25347
  • Alexease
    Miert az utcai autodban sebessegfuggo kormanyzas van?!:)
  • lac coo
    Amúgy azt lehet tudni, hogy a Pontiacnak mennyi a kormányszöge? Nem amennyit a kormánykerék fordul hanem a kerekek ...

Mert elég fura, hogy még egy enyhe kanyarban is majdnem negyedet kell tekerni a kormányon 100-nál....

Igazából elég érdekes lenne egy mezei autónál ekkora temponál negyedet fordítani :))))
  • lac coo
    Ja, utána vissza is raktam gyorsan ! :DDD
  • Alexease
    Akkor ne piszkald:)
  • lac coo
    Én is valami olyasmit vettem észre, ha feltolom jó magasra (vagy leveszem, már nem tudom ,), mintha kis mértékben sebességfüggő lenne a kormányzás, 900 fokon is !
  • Alexease
    Semmit es/vagy nem mukodik es/vagy csak az olyan kormanyokon, amelyiknek kissebb az elfordulasi szoge mint a jatekban az autonak.
    Azt irtak, hogy az igazi es a jatekban levo kormany elfordulasi szogeinek az aranyat lehet vele beallitani. De volt olyan otlet is, hogy ezzel lehet beallitani az alacsony sebessegnel, hogy mennyivel forduljon tobbet a kerek;)
  • lac coo
    Limit car's lock to lock range at speed.

Ez tulajdonképpen mit is állít ???
  • Giovanni #4405
    Így már én is jártam. Be kell menni pitbe és letölteni a büntit. Aztán go :)
    Ma skippel mentem egy tök jó versenyt VIR-en. 9-ikként indultam, de egy jart után már a 4-ik voltam...aztán feljöttem harmadiknak :) Ott is fejeztem be 3 incidetsel :) Hoszú idő itán ez volt az első futam, amit élveztem :)
  • pointer4
    Nem, Pontiac, Limerock :D
    Levágásnál a feketzászló még csak villog, de itt ottmaradt fullon. Mint amikor levágásnál nem lassítasz, de asszem akkor ott kirak a játékból. :)
    A másfél percet F3 displayben néztem, a végén asszem csak annyit írt -1L :D
  • symbol
    lol :D
    asszem 15 sec büntetést. kiugrásért.
    kanyarlevágás le kell csak lassitani :D
    Ez skippivel volt? :D gondolom :D ott lehet 1,5 perces a hátrány :) grat, nagyon lol :D
  • pointer4
    Gyajj tegnap este mit műveltem. Kiugrottam a verdával piros lámpánál, beleakadtam egy zsinorba azzal harcoltam. Egyből persze satufék, de már ott virított a feketezászló. Mondom, akkor elengedek mindenkit, zászló marad, mondom akkor reset, depobaugrok, várok, zászló ottvan, akkor indula, ha már beneveztem :D Mentem 2 kört feketzászlóval, azért legyen 10 jó kanyarom, bementem a depoba, hogy akkor konyec. Na ahogy megálltam levették a szálót :) Na akkor indulás, 11. uccsó helyről. Nem megyek jó köröket, de bejöttem másodiknak, 1.5 percel lemaradva. Incidens nulla, máris kaptam 0.58 SR-t :D Így ugrotam fel 3.55 re :D
    A fekete zászló máshol nem kiállítást jelent amúgy?
  • symbol
    nah sikerült. tök jó minden. időmérőn. futamon nem próbálom még :)
    de tuti jó, végre felfogtam, mi az hogy szinkronban a ram MHz és a cpu FSB. :D most a kis e2180-am hiba nélkül 3,2 GHz-n megy. :)) ez bőven elég már a játéknak. Talán e körül az érték körül kezd már VGA limites lenni a cucc. (8800 golden sample)
    nah mindegy, végre jó minden :)
  • Alexease
    Ha teszten is, akkor az valoban gaz:(
    Igen, eleg sokan panaszkodnak, amire a butitas a megoldasuk. De a legtobben csak online-os lassulasokra. Foleg folyamatos lassulas az arnyekok miatt, de rengeteg a belassulos, kockasodos, stutteres gond.
  • symbol
    most teszten restat után directxel az újjal és letiltott nvidiás pszihóval jó. :) kalibrálok, megnézem időmérőn
  • symbol
    teszten is. árnyékokat próbáltam. az fps majdnem maxon is ugyanolyan szar mint közepesen. most új directx megint, aztán ha nem jó visszarakom a régi nvidia drivert. ha az sem jó akkor fórumozhatok. szuper amúgy amit irsz. gratulálok nekik. (és olvastam nem csak nekünk vannak ilyen problémáink nah. :()
  • Alexease
    Test-en sem vagy csak online (multicar)? Probald az arnyekokat kikapcsolni (2pass, More Shadow). Vagy az osszeset;)

Nalam test-en (egyedul) max-on X00 frame, csak online vannak gondok (nem mindenhol). Ott is megy 200 felett, csak hajlamos neha, foleg kanyarban, leesni hasznalhatatlanra. Az arnyekok butitasa nekem segitett.

Allitolag meg nincs optimalizalva (iR Forum). 2 eves DirectX-et hasznal (bar szinte mindegy), es az akkori vid.kartya, processzor optimalizaciokat (pl. multi-core szinte nuku;D).
  • symbol
    kössz tilus, én meg közben zsir új XP-vel (igen a vista még szar) szopok folyamatosan. újfent nem megy 20-40 fps fölé.. inkább alá. szánalmas f*szom kivan az egésszel. no comment.
  • tilus
    Licensz kategóriák szerint vannak leosztva a futam hosszúságok, mivel a skippy B-s autó, egyenlőre nem várható hosszabb futam a skippel, a szabályzat szerint van 30 percre limitálva a futamok hossza.

Majd a Rolexes autóval és a F1el, nomeg a radical-al lesznek hosssszu futamok. Azt pedíg még nem tudjuk, hogy a PRO kategóriában mi lesz :)
  • Toya
    4.56-on vagyok roadon, talán most kellene befejezni ezt a szezont, mert képes vagyok egy nap alatt is visszarontani 3 alá :D
  • viziloitato
    Ha jól tudom, akkor az életben is 30 perces futamok vannak, igaz, ha jól láttam, akkor kettő is van. Az egyik szombaton, a másik vasárnap. Szerintem maradnak a félórás futamok, és nem is kell hosszabb, minek? A Mazdával néha már kínzás a 45 perces futam. A World Cup már más, ott szerintem lesznek hosszú futamok, de nem biztos, ezt majd Ők döntik el. Nekem nincs sok időm futamokra, és ha órás, másfélórás futamok lennének, akkor tényleg csak egy futam férne bele egy napba, és az nekem nem tetszene, de szerintem másoknak sem, de lennének olyanok akiknek meg az lenne jó.
  • Mnemomic
    Jó ez a Skippy tényleg bár sok autót nem próbáltam :) Eleinte féltem a VIR pályától de szerintem ezen a legélvezetesebb menni vele bármelyik konfigon. Jó ritmusos pálya pont a Skippynek való.
  • lac coo
    Nekem így mindenképpen pontosabb, de ha elindul a hátulja sokkal nehezebb megfogni hisz kettőt kell tekernem a kormányon ! :))))

De sokkal élvezetesebb és ez a lényeg .
  • symbol
    kösz a választ :)
    tehát a kedző kategória számit a kocsinál. (azaz honnantól lehet hivatalosan versenyezni vele)

azért pl a kis ford is nagyon jó, a pontic is nagyon jó feeling, a silver isteni, a formula számomra furcsa kicsit, reméle a lotus barbisabb lesz ha minimálisan is. szal azért jók ezek erősen. :)

arról lehet szó, hogy a skippi egy népszerű autó, viszonylag, könnyű szórakoztatóan/tempósan haladni vele.
  • Alexease
    Szerintem is a Barber a legkidolgozottabb, de tippem szerint, az volt az elso liszenszes auto, amire az egeszet epitettek;) Nem mondom, hogy a tobbi auto meg betas (bar az egesz program betas:D), de vannak erdekessegek (igaz, azt sem tutom, hogy mennek az eletben:D).
  • Alexease
    A verseny (class) kategoriaja szamit, amiben az auto van. Jelenleg D, vagyis olyan hosszuak a futamok. Hogy mi lesz 1 ev mulva, az jo kerdes;)
  • pointer4
    Hajja én is csak így merem állítani ezt :D
    Gokart pálya látom hogy lesz, de Gokartot nem láttam. Lehet majd idővel ?
  • symbol
    toya vagy valaki egy valamire válaszoljatok.
    skip barberrel szívesen tolnám nagyon sokáig, 1 év múlva tegyük fel már B-s leszek, és Ti is nagyjából. Ilyenkor a Skip barberrel lesznek hosszabb futamok? Vagy az autó kategóriája számít (amit szintén nem értek, hisz a Barbi Rookie-tól Pro-ig vezethető, szal az noszensz lenne.

előre is köszöntem :)
  • Toya
    Én majdnem minden kocsit kipróbáltam már és szerintem messze a legnagyobb élményt a Skip Barber nyújta a jelenlegi kinálatból.
  • pointer4
    Fúúú bekár, pedig megpróbáltam Radical-t, olyan jó tempóban, kihajtva a járgányt, hááááát, Lime Rockon nem élnék túl egy 20 körös verseny :D
    Mint a piszok úgy izeg mozog, de isteni feeling :D
  • symbol
    radical még úgy sincs az asszem B-s lesz vagy nemtom, skippi kezdésnek nagyon jó. alig várom az új stock carokat meg a lotust. :D
    meg sileverre is rá kéne gyúrni, kár hogy feljebb került, mert akkor megint nem leszünk elegen általában.
    talán elkezdek majd gyaksizni is gumifogyasztást csökkentendő' (mert azzal elbukok mindent oválon) :D
  • pointer4
    Köszke :D Most még van dolgom 1,5 hétig :D Ovalon is megnézném a 3.0 SR-t. Road minnyá megvan.
    Bár engem igazából a Radical fogott meg :D ,de skippy lehet jobb folytatás, majd kiderül.
  • symbol
    nah közben lehet tudom mi a bibi, tegnap ugye felakartam rakni a vistát.
    a telepitést még igazán elkezdeni sem tudtam, de persze valameddig belelendült. aztán probléma ugye, de még a formázás meg anyámtyúkja előtt.
    aztán leálltam, kiléptem nem tudtam folytatni, és azóta szar az iRacing FPS-e. bekavart az xp-nek lehet. nah majd kiv leszek ez a másik vista felmászik-e. :) most már aztán tökmindegy :) igyis úgyis rakhatom újra az OS-t, nem hiszem hogy reg pucolással meg ilyenekkel sokra mennék :D
  • pasztor
  • symbol
    hogy pl kezelje le normálisan a ramokat. (most 4 GB)
    haver is azt szajkózza adott gépen jobb lehet a vista (sajna néha konfig válogatja még) meg most zsirúj az xpm, erre szar az iRacing, játszhatatlan, és nem tudom mi miatt. directx meg minden próbálkoztam, nem ér semmit. nem fogk erre elcseszni meg a hibakeresése több komplett délutánt, inkább Vista sok ram. (64 bites cuccok meg folyamatosan jelennek meg.)

pointer4: Skippi-nél azt a pályát vedd meg ami éppen a kiirásban van (5 vagy afeletti pálya/autó vásárlásánál egyszerre -20 % kedvezmény asszem), most mondanám, nézd meg, hogy milyen pályák lesznek a szezonban és vedd meg azokat, de már csak 1,5 hét és vége a szezonnak.
    várj addig vagy amikor menni akarsz megveszed az adott heti pályát. aztán ha kinn a aszezon kiirás, akkor a többit ahogy van pénzed egyszerre. :) sok sikert
  • pointer4
    Skyppivek majd ha idővel szeretnék menni, akkor ezt a VIR pályát vegyem meg? Vagy hol szoktak vele futamok indulni ?
  • pointer4
    Nem értem mi a gond ezzel? :D Elengedett a bukósisak pántja vagy ilyesmi ? :D
  • Toya
    De miért Vista? Miért nem jó az XP, amire az ennek alapot adó NR2003 motorja is fejlesztve lett?
  • symbol
    lol :D
    az időeredményekhez meg grat atesz meg toya, nagyon szépek, nehéz, nagyon nehéz ez a VIR. :D
  • symbol
    még mindig fps gond 14-50 FPS-el megy minden teszen akármin.
    újraraktam az iRacinget, nem segitett. Most már felhúztam magam, megnézem a x64-es ultimate vistát. fasza, ezen a héten nem hiszem, hogy maradandót fogok futamon alkotni :D
  • Toya

Volt egy kis gond az első kör, első kanyarjában, de ezzel a kocsival sikerült 4.helyet szerezni miután Atesz összeakadt egy lekörözöttel.