25347
-
#4452 Igen, frankon atcsapodik;)
Akkor most, hogy mar van 900-fokod, probald ki - ha meg nem probaltad:) - az 1 labas gaz-feket (a kuplungot gondold oda;)) Azert van 1-2 izgalmas kanyar es fektav, foleg Laguna-ban, amikor jonnek mogottem mint a gep, en meg izzadok, pedalozok es rangatom a valtot, nehogy elcsesszem es belem jojjon;) -
Solt #4451 100/11 az FFB beállításom, és néha rendesen nyúzom szerencsétlen G25-t. El kell engedni, és átfogni... :D Szokás kérdése... :) -
#4450 Néha nekem is :))))
De ha utána meg másik irányba csúszik meg ..... :P -
#4449 Sebesen kell sodorni:) Neha sikerul;) -
#4448 Hát ha a Pontiac rendesen megindul az isten nem tud olyan gyorsan ellenkormányozni, legfeljebb nulla FFB-vel :))) -
Solt #4447 Dehogynem, csak elég kormány gyilkos a dolog! :)) -
#4446 Na bemerészkedtem egy versenyre a nekem még igen új kormánnyal :)))
Kb 1 mp lassulás körönként, bár még sokat nem mentem vele ....
De jó így 900 fokon, egész autós a cucc :DDDD Csak figyelni kell nagyon ne csússzak meg, mert nem lehet megfogni így az IFA-kerékkel :)))) -
#4445 nekem 150%-on profilerben csak annyira rázott be a skippi álló helyzetben, hogy még a kerekek is ide-oda rángatóztak közben, azt néztem far chase módban vissza, ahogy áll a boxban. Szóval érdekes volt, az tuti! -
#4444 Nekem meg nem razta be, meg 100-on sem.
Allohelyzetben a gumi "alap" tapadasat szamolja, es mivel ez is lassan csuszik oldalra, valszeg palyatol, aszfalttol fuggoen berazhat. -
#4443 Ha nagyon erősre van állítva az FFB Skip Barber-nél, nálatok nem szokta állóhelyben "berázni" kormányt?
Gondolom van valami fura az állóhelyzetes tapadással, és attól begerjed kicsit ... -
#4442 Pedig a lényeget már leírtam ! :)))
Tekerő gombokat meg az új kütyüket nem ismeri, mivel nincs hozzá való driver (még), én a DFP cuccát használom.
Vagy van hozzá csak nem találtam meg ...:)
FFB nagyon jó, könnyen jár üresjáratban is pontos határozott kemény nincs agyonsmooth-olva .
Pedálok jó közepesek lehetnek mindenesetre jobb mint az eddigiek.G25 azért jobb....
De pl. Lime-on jóval később merek fékezni, valahogy jobban érezni .
Kormány nagyobb lett, de nekem rohadt vékony fogásra ...
Használatra sokkal élvezetesebb mint a 270 fokosak, bár lassabban lehet menni vele, megforgásnál nem olyan könnyű fogni ....
Ha lesz normális driver hozzá, akkor mindenképpen ajánlott vétel ! -
#4441 nah sok sikert, rem sikerül megoldani a problémád. :)
nekem tegnap még a firefox és a net miatt is leesett néha az időmérőn az fps a felére mint teszten, holott előttem, mögöttem épp nem volt senki :D
aztán kiléptem firefoxban bezártam pár felesleges lapot, és azt is újraindítottam. kapásból +40+60 fps. :) ajh. nem egyszerű :) és igen tényleg vannak húzósabb pályák, nekem is nagyjából megvan minden :) majd várom a következő packot aztán akkor egyszerre megveszem. :)
kössze a segítséget utólag is :) -
#4440 Meg volt az adok-kapok, a tobbit torlom:) -
#4439 te meg kezdesz átesni a ló túloldalára.
msn-en is leoltod az embereket, mert DFGT-t veszek, hogy normálisak-e egyáltalán, hiszen az PS3-as, meg hogy akkor mért nem már G25-öt.
nevetség tárgyává kezdesz válni. Szimulátorról van szó öcsi, nőjj fel, nem mindig az ám a jó, amit te gondolsz és veszel, vettél (!!) és a G25-el kapcsolatban sokaknak a problémája hogy csak két gomb van rajta.
Provokatív és érthetetlen vagy. Meg engem ne küldözgess kocsmába léccives.
plusz DFGT (vel kapcsolatban asszem pont Huttu irta, hogy BEST BUY. és igen, azért is(!) mert sok gomb van rajta jól elhelyezve(!).
és ki mondta, hogy vegyél olyan kormányt hm?? mondtam egy szóval is? azt kérdeztem tetszene egy f1-es komrány. nem. oké. elfogadom.
tőlem legyél el a G25-öddel. meg inditsd be a motort a gázpedállal majd aztán csá. mellesleg lehet neked kéne kocsmába járnod (hátha ott otthon érzed magad), valami nagyon nincs rendben fejben nálad. válaszoktól kímélj lécci. köszöntem. -
#4438 Kösz, tényleg. Nem is figyeltem -
#4437 Játsz repülőgép szimulátorral, vagy menj el egy kocsmába, és játsz pókergépen, vagy bármilyen nyerőgépen, amin sok gomb van. Ott nyomkodhatod a gombokat, de itt mindenki versenyezni akar, nem gombokat nyomkodni. Ne gondold, hogy azért veszek ki tudja milyen kormányt, mert abban az autóban olyan kormány van, hogy ezer gomb van rajta, és ha nem, akkor hátrányba kerülök, mert menet közben nem tudok egy-két dolgot állítani!? Kezdesz teljesen megőrülni... -
#4436 :D látod ezért jó a vízhűtés, Q6600@3600-on és most hogy ideültem 22° :D
Persze megy az majd fel 40° re is ha bemelegítette a szobát :) -
#4435 A banner alatt, az elso sorban, az utolso 4 link, az szinte csak setup;) -
#4434 Sziasztok! Tudtok forrást ajánlani ahonnan setupot lehetne letolteni. Nem nagyon van érzékem sem időm a beállításokat tesztelni. Tudom mindenkinek más setup jön be, de így rossz beállításokkal nincs esélyem felvenni a versenyt az űridőkkel. Mondjuk lehet, hogy amúgy sem -
#4433 Abbol a szempontbol "normalis" az iRacing (mint ceg), hogy ok is tudjak, kicsit meg lassu es optimalizalatlan a cucc, igy nagyreszt olyan palyak vannak - foleg a Rookie-ban -, hogy azert elfusson.
Nekem meg van az osszes auto/palya kombo, vegigtesztelgettem oket, es azert vannak huzosabb palyak;) Pl. Daytona-n boseggel van object:)
Kozben piszkaltam en is, csak melyebben:) Beletoltam a gepbe egy Core2 Quad Q9550 procit, bar az elozohoz (Q6600) nem egy nagy loves, de 1-2 tucat teszt alapjan azert a +25-30% megvan;)
Nagyobb elonye a tobb cache, a frissebb tech. (nem melegszik annyira, az elozo ~55°C volt, a mostani ~35°C uresjaratban, terhelve is alig ment 40 fole:P) es az ujabb utasitaskeszlet. 3D-hez, videohoz biztos jobb;)
iRacing-gel meg nem nagyon teszteltem, de Daytona Short-on nem nagyon ment 200 fps ala;)
-
#4432 nah végre úgy néz ki jó a rendszer.
aztán. mikor lesz natKarPro szzerű a cucc?
beülök a formula mazdábaés eldobom az agyam annyira gáz, hogy ott van ezer gomb, erre csak gáz nyomok és elindul. nevetséges.
pedig gondolom nem lenne nagy cucc leprogramozni pár gombot, funkciót...
nah mindegy, remélem jön már az a járgány, meg a javitás, rég ovaloztam :D -
#4431 Tényleg nem is kaptunk beszámolót! Pedig alig várom a topic legnyagyobb kritikusától a beleköthetetlen, tökéletes elemzést a kormányról felhasználói szemszögből, különös tekintettel az iRacingben kamatoztatható tulajdonságokra! :D -
#4430 A múltkori versenyen egy srác minden körben láthatatlan volt 2-3 secre. Ez azért volt izgi, mert ponnt akkor akartam megelőzni amikor ezt csinálta. Persze ő haladt tovább, csak láthatatlanul. Felengedett gázzal mentem, egy ideig, mert féltem, volt is mit behoznom utána :D -
#4429 Na én nem láttam beszámolót a kormányról :D Ismeri a driver rendesen ? Kifejezetten a fékerőszabra gondolok, screenshot hogy a driver milyen képet rak be róla? :D -
#4428 Hát ez odarúgta neki -
#4427 Ilyeneket sokszor látok, lagg vagy hasonló, olyat csinál az autó mintha ütközne valamivel, még a csattanást is lehet hallani :)))) -
#4426 újra jó sima teszten. megnézem időmérőn. -
#4425 valaki nagyon tolta neki :D kb mint a silver indulásnál :DDD
amúgy nemtom én a helyedben is totál kész lennék. azért basszus, nem azért adok ki egy game-ért 50-70-et, hogy ilyen problémáim legyenek...
persze tudom, nincs olyan játék ami hibátlan, és nem probukál ilyeneket. de szerintem pl az UT (bár totál más kategória) tök jól meg van irva, atom állitható, atomra fut minden szaros gépen és driverrel...
egy vicc kérem szépen. vicc. -
#4424 a kifagyás lehet a tuning miatt. 2-ről van most 3,2-re húzva és nem biztos, hogy atomstabil a rendszer, bár ezer program megnyitva ezzel dolgozok napközben (márha :D) és nem fagy. szerintem fos az új nvidia driver valahogy bekavar. vagy nemtom, mondjuk eddig ment vele.
a végén az lesz, hogy kötelező lesz felrakni a vistát, hátha ott nem produkál ilyet. :/
most meg se merem nézni... ez után nem tudom még mi lehet a gond. a proci terheltsége is elég magasra fel ugrott amikor 12-40 fps-re leesett. (80% mindkettő ami azért nagyon sok)
és nem, nem fogom butítani a grafikát az tuti.
mellesleg rohadjon meg valaki.. :( :D
most eldobom az agyam, ha hibátlan, zsirúj, totál levédett xpvel ezt csinálja.
ezután megnézem mi van ha leveszem a procit alap órajelre. -
#4423 :)
-
#4422 Akkor ott valami nagyobb gond van:( Nalam meg nem fagyott.
Belassulas most nalam is volt, erdekesen (Test). Daytona Bike-on mentem, az elso kor tokelketes (fps), a masodikban lecsusztam a fure, kiirta a hibat, es onnantol mar minden kanyarban beszaggatott;) -
#4421 FPS.
volt hogy egyszer "kifagyott" a game töltéskor. az egér mozgott, töltőképernyő merev, winbe visszalépni nem tudtam.
mondom restartolom (meleg restart). utána az addigi 140-200 FPS 12-35
reménytelen. most nvidia friver pucolás, aztán meglátom. -
#4420 Ki, mi, hogy s miert?!:) -
#4419 nagyonfasza, újrakezdte az egészet. gratulálok. :/ -
#4418 Van egy video megosztó ami HD-ben nyomja a videokat. Íme: VIMEO
Itt pedig egy videó amit én csináltam, kicsit hosszú: we compete always
Itt tényleg csak a video képminősége a határ, igaz kicsit hosszú idő mire kirakják, lassan konvertálják át gondolom a minőség miatt. -
#4417 Van ez így ! :D
Én ismerek egy embert, aki rajtnál tutira hátrafelé indult el !!! :DDDD -
#4416 Hát ilyet még nem láttam, pedig mentem már pár versenyt Limeon. Qual nélkül belevágtam, de nem jött össze, harmadik hely környékén megcsúsztam, mert olyan lasulásokat produkáltak elöttem, hogy képtelen voltam védeni. De nem ez a lényeg :) pitből ki, megyek mezőnyután, elöl egy srác a cél utáni jobbosról balra fűre ment. Mire odaértem, kersztbe tolatott visszafelé át a pályán!! Úgy vertem telibe kompromisszum nélkül, hogy az út jobb szélére kihúzódtam! Gondoltam magamban, áá, az lehetetlen, hogy keresztbe elémtolat, ilyen láma nem létezik!!! Hát létezik! Nagy móka volt, kár hogy nem volt időm qualt menni, mert így daráló volt megint, a végéről :) -
#4415 Megint megnéztem: ha 900 fokos kormánynál az a beállítás 900 fokon van, akkor egy satuféken elfogatott kormánynál már látszik a fékút végén, hogy a lassulással arányosan tovább tekeredik a kormány .
Feltolva ezt az értéket maxra, mindig mindenhol ott tart a játék kormánya ahol az enyém . -
#4414 Ertelmetlen video;)
Igazabol csak autozni akartam (ezert jo az iR vs. Skippy, mert "csak ugy" is jo:P), aztan kozben kivancsi lettem, fel megy-e 200km/h-ig:) Presze felmegy, mas palyan, setuppolva valszeg tobb is:) Es ha mar kiautoztam magam, beteszem palyabemutatonak (igaz, nem egy izgalmas palya, de tobben azert jo lehet rajta menni).
Ez a Videa eleg pixel-haborut gyartott belole;)
Atlanta Road
-
#4413 Dehogy van ! :)))
Éppen ezt mondom, hogyha mindent hagyok 900 fokon, akkor veszettül kell tekerni a kormányt iRacingben ...Egy enyhébb kanyarban is (pedig azért széles a csík és itt még szembesávba is mehetek :)) olyanokat kell tekernem, hogy kitörik a kezem , pedig a kocsimban is kb 900 fokos lehet a kormány :)))