25347
  • sanzik
    Egy tökéletes szimuláció ami a végletekig mindenben tükrözi a valóságot az csak most elérhetetlen még.
    Nyilván ebbe az irányba kell,hogy menjenek a dolgok,de ezek amik a "kívánságlistákon" vannak úgy tűnik nem máról holnapra kerülnek bele egy szimbe.
    Ha a grafikai fejlődést nézzük 15 évre visszamenőleg akkor azért ott jelentős javulás történt.
    Viszont a szimuláció mintha kicsit lassabban követné.
    És mondjuk gondolkodjunk a következő 15 évre előre. Én ezeket mind el tudom képzelni,hogy megvalósulnak amiket írtatok.
    Úgyhogy én nem vagyok elkeseredve annyira, mert simán el tudom képzelni,hogy ha nem söpör el minket egy atomvihar akkor én simán leülök 50 évesen is menni egy két kört. Milyen jó lesz akkor visszagondolni a gpl-re :)

• bardocz
    iRacing
    Looks like today is the day for the Street Stock and Spa release. Hope to have them out by late this afternoon (EST).

Fészbúkjukon ezt írják.
  • santibi
    Mindjárt jön SPA!!
  • tilus
    Esőhöz a gumik vizkiszorítását és a pálya változó tapadását, nomeg az ideális ív egyáltalán nem tapadását is figyelembe kellene venni + az állóvízet és a száradó körülményeket (használattól, leesett eső mennyiségétől függően). Ilyen szinten van értelme, de ennek jelenleg alapkövei hiányoznak iracingből és részben gmotorból is. Meglátjuk mit tud a gmotor3, de elméletileg semmi jelentősen újat nem alkottak, annyi történik, hogy lesz 2-3-4 féle nedvességi állapota a pályának numerikusan megadva, egyenletesen az egész felületnek, és az ideális ívek továbbra is jobban tapadnak mint a nem ideálisak. A gumiknak meg lesz egy esős tapadás numerikusan megva. Ennyit tudott a cucc, és egyben ez a legjobb (de nagyon förtelmesen szar) eső model amit annyian kommentelnek youtubeon GTR2 esetében, vagy akár Race sorozatban.
  • bardocz
    A vízkiszorítás bele van már rakva, szerintem arra gondolt Alex.
  • symbol
    vizszimulációt? höh? lehet most égek, de az mi? :D gondolom nem rain-re gondolsz :D
  • Alexease
    Kivancsi leszek meg az uj iR gumikra, amit Kaemmer hegesztget:) Nagyon remelem, hogy nem CSAK a top NASCAR autokra gyartja a gumikat, mert akkor tokon szurom magam:D Remelem, azert tart ilyen "sokaig", mert egy valoban uj, komplex, teljesen uj technikat fejleszt, ami minden tipusu gumira, feluletre megfelel. Az mar csak hab lenne a tortan (de igazabol teljesen logikus es elvarhato), ha vizszimulaciot is tartalmazna a kod;)
  • Alexease
    Ha jobban belegondolsz, ezt csinalja mindenki, meg a nagy autogyarak is;) Ha kivalasztasz egy markat, tipust (barmelyiket), nem talalsz olyat, amiben minden uj fejlesztes;) Uj kasztni, regi motor, modositott valto:) Facelift kasztni, ujabb motor, regi valto;)) Sportos kasztni, tunning motor, dragabb valto:))) Aztan kezdodik elorol;) Esetleg neha kicserelik a fostalicska Bosch elektronikat mukodokepesebbre, aztan annyi;DDDDDDD
  • Alexease
    Elvileg, allitolag, mielott neialltak celtudatosan iR-t fejleszteni es megtolteni tartalommal, annyira azert megpiszkaltak, hogy majd folyamataban, modularisan lehessen fejleszteni, boviteni, cserelni.

Termeszetesen, ez messze nem olyan jo megoldas, mintha uj engine-t irtak volna, inkabb csak szuksegszeru;) Igy folyamatosan van bevetel, az eredmeny nem olyan rossz, tudnak fejlesztgetni, es ha nem is lesz olyan jo, mint egy friss, ropogos, hightech cucc, de azert a celnak boven megfelel:)

De ha jol csinaljak, es az ujra megirt reszeket mar elorelatoan fejlesztik, elobb utobb osszeallhat egy szep nagy modern cuccnak;)
  • symbol
    Gumi ide vagy oda, soha nem lesz tökéletes gumiszimuláció, ennyi erőből soha ne is legyen eső. :) értem én a gondolatvezetést, és jogosnak is tartom valamennyire, de az emberek szimulátorozni is elsősorban szórakozás végett ülnek le, és oda szerintem akárki akármit mond, a többségnek kell a korszerű látvány, időjárás, napszak és etc. mert növeli a szórakozást és a vezetési élményt, a romló látási viszonyok és etc.

különben kicsit átestünk a ló túloldalára. az esőgumis megközelitést, csak fizikai oldalról nézed, beszéljünk arról hogy ilyenkor is lehet az, hogy szar gumit raksz fel, elkopok idő előtt, vagy bénázol inter gumikon, miközben a többiek szarrá vernek, mert már lecseréték. ezek is mint adrenalinnövelő, versenyszituációk és ezek is kellenek szeritnem a többségnek, mert az, hogy az iracingben éjjel nappal minden "ugyanaz", dögunalmas. dögunalmas hotlapgyártás megy a futamok többségén már. pont a változatlan körülmények engedik és teszik ezt lehetővé. értem én hogy gondok lehettek az gmotor-os esővel, de de majd hátha az új jobb lesz. vagyis hát elég valószínű, hogy az lesz.

iracing rendszere alá is nyugodtan mehetne eső, max akkor egy hétig egy adott bajnokságban esne, másik héten meg csak borult, hűvös idő lenne végig. semmivel sem lenne ez egyhangúbb (SŐT) mint az, hogy állandóan süt a nap.

az alap iR bajnokságok amúgy sem érnek semmit, a pontszámok totál viccessek néha, itt mindenki tudja a problémát, gyenge mezőny, kevés pont, erős mezőnyben sokkal több, de lehet pont emiatt szivsz, mert az erős mezőnyben lehet baszottjó tempót mész, de az 5. helyért kapsz 140 pontot, mig a gyenge futamon lehet meg se erölteted magad, első vagy és kapsz 150-et.. :) és ezeknél vannak durvább esetek is.

arról nem beszélve, hogy a heti egy futamos bajnokságokon viszont nagyon jó lenne mind a napszak, mind az időjárás-változás.

egy 24 órás le mans-i versenyt toljatok le ugyanolyan napsütésben végig. szerintem elég hangulatromboló :)

mindegy, a többség az időjárást is követeli a kívánságlistán az ISI fórumon is, ezt lehet szeretni vagy nem szeretni, akkor te max nem mész majd semmit esőben, vagy rF2-vel.

ui: iRacing meg jól tenné szvsz, ha a háttérben erősen rágyúrnának egy új motorra, bár ők tudják mennyire lehet ezt pofozgatni, de ITT is kell előbb utóbb majd időjárás, mert az, ha van megvan az esős futam lehetősége általában nem riaszt el senkit, de az ha nincs évekig semmi változás, hát bizony lehet nem túl vevőcsalogató.
  • tilus
    DK hozzáállása alapján: GPL enginet pofizgatták Nascarra, aztán azt pofozgetták évekig, majd mikor vége lett a papyrus együttmöködésnek akkor megvette a kódot, és pofozgatta még évekig és abból lett az iracing.
    Pofozgatják tovább, ez tuti, sorra kerül a hang, a multi thread, a fizika, meg a grafika is..egszer. Lassan 15 éve csinálja csak ezt az enginet, még 15 év benne van an engineben meg DK-ban is :)
  • Alexease
    Ugy tudom, a procitamogatason dolgoznak, az uj hang-engine pedig csuszik egy kicsit, es talan a kovetkezo update-ben mar benne lesz.

Amugy az iR-rel kapcsolatban, nekem is van/volt egy-ket dolog, ami elott ertetlenul alltam;)
    Pl. Renato felhogondja. Viccesen hangzott, hogy azon lazad, de igaza volt. Tenyleg vicc volt, hogy 1 szanalmas kepet hasznalnak mindenhova;D Ehhez nem kell uj engine-irni;)
    Akkor lett volna csak indokolt, ha belathato idon belul, tervbe lenne a dinamiikus, valtozo, valtoztathato napszak es korulmeny. Igy ertheto lett volna, hogy script-ben van, mert ugy erdemes, de eerol szo sincs.

A dinamikus napszaknak, itt valoban nem sok ertelme van. Legalabbis a hivatalos versenyeken. Kiveve, ha endurance futamokat akarnak szimulalni. De azert pozitiv valtozas lenne, ha beeepitenek, meg ha csak allithaton is (Hosted szerverek), mar csak a latvany, fenyek, arnyekok, hangulat miatt. Persze, csak reggeltol estig, mert a palyak vilagitasa es az autok fenyszoroja egy masik vilag;D
  • tilus
    Szerintem már régesrég a határait feszegetik. Jelenleg nincs olyan gép amin minden fullon beállítással kielégítően fut 3 monitorral.
    Ez elsősorban annak köszönhető, hogy nem sok szálon fut a kód, ezt a legelejétől kéne átírni, így 2.5 processzor magot használ a rendelkezésre álló 4/6/8 magból. Akármilyen videokártyád lehet, CPU limit van.
    Így nehéz új fizikai modelleket (változó pályaviszonyok, időjárás, vagy egy real time aero model) betenni.
    Új hang motort régen igérik...legutóbb azt olvastam hogy 2009 Q3 :)
    Grafikai fejlesztés iránya DX11 lehetne a maga tesszelizált és sokkal szebb felületeivel meg hdr fényeivel.. de egyébként sincs gép ami rendesen futtatná, ez talán még ráér 1-2 évet, de most kéne elkezdeni dolgozni rajta..
  • Alexease
    Listam nekem is lenne, jo hosszu, persze csak realisan nezve, csapatonkent, fejlesztonkent, programonkent.:D

Pl. hangulatos es elvarhato lenne, hogy az iRacing-ben, az utkozeseknel leszakadjanak a darabok, es azokkal lehessen utkozni a palyan, es persze serulni. De tudom, hogy ehhez ujra kellene irni az engine-t es/vagy durvan modositani, raadasul ez massziv online feauture, amire vigyazni kell, ne legyen bugos, mert az online szolgaltatasuk komolyan fizetos.

Vagy kivanhatnam, hogy legyen az nKP-ben is dinamikus napszak es idojaras. De ezt tudom, hogy ezt is ujra kellene irni, mert az 5-8 eves magan/barkacs engine alkalmatlan erre, es azt is tudom, hogy remenytelen, mert nincs penz.
  • sanzik
    Most van ez a régi engine amire épül az iR ugye.
    Ezt pofozgatják,fejlesztgetik,de e mellett van tervben vagy esetleg készülőben egy teljesen új engine is?
    Vagy ezt a régit addig lehet piszkálni amég előbb utóbb megfelel majd egy teljesen új motornak? Vagy mi a terv egyáltalán az iR-nél?
    Mikor érik el az engine határait és mit lehet még kihozni belőle?
    Vagy korlátlanok a lehetőségek csak idő és tudás kérdése,hogy mi mikorra teljesül? És mondjuk ugy hogy tényleg külön vesszük a fizikai szimulációt és a grafikát.
    Bocs ha idióta a kérdés de nem vagyok képben annyira ezen a téren...
  • tilus
    Én meg pont azt rizsázom, hogy elég reménytelen jól megírni az időjárást, amíg nem torzul a gumi. És jelenleg nem csak grafikailag nem torzul, hanem egyáltalán sehogyan sem. Tehát egy fa/acél szekér kerék, gumi bevonattal, és ez igaz ISIre meg iracingre is.

A torzuló gumi, állandóan változó terhelésnek tudható be, és ennek az eredménye, hogy állandóan változik az aszfaltal kapcsolatban álló gumifelület mérete. Ilyen csak netkarban és lfsben van, netkarban grafikailag nem látható.

Az engem egyáltalán nem vonz, hogy éjjel, vagy borult időben mehessek. Persze jó lenne ilyen opció is. Miért ne? Oválon már van esti futam, árnyékokat már szépen megcsinálták...fényforrásra a napszaknak megfelelő szines szürőt tenni és eget lecserélni sem lenne nagy mutatvány.
    Ettől eltekintve egyet értek azzal, hogy nem halad túl jól a fejlesztés iracingben, ideje lenne az új grafikus motornak de jele sincs..1 új profi 3D grafikust felvettek, hogy a mostanit pofozza. Árnyékokból leszürhető hogy jól dolgozik, szebbek lettek a fények/árnyékok és gyorsabbak is.

Ideje lenne quad procikat rendesen kihasználnia.
    Ideje lenne rendes 3D hang enginet bevezetni. 16 hang picit karcsú.
    Ideje lenne alakítani a szabályokon is, beleértve az SR részeit, meg a pro bajnokság feltételeit.
    Legfőbb ideje lenne régi bugokat kijavítani végre...de ugyanakkor a rendszer stabilan müködik, mindíg alakítanak valamin, még mindíg a legjobb pálya, autó modellek, még mindíg itt van a legjobb FF és a legjobb futómü modellezés, és ezt tolja a legtöbb olyan ember akivel érdemes online versenyezni akár többször is egy héten.

Láthatod, hogy az én listám se kicsi..és még sorolhatnám mi mindent lehetne akár nem túl nagy erőfeszítés árán betenni...de az időjárás pont nem ilyen, ehez a rendszerhez fix időjárás kell, hogy összemérhetőek legyenek a futamok a hét minden napján.

• symbol
    nem, nekem tényleg kell az eső, a feeling, meg ilyenek, elhiszem hogy nem a legvalóságosabb ennek a lemodellezése, leprogramozása, de el kell kezdeni valamit, ha soha nem csinálgatná senki érdemben soha nem lenne reálisabb a cucc, így én várom. :)

Plusz már az is tök hangulatos, hogy az égkép változik feletted. le lehet arcade-arcozni emiatt, egyszerűen nekem kell a hangulathoz az ilyen. Élőbbnek hiszem így a környezetet.

Bloom nem tudom iracingre hogy rakható rá. :)

GTR2, meg gmotor2 lehet nem volt valami jó, de nem is véletlen nem rakták szerintem bele, az időhiányon túl.

az új üzenetedre, nem, nem az eső a legeslegfontosabb, de pl ha grafikailag nem torzul a gumi, hát azt én nagyban letojom jelenleg, nem gyakran nézegetem ugyanis a gumikat visszajátszás közben. :)

Én azon az állásponton vagyok, hogy mindennek kell fejlődnie, és ez a gmotor3 esetében úgy néz ki nagyjából teljesül is.

Valamelyik ISI fejlesztő irta a fórumban, hogy valami speckós eges cuccuk van, ami képes 24 órás folyamatosan változó égképet és időjárást produkálni (csillagos ég meg hold, meg minden anyámkinjával). Nyilván van/volt már ilyen, de szvsz, nem ilyen minőségben, és kivitelezésben.

Akármennyit is rizsázok amúgy, a szimesek többségének kell a normális időjárás is, elég szétnézni a kinti fórumokon, illetve elég megnézni, hogy a még elég gagyi rFactor2-es esős képeknél, videóknál mennyi komment volt.

ui: rem nem fogalmaztam sehol erősen, ha mégis, az nem irányult senkire szándékosan ;)
  • tilus
    Végezetül. Tényleg az eső a legfontosabb amikor még mindig fából vannak és nem torzulnak a gumik?
  • tilus
    Érdekeseket írtok a változó időjárásról, de van valakinek tapasztalata is esővel? Ezt lemodellezni..gmotor2nek nagyon nem sikerült.
    Annak a motornak 2 előnye volt iracingessel szemben, az egyik, hogy változó tapadása volt a pályának a másik, hogy változott az időjárás.

Szárazon picit változatosabb volt ezálltal, de ezt tudta Nascar sorozat is, iracingban azért nem ésszerü mert a bajnokságban adott héten mindenképp azonos időjárásnak kell lennie hogy az eredmények összehasonlíthatóak legyenek.

Esőben nagyon komoly gondjai voltak, gyakran mentünk slickel olyan viharban, hogy közben elsötétedett az ég és villámlott nomeg vizet vert fel a gumi..a slick gumi, csak annyi kellett hogy valahogy melegen tarsd, ami lehetséges volt.

Igazi esőben picit bonyolultabb a dolog, ott az ideális felgumizott iv rettentően csúszik, míg mellette a rücsis aszfalt meg nagyon jól tapad esőgumival..és akkor az átmenetet is programozni kell ahogy szárad, ahogy elkezd rettentően melegedni az esőgumi, meg ahogy kialakulnak a vízátfolyások...pfff reménytelen egyenlőre.

Ugyanehez a témához tartozik a gumikopás modellezése, a pályára felverődő por, a leszakadő gumidarabok és a felgumizódó pályaív.

Annyira komplex a kérdés és annyira nincs mérhető pontos infó ezekről az állapotokról, hogy a gumigyártól is csak kisérleteznek...ezt lemodellezni reménytelen egyenlőre.

Mindez azt eredményezte hogy GTR2ben ki kellett kapcsolnunk a dinamikus időjárást, mert csak problémákat szült.

Tény hogy iracing picit steril környezet, de pont a legutóbbi updattel változtattak nagyon jelentősen a fényeken és árnyékon és rfaktor sem néz ki jobban..bloom meg iracingre is rátehető, ha csak ezt hiányolod. :)
  • Alexease
    Ezeket azert ne vedd 100%-osnak, es is csak innen-onnan tudok ezt azt;) Vegtelenul le van egyszerusitve, hogy meg en is megertsem:D
  • bardocz
    Asszem valahogy ezt már értem.
    Te ezeket honnan tudod ennyire? Szerintem bármit el tudsz így magyarázni, pedig azért ez már nem egyszerű.
  • Alexease
    Elvetemult magyarazat: ha az autot hatulrol nezve, a ket oldali felfuggesztest egy haromszog formanak veszed (aminek a talppontjai a kerekeknel vannak), es ha a trackbar-t felulre teszed/fogatod (a haromszog felso csucsahoz kozelebb), akkkor "hosszabb szabad szar" marad alul, ami a felso rovidebb elmozdulasra is nagyobbat fog kilengeni. Ha minnel lejebb teszed, eleve az also szarakat "fogod" ossze.

Igazabol, az egesz mehetne egy bazinagy idezojelbe, mert annyira szakszeru:DDDDDDDDDDD

Igen, eppen emiatt elvezetes. Igazabol azert, mert ugy van megepitve, hogy minnel szabadabban lehessen allitani, es minnel tobb helyen felhasznalni az autot.
  • bardocz
    Pedig ezzel is nagyon jókat lehet csúszni. Watkins Glenben próbálom, erre jobb road pályán még nincsen, és az egyenes utáni jobbost van, hogy inkább végigcsúszom.

Track bar heighthez: ha növelem, távolabb kerül egymástól a két felfüggesztés? Ezt hogyan kell érteni?
    Amúgy lehet pont emiatt a felfüggesztés miatt ennyire élvezetes az autó. Kár, hogy nincsen vele road session.
  • Alexease
    Kenytelen, mert foleg mini-ovalokon mennek vele, sose fordulna be, ha nem tekeredne el;)
    hasonlo lesz (elvileg) a StreetStock is, de annak "forditva" van a rugos resze, rovidebb a keresztmerevites, igy az inkabb driftes mint tekeredos:)
  • Alexease
    A hatso ket felfuggesztest fogja ossze a kasztnival, hogy "koezepen" tartsa oket. A cso vastagsagaval az elmozdulas erejet, a felfuggesztes magassagaval a tavolsagat lehet szabalyozni (minnel alacsonyabban van, annal kevesebbet mozdulnak el egymashoz kepest a felfuggesztesek).

Amugy az egyik legjobb, legelvezetesebb felfuggesztes;) Hasonlo mint az SK, csak ez "belul van".
  • bardocz
    Aztarohadt, nézem a replayt, hát én még nem láttam kocsit így tekeredni, mint ezt :DD
  • bardocz
    Éppen a MonteCarlohoz csiszolom a setupot, hogy roadon mókázgassak vele. Track bar hieght mit takar? Setup guideban nincsen benne.
  • Alexease
    Ja, az onarnyekok eleg topposak az iR-ben, valszeg zabalnak is rendesen;)
  • bardocz
    Igaz:D
    iR. Egyedül oké max grafikán, amikor vannak körülöttem, akkor elkezd szaggatni. Pedig jól néz ki, ahogy a Legends fordban a kapcsolók árnyékot vetnek a műszerfalra, és nem csak elsötétül,mint most:D
  • Alexease
    Melyik nem megy (mert mar volt szo itt mindenrol: rF, nKP, iR)?:)))
  • bardocz
    Nekem pl a gépemen nem fut max grafikán, annyit elzabál a fizika, ha még eső is lenne, mehetne minimumra. Pedig annyira nem szar, nem is a legújabb, de simán átlag gép.
  • Alexease
    Az iR alapja tuti nem volt friss, de ami a folyamatos fejleszteseken is latszik, lassan-lassan, de biztosan, modularisan cserelgetik ki az alapokat. Es itt-ott az elszolasokbol itelve, ami uj resz bekerul, az eleg jol, hosszutavon skalazhato, bovitheto.

Az iR-t ugy lehet nezni, hogy 3-4 evig uzleteltek, szerveztek, kitalaltak, alapoztak, aztan kiadtak 2,5 eve szinte NR2003 alapokra, kicsit/nagyon piszkalva, es azota foltamatosan fejlesztik;)

Sajnos az igazi esohoz, vizhez durva valtozasok, ujdonsagok, technikai ujitasok kellenek. Legalabbis olyan fizikai szinten, ahogy az iR vagy az nKP szereti.

A grafikai megvalositasa egy dolog, az az "egyszerubb" resze. Az hogy esik, tukrozodik, felszarad, ablaktorlozik, felfrocskol, sarat-koszt felhord stb., az csak a munkas resze a dolognak;) Sot, ma mar az 1 negyzet centimeteres felbontasu felulet-pixelmap sem gond, lekezelheto.
    A nagyobb gond a korrekt gumi es az online integracio.

Vagyis lehet lazadni, hogy ma mar ilyen-olyan tuti esos cuccok kellenenek, de sajnos, ehhez meg programozonak sem kell lenni, egyszeru matekkal kiszamolhato, hogy a jelenlegi atlag net-ek keptelenek lennenek megbirkozni az adatforgalommal.

Persze, lehetne egyszerusiteni (a gumik nem szaritjak fel az ivet, legalabbis csak atlagszamitassal, a felhordott cuccok is csak immel-ammal vannak lekezelve, eleg lesz az 1 negyzetmeteres felbontas stb.) de akkor megint csak grafikai effekt az egesz.

A valodi kompromisszumot, szimulator szinten, valszeg az rF2-ben fogjuk meglatni;)
  • csige791
    Egyébként is a MineCraft a király. Ez olyan cucc, le ülsz elé és 5 órán keresztül nem állsz fel, még klotyóra sem.
  • csige791
    Mindenesetre az iR-nél szerintem az öreg engine hatalmas korlátot jelent, ugyan ez igaz az nK-ra is és igaziból az összes mai szimre.

Amit én várok pl eső szinten, az a vízátfolyás, esetleg pocsolyák, amire szépen felúszik a gumi stb....
    Elvileg ezt a legkönnyebben az iR-ben lehetne megvalósítani a lézeres pályák miatt, az ilyen add-on cuccok, mint rf vagy nk-ban szinte lehetetlen, ha csak nem csinál fullos víz modellt ami odafolyik ahova kell.

Elvileg nK 2.0 új engine lesz az még akár jó is lehet, főleg ha úgy nézzük, hogy mit hozott ki abból a kitudja hány éves outware szarból.

A lényeg, hogy mindenki azzal játszon ami leginkább az ínyére való, a legjobb meg az lenne ha az összesből ollóznának össze valamit.
  • Alexease
    A Shift2 nagyon valoszinu, hogy meg arkadosabb lesz. Egyertelmu, az eladasok miatt.

Az iR-nel a "segitsegek" (lefulladas, automata fek-kuplung) csak a feleg segitsegek, a masik fele a fizikabol adodik (nincs meg modelezve a teljes hajtas lanc. Hogy lesz-e, az passzz...

Az uj gumimodell es az azzal kapcsolatos "egyszeruseg" abbol adodik, ha jobb, akkor jobban erezni, igy kiszamithatobban vezetheto;)

Sajnos az nKP-nek is engednie kellett a PRO fogalmabol, es neki is az eladasok miatt. Lasd kameranezetek (nincs kotelezve a cockpit-nezet!), automata cuccok, valtas segitsegek stb.

Az rF2-rol majd ha csak megjelent, addig talalgatas;) De ha a fizikaval, gumival is annyit foglalkoztak, mint amennyit a grafikaval, latvannyal, akkor az nem valami sok;)
    Sajnos az rF2 uj FFB szamitasa is valszeg annyit tesz, hogy beepitik a RealFFB plugint (ami magan project volt, es ami furcsa mod nehany eve eltunt, nem folytattak):)
  • bardocz
    Realtime gumihő iR-ben sincsen, csak amit előzőleg leszedtek a boxban, azt tudod megnézni.
  • csige791
    Fúúúú mekkora fight volt itt ma.

Azért az NFS Shift2-őt szerintem nem annyira kéne szimes topikokban emlegetni.
    Emlékszem, mekkora hurrogaás volt az F12010-nél is, hogy így odaver mindennek, meg úgy odaver mindennek.

Miközben mindenki tudja, hogy ezek a cégek kizárólag az eladást nézik, ha kinyomnak valami ultra reál cuccot, a kutya nem veszi meg, iR is ezért hagyott bent ilyen olyan könnyítéseket, pl a rajtnál a kipörgés gátló (ha még benne van, rég játszottam vele.) Aki sokat akar eladni, annak nyitnia kell a "középréteg" felé is, és ezzel meg is öli számunkra a játékot.

Amikor az új gumi modellről olvastam (a jó szar angolommal) ott is valami olyasmiről pofáztak, hogy jóval egyszerűbb lesz vezetni, hát azt baszhatják de nekem nem kell. (Ennél a résznél lehet tévesek az infóim)

nK meg nem igen enged a "PRO" dologból, ott nincs realtime gumi hő kijelző meg ilyen szarságok, nemrég berakott autó pit limitert, de azt is úgy ,hogy neked kell lefékezni időben, mert ha nem akkor beesel a boxba és ott a bünti, de persze kicsit később már le szabályoz, hogy ne lehessen csalni, és az online ligákban az adminoknak ne kelljen ezzel foglalkozni annyit.

rF2 meg szerintem még iR-t sem múlja felül, esetleg grafban. Ne legyen igazam.
  • santibi
    Jó nehéz pálya de élvezetes. Egyik legjobb talán. Érdekes futam lesz biztosan. Remélem sikerül végig menni nekem is.
  • Alexease
    A qual-ra es a verseny elejere benezek;)
    A tegnapi is jo volt, majdnem vegig mentem (bar nem terveztem), de aztan a felenel csorgott a telefon:D
  • santibi
    Ma este Mustang bajnoki Infineon-Longon. Várunk mindenkit szeretettel. Erős mezőny lesz az elején megint.