25347
-
#4492 new Yor
ping: 147
le: 3600
fel: 200
forrás: speedtest.net
mentem egy futamot. az elején volt egy kis gáz, büntetés, etc, de a pajtnál elfértem két kocsi kötött, előztek, visszaelőztem meg ilyenek. simán jó ez a 150-es ping is még, csak feljebb ne menjem. a probléma újfent az, hogy a játék bizonyos pályáin (??!), annak bizonyos (változó(?)) kanyarjaiban leesik az fps. 60-80 is már zavaró mit tagadjuk. pedig sokkal több is lehetne. megnézem még a hangkártya cuccát, meg franc tudja. felhúzom jobban a gépet, hátha jelent +20 %-ot, és talán, letörlöm és újra letöltöm a kérdéses pályát. több, jobb nem jut eszembe. :) -
Solt #4491 Én más játékból indulok ki... ott már 100 felett gáz! Nézz egy speedtesztet... keress egy amcsi szervert és nézd meg mit mutat! :)
Nekem 117 volt New York, és 380 a nyugati part.... :(( -
#4490 "A ping csak a kapcsolat gyorsaságát adja meg. nem érsz semmit a jó pingeddel ha közben a packet lossod elszáll."
"a ping az nekem is 158 körül van. dehát most a netem is gáz (néha nem tudok csatlakozni, rem estére jó lesz, hívtam a tonlinet nézzék meg, jöjjenek ki (tegnap mákom volt, mert egyszer sem bontott :p)"
ez pont ebben a topicban volt jórég. szal nagy gond talán nincs, ha az FPS futamon is jó lesz. -
#4489 ne csesszél fel :)
asszem tilus irta, hogy a jó netkód miatt még akár 200 is simán játszható.
mellesleg igy visszaemlékezve asszem mindig is ilyesmi volt a pingem. 120-150. most ami bekavart, az hogy az FPS-el egyszer párhuzamosan szar volt. 60-70-es pingem iRacingen soha nem volt. még a közelébe se voltam és én még asszem nem is láttam másnál sem olyat, max nagyon 10 körülit.
nézd már meg most mennyi neked :) -
Solt #4488 A túúúúúúróóóót! 100 felett már gáz szerintem... az ideális szerintem, ha max 60-70 a ping!! ;) -
#4487 lol :D hát igen az kicsit kellemetlen.. ez nagyon nagy különbség, és nem kis idő.. durva, hogy ez ellen érdemben nem tehet mit az ember. :(
nos valóban ping feljegyzés lesz, vicces, hogy eddig FPS problémák (plusz/vagy ping) most meg ping. letojom megpróbálkozok egy futammal. (ha szar lesz max kilépek)
most a pingem 125-160 között változott időmérőn az FPS szárnyalt, ez a ping asszem még játszható, sőt asszem majdnem 250-300ig is az. -
#4486 A a baj, hogy valami 2% folyamatos kiesés (kb 9 nap) amikor a fogyazsztóvédelem szóbajöhet szerződésfelbontás kapcsán. Persze a hiba bejelentésétől számolva. Amúgy meg van ilyen kamu adatforgalom amit ha adnak akkor befoghatod a szádat. Nekem 3 hónapig volt 10mbit helyett három. Nem volt olyan emailcíme a fibernetnek ahova nem küldtem ***vaanyázó emailt már a végén. -
Solt #4485 Egyébként viszonylag korrekt brigád... ha gáz van, még éjszaka is dolgoznak. Szóval csak módjával szidom őket! :)) Amennyire alapból muszáj... :D -
#4484 Höhö, én XXII. kerben lakok. TV-NET behúzta a kábelt, 2 évig elvolt. Aztán jött valami Medianet fél évig, szerződés átírás, újrakötés. Atán jött a Fibernet, kérdik a szerződéskötésnél! hogy Emailcímet milyet parancsol ? Erre mondtam, hogy hadjuk felesleges, arra a pár hónapra....na nem maradtak a mocskok. :D Így nem tudnak mélt küldeni, de ha kell én elérem őket :D -
#4483 LOL :DD
meghódityjuk az egész onylájnt :D
közben tuningoltam a gépet, meg szórakoztam hátha hardveres mizéria miatt van az egész. hát sikerült olyan szozót meg FSB-t találni amire szedhettem szét a gépet és vehettem ki az elemet :D
nah aztán probléma:
01. internet:
én egy évre hűséget kötöttem a t-onlinenal. mi van ha módosítani akarok? gondolom plusz zsé nekik mi? de azért ha problémára hivatkozva mondanám le?
te is hűségen "felül" variáltál? mert pl ha nem javul, és nem tudnak mit csinálni, akkor inkább keresek mást lehetőséget, méga itt jóformán csak adsl van csak. :/ (asszem, utánakell nézni)
02. FPS téma:
FPS még mindig adott. most a forumla mazdát tesztelem silveren. a box "képe" elég gépigényes. betölti, kapásból 10-20 fps-sel kezd majd ez felmegy pár sec alatt 50-70-re. még nem ülök a kocsiban.
belüök, boxból kifele 50-80 FPS. mondom fasza ez kevés. visszalépek ESC-vel, újra elindulok (hoppá, már nőtt 10-20-30-at az FPS, és később is egész jó. 100-150 között ugrál. Pedig most még nincs is annyira húzva a gép. ez játszható sebesség. habár egymagam vagyok.
az qual itt 99-es.
most teszteltem infineon-on. csodálatos 140-210 fps között mozog.
modem, adaptere kihúzva, újrainditva. videókártya beállitásából iracing alatt visszavettem 495-re.
valamint msn-re nem tudok bejelentkezni de azt most éppen ki nem s*rja le :DD
sorry, hogy mindenkit a problémáimmal nyaggatok, másnak is lehet FPS gondja még, a későbbiekben talán hasznos lehet ha rákeres dolgokra az illető akár itt is. :) -
Solt #4482 Komolyan mondom 2 hetente jön egy e-mail, hogy ekkor, és ekkor egész nap se TV se Net... :D Mondjuk különösebben nem érdekel, mert legalább nem kockulok be, de legalább amikor elvileg jó, akkor legyen már jó... ne legyen már nagyobb a pingem mint a feltöltési sebességem!!! :D -
#4481 Jajj ne, nálunk is Fibernet van :D
Téged is ez az istencsapás ver ?
Említettem asszonynak a gruppent, hát furán nézett, vagy mire gondoltál ? :D -
Solt #4480 Úgy látszik egy irányba húz az "agyhalálunk"! :D Össze kéne hozni a csajainkat is... legalább nyugton lehetnénk! :D -
Solt #4479 Az a baj, hogy a megkötött szerződéseink elég gumicsontok... ha akkor is szar, akkor folyamatosan "naplózd" a pinged, és akkor menj be, amikor van jó pár mérésed ahol szar a ping. Arra lépniük kell. Nálunk Fibernet van, és ahogy sorban kötik be máshova is, úgy szarkaszik... aztán valamit fejlesztgetnek, majd helyreáll... így megy a maszatolás úgy 3-4 havonta... :S
Én mindig jogszabályokkal megtűzdelt levelet szoktam (bármilyen hivatalos ügyben, ha gáz van) írni... az általában hatásos. Érdekesen megoldódnak látszólag "komoly" gondok! :) -
#4478 Ez most a TrackIR topic? Mer mindenhol ti vagytok :D
Én amikor szerződést módosítottam, motoros bőrcuccba mentem, krómozott bili, szöges kesztyű :D . Igaz megrémülve megvolt a kisasszony, de sokra nem mentem vele. -
#4477 hát elhiszem, de ha akkor is szar, akkor is beballaghatok nem?
mostanában amúgy is csinált olyat hogy néha random megszakadt a vonal.
az arckifejezés már igyis úgyis megvan, nem kell félteni :D max a t-onlájnt. fuckit. :D -
Solt #4476 Ez független attól, hogy eddig csinálta vagy sem... próbáld ki hajnalban például, vagy amikor nagyon kevesen neteznek... ha akkor jó, akkor basebal ütő a kézbe, agresszív arckifejezés felhelyez, és szolgáltatóhoz beballag! :D -
#4475 Ja... a DF GT-ről még annyit, hogy a pillangóváltónak szánt 2 X 2 cm-es gomb egy vicc ! Valami normálisabbat is rakhattak volna oda :P -
#4474 tudom de emiatt megy le az FPS is.
és korábban ezt nem csinálta. mi a fenét tudok csinálni? modemet kihúztam, visszadugtam meg minden. Nem mertem futamon menni mert sejtettem hogy lagozni fogok... most csinálok egy sebességtesztet.
de kettévágom a t-online torkát ha nem lehet megoldani. -
Solt #4473 Baszod... az lag lesz!!!! :D -
#4472 megint ócska az fpsem
örülök. egy hete nem nyomtam futamot már... :(
kezdek rájönni mi lehet a gond, vagy nemtom van e köze hozzá.
a három kis csikból a jobb felső sarokban az első gyakran átmegy sárgába. ez régen végig zöld volt. (!)
már elfelejtettem, hogy hivják azt ami nekem is 99 szokot lenni, most olykor lemegy mint a szar 80-98 közé. a szolgáltatom miatt van az egész?
az fps nagyon durván ingadozik ismét.50-170 között. kezd elegem lenni. -
#4471 -
#4470 Utolsó körben már csak bevánszorog a célba ! :))))Az utolsó kanyart úgy értettem, hogy a verseny utolsó kanyarja ! :P -
#4469 Miutan nekimentel, meg akkor sem reset, inkabb visszafordul:)) -
#4468 Ilyen nekem meg az elso futamok egyiken volt, ovalon, Legends-szel. csak ott tobben is voltak keresztben a palyan, es jonehany koron keresztul. Ott tolatgattak es probaltak megfordulni;) Gondolom, meg nem ismertek a reset gombot;))) -
#4467 -
#4466 Azért van néhány topa ember ...:DDD
Utolsó kanyarban keresztbe áll szegény ,pont megáll az úzt közepén ...
Érzi hogy ott csak nem kéne állni elkezd tolatni ...Aztán rájön, hogy pont rossz felé akar menni, mégsem kéne pont az ideális nyomvonal felé.... Gyerünk előre, de közben hallja , hogy valaki ezerrel jön felé jobbnak látja ha megáll ott ahol van :))))Csatttt! :))))
Naná, hogy én voltam a valaki, messziről láttam, hogy tolat rá az ívre, de gondoltam előtte még el tudok menni, pont van annyi hely, hogy még el tudok fordulni .... Hát nem ...! :))))
Video ... -
#4465 Jó lenne olyan bajnokság ami heti egy futamból áll, azaz egy lehetőség van a bizonyításra. Így nincs motivációm, pár kör után már versenyzek. :( -
#4464 Igen, az iR ala nem sok gomb kell, nem kell beinditani, nincs ablaktorlo, nem lehet fekerot allitani, nincsenek lampak, nincs pitlimiter stb.:)))) Meg azt a keveset (F1-F3) sem lehet hivatalosan gombokra allitani, amit jo lenne:))) -
#4463 Szerintem sem ...
Nem mintha kellene az a sok gomb, ezt a keveset sem tudtam mire kiosztani jelenleg.
Talán ha később lesz pit, szerelés vagy valami ...
Az üzemmódválasztós-tekergetős buli meg max rF alatt működne vagy lenne értelme . -
#4462 Akor kesobb talan lesz valami hozza. De mivel elsosorban PS3 GT "reklam", igy valszeg nem fogjak elkapkodni. -
#4461 Nem az összes !
Csak azok amik DFP-n is voltak, de ezen a tekerőn kívül is sokkal több gomb van .
A kormány közepén a nagy kerek szintén gomb, dudának ideális :DDDD -
#4460 Valoszinuleg, kesobb frissitik a drivert. Gondolom az osszes gomb mukodik, csak az a piros tekero nem?! -
#4459 Amúgy ehez a DF GT-hez később várható valami normális driver? Gondolom igen, hisz a DFP is hivatalos Grand Turismo kormány volt annak idején ... -
#4458 Egyenesben nekem is beleránt minden bukkanó, de hát ez benne a jó :DDD -
#4457 Nalam Pontiac 20-25, Barber 15-20, palyatol fuggoen. Neha kemenyebben jobban erezni vagy elvezetesebb, csak mivel el kell hogy engedjem a kormanyt valtasokkor, foleg kanyarban ha ugy jon ki a valtas, akkor szivas van, ha kitekeri a kezembol;) Multkor majdnem eltorte az ujjamat (megloktek, patkaztam, benan fogtam):D -
Solt #4456 Uhhh... úgy tényleg kemény... nekem így is izomlázam van néha! :D Asszem neked sem szólok be! :D :D :D -
#4455 Ahoz szerintem puha ez a fékpedál ...:( -
#4454 Nekem Popntiac-kal 100/40 Barberrel meg 100/20 :))) -
#4453 De valami igazán sportos széria autó is jöhetne már !!! :P
Porsche vagy mittudomén ....tököm kivan ezekkel az amcsi csudákkal :P