25347
  • symbol
    nah ezt meg én nem tudtam :D akkor inkább nem körözgetek poénból :D
  • symbol
    hát nem hivatalos :)
    amikor nincs elég versenyző a hivatalos, bajnokságba beleszámító eredményhez. van ilyen. fenn írja mindig belépés után, hogy official vagy nem a verseny.
  • pasztor
  • Alexease
    THX! Ezt a reszt, ugy nez ki, atugortam a Sporting Code-ban:)
  • sajoati
    ha kevesebb, mint a min. létszám, unofficial a verseny. olyankor 0.35 az SR szorzó, pont, mintha TT-t mennének.
  • Alexease
    Van unoffical verseny is?! Az milyen?
  • symbol
    mellesleg alex: a hivatalos versenyekre való minimum van megszabva nem? az un official az más szerintem? szerintem ott 2-en is mehetnénk.
  • Alexease
    1. A promokodok (a meghivas idokbol) mar nem mukodnek. Ujakat nem osztanak. Nem kell kod, hogy elofizess, meglatogatod az oldalukat, es jelentkezel.

2. Ha e-mail cimet kertel, akkor valszeg azt ertelmezted rosszul, hogy ha valaki meghiv, beajanl valakit, es az elofizet, akkor a meghivonak jovairnak 10 iRacing Dollart;) Ilyenkor te ad meg az e-mail cimedet valakinek, O meghiv stb...
  • Alexease
    Minden kategoriaban megvan szabva a minimum induk szama is, nem csak a max;) Vagyis ha egyedul vagy, nem indit szervert;)
  • symbol
    zsiiir :D
    akkor ma megyek forumla mazda fersenyt is :D csak nehogy meglássák páran hogy jelentkeztem aztán szépen kört adnak :D és jó leesik az iR-em :D
    pointer4: jaja :D LOL :DD
    bár szerintem simán képes vagyok rá :D
  • pointer4
    Viszont ha egyedül kell menni egy versenyt
    és nem érsz be, akkor a játék uninstallja magát :D
  • pasztor
    Az SR nö, csak pontot nem kapsz. :)
  • symbol
    picsába :D pedig megvan az a kód amivel beléptem anno a klubba :D
    hogy örültem már.. :D
  • 37lz55
    mind1, valamit rosszul értelmeztem iracingon, azt írja invalid cod...
  • symbol
    akkor keresem gyorsan :DDD
    én is ilyesmire gondoltam :D
  • pointer4
    A promó kód gondolom az ilyen ajándék dolog lehet. Rendezvényeken adhatják, meg csókosoknak, lehet újságmellékletben nyerhetel :D Minden vásárlásnál belehet ütni, lehet ad kedvezményt. Vaaagy lehet mert te vetted rá hogy megvegye ezt azt, te kapsz érte plusz iracing zsét :D Ilyen piramis játék feeling :D
  • symbol
    mi az a promo kód? :D
    az emailem :D [email protected]
    de nehogy feltörd a jelszavam :D
  • pointer4
    2005 talán.
    Köszi :)
  • 37lz55
    ahoj, valaki mondjon egy promo kódot, azaz a játékban használt emailjét, most akarok hosszabb távra előfizetni, ne menjen kárba az a néhány dolcsi sem:)
  • symbol
    aúgy még valami: a DFP az tényleg a DFGT elődje? a GT4-hez készült volna? nem vagyok képben azthittem a GT4 tök régi. :) ennek persze utánanézhetnék, de atom elfoglalt vagyok :/
  • symbol
    jah, de ne már :D fel akarom vinni 4,99-re :DD
    amúgy tuti volt már pékda, mert silverre tuti mindig jelentkezik pár ember csak mindig máskor, és ilyenkor hoppon ülve marad.
    Pedig versenyeztem már nem hivatalosan is asszem és asszem adott SR-t, bár ellenfél nélkül télleg nemtom indit e futamot :D

neked meg grat az eredményhez :D csak körbe kellett hibátlanul menned :D
  • pointer4
    Ilyenre lehet még sosem volt példa, de elvileg így kéne működnie. De lehet behánnya hogy érdeklődés hiányába a verseny elmarad :D
  • symbol
    gyors kérdés: tegyük fel este jelentkezek Silver Crown futamra. tegyük fel, nem jelentkezik senki, vagy csak én. Végigmegyek a futamon hibátlanul. Gondolom az iRem nem változik, valamint nem lesz hivatalos. DE! az SR-em egnő nem? :) mert fel kell készülni gyorsan :D
  • pointer4
    Hétvégén nekiálltam Oval-nak, hogy meglegyen kapuzárásra a 3.0-SR. Igazán - na nem mintha életembe is mentem volna ovál pályán - szégyellem magam, de a nascar style sosem izgatott fel. :D (remélem elmarad a kövezés :)) Futottam 20 kört, ezzel az igazán aranyos funérlemez borítású verdával. Gondoltam itt az ideje egy jó kis futamnak. Eléggé paráztam, picike pálya, tömegszerencsétlenségek melegágya lehet :D
    Utolsó, tizedik helyről indultam, kialakult 2 boly, elől 7 emberke egymáson, jól elhúztak, illetve 3an hátul abból én uccsónak. 30. kör magasságában elkezdtek a visszapillantóban megjelenni az éllovasok. Viszont valaki érdekes mutatványt adhatott elő, mert úgy eldobta magát, hogy mind a hét illető elszállt. Innentől kezdve ment a rádióban az anyázás, a pitből kijárat is történt még valami érdekes :D Szóval 3. lettem. Bűn rossz idővel, de azt stabilan. :D
  • GPx8
    Ez így igaz, Lfs-ban is vannak ilyenek. Mennek az íven mint a legbutább AI és ha valaki eléjük kerül vagy történik valami, akkor egyszerűen belerongyolnak, meg sem próbálják kikerülni, vagy várni a következő előzési pontra. Komolyan mondom, ezeknél a GTR2/GTE AI-k is sokkal ügyesebbek és élvezetesebb ellenük versenyezni...
  • Giovanni #4547
    Egy lecsípés sem volt benne :) Max az elején adott, mikor picit megcsúsztam
  • Cowek
    Ez eléggé ott van :-)))
    Adott egyébként incidentet a finom lecsípések miatt?
  • Giovanni #4545
    Hát, én is kezdtem húzni magam, hogy eltalál :) De vagy szerencsém volt, vagy megtudta fogni :)
  • lac coo
    Pontiac is felpörög 10 fölé , nem is blokkolja le a kereket .
  • petesilver
    Azért én 2X szívinfarktust kaptam volna, szolival ez telibeverés lett volna a másik részéről! De jó látni, hogy nem mindenki megy úgy, mint ha zsinóron húznák!
  • Giovanni #4542
    Nagyon tetszik nekem ez a VIR. Jó ritmusos pálya. Tegnap egy kör alatt sikerűlt az utolsó körben előre lépnem majdnem 4 helyet. Csak a leintésnél még volt fél autónyi hátrányom :)

Gio harcol :)

Ma mentem Infineonon...hmm... NR2003-ban is szerettem, de itt valami brutális :)
  • Alexease
    Ami gazosabb, hogy szuper szimnek hirdetik, pedig van egy ket erdekes dolog, amit ki is hasznalnak;) A Mazdas videot biztos lattad, amit betettem? Igaz, gozom sincs hogy mukodik az igazi (valszeg nem igy:P), es az is igaz, hogy allitolag a hajtaslanc, kuplung resz meg nincs kesz, de azert trefas, hogy 8000-re limitalt motor, 5 visszavaltas utan ~16000-et porog, es mindenfele komolyabb motorfek, blokkolas, megcsuszas nelkul, kenyelmesen halad tovabb, ha kell kanyarban is, mikozben uveghangon visit a motor;DDD

A Mazdanal meg az a vicc, hogyha jol lattam, hogy full gazon mennek folyamatosan, es abba taposnak bele full feket, azzal csusztatnak:) Ilyen motornal, megis ertem:D
  • lac coo
    Ja, ez a te dumád ! :))))
    Én végülis örülök, hogy nem áll rá a kezem, agyam szemem erre a stílusra, én egyszerűen nem bírom ki , hogy ne váltsak vissza időben, ne lassítsak egy kerékvető előtt stb ...

De ettől függetlenül tényleg csodálom ezeket az embereket !
  • Alexease
    De igazabol nem zavar, mert szamomra az autoverseny - foleg igy jatekban, kikapcsolodasnak -, elsosorban a uldozesrol, elozesrol, vedekezesrol szol. Vagyis boven jo nekem az utolso hely rajtolasnak, es onnan elore jonni annyit amennyit csak lehet;) Ennek a problemaja ismert, itt tobbet kell roncsokat kerulgetni;))) De azert vannak jo versenyek;)
    A pontok, helyezes, a TT, iR nem erdekel, csak az SR, de az is csak azert, mert az embernek komoly belefektetett penze van, es kellemetlen, ha masok hiabajabol lecsuszik egy szintet, es nem eri el azt a versenyt, amire befizetett. Persze ilyen meg velem nem tortent, de a lehetoseg benne van:) Ha nem foglalkoznek versenyen azzal is, hogy hol kell buta hibakra, roncsokra figyelni, akkor gyorsan le lehetne pusztitani az SR-t;)
  • Alexease
    Ez az en dumam:)

Teny, hogy nagyon durvan mennek, de az is, hogy a nagyreszuk amugy is profi. Van erzekuk hozza, ki hasznaljak a lehetosegeket;) Ezzel nincs is baj.

Ket dolog van, ami inkabb problemas.
    Nekem nincs idom, kedvem, indittatasom, erzekem stb., hogy ilyen stilusban, ilyen szinten, modon autozzak. Ez mondjuk az en bajom:) De hogy nehol tizen masodpercekkel mennek jobb idoket a "normalisnal", folyamatosan, az mar kicsit eros:D

Es ami meg gazosabb. Vannak akik szo szerint begyakoroljak ezeket a millimeter pontos manovereket (reflex, ugyessegi jatek), es elvarjak, hogy mas is ugy menjen, mert ha csak 1-1 autonyival lassabb elotte, mar az elso kanyarnal, a sajat megszokott iven beprobalkozik. De ezeknel jellemzo az is, hogy ha valami rendkivuli tortenik a palyan (elotte, mogotte, mellette van egy auto), akkor felborul a reflex-rend, es johet a kaosz;)
  • petesilver
    Kérdésedben ravaszul elrejtetted a választ! :D
  • Pukkandur
    Bakker van a játékban defekt? Most kaptam egy bal elsőt Jeffersonon...
  • petesilver
    A lényeg akkor is a rendelkezésre álló eszközökben rejlő lehetőségek maximális kiaknázása :D ugyanaz áll a rendelkezésére mint másnak, csak többet hoz ki belőle. Elég csak a Wéber vagy a 2 Norbi esetét megnézni, és látható: az UFO-k az életben is rendkívüli időkre képesek valódi versenygépekkel, Hazso is kurvajól ment Euroringen Proexes Astrával, és a többi ufonauta is erről a fórumról szintén nagyon jól menne igazi versenyautóval. Nekem ezekkel a szimulátorokkal az a bajom, hogy nem tudok kétszer ugyanolyan féktávot venni, mert nem érzem valahogy a lassulás mértékét, hiába az ffb. Csak a szememre hagyatkozhatok, nem érzem annyira az autó fizikai viselkedését, hogy mire lenne képes ha tényleg benne ülnék. Néha pl kanyar közben a csíkra nézek, mert gyanús hogy nem sikerült bevenni, és akkor látom, hogy nem ugrottam le teljesen a gázpedálról. szóval látom a szememmel, hogy eredményesen lassul, de nem mindig vágom, mennyire. Életben ez teljesen más, ott az ilyen elképzelhetetlen. Az a szép, hogy ezek az ufok nem is értik a problémám, tökéletesen alkalmazkodnak a szimulátor adta lehetőségekhez. Ez érzék nélkül nem megy, az tuti, és nem kormány meg csúcstechnika kérdése, hanem született készség kérdése. szerintem.
  • lac coo
    Igen egy szinten túl már csak arról szól. hogyan játszuk ki a fizikai motor határait, hogy találjuk meg a gyengéit stb ...
    Persze én a közelükbe senm érek, és nem kétlem, hogy "normálisan" vezetve is agyonvernének, de erről az eszetlen hajszáról ez a véleményem ! :D
  • Pukkandur
    Egyetértek a véleményeddel. A csúcs időket elnézegetve egyik sem reális, a valóságban kivitelezhetetlen technikán alapul. Én személy szerint jobban szeretek tartott gázon íven fordulni. Jó lenne már egy igazi szimulátor, ami ezeket az időgyilkos ufonauta időket egy-egy meghibásodással jutalmazná....