25347
-
#4612 Setup ment mindenkinek! Aki lenyom vele versenyen, az szörnyű ping-bosszúra számíthat! :D Olyan Lag-ot gerjesztek neki, hogy még a kanyarok is visszagörbülnek! :D -
#4611 este aki tud 10-re jöjjön silverezni. :D
atlanta MB setupja jó rá. :D ha nincs küldök. csak jöjjön aki akar eccerű fullgáz pálya, mégis élvezetes. :) kössze. :) -
#4610 Én is énis :) Mostanában lesz majd itt az idő nálam is :) -
pasztor #4609 Nyugodtan, egyik szetem sem titkos.
A skipnél csak annyi a lényeg, hogy az ember stabilan, biztonságosan tudjon menni (az én szetem sem túlkormányzott). Versenyen annyian odaverik, hogy egy hiba nélküli verseny már fél gyözelem. -
#4608 pointer4: jaja :D csak nem szabad elcseszni :D
petesilver: hát igen, hallottam már róla, ki is próbálnám ha nem kéne dolgozni most annyit. :/
egyébként kérdés. a lotusnak hamarosan jönnie kéne. miért?
mert klasz, hogy van egy D-s kocsink a skippi, klasz, hogy van egy C-s a formula, és klassz, hogy hoppá. nincs B-s.
Ovalon meg ez ugye meg lesz oldva mert Silver megy B-be, aminek örülök, tegnap fogtam magam aztán majdnem megtett kör/gyaksi nélkül mentem egyet a kicsikével. hihetetlen volt. még versenyeztem volna kör volt ugye :) ez kb 30 percnek felel meg :D nah B-sen ez felmegy majd 1 órára :DDD
tegnap a végén a kormányról a villre cseppent egy verejtékcsepp :D állat :) és igen, nyomtam volna tovább, kezdtünk felzárkózni az előttünk autózó kettőshöz :D -
#4607 Addig is, akinek van rFactor, 79-es mod, 79-es régi Watkins 79-es Lotus-al, frenetikus élmény, nagyon nagy élvezetet nyújt, gyakorlásnak jó mire lesz iracingben is ez a combó! -
#4606 Ha Pásztor úr jóvá hagyja, már ma este átküldöm mailben mindkettőtöknek. -
#4605 Hát, pontiac 4 hetes, most lesz vége, 4 feletti az SR, remélem akkor Class D-be rak végre. -
#4604 Na igen Ovalt kb 3 óra alatt meglehet csinálni, 3*40 kör 3*+0,10SR TT-n, és még 2 verseny is belefér. Persze karambol nélkül. :) -
#4603 nem, tökmindegy, meg kell lennie adott (négy) versenyednek, és 3 feletti SR-ednek. lehet, hogy a szezon vége előtt egy nappal regeltél iRacingre, de ha teljesited ezt, továbbjutsz... -
#4602 De ez nem attól függ, hogy én hány hete vagyok iracinges? -
#4601 Hát bakker, Infineont is megcsinálták beszarásjóra! Csak ámulok milyen jók ezek az új pályák! MOST MÁR KÖVETELEM WATKINST!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amennyire szeretem, azon tuti el fogok élvezni, és nem leszek hajlandó más pályán versenyezni! :D -
lobz #4600 hajaj, na majd meglatjuk, mit tudok produkalni par nap alatt :) -
#4599 Tökéletesen értetted meg, húzzz bele :D -
lobz #4598 Udv!
Jol ertem, hogy a heten vege lesz a szezonnak? Celszeru lenne feltornazni az SRt legalabb 3ra? Sajna eleg ritkan ulok le iRacingelni es most 2.3 korul van az SRem :) -
#4597 Tessek, gazelveteles-kanyarodos cucc:) Epp' annyit maszik el, amennyit kell, csak nem kell kapkodni:DDDDDD Bar nem urido (17.1), de mondjuk csak 2 kort mentem:) versenybe jo, nem gyilkoltam le a motort es a gumikat (nem mintha lehetne es szamitana:DDDDDD).
Amugy meg: az extra fake, mert mindig torol, az UW meg fosh, mert irto' lassan lehet feltolteni:D
http://alexease.uw.hu/files/iRacing_SkipBarber_InfineonCup_Test.avi -
#4596 Ja, ugy mas;))
A hatso stabot tedd max-ra, ugy nem tekeredik el. Az elejet engedd le minimumra, aztan palyatol fuggoen, kezd el 5-ossevel emelni. -
#4595 Rosszul írtam... Barbernél nem igazán jó olyan durván elvenni a gázt mint Pontiacnál, ott simán teljesen elveszem és beleáll a kanyarba , -Skip meg a falba :)))
Legalábbis én úgy tudok Skippyvel körbe menni, ha sehol nem veszem nullára el a gázt, persze csúszkál az így is rendesen :P -
#4594 Dehogy kell;) Keress hotlap videokat, korbe driftelik a kanyarokat:)))
Ezzel lehet a legjobban gazelvetellel, gazzal kanyarodni;) Persze a normalis stilusra gondoltam, vagyis nem a 3-at visszavaltos, sivito motoros, kozben padlofekes, kormanyrangatos modszerre:))) Olyan fincsi, kis gazelvettel lehet billegtetni a kasztnit:P -
#4593 Igen , Pontiac-nál éppen azt kellet kihasználni, hogy gázelvételre elindult a segge, segített elfordulni, itt viszont mindenáron kerülni kell ! :))))
Setup nekem is jöhet :))) -
#4592 Gyere csak, nagyon jó a skip :) Viszont ha nem titkos a setup, átdobhatnád mailomra :) 2mp-el megyek lasabban, mint az átlag: 1:27.4xx -
#4591 Igaz ! -
#4590 Annyira azert nem akarok belemerulni a sorozatokba;) Erre a 4-re is nehezen beszeltek ra;) -
#4589 Amugy nem kapnal kort, eleg jo a mezonybeosztas. Par edzes kor atlagom alapjan, kb. a mezony elso harmadaba lettem volna jo (persze idomero nuku, igy inkabb hatulrol indulok:P). Igy is feljottem az elso nehany korben 6-nak, es ahogy elneztem, belefert volna meg 1-2 plusz pozicio;) De persze elottem kicsusztak, megporogtek, es visszajottek keresztbe az utra, en meg addig-addig huzodtam jobbra, amig picit hozza ert a palankhoz a kerek:) Incidens nulla, de a kerek befittyent;) Szerencsere, ez eppen az utolso visszafordito kanyar elott volt, a gyors egyenes-kanyarban, igy ott azonnal mehettem is a pitbe.
-1 kor, de utana egy fickot sikerult a vegeig "bosszantani", olyan 1-2 tizedre mogotte draftoltam:))))) De korrekt volt (Barry West), csak neha neha csusszant meg, kibirta a nyomast az utolso 10 korben:D A celba olyan 1 kereknyi kulonbseggel ertunk be (mellette voltam):))) A vegen gratulalt, orult, tetszett neki, megkoszonte a versenyt - es gondolom, hogy nem loktem ki:DDD En szintugy:D
A lenyeg, hogy lehet hogy durva idoket mennek elol, es figyelni kell a verseny elejen a problemas emberekre, de ha mar csak 1 korrekt embert kifogsz, es azzal kuzdesz a vegeig (meg ha a 10. helyen is), mar akkor megerte;) -
#4588 Most kezdem pillanatokon belül a s03e04-et :D , bejön még Frige, de evergreen a supernatural is! :D -
#4587 Az de jó ! :DDDDD Meg még fizetek is érte ! :DDD -
#4586 OFF: Ehh, már mindet láttam szinte, egyébként úgy csinálom, lezúzok pár évadot, és egyben :) DE van pár kedvenc, amit megnézek egymás után pár nap alatt a frisseket, sajna rá vagyok kényszerülve így, hogy felirat nélkül soxor :) Vasárnap de benéztem a 2 Death Note filmet! :D hülye lejátszó felcserélte, megnéztem az egyiket, mondom egész érdekes, nézzük a második részt. Aztán gyanús lett, hogy a halott gyerek magyarázat nélkül szerepel a filmben, kis idő elteltével leesett a tantusz: a második részt néztem elsőre. Nem voltam mérges, ááááá! :D
ON:
rákészülök lélekben a Skippire és infineonra szerdától, aztán remélem versenyezni is merek majd a héten skippivel. Istvántól remek setupot kaptam, nagyon jó a gép vele, már csak szokni kell, meg megtanulni vezetni. Még fura, ahogy a sima gázelvételre reagál, de gondolom az lesz a kulcs a verdához :D -
#4585 off
Dexter is állar sztem ::))
on -
#4584 Az 30 perc, 5 kort kapnal:)))) -
#4583 Megvettem ,de egyrészt halom pálya kéne hozzá, másrészt ott aztán kapnék 3 kört 20 perc alatt ! :)))
De ha kis időm lesz mindenképpen rágyúrok majd ! :DDD -
#4582 A Barber-t megvetted, vagy nem?!:) Bar ahoz meg palyak kellenek;)
Jo buli, most elindulok egy versenyen, bar alig 2-3 masodpercet kapok koronkent;)))) -
#4581 MotorsTV-n Lagunán mennek éppen :) -
#4580 OFF
a drótot nézzétek ember. :D sorozatokról irtam anno szakdogát, és eléggé képben vagyok (volt vagy 70-es, 80-as listám) és az a legjobb, egyszerűen nincs és nem is lesz jobb sorozat soha. Szokés, meg heroes ahhoz képest, bár más kategória sehol nincs. nézzétek meg imdb-n hogy áll a wire. ilyen átlaga majd semminek nincs. kedvenc irom is irt bele forgatőkönyvet, nem is egyet. link
amúgy jah, én néha nem szeretek darálni, mert pl a drótra ha ráhangolódsz (4-5 rész kell hozzá) onnantól kezdve ledarálnád az egészet :D és akkor mi marad :D csomó kommersze gagyi van azért a piacon, nálam pl a szökés és a heroes (pedig mindkettőt elkezdtem) sem üti meg a szintet. carnivale, sic feet under, scrubs, the office (UK), death note (anime, KÖTELEZŐ!).... ezek sokkal jobbak :) nah nem okoskodom :D amúgy jaja, nekem sincs tévém, f1-et mondjuk lemék faterral megnézni, de amúgy semmit :) br ha lenne egy normális motorsport csatorna...
OFF -
#4579 TV sorozat?!:) Azokat a szezon vegen egyben erdemes letolteni, es naponta 3-4-et megnezni:) Ugy nem idegesito, es gyorsan a vegere ersz. Es meg elvezetes is:)
Nincs TV-m, tizen eve nem is nezek semmit (neha azert F1, MotoGP vagy WTCC online), de azert 1-2 sorozatra rabeszeltek, igy neztem meg oket (Lost, Heroes, Prison Break, 24):) Igy legalabb 1-2 evvel elorebb tart az ember, es eredeti nyelven nezheti, gyoker reklamok nelkul;) Raadasul, ha hulyen fejezik be, nem idegesit fel, mert nyomok meg egy Enter-t, es mar nezem is a kovetkezo reszt:DDDDDDDD -
#4578 - DivX, XVid, WMV, Mpeg4
- Barmilyen gyors videokonverter (pl. Xilisoft Video Converter
- Ha vagni akarod, akkor Sony Vegas
-
#4577 :D Én 1478 + 501 Laguna :) De leeresztettem, mert múlt héten már csak 3 versenyem volt össz Limeon :) Most az ünnepnapokra tartalékolok, sajnos elkezdődtek a sorozatok, és az elvesz sok időt hetente! :D -
GPx8 #4576 Off
Fraps-el felvett avi-t mivel tömörítetek?
On. -
#4575 Nem egy hét alatt, összesen amióta előfizettem, másfél hónapja ....
Máshol nem igen mentem, csak otthon warezzal, szal ami van az Lime ! :DDDD
Ehez képest lassú vagyok mint mindig :DDDD -
#4574 az kemény :D
de ezt hogy tutod megnézni? :D egy hét alatt? összeszámoltad? :)
jó lenne még ha láthatnánk, hányan vannak online elérhetőek, hányan kik jelentkeztek valamire, meg ilyenek. pályánként is lehetne statisztika, melyiken mennyi időt toltál az összesített legjobb köröd (saját pályacsúcs) hányadik helyre elég másod best idejeihez képest... (szezonoktól független best idők lennének jók :D) meg ilyenek. valamivel foglalkoztatni kell a html-es team-et, fejlesztőket is nah :D majd megirom nekik valamikor :D -
#4573 Bazz...nem vagyok normális, 1300 kört tekertem bele Lime-on .... :)))))