25347
-
#4532 Minden csodálatom az UFO-ké, de látva egy ilyen videot számomra ez a "hogyan csináljunk egy szimulátorból autós ügyességi-reflex játékot..." színvonal ! :DDD -
#4531 Darren Marsh, nagyon jól nyomja, igazi UFO. Ufo Köridők a mostani Infineon pályára :)
Infineon Raceway - Cup Qualify 01:24.602
Infineon Raceway - Cup Race 01:24.739
Infineon Raceway - Cup Time Trial 01:24.931
-
#4530 Eddigi tapasztalataim alapján: versenyre a jelentkezők közül az időmérő alapján sorol - rak be, elosztva a jelentkezők számát úgy, hogy a minimum induló meg legyen. a versenyen a szerezhető pontok az elért helyezésért kizárólag a résztvevők erősségén múlik, amit az irating alapján számol, amit átlagol. Adott héten a versenyen szerzett pontok összegét osztja a futott versenyek számával, az így kapott pont alapján kapod a helyezést, aztán a teljes bajnokságban a pontszámok már a héten szerzett pontok összege. Mivel nekem iratingem nincs, ezért annak alakulását nem tudtam még megfigyelni, de azt meg tuti az alapján nézi, hogy kit mennyivel nyomtál le az adott versenyen. A héten alig volt időm-erőm a meló mellett indulni, három versenyem volt, egy ágyúgolyófutam, negyedik hely, 58 pont olyan gyenge field-el, hogy nyernem kellett volna. Másik két versenyt megnyertem, mindkettő gyenge field, az erősebbre 98 pontot kaptam a győzelemért, a másikra 91 pontot, a gyengébb verseny pole-győzelem-leggyorsabb kör 91 pont. A 98 pontos versenyen csak 18 kört mentem az élen, és nem volt enyém a leggyorsabb kör, sem a pole. -
#4529 Átlagol mindent a program. Indultál 3 versenyen a héten, és az átlagod így alakult, pedig mindhármat nyerted. Én ezért megyek hetente csak egy versenyt, és csak akkor megyek egy másikat, ha az első balul sül el. Nem tudom pontosan mit vesz figyelembe, lusta vagyok utánajárni. -
#4528 Engem az ilyesmi tud bosszantani: Van egy adott állás a bajnokságban. Megyek egy hiba nélküli versenyt - persze a lekörözöttek feltartanak sokszor - és pontban hátrébb kerülök...lol
-
#4527 Az is menni fog neked, Infineon jön! :D Amúgy grat a szép teljesítményért! -
#4526 Basszus, én örültem, hogy végre 3 perc alá mentem, de ilyen ufó időket nem is tudom hogy lehet menni... -
#4525 Most mentem egy versenyt, és megvertem Rory King-et :) Az elején hibázott, aztán valamennyire jött fel rám de én se voltam lassú a legjobb köröm 02:56.190 az övé 02:56.057 de én végig 56-ös köröket mentem az eddigi legjobb versenyátlagom lett: 02:57.358. Ja és 0 incidens :) Utolsó 5 versenyemet nyertem szóval ezen a pályán abba is hagyom itt kell befejezni :) Majd a következőn megyek mostmár. -
#4524 Ha ebben bízol jó sokáig húzd el a gyüjtögetést ! :( -
#4523 ajhaj :D
series menüpont és kiválasztod pl a skip barbert. bal felső saroknál a + jelre kattint. ott látod mikor mi kezdődött és hogy meddig is tart.
hogy hány versenyt? nem sokat. 4-et asszem. de ez a szabálykönyvben le van írva. amúgy nekem pl tökmindegy, van hogy egy nap megvan a szezonbeli kötelező futamszám.. :)
Atesz: jaja. sajna, dehát volt ennéél már sokkal jobb is, hosztávon minden kiegyenlítődik :) remélem mire meglesz a pedálra a zsé már nagyon sokat ér a forint :D -
#4522 - Kategoria: Reference/Sporting Code, 2.4-es pont;)
- Szezon vege: Barmelyik sorozatnal a Schedule resznel lathatod mettol meddig van. -
#4521 Azt honnan tudom meg, hogy hány versenyt kell mennem a kategória lépéshez, és hogy az a 12. hét mikor jár le ?:)
Ok a szabályokat megtaláltam :D
A hetet nem találom még. -
#4520 Kár, hogy így lement a forint/ felment a dollár :( -
#4519 hm. nemtom. lehet. szerintem sem kellene gondnak lennie, de elég rutinos felhasználó vagyok már, egy telepités során nem nagyon lehet mit elrontani :/ olyan hiba lehetett amit nem láthattam előre.
még a directx-et és az nvidia-t frissítem talán, mert sebességnövekedést ígérnek ugye. gőzöm sincs mi lehetett a bibi. nah mindegy, részletkérdés. :) várom már az új szezont nagyon :) -
#4518 Akkor az előző rendszer talapítésénél vmit elrontottál. Nekem a legújabb driver, legfrissebb directx, sp3, más téma a win-en és jól megy a géphez képest. Akkor volt gondom mikor a Psyhix bekapcsolva maradt. -
#4517 grat :)
Solt: jaja, most nekem is atom nehéz napjaim voltak. túlképp nem is tudtam versenyezni a héten komolyat (fejlődve etc) és minden este vagy telepitettem vagy melóztam. meg napközben is. :D az hogy közben itt elcseverészek más téma. :)
Alex: köszönöm. adtál egy tippet. mondtad, hogy jópár éves motor lényegében. ez igaz is (nr03), de azt hittem már szintre hozták. és akkor láss csodát..
FPS (eddig csak silvestone-t és formula mazdát letöltve) TESZTEN:
a boxot mutato kamera tegnap 10ről felmegy 40-re aztán felcsordogál 60ra, 70-re.
katasztrófa. pár kör után helyrejön, de néha nem, néha szarabb lesz, versenyben játszhatatlan.
FPS MA TESZTEN:
azonnal 110-120 FPS, kicsit később már 160-170 a boxban. az egész pályán 100 felett.
mit tettem: win xp sp2 felrak, nod32, internet, winupdate (sp3 NEM!), directx 9.c frissités NEM(!) csak az alap ami az xp-n van, driverek a régiek, amikkel mentek (nvidia-nál a 175-ös), az xp sem szkinezve sem semmi nem volt még, nagyon alap a rendszer, egy pályával néztem, de a különbség számottevő. :) ma már nem nyomom, bele is pusztulnék, az csoda, hogy tegnap hajnali 4kor alig nyitott szemekkel futamon behoztam 7. helyre egy majd 2600-as mezőnyben 2 incidenssel. :)
szal kössze mégegyszer mindenkinek, megvolt az eredménye a sírásnak :)
Jöhet az a boxszemélyzet! Mindenkié!! -
#4516 Skip, VIR párosítás. Az előbb első helyről dobtam el, reset, aztán feljöttem 5-re és leggyorsabb kört futottam. Hét elejéhez képest, most 2 nap alatt 4mp-et javultam :) -
#4515 Imába kéne foglalni, hogy : .... és add uram, hogy messze kerüljenek el a pancserek, ha már nekem úgy sincs esélyem kikerülni őket! :D -
#4514 Mellik pályán és mivel? -
#4513 Már működik aziRacing World végre sikerült profilt csinálnom. -
#4512 Gondoltam megyek egy versenyt Mazdaval, ugy sem mentem meg, csak elotte tesztelem:) Pl. a visszavaltasokat, hogy melyik fokozatban mekkorat fog, mikor mennyit kell blip-elni.
Erdekesseg: Formula Mazda Motorfake-extra :) -
#4511 Helyes, felesleges is, ugy is torolnem;) -
Solt #4510 ;)
Nekem is van rossz napom, de, hogy valaki csak kötekedni tudjon... bosszantó.
No, de sebaj... kicsit napozok oszt este körözünk egyet... :) -
#4509 kösz Solt. ;) a beszólására nem reagálok persze. én tudom mit és miért teszek, ez a lényeg :) -
#4508 Rekordot döntöttem. 20 incidents!!! Rajt után első kanyarban röpködtek előttem a kocsik...ilyet még itt nem láttem. Szép óvatosan megyek, előttem is lassítanak...erre hátulról belém..rá az előttem lévőre, ki a főre, neki a falnak... Reset, vissza. Persze resetel a fél mezőny. Erre megint megszívatnak, megint reset. Aztán a többit már az idegességem miatt szedtem össze. -0.10 -
Solt #4507 Figyelj, ez már nem az első agresszív megnyilvánulásod... mi a baj? Akarsz róla beszélni? Fizessünk egy utca lányt neked? Szeretnéd? -
#4506 A hiper szuper szimulátorral baj lenne? Ha most gáz van a gépeddel, akkor minek vársz pitszemélyzetet? Akkor még nagyobb szaggatás lenne. "az én szemem kiszúrni holmi butitott sz*rral", hirtelen milyen igényes lettél...Eddig ezzel a sz*arral, hogy tudtál 4 hónapig játszani? Szerintem meg ráérnek, különben is közelednek az ünnepek, hagy pihenjenek Ők is rájuk fér, mint bárki másra is. -
#4505 reálisan nézve az lesz amit írtál.
ha annyira jól haladnának jönnének a hírek. volt róla szó, hogy pár dolog még bekerülhet a javításba, csak nem hozzák nyilvánosságra amíg nem tuti, szal a pitelésnek meg a zászlót biztosra mondták. (ezzel nincs is baj, ha tényleg frankón meg van csinálva, akkor jó, jöhet apránként minden) de az én szemem kiszúrni holmi butitott sz*rral inkább ne. :/
ilyen fejlesztési tempóval bizony... hát lehet lesz aki elpártol. és kicsit meg is értem. -
#4504 Nem hivatalos amit irtam, innen-onnan osszeollozott;) Vagyis meg tortenhet barmi;) -
#4503 mit ne mondjak. belehúzhatnának.
jön majd egy másik milliomos csákó, aztán ha azok komolyabban is dolgoznak akkor van szopás, nekünk nekik. tudom net-kód anyámtyúkja, ledolgozhatatlanság, de semmi sem az. minden pénz kérdése.
és mint tudjuk a milliomosok sokszor unatkoznak manapság.
más kérdés:
most ezt komolyan gondolják?
egy rohadt sárga zászló. meg egy rohadt hangerőszabályzó, amit még én is le tudnék programozni?! (WTF?!) Aero meg gumi, ezek is frankó dolgok és mondhatjuk hogy a fizika meg etc a legidőigényesebb, de le merem fogadni, hogy 5000 emberből x ezer nem is veszi majd észre a különbséget, ergo azt mondanak, és irnak amit akarnak. kicsit megpiszkáltuk (aztán lehet tényleg csak kicsit piszálták meg)
pitelés? mi a fene. Ugye C-ben és B-ben (silver) asszem már kell gumit cserélni. (nem biztos), de amúgy is sokszor jól jönne, ha lenne is szerelő a boxban, ne csak egy kitömött bábú díszelegjen már ott. egy komplett pit személyzetet vártam.
ha ez is januárig csúszik leírom őket. meg a stock carnak is itt kéne lenni, azért két beigért dologgal nem kéne ennyit késni. no comment. igy tényleg lesz min dolgozni a következő száz évben.
optimalizálás. hát rájuk férne. nagyon sokféle FPS gond van elég sok emberkénél. -
#4502 Mentem egy lime rock-ot online tesztnek, mert ido nincs, utolso rajtkocka, kenyelmes autokazas. Gondoltam;) Az elso 3 korben autokat kerulgettem a palyan:) 4 embert engedtem el, plusz 1-2 lekorozottet, hagy haladjanak, en raerek, de meg igy is 4. lettem:DDD -
#4501 KV kozben olvasgattam az iR forumot, a kovetlezo update-ekrol, de nem sok "extra" van.
Zaszloszabalyok, versenylebonyolitas. Ssak a sargazaszlot emlitik, kekrol szo sincs. Mar reg mentem NR-rel, de ha jol emlekszem, ott sem volt kek szaszlo, vagyis az itteni helyzete is ketseges.
Kezelofelulet, hangok. Valszeg egy hangeroallito csuszka a menube;)
Aero es gumik. Allitolag az aero meg nem az igazi, es valszeg a FM, SK gumikkal is gaz van, vagyis piszkaljak.
Valami piteles, de valszeg csak porog majd valami szam, gumicsere esetleg tankolas.
Mas nem nagyon lesz;) Raadasul az egyik helyen mintha ugy irtak volna, hogy csuszik januarig, mivel tesztelik;)
De meghibasodasokrol, kopasokrol (motor, fek stb.) szo sincs;) Meg visszajatszasrol vagy optimalizalasrol sem;) Vagyis aki extrakrol ahitozik (igaz mar reg volt rola szo, szerintem lemondtak rola), ugy mint napszak, eso, animaciok stb., az felejtse el;)))) -
#4500 Kezdem értékelni a szutyok konfigomat :d régi, de legalább játszani tudok vele.
Becsapós, ha az ember megy advanced-el. Utána sima Limon elsőre nem tudtam bevenni az első kanyart, mert olyan volt mint ha nem kanyarodna az autó!:D -
#4499 enyém auzentech X-Fi Prelude 7.1
dsjns ugxe volt driver fel-le (próbáltam szabályosan, restartokkal, teljesen lepucolni az előzőt, de) gondolom valami maradt és bibis lett. meg előtte ugye felmászott az új nvidia driver is, és abban sem vagyok biztos, hogy az nem keverte meg, utána hiába raktam vissza a régit.
most hulla vagyok, lefekeszem, délután talán nekiállok telepíteni... mondjuk most mást se rakok fel csak csupasz xp, sp3, aztán lássuk mit tud az iracing. -
#4498 Creative SB X-FI Fatal1ty Platinum. Azzal nincs gond:) -
#4497 Milyen hangkari az ? -
#4496 nah frankó. hangkártya már jó, bár volt már töltés közben kékhalál :D
meg silverstone tesztjén random elmegy a hang, és van egy olyan érzésem, hogy a driver vagy a hangszarság miatt. ilyenkor mit tehet az ember? :D
xp reinstall :D nembaj, végülis sikerült két futamot letolnom 1 volt normális,az is véletlen... :) -
#4495 úgynéz ki az új hangkártyadriver tett be. most azt letöröltem restart, felraktam a régit, most nincs hang :D de irőmérőn az FPS 150-330(!) között volt. most töltök még egy régebbi divert talán ez volt fenn a még annó. hihetetlen. alex, te neked milyen hangkártyád van? az nem tehetett be nálad? :) -
#4494 tévedtem :D simán van 33-as ping is. sok az a 150, de tekintve, hogy közel sem piros, és "csak" a zöld és a narancs között vergődik igy jó ez. :) pláne, hogy gondolom megjavul majd, vannak ilyen kisebb teljesítménybeli ingadozások tonlinenál. -
#4493 más játékoknál lehet gáz, de itt mindenkinek 133 körül van, az a plusz 10-20 nem vészes. az elején én is ezen paráztam asszem aztán megnyugtattak. :)