25347
  • petesilver
    Abban a stílusban már rég wunderkind vagyok! :D
  • lac coo
    Én tudok adni olyan videot, hogy mit ne csinálj ...! :)))
  • petesilver
    Köszi mindenkinek a videokat, húztam gyakorolni!
  • petesilver
    nem próbáltad még 57-es fov-al a skippit? a videódon is látszik: én elsírnám magam, ha ennyire nyilvánvalóan virsligumis versenyautóval kéne mennem. 57-nél legalább van valami komolyabb látcatja, bár a mintázatot nézni így is elkeserítő, ezért nézem néha inkább az utat :D
  • petesilver
    A videon nálad nem látszik a váltás :( általában az első slotban kék vonal felszalad váltáskor, nálad nem. Felhangosítottam, ujjon számoltam, de nem tudom biztosan, hogy mikor hanyasba váltassz :) Célegyenes után végig négy, és nem hallom ki belőle, hogy utána váltassz-e. Olyan mintha 4-be mennél végig, és a jobbosra váltanál vissza háromba, az tisztán kivehető, de utána a sikános lassításnál megint nem tudom, hogy 1-vagy 2 ? Elvileg 1 asszem, mert a felváltásokból ítélve 4-esig váltassz fel a hajtűig. Bár kinézem belőled, hogy 5-ben nyomod :)
  • petesilver
    Aztakurva! Röviden így tudnám jellemezni, amúgy meg bámulatos ahogy uralod a verdát, sok helyen én lassabb tempónál sem hinném, hogy elfér/elfordul/beveszi az autó ami következik. Bár én már NR2003-ban csodáltam, ahogy át tudtad az fűzni az autót a girbegurba részen /is/. kiváncsi lennék, te mekkora hátsó stabilizálóakármivel mész itt? 1-8 között lehet állítani.
  • petesilver
    Elfelejtetted, hogy kanyar jön, 2 szívinfarktus között sikerült bevenned, és meglett az 1:26! :D
  • Giovanni #4685
    Jó kis idő...De ha ennyit rontottál, akkor én el sem mondom, hogy mennyi minden játszott közre abban, hogy végre 1:26-ot tudjak menni
  • Mnemomic
    1.24.8-as idő

A hajtűből kigyorsítást elrontottam meg az előtte lévő kanyar sem a legjobb. A youtube meg nagyon összenyomta nem tudom miért először töltöttem fel videót.
  • Giovanni #4683
    Szerintem minél többet váltasz így, annál rosszabb időd lesz.
  • petesilver
    Nekem néha szolinál is működött, pl lagunán, hogy ahol necces a 3-as vége, ott felvált 4-be, és íven marad, aztán a gyorsítós részre vissza padló 3-as. Tudom extrémhülye megoldás de Infineon, balra fel 3, felvált 4, ívrerak közben vissza 3-2, kanyar kettőben, fel 3-4, lejtő végén jobbos már kettesben :D Mondjuk az idő is 1:28 vége, az is igaz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • petesilver
    ezen a pályán melyik számít első kanyarnak?
  • lac coo
    Nálam ez a gázelvétellel csúsztatás nem működik ! Illetve működik csak olyan nagyon csúsztatok, hogy meg is forog :)))
  • petesilver
    Köszi! Mentem egy versenyt, de eldobtam 0.7 SR-t, a gyorsak elengedésekor mindig nekimentem valaminek, mert a legrosszabb helyeken értek utól, aztán már ott is eldobtam, ahol eddig sosem :) Jót nevettem, kaptam a bal elsőre egy ütést, kasztniig bejött a kerék, de a célig eljutottam vele, mint ha semmi baja nem lenne, aztán a pitben a helyére ugrott :D
  • Mnemomic
    Próbálok csinálni videót én is.
  • Giovanni #4677
    Köszi a tanácsokat....Mondjuk sokat még nem mentem. Kettes helyett próbáltam hármasban már, de mindíg kicsúszok olyankor... De majd begyakorlom :)
  • Mnemomic
    Tippek:

Az első kanyarban előbb kezdj el gázt adni, a kijártnál lévő rázókövig enged ki az autót.

A dombról lefele menet a sikán után a következő kanyarban 3-asba válts vissza nem kell a 2-es. Magát a kanyart jól veszed de úgy nagyobb lenne a sebesség. Utána felesleges feltenni 4-esbe.

A hajtű előtti kanyarnál én egy pillanatra fékezek, és úgy fordítom az autót. Ez a gázelvétel szerintem nem annyira stabil meg többet is esik a sebesség.
  • Alexease
    Ugy nez ki lesz osszehasonlitasi alapod:) En is mentem egy kort, csak mas stilusban:))) Nem ez a kovetendo pelda, ha gyors akarsz lenni. Mindenkeppen csusztatni kell, keson fekezni es ketpedalozni.

iRacing_SkipBarber_InfineonCup_Test2 (AVI, H264, 1280x800, 14MByte)
  • lac coo
    Hát nem kíméled a váltót ! :DDDD
  • Giovanni #4673
    na, parancsolj :)

1:26.496
  • petesilver
    eddig 1:28:6xx, szóval az is jó !!! Az 1:27-nek elvileg ma meg kéne lennie gyakorlással, eddig sikerült olyan 20x körbeérnem :)
  • Giovanni #4671
    1:27-et tudok jobb napon, az is jó?
  • petesilver
    Valaki menjen pls. 1:26-os infineon kört, és tegye fel aviba, látni szeretném, hogy lehet menni ezen ilyet! THX!
  • petesilver
    Bár most, hogy megnéztem Huttu hogy megy, inkább kormány elad, iracing uninstall, havidíj visszakér, nekiugrok a pókergame-nek :DDDDDDDDDDDD
  • Giovanni #4668
    Én folyamatosan gázfröccsöket adok visszaváltásnál....szinte sosem veszem el teljesen.
  • petesilver
    Konkrétan a gázadással ilyenkor, hogy ne csússzon meg a segge. Hagytok folyamatos minimumgázt, vagy visszavát, beesik kormányzással, és kellő pillnataban satu a gázra?
  • lobz
    Ezt a Roberto Mosso vagymi nevu idiotat keruljetek el nagy ivben... Jo hogy kinlodok osszegyujtogetni az SR pontokat errefel ez a barom a legutobbi futamon osszetor ket embert (koztuk engem) majd kilep. Mondjuk titeket mar ugysem rak ossze vele mert magasabb szinten vagytok.
  • Giovanni #4665
    Konkrétan mire gondolsz? Én 1mp-en belül visszatolom 1-be és kanyar, óvatos kigyorsatással. Ennyi :)
  • petesilver
    Mi a trükkje skippinél a lassú 90 fokos, és visszafordító kanyaroknál?
  • pasztor
    Logitech cuccok ezt már az NR2003-ban is produkálták.

Atesz mondott egy jó tippet: mikor kitesz a boxutcába nyomsz egy full fék-kuplung-gáz kombót, és ugyanolyan jó, mintha az optionsben csinálnád.
  • Solt
    Legalább most már tudom, hogy miért blokkol néha ugyanakkora pedálútnál... hogy erre nem gondoltam... :S
  • Toya
    Igen, ez általános hiba sajnos. Minden esetben érdemes azzal kezdeni, hogy a kalibrációs képernyőn mindent benyomsz és kimozgatsz végállásig :)
  • pointer4
    Általános iRacing bug, - és most ki ne találjátok hogy nálatok nincs ilyen :D - Tomi555-nek is van, nekem is, most neked is :D
    Bekell nyomni fullra 1x, hogy megjavuljon.
  • lac coo
    A pedál mitől állítódik el nálam a játékban ? Minden indítás után újra kell kalibrálnom mert szinte gombként működik, olyan kicsi utat fut be ....
  • petesilver
    Hát, megfogni meg tudom, de messze nem tökéletes, nem éreztem rá, a jó időtől meg messze van, szóval van mit finomodni :) De könnyű keresztbe rakni! :D
  • lac coo
    Én még mindig sokszor dobom el kanyarbemenetkor ...
    De Pontiac-al sem volt ez másként első két hétben ,szentül azt hittem, hogy azzal az életben nem érek végig egy versenyen ... szal nem adom fel ! :)))
  • symbol
    jaja, de mintha számitana az SR :) asszem. nem vagyok benne biztos :) az eredmények is számitanak, csak nem bajnokságba, hanem külön cup-ában.. :)
  • symbol
    jaja, lekörözés támogatva, és én is kizárással jutalmaznám, vagy stop and go-val. :) szerintem is ha 1 másodpercen belül van a pilóta, és mondjuk letelt 30 másodperc és nem engedtet el akkor büntetés. ha annak ellerére sem engeded el pl, hogy már kinn van a büntetés tábla, vagy 2* eljátszod ugyanezt, esetleg mással is, akkor fekete zászló és esetleg keményen -0.2 SR csak ezért. vagy eltiltás aznapra :D

az olyan helyzetet is kezelni lehetne, hogy gyorsabb vagy pl az elsőnél pont elé kerülsz, de lekörözött vagy, és viszonylag simán le tudnád hagyni, ilyenkor megjelenik ugye a kék zászló, de te tegyük fel tényleg gyorsabb vagy, igy ellépsz tőle tegyük fel 2 másodpercre (2-seces különbségnél már nem tarthatod fel, ilyenkor eltűnik a kék zászló) ha újra megközelit, akkor meg... blabla. jó lenne ez :D

a fejlesztések meg jah, simán mehetnének évad közben is, gondolom most azért nam rakják még be a pittelést, mert minek :)

a grafikai effektek, a kék zászló, a visszajátszás mentés nem sok mindent befolyásolna.

viszont eszembe jutott valami.
    tegnap ugye silver crown. és a tököm kivan vele. :/
    60 körös verseny. és a felét tudtam 4 GB rammal XP alatt visszanézni. (3,4-et lát.) azért ezen is valahogy valamit változtatni kéne. nemtom mi foglal ennyit, minden telemetriai adatot is ment gondolom, tök jó, csak kár, hogy azt sem látjuk még...
  • Alexease
    De, most lesz;) Versenybeosztas az iR forumban. Nem olvastam utana, de azthiszem szamoljak az SR-t is, vagyis nem lesz roncsderby:)
  • petesilver
    nem most lesz megint 13. heti ereszdd el a hajam?