25347
-
#4652 Funny ez a skippi. 97%-os kormánysensitivynél is úgy kell vigyáznom momoval, miliméterket mozdíthatok rajta csak, szépen ívre még véletlenül sem tudom még rakni :) örültem, mire összes kanyart rosszul véve körbeértem 1:30 alatt :( Hát, lesz mit gyakorolnom az ünnepek alatt, közöm nincs még a döghöz :))))) DE! Visítottam a röhögéstől mikor ugyanott, ugyanúgy álltam bele a falba mint anno NASCAR-al !!! Ezt ugyon olyan jól csinálom most is! :D -
#4651 Technikailag nem lenne az, az teny, mivel ugyis letoltene az uj clienst;) Talan lesz is. De lehet, hogy mindig a 13. hetre akarjak hagyni a public tesztet:D
En a kek zaszlot ugy kepzelnem, hogy ha 1-2 masodperccel kozelebb er a lekorozott, akkor kiteszi, es ha 1 koron belul nem engedi el (vagy 3-4 kanyar, vagy 30 sec stb.) akkor fekete zaszlo (piten athajtas):)
Technikailag mar most megoldhato lenne, mivel a lekorozot figyeli (mas szinnel jeloli), az idokulonbsegeket szamolja (kirasok), a kanyarokat, a letelt idot pedig a vagasok (fekete zaszlo) miatt ellenorzi.
Persze, anomaliak lehetnek, pl. a lekorozo kozel er, kek zaszlo, aztan kicsuszik mogottunk:))))) -
#4650 Alig tobb mint 300 Class C van (az eredeti teszterek), az valszeg keves. Majd a kovetkezo szezonban majd nem lesz ilyen "korlatozas". Csak az A-ban:D -
#4649 Mondjuk technikailag nem lennének kivitelezhetetlenek formális változtatások, patchelések szezon alatt. Pl ha megjelenik a blueflag, és nem engeded el 10 körig, akkor -0,01 SR. Ehhez nem kellene mindent nullázni hogy életképes legyen. Sárgazászló lengetés, hogy vigyázz jön a vonat, detto. -
#4648 jaja, szerintem is jó megoldás. :) az a gáz, aki este 9kor megy 12 órázni :( dehát ez van, számítani lehetett valami ilyesmi megoldásra, ennél jobb jelenleg ekkora mezőnyhöz nincs. :)
a patchet meg már értem és valszeg úgy is lesz. nembaj, csak haladjanak. :D -
#4647 A Silver/Radical (Class B) idobeosztast csak most neztem:o Eloszor - a fooldalon - felreertelmeztem, mert ott azt irta, limitalva lesz a versenyszam. Gondoltam, barmikor lehet menni, de csak kettot. De nem, hajnal 3/4, es ejjel 22/23 orakkor lesznek csak versenyek:)
Igy valszeg valoban tele lesznek a szerverek, az ejszakaiak Europaiakkal, a hajnali versenyek meg Amcsikkal;) Mondjuk a 22 ora az nekem meg eppen jo;) -
#4646 Es mivel a mostaniba nem igertek kek zaszlot (legalabbis nem olvastam rola), akkor valszeg az meg 3 honap;) Vagy soha...:) -
#4645 Biztos, hogy lesz patch - azt nem mondtam, hogy nem lesz, csak azt, hogy ha valami nem lesz benne, ami kellene (pl. kek zaszlo), akkor arra ismet 3 honapot varni kell;) -
#4644 kössze! :D cuul! de akkor csak lesz "patch" :) mármint amit ígértek :)
nem a következő szezon végén :) remélem ezzel azért nem gondolják majd, hogy hirtelen 2.0-ás lett az iRacing :D -
#4643 Igen az 1 ora az pitkiallassal, tankolassal lesz. -
#4642 nah zsir. igy tuti lesznek a radical versenyen elegen :D
és a silver crown-nal is :) klassz. :) mondom ezt szerencsésen űgy, hogy végül is én osztom be az időmet :) link -
#4641 jah, hogy új hirként van kinn :D zsir. azt hittem valahova a menübe eldugták :D -
#4640 ajhaj :D a radical annyira nem jön be meg sz*r helyen ülök :D
de igy elnézve a sorozatot, inkább az mint a formula mazda :D csak SR-re kell majd figyelni, ami nem lesz egyszerű :)
még meg sincs a radical lehet meg kellene venni.
sebring sincs. :/ pedig nagyon jónak tűnik, talán a legjobbnak eddig.
Skippi jó meg minden, de franc tudja lehet felejteni kell majd :)
nah kössze a linket infot, most utánanézek ennek a patchnek meg szezonnak. :) meg limitált verseny egy nap? :D lol :D
1 órás versenyhossz a CTS-sel? hm. de az boxkiállásos kéne legyen nem? :D ezt sem tudom sajna :) -
#4639 -
#4638 Radical-hoz lesz Sebring es Daytona RC, Advanced Solstice-hez Lowe's RC:))) -
#4637 Szerintem, most a C a legmagasabb kategoria, amibol a kovetkezo szezontol (nov. 2.) B lesz, es amire megjelenik a F1 addigra A:) Igy valszeg A kategorias lesz:)))))
Amugy van uj szezonkiiras, erdemes megtekinteni:) Pl. limitalt versenyszam per nap (B Class) vagy 1 oras versenyhossz CTS-sel :) -
#4636 F1 amúgy milyen kategória is lesz? gondolom A vagy B :) bár ha B nemtom mi lesz az A-ban :)
persze egy idő után nyilván minden kategóriában több járgány is lesz :( -
#4635 Az mar el fog porogni (gondolom:P):) Most a Silver is elporog (bar az 800LE), igaz Lowe's pitben meg dob egy hatast:))) -
#4634 Az F1 esetén azért már nehéz lesz megmagyarázni, hogy pörgetve rálött kuplunggal miért nem forog el a kerék Rfactor 1979 módban még 3-ikban is elpörög, remélem itt is így lesz! Vagy zsebreteszik az eddig befolyt lóvét (bár ez még nem sok fejenként szétosztva) és koktélt iszogatnak egy egzotikus szigeten miközben röhögnek egy jót milyen jól felültettek Bár ennek kicsi az esélye.... -
#4633 Nekem pont vasárnap jár le az előfizetésem, de jelenleg úgy nézz ki, hogy nem hosszabítok mivel a dollár már 220. Így a havi előfizetés is sok lenne már, plussz meg akartam venni a Mazdát meg amivel jár de az is nagyon drága lett így hirtelen. -
#4632 az NR2k3-ban volt egy olyan bug, hogy ha pont akkor lépett be valaki, amikor lecsapta az órát, akkor kb. 1 mp-t lehetett nyerni. :) -
#4631 Az F1 mit fog csinálni rajtnál:
hosszú sebesség miatt belefullad,
elpörög a kerék ahogy kell,
egész egyszerűen hanyatt vágja magát ? :D -
#4630 Nekem a fo bajom (vagy csak fejfajasom), hogy en minimum egy NR szintet vartam volna el, meg ha komplexebb is a dolog. Nem grafika, latvanyelemek vagy animacio, foleg nem eso, mert technikailag azert ismertek a problemak, de legalabb visszajatszas, meghibasodas. Azert a feklampa es a hangok viccesek voltak, mint problema, az allohelyzet (fek/kuplung) meg bosszanto;)
Azert ennek a fejlesztese eleg osszetett, bonyolult - engine, tartalom (autok, palyak), kiszolgalo kornyezet (web, kliens, szerver stb.), es latszik hogy hosszutavu;P Es nem biztos, hogy mi vagyunk az elsodleges celkozonseguk;D
Az massziv online miatt, barmilyen komolyabb feature beepites eleg maceras feladat (ha korrektek akarnak lenni, es valoszinu hogy azok akarnak lenni:P).
Pl. az idealis nyomvonal es a livetrack megoldasa offline nem veszes, de online mar kemenydio. Komoly iformaciohalmaz, amit mindenkitol, mindenkihez el kell juttatni (befolyasolja a tapadast, versenyt). Hasonlo gond a lathatosagi megoldasok: nagyobb fust, eso vagy por es viz felverodes. A leszakado alkatreszek ismet gondot jelentenek (az halalpontos utkozes vizsgalat miatt).
De azert van 1-2 dolog, ami korabban volt, nem befolyasolja az online-t, es erthetetlen hogy nincs (sarga-, kekzaszlok).
A szektoridok mas tema, bar nem foglalkoztam NR palyakkal, de ha jol lattam, itt csak 1 section van (Start/Finish) a tobbit tracking pontokbol figyeli. Hogy miert nem tudnak/akarnak beepiteni meg 2-3 (vagy akarmennyi) szektor figyelot, az jo kerdes?!:) -
#4629 igen, érdekes. az a baj, könnyen ez lehet.
majd meg is irom nekik a véleményem, nem mintha sokra mennénk vele, de gondolom nem csak én panaszkodok majd, sok kicsi, sokra megy alapon jelenthet valamit.
a rendszer meg minden b*szottjó, a html oldal is, de ez olyan 0.6-os verzió még ahogy illik. mondjuk ügyesek, pl nem volt kész a pitteslés, de a program rész, hogy nagyon még nincs is rá szükségünk... :)
jó lehet ez egy kis idő múlva, de akkor mist mikor lesz az a patch?
én úgy tudtam most a héten, vagy jövőhéten a szezon előtt. aztán alex elsütötte, hogy lehet januárig kitolják. most meg már a követlező szezon végére várja... :D vagy az ugyanaz? :)
ui: este még szétnézek az iR fórumban mit gondolnak mások, mit terveznek etc... :) -
#4628 Megmondom őszintén én sokat gondolkoztam meghosszabítsam-e az előfizetésem. Amúgy sem szeretem az "amerikai maszlagot",idióta egy nép, meg lehet őket vezetni minden hülyeséggel. De adtam még egy esélyt a programnak. Nem vagyok élmenő, csak a kevés szabadidőmet próbálnám eltölteni ezzel a progival. Azért úgy gondolom, hogy messze nincs benne annyi munka mint ahogy próbálják beállítani. Drága a tagság, pofátlanul mindenért pénzt kérnek, tele hiányosságggal. Csak nehogy visszafelé süljön el a pénzhajszolásuk és elpártoljon a fanatikusok nagy része! De ne legyen igazam! A legjobban mi járnánk ha idővel kapnánk egy nagyon jó szimulátort és akkor nem sajnálnám rá a pénzt. Egyelőre nem ezt látom. Bocs a hosszú nyavajgásért, megyek inkább körözni.... -
#4627 Azért vmi nagy bug van még ebben a programban. Jelenleg KYLE HADCOCK áll az élen időmérőn, de egy 1,23,2-es idővel! A többi pályán lévő idejéhez képest, meg a versenyben futott idejéhez képest ez csak bug lehet :) -
#4626 jaja. de nem is értem milyen kapkodásról beszélünk :D
mondjatok egy komolyabb javítást amit azóta eszközöltek, hogy én játszom a programmal. oké, mások motorhangja meg féklámpa, de ezt inkább ne is vegyük javításnak, már az gáz magában hogy nem voltak. a szektoridőktől meg eldobom az agyam, akármilyen motor is az alapja. mondjatok egy szimulátort, ahol road pályákon toljátok és nincs szektoridő. nah az iRacingnek ez is sikerült. :D
én nem kapkodást kérek, hanem egy minimumot. a box, a szektoridő, a zászlók, grafikai kiegészitések, felvezető kör ez mind nagyon alap. és sorolhatnák. nem kérek én még motec szintű telemetriát. nem. rendes vagyok. egy minimum kellene.
de nagyon úgy fest, hogy bizony ez az egész akár évekbe is beletelhet.
amit nem értek. mert oké. csinálják meg az esőt, mondják azt, hogy az idő, számitások, tesztek, fizika, grafika, optimalizáció, azzal dolgozzanak két évet tőlem ha akkor jó lesz.
de ha igy haladunk öregkoromra lesz egy majdnem jó iRacing, aztán miután meghalok, talán lesz egy béta "változó időjárás patch"...
értem én szecsi a koncepciód, ők is emberek, de az én főnököm is elvár tőlem tempót meg minden, mert fizet érte. akkor amikor mi ennyit kiadunk valamiért, szerintem jogom van kétségbe vonni a fejlesztési tempót, ütemezést, rendszert. -
#4625 Mégis voltak Amcsik is a holdon :D -
#4624 Jó munkához idő kell, és türelem! A kapkodásnak még soha nem volt jó vége. -
#4623 azt nem értem.... amit Alex szedett össze és informált minket forumokról... hogy kinek, minek fontosabb a sárga zászló, mint pl a kék ? :) -
#4622 nah ne cseessszél fel O_o
én azt hittem ennek a szezonnak a végén lesz a patchelés... ez most ütött.
akárki akármit mond ez a fejlesztési tempó siralmas. nincs mentség. az meg hogy pályákat, kocsikat csinálnak az egy dolog. azok is késnek mellesleg. fantasztikus. tudnám a játékfejlesztői mit csinálnak hónapokig. persze megy a keményen dolgozunk szöveg és én nem látok bele, nem látom a buktatóit a dolognak, de nem is kell, hogy érdekeljen az egész csak a végeredmény. felhasználó vagyok aki jó sokat fizet azért, hogy valamit kapjon. és a legjobbat ígérték. a többi innentől kezdve rizsa. :( -
#4621 Ha mind megcsinalnak, amit utoljara igertek, meg azis keves lenne (mivel nem volt az igeretek kozt kekzaszlo, replay, spotter stb;) Es mivel a szezonok vegen patchelnek, igy minimum meg 3 honap, amire tortenik valami:D -
#4620 wow. tényleg... hogy ez hogy nem jutott eszembe...
amúgy silverrel tényleg sok az incidens, bár tegnap pl minden falérintést magamnak köszönhettem meg egyszer koccoltam tillus-sal :)
alex: jaja, sajnos, a totális rádiókommunikáció is hiányzik.. hihetetlen.
annyira alap még a cucc... oké jókat lehet versenyezni, de a pályákat kivéve semmi sem tökéletes. sőőőt. kiv leszek két és múlva hol tartunk majd... :) -
#4619 Igazán lekötelezel, de nem ígérhetünk semmit :D -
pasztor #4618 Valszeg spotter-rel dolgoznak élöben (van egy csóka a pálya tetején, aki mondja, hogy ki van melletted).
Én még nem vettem meg a silvert, pont azért mert a nagy pályákon túl könnyü vele menni, sok a baleset az idióta elözgetések miatt. -
#4617 A virtualis tukrot en sem szeretem, de sajnos versenyben az a szkseges rossz. Mivel itt sem terlatas sem normalis fejforgatas nincs, az "igazi" tukrok hasznalata nem igazan biztonsagos. Offline OFF, online ON:))) -
#4616 nah akkor esküszöm, irok egy csunyát a supportnak meg davenak, és elküldöm őket messzire.
van számomra pár felfoghatatlan dolog:
most volt végre silver futam :)
ezekben elvileg nincs visszapillantó, de basszus, itt kell tájékozódni, hogy ki honnan hányan mennyire. a valóságban ez hogy a fenébe mehet? nem már hogy hang alapján... mert én pl gyűlölöm a virtuális visszapillantót, annak semmi helye nincs egy szimulátorban.
a másik megint csak silver:
most atlanta; ha nyugton maradsz a másik mögött és belső iven. soha nem előznek meg. 60 kör alatt lehet néha hibázni, de az elsőt pl nagyon ritkán lehet megelőzni. neki csak hátra kell figyelnie. belső iv és kész. igazából néha majdhogynem dög unalom, nem tudsz mit csinálni, csak a másik hibájára várni. ez azért is gáz, mert az meg pl itt majdhogynem tuti nem lesz. mert totál padlógázas... nemtom a valóságban is ennyi, igy lehet blokkolni és kész?
aztán a gumi nem kopnak semmit? a köridők javulnak, benya fogy gondolom, és alig várom hogy 1 órás legyen a futam, de szóval a gumikkal ott sem kell taktikázni, a benzinnel meg nemtom lehet és kell-e majd. :)
ui: öcsém vicc nélkül, remélem elég komoly lesz az a lotus. nem érdekel, ha bénázok majd vele, az élmény b*sszon oda! gondolom mindenki egyetért. rem jönnek a kocsik, a járgányok és a patch is még hétvégén :) -
#4615 Olyan hosszu lesz majd az 1-es, hogy allohelyzetbol nem lehet kiporgetni a kerekeket;) -
#4614 az F1 79 -es kocsikat rFactor alá nagyon jól megcsinálták (rf motorhoz képest)...itt el se tudom képzelni a Lotus milyen állat lesz :DDD -
#4613 Köszi szépen! Ha esetleg véletlenűl leelőznélek, akkor azt vedd úgy, hogy másik setuppal volt