25347
-
#4732 A vegefele, amikor mar 3-an vannak, es egyszerre kettot eloz, kapott volna egy keves SR buntetest a palyaelhagyasert:))) -
#4731 Es a Radical "hasznalati utasitas":)
Radical SR8 Owners Manual.pdf -
#4730 Egy kis Radical onboard race (real), bemelegitonek a 13. hethez:)
-
#4729 Vagy nem;) Valszeg "A" ketagorias auto lesz, ahoz meg raer ha jovo marcius elejeig megjelenik;) -
#4728 Akikkel te összeakadsz azok is így gondolják ! :))) Én ha el akarom engedni szépen lefékezek aztán mehet ....
Csak képzeld magad az ő autójába szerintem nem tudta mit is akarsz csinálni ! :))) Vagy csak nem mert elmenni, hisz vannak mindenkinek rossz emlékei a Pontiac-csatákról :DDDD -
#4727 Miről beszélsz:D Simán elmehetett volna, egy kamionnyi helyet hagytam neki, ott ifával is előzhetett volna! Nem húztam rá, semmi, csak nem takarodtam el, mert nem volt kedvem eldobni az autót. Mellesleg a 4-helyről visszacsúszva a 11. helyről volt szó, felőlem mehetett volna, csak előzzön tisztán. Rühellem, ha beszúrással akarnak előzni, mert neki jár, ha féktávon beszúr oda, ahol lehetetlenség beférve előzni. Nem volt meg a sebességkülönbsége, folyton a szar, zavaró íveket választotta ahelyett hogy mögülem kibújjon a kellő pillanatban amikor elég gyors. Egy Atesz-Hazso kaliber a dugóhúzó után úgy alázott volna itt, hogy a célegyenesre fordulva már nem láttam volna belőlük semmit. -
#4726 Akkor talán év végéig kijön :) -
#4725 Gozomsincs milyen scannert hasznalnak:) A legegyszerubb laserscan a tukros-tavmeros. De lehet csinalni kettovel es/vagy referencia laserrel. De van olyan "asztali" scanner, amit digifenykepezovel "osszekotve" a texturat is korrekttul pakolja.
-
#4724 Elvileg igen. -
#4723 EZ már a Daytona Prototype belseje? :) -
#4722 A Laserscan honnan tudja hogy hol más színű a gumifal ? Színeket is feljegyez ? :D -
#4721 Erdekessegnek:)
-
#4720 Mai utolsó futamom egész érdekesre sikeredett. Bekerültem egy baromi erős csoportba, és erősen kellett mennem, hogy tartani tudjam magam. A második helyről indúltam, de akik körülöttem voltak, szinte azonos idővel rendelkeztek. Le is nyomtak a rajtnál, aztán próbáltam tartani a pozícióm, miközben az előttem lévőt utolértük.
A videón egy kis akció látható :) Valamint az utolsó kanyarom, ahol az előttem haladó hibáját kihasználva előztem, majd egy lekőrözöttnek hála, el is vesztetem...Persze vehettem volna másként a kanyart :)
Gio harcol :) -
#4719 De most őszintén !
Te ugyanilyen szitura szoktad írni, hogy feltartanak és miattuk dobod el ! ;)
Ez egy ilyen autó... Még ha jóval gyorsabb is vagy szinte alig lehet előzni. Talán csak kifékezés jön össze ... -
#4718 Egyetlen hely van, a hajtű a végén. Ott más pályavonalak találkoznak, ergo van hol menni, 170-el átvágva a fék 1-es kigyorsít, van különbség. Átvágsz fekete, onnan satu célig és kigyorsít :) -
#4717 Ja, valami olyasmi volt;) A vegefel atvagas, gyorsan el a cegis, ott megall, fekete torol, es begurul:)))))) -
#4716 nem erre jött az infineon update? egyébként azt írták, hogy fekete zászlós helyen.. hogy átvágta, fekete zászló, de még a lassítással együtt is többet nyert... -
#4715 Hi!
Akit én beírtam akkor az időmérőn futotta azt a kört a 2.-nál majd 1 mp-vel volt jobb, közben meg versenyen 1.25 közepét vagy még annál is "rosszabb" időt ment. Gyanús volt :)
Amúgy hol lehetett ennyit vágni? -
#4714 Valszeg azt hiszi, hogy aki belul van, azt el kell engedni;) Gondolom ebbol vannak a balesetek, mert nem gyorsabbnak, pontosabbnak kell lenni es elorebb, hanem csak belul:DDD -
#4713 Erre
varjatok gombot. Gondoltam elkocsikázok bemelegítésnek Lagunán, nem jött össze, nem érzem ma a féktávot vagy mi,hátra is csúsztam a negyedik helyről. Jön a ficere mögöttem, persze beszúr ahova tud. A video végén én mentem tovább, ő még nekiment a palánknak, majd beírt egy kérdőjelet, majd hogy övé volt a belső vonal! Most őszintén, mit akart ez jelenteni? Ti úgy látjátok hogy akadályoztam volna? Így is rángattam, nehogy nekimenjek! -
#4712 Mondjuk ugy, hogy ilyen szinten jobb ha nincs benne ilyen lehetoseg;)
Azert a top versenyzoknel csak tizedek, szazadok vannak, es ha valaki egy kicsit is, de ilyen idovel kerul elore a versenyen (qual), uatan mar nehez megelozni.
Engem sem izgat a bajnoksag, a pontok, de ha mar ennyire komolyan veszik, jo ha normalisan mukodik;)
Amugy a TT is eleg komoly "bajnoksag", legalabbis a Class valtashoz csak azis eleg (plusz SR). A Hotlaposok versenye;) -
#4711 persze, nekem nem fáj.
csak, ha pl. valaki komolyan veszi a TT listát, és mondjuk 87., aztán a 88., 89. stb. meg ugyanezzel a pályaátvágásos csalással felugrik vagy húsz helyet, annak fájhat. -
#4710 Na de most tényleg: valószínű csak TT-n futoot bugos kört. Ez ennyire fáj? Tudom kis csalás is csalás, de szerinted versenyen is használta? konstans 24 elejét megy versenyen. -
#4709 Derek Wood egyébként egy bitang gyors pilóta, aki esetleg emlékszik a Vader team-re, endurance versenyekről...
szerintem inkább az a gáz, amit említenek, hogy ha valaki amúgy nem ufó, de csal és mondjuk valahol a középmezőnyből tornázza fel magát így, nem a topba, de sokakat megelőzve. -
#4708 Nem igen piszkálgatom :)))) -
#4707 Azért végigolvasva a fórumot, jól elrágódtak ezen, és érdekes milyen sok szemszögből meg lehet közelíteni a dolgot. ahogy néztem a versenyen nem használta ezt a bugot, csak TT-n, de azt nagyon zokon vették tőle :D Ezért jó pl. nekem, az életben nem leszek ilyesmi fórum főszereplője, hogy irracionálisan gyors kört futottam :) a lassúságot meg nem kell megmagyarázni :D -
#4706 A srác amúgy sem lassú infineonon :) tetszik, hogy a fórumban is említik az alieneket :D thx! -
#4705 http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=16052&tstart=0 -
#4704 Nem csak jövőhét a lazulás ? :D -
#4703 most direkt utána néztem, de nem találom :( Te ezeket honnan olvasod? Fórum? -
#4702 Persze hogy igaza volt;) Azt hiszem volt mar 1:22-es ido is:)))) -
#4701 infineonra gondolsz? Atesznek igaza volt az 1:23-as űridővel? -
#4700 A bejelentesek alapjan, megtalaltak a palyalevagas bug-ot/lehetoseget;D -
#4699 Az autobeallitasokat szoktad piszkalni, sokat segit?:) Lehet, hogy csak az elejet tudod allitani es a stabot, de teljesen mas lesz tole az auto. Ezzel a kettovel mar be tudod loni a ket veglet kozott: nem kanyarodik de nem porog meg, vagy megporog de jol kanyarodik:DDD -
#4698 Off:
egy kis móka
poén nem birtam kihagyni, lazulásnak :)ha már pihnapok vannak :)
ON: -
#4697 THX! Done! :D -
#4696 Most jött ki frissítés Infineonhoz :) -
#4695 Köszi! -
#4694 Olyan ez a Skip Barber mint annak idején a GSMF PCC volt rFactorhoz: annak tudott ilyen szép lassan elindulnia hátulja :))))) Csak az senkinek sem tetszett :)))) -
#4693 Az auto kuplngot már a Pontiacnál kikapcsoltam azért nem fut a kék csík.
Célegyenes 4-es t1 2-es fel 3-asba abban maradok végig a sikánban is, a lejtőn lefelé 4-esbe aztán vissza 3-as, a falat elkerülöm :) maradok 3-asban, a visszafordítóban 1-es onnan a sikánokig felváltok 4-be azokat abban veszem és onnantól végig maradok 4-ben a hajtűben 1-es utána meg már új kör :)
Mennyivel jobb lenne visszajátszásokat megosztani :)