25347
-
Solt #4332 Igen, nem voltam pontos. Ehhez képest majdnem minden gagyi! :) -
#4331 Az LFS/netKar OK (bar nem 100-as), az rF-hez meg erdemes a RealFFB-t hasznalni (bar ott fontos, hogy jo legyen a MOD). A GRID felfuggesztesben (suly dol/csavar/mozog) azthiszem OK volt, csak az egyeb efekteket tolta az efektpanelrol.
De teny, hogy a papy mindig jo volt FFB-ben;) -
Solt #4330 Ez a legnagyobb "gondom" az iRacing-l! Ezek után minden feedback effekt gagyi... :(( -
#4329 De jobb ha sajatmagad probalod ki oket (Spring/Damper). Bar LFS-ben, netKar-ban, iRacing-ben nem biztos/hiszem hogy mukodik, de az rFactor (ISI engine) es egyeb mas (pl. GRID) biztos hogy hasznalja. -
#4328 Köszi ! -
#4327 Igy;) A Spring a "kamu" ellenalas a Damper a "kamu" "razkodas".
-
#4326 Elvileg a legelső csúszka az effektek felett a logitech diverben.
150% ról vedd le 70 % ra pl. -
#4325 Ezen a kormányon lehet valamitállítani, hogy alapból ne legyen olyannagy ellenállása az FFB-nek ? Nehezebb tekern ia kormányt mint amilyen erősek az efektek benne ...
DFP driverét tettem fel ... -
#4324 Ja az OK:))) Igen az erzesre segit, mert amikor 200-rol lehullik 40-re, olyan mintha kepregeny lenne, pedig nem;) -
pasztor #4323 FPS cap, hogy ne tudjon mittomén 90 felé menni. ;) -
#4322 Lehet volt annyi eszük azokat a gombokat úgy kezeli mintha g25-ön valami gomb lenne pl. -
#4321 Hát a tárcsa egyelőre nem is nagyon érdekel ...
Lezsedtem a DFP-hez valót majd megnézem később azzal, csak jó hozzá ...Bár akár működhet is, csak egy gomb a sok közül ... -
#4320 fingom csin :D gondolom a legújabb :)
próbálkozz :D a tárcsát nem tudom hogy lehet majd működésre birni ha nincs speckó driver hozzá. :)
amúgy jah :DDD Xbox konroller :D úgy akár még jó eredmények is ezek :DD
olajos szélvédő dettó :DD -
#4319 Gondolom 5.x logitech. -
#4318 Milyen drivert kell letölteni ehez a DFGT-hez ? -
#4317 Peugeot-al egész jót autózot setétben, olajos szélvédővel. :D -
#4316 allitolag xbox kontrollerrel:) -
#4315 vajon milyen logitech-el nyomhatja?!! -
#4314 hozzám képest pl, aki szintén nem egy alien :D
látom mindenfélével megy mondjuk, de időben nem valami fergeteges. :)
a futam field-jei is elárulják kb milyen erős lehet. nem valami meggyőző. :) persze lehet szórakozik, fel le váltogat, autókázik mindennel és elvan. :) mit görcsöljön :D -
#4313 Mihez kepest tolja szarul?:) -
#4312 szecsi felvetette mekkora marha vagyok, hogy kiadok ennyi zsét a raplya miatt. nos nem, vistára akarok váltani, minden program megy az alatt ami kell. és a multimédia szerkesztés miatt kell a sok ram. :) ugyhogy még mielőtt hülyéznétek :D -
#4311 Jacques Villeneuve tuti ő? elég szarul tolja :D -
#4310 grat :D én meló, pálya-tanulási és Vista 64 telepités közepette leszek este megint :)
majd a hét második felében tolom én is. :)
jött 4 GB ram, kiv leszek, hogy megy majd. következő hónapban még veszek 4-et, aztán az már majdcsak elég lesz mindenre. :)
lac coo: kormányról majd vélemény meg minden :) thx :) -
Toya #4309 Na végre ismét sikerült egy Skippy győzelmet bezsebelni, így délelőtt valami egyszerűbb a helyzet.
Igaz nem volt valami kemény a mezőny (1974-es Field), de a győzelem akkor is győzelem :D -
#4308 Cappet?!:) -
pasztor #4307 Nemtom Alex. Sztem te már halálra gyógyítottad a kicsikét :D. Nekem minden maxon van (1650x1050, full AA), és megy, ahogy kell, verseny alatt sem volt még 45 fps alatt.
Még Summit-on sem, pedig az elég brutál. Aszongyák, hogy ha benne hagyod a cappet, akkor jobb mint anélkül. -
#4306 Ha jól emléxem ugyan olyan gépünk van kb. Nekem ugyan sosem megy fel 95 fps felé, de 70 alá se jön le. Mit állítottál ? :)
Szerk: jóó oké, most néztem hogy van fps limit '95' bepipálva :D , minden maxon van, kivéve valami uncompressed car textures. -
#4305 Hát elég necces... szerintem is kell megerősítés... engem még egy xenon égő miatt is felhívtak hogy biztos-e. -
#4304 Vagyis két okból gondolom , hogy kellene kérniük megerősítést. valós-e a rendelésem ( nem csak szívat valaki ...)
illetve nehogy már X idő után egyszercsak betoppannak, hogy tessék itt a termék :)))) Mivel csak a nagy csend volt, joggal gondoltam, hogy vagy nem kapták meg a rendelést, vagy nem foglakoznak vele, akármi .....:)
Vagy rosszul gondolom ? -
#4303 Na erről ki tud valamit?:
Az történt, hogy rendeltem kormányt egy cégnél de egy hétig kussoltak semmit nem írtak, majd ma benyögték, hogy holnap délután valszeg megvan a cucc! Visszaírtam, hogy most már nem kell, hisz közben máshol berendeltem, ők hozták is rendesen...
Nem kéne valami megerősítést kérniük ilyen online rendelés esetében mielőtt tényleg megkezdik a beszerzést?Ipopn mindig felhív előtte ...
Hisz olyan adatokat adok csak meg ( név, cím ,telefon, e-mailcím...) amit kb tucatnyi ember ismer ... -
#4302 Eleg keveset piszkaltak bele a kodba, igy pl. a 4 magot sem hasznalja normalisan (szinte sehogy:D). De pl. a stencil kezelese is elege fapados lehet;)
Amit a videokartya es/vagy a memoria izombol megold, azzal nincs gond, 500 fps:))) De ha mar szamolnia kell, ott elhal:)
Ha minden maxon van, egyedul tokeletes. Online is max, kiveve az arnyek, es ugy mar boven jo. Cockpitbol ugy sem latom az arnyekokat:)
Remelem azert foglalkoznak vele - eleg sok a panasz a forumokon -, es kigyogyulnak ebbol a "public beta" fazibol (nem csak render, lassulas, hanem az eleg sok hianyossag miatt is). -
#4301 Fene sem érti ezt a játékot.. néha kanyarban nekem is beremeg rendesen, és néha kihagy a kormány, nem csak hogy megáll a képen de nem is vesz semmit azokban a pillanatokban, volt, hogy hiába váltottam pont akkor, semmi nem történt ...
Valamint azt vettem észre minél több replay van a meoriában annál nehezebben veszi a fraps ... -
#4300 Azért én tökön szúrnám magam, ha olyan vasam lenne, mint a tied, aztán szaggatna nekem a királygame! A GP2 miatt vettem anno gépet, még aznap visszavittem, mert nem ment raja otthon a játék. Elismerték, hogy ez valóban nemmegy, de ne játszak akkor vele. Mondom jó vicc, ezért vettem! :) azok a a 90-es évek! :) -
#4299 Nem tom, ebben a játékban mindenki elalszik, legalábbis itt a darálóban ! :))
1-3 embert mindig hozok rajtnál ... -
#4298 Az sr vadász mindenedet! :D -
#4297 Ezt azért ahogy elnézem az egész mezőnyt lealázó rajt volt :-) -
#4296 Ez nem jott ossze;) Mar megint szaggatasos gyikom volt:/ De legalabb a fel ora alatt tudtam tesztelni, ki be leptem ezerszer - biztos orultek neki:)))) - es kikiserleteztem:) A pit-ben 250-300 fps, ha meg kimegyek a palyara, meglatok 1-1 autot vagy egy kanyart akkor meg 15fps:D Arnyekot kikapcsolva a pitben 350-400 fps, a palyan mar hasnalhato 150-200:)))
A vegen mentem is 2 kort, csak az erzes miatt, igy is -9 kor hatrany, -80iR, de legalabb kaptam 0.02SR-t:DDDD -
#4295 -
#4294 Megvan az első győzelmem, bár nem túl erős mezőnyben de akkor is
A másodikkal nagyot csatáztunk aztán sikerült csattannunk, én továbbmentem ő nem tudott -
#4293 8-kor én is megyek mégegyett, mert az előbb nem engedett vissza a pályára a videozás után :)))