Meg tolok egy Skippy vs Summit-ot (az jo:P), legalabb lehet gepeszkedni:)
  • petesilver
    én ma nem izzítom be a játékot már tuti. SR -re mentem Lagunán. Startnál belémszállnak hétulról, második kanyarban tömeg, lassan, külső íven tötyörgök, had menjen mindenki. ÁÁÁ, ez se jó, faszkalap fontosnak érzi hátulrúl szűk ívről belémszállni. Bal oldalával pont elütötte a futóművem. Mi a picsának kell erőlködni, könyökölni második kanyarban egy 11 körös versenyen? Jöhetnek a Renato félék okoskodni vazze, de ahol 11 autó együtt van még, ott nincs mit tenni, elöttem voltak, szűk ívről belémszáll a paraszt. És millió hibapont rohadjon meg, ütközés, lelökött a pályáról, visszamentem, nem fordult az autó, újból le a pályáról, szakadna darabokra a rohadt sr!
  • lac coo
    Gondolom azért mert ezen is csak hozzáfoltozott árnyékok vannak ...
  • Alexease
    Az Advanced-t visszakapcsoltam, az OK-s. A 2Pass a bunos:) Szebb arnyekokat csinal.
  • lac coo
    Az mindegy ,az még mindig ütős ! :)))
  • Alexease
    Az a zsir mar 2 eves:D
  • Alexease

Azert van kulonbseg a szaggatas (folyamatos keves fps) es a stutter kozott;) 100 fps kormnyeken ment folyamatosan, csak a kanyarokban eset le 1 fps-re;)))))
  • lac coo
    Az én játszós gépem valóban régi, bár nem lehet panaszom rá ,játszogatni pont elég, Alexé viszont elég zsír ....
  • viziloitato
    A végén még kiderül, hogy egy 3 éves géppel akartok max beállítások mellett játszani, és azért szaggat...
  • lac coo
    Az Advanced Shader szerintem mehet vissza, a 2Pass ( az mi az ? ) viszont nálam is kapásból befelezi az fps-t .
  • JuanG
    mentem most egy skippy versenyt, 2. helyről indultam, első kanyarnál hátulról egy csávó rossz pedált nyomott, kilökött vagy hármunkat, utána boxutcából kijövet 12. voltam, a végén 6. lettem, nagy harcban majdnem ötödik...nem volt rossz futam :)))
  • Alexease
    Nekem mukodott... egyideig;) Most mar nekem is kek halalos:)))
  • Alexease
    Vegre megint van fps-em:D Kikapcsoltam az Advanced Shader-t es a 2 Pass reszt es teljesen jo lett (neha >350fps:DDD). Meg ki kell probalni, hogy melyiket tudom visszakapcsolni:D

Amiota tag vagyok nem mentem annyi versenyt, mint ebben a ket napban, a teszteles miatt;) Most buktam majd 1 tized SR-t, mert megalltak elottem az 1. kamyarban, az iven (laguna). Raadasul Magyar volt:/ Ha erre jar, akkor itt is sorry, de nem tudok repulni:D
  • petesilver
    Alex, ha a 3d rippert elindítom global módban, rongyá fagy a gépem. Neked hogy sikerült iracing alá beüzemelned?
  • petesilver
    legakább is rajta vagyunk! :) sosem annak indul, de szinte mindig az lesz belőle :)