25347
  • Alexease
    Remelem Watkins-bol a sikanos valtozat lesz (ha jol latom, igen)?:)
    A Mazdan a multkori update-nel valtoztattak a fekeroallitasi lehetoseget, pontosabban kiszedtek, mert kozben rajottek, igazabol nem is lehet allitani:) Kivancsi vagyok, ezt hogy sikerult benezniuk?!:))
  • Alexease
    BUEK!
  • yodamastah
    Mindjart kiprobalom enis watkinsen az mx-et
  • bardocz
    2:17.5-öt tudtam menni most.
    Viszont furcsa nekem ez a kocsi most, valahogy túl jó a fék, meg túl jól kanyarodik:D
    És úgy emlékszem, pár hete még hátra tudtam tolni a fékerőt, de most nálam nem lehet állítani.
  • Szmore84
    mondjatok már egy elfogadható időt a holnapi futamra
    mx5 - watkins glen both
  • bardocz
    Köszönöm, ez az amit észre sem vettem, ott van mind kettő.
  • ng77
    testing replays-nel nezted (online replays melletti ful)?
  • bardocz
    Ez érdekes, a replayek között nincs ott a mentett fájl, de amikor a játékban egy újat mentenék el, akkor ott van, és ráadásul 9mb, szóval még helyet is foglal.
  • bardocz
    Adatforgalom limitet túllépték, és emiatt majd jövőre fog csak menni.

Basszus, Silveradoval mentem egy fasza kört Watkins Glenben, és nem tudtam kimenteni :'D Holnap szenvedhetek újra, hogy csináljak videót belőle.
  • Szmore84
    bajnokság oldalával mi történt?
  • Richeee
    rajta vagyok :)
  • yodamastah
    Hiba...
  • yodamastah
    Ricsi te inkabb azzal foglalkozz hogy 60 kort vegig menj hina nelkul :D
  • Richeee
    1:20,3-at tudok most,de még van benne...nem tetszik nekem a második szektor :D
  • yodamastah
    1:18-at azert csak nem, 1:19 alja kornyeken van a palyacsucs :D Az 1:20:3 az ok, olyan 20-30 kort mentem es 20:5 volt a legjobb... de van meg benne...
  • tilus
    1:19 már polera is elég lesz szerintem
  • Norbi1990
    Jó lett
  • santibi
    GRAT!!!!!

• Alexease
    Es ha mar video;)
    iRacers/Mustang Challenge/Summit Point slide-show-szeru video-akarmi;)

• Alexease
    Szerintem eleg jo, mert az en koromnel ~2 masodperccel gyorsabb;) Tppem szerint, a mezony eleje, 1:18:xx–1:20:xx-as idoket fog tolni;)
  • Norbi1990
    1.20.3 az milyen idő itt ezzel?
  • tilus
    Bocs Alax, csak később olvastam az iránymutatást, de akkor még gyorsan hozzáteszem, hogy ettől még nagyon élvezetes mind. A GT is a Forza is meg a TDU is, szeretem őket, csak más célt szolgálnak, inkább a szórakoztatás a FŐ szempont.
  • tilus
    Driving game. Mert versenyzésre alkalmatlan és a sim kategóriából kicsúszott sok okból is. Forza ue a kategória.
  • Alexease
    Szerintem, itt zarjuk is le az ismetelt szim/arkad/pc/konzol es hasonlo ertelmetlen eszmecseret. Tobbszor ki lett beszelve, mindenkinek ismertek a velemenyei, hozzaallasa. A tobbi torlom. THX!
  • Totti5
    Akkor nevezd el. Ha nem szim és nem árkéd*, akkor mi?:) amúgy nem értem miért nem lehet szimnek nevezni, amikor minden olyan értékekkel rendelkezik mint egy szim. A szimek közt is van jobb és rosszabb. Pl a WTCC játékok árkédok? ha igen akkor legyen árkéd a Forza is, bár ez hülyeség.

*pl árkéd a Börnáut

Ezért mondtam és mondom mindig hogy a Forza/GT 1 lépcsővel a pécés rétegszimek alatt helyezkednek el, az árkédok mint pl a NFS HP, Börnáut, Flatout, PGR pedig mininum 20 lépcsőfokkal lejjebb, már ha a szimulátor mivoltjukat nézzük és szemlélteni szeretnénk az elhelyezkedésüket.
  • Solt
    Csak ez a kompromisszum arány nem mindegy! Nem akarok vitát, de azt, hogy "ugyan azt az élményt adja" te sem gondolhatod komolyan... ( már, ha élmény alatt a minél inkább valósághű érzéseket keressük mindketten )

Én megértem, hogy neked ez jó szórakozás, és kiváló élmény, de ettől még nem lesz szimulátor... mint ahogy attól sem, hogy a dobozára az van ráírva. Mások az igényeink, és ezzel nincs is semmi gond. Csak annyit kérek ne nevezzétek ezeket szimulátornak... én sem mondom az iRacing-re, hogy gyönyörű! Nem az... a GT5 grafikája sokkal szebb, csak engem ez nem érdekel. Mint ahogy a többi járulékos dolog sem, amitől odatehető a polcra... az én polcomon biztos nem lesz még ott egy jó darabig! :)
  • tilus
    Végülis nem kell levágni, ha egy ps2 hosszabbítót rádugsz/elvágsz azt beledrótozhatod a vezérlőbe.
  • Totti5
    Nem árkéd... ugyan olyan nyers pályaautózás, az idegek, idő, a precizitás vagy AI illetve egymás ellen, ugyan azokon a nagy multú ringeken. Ugyan úgy tudsz és kell is pöcsölni a beállításokkal, ugyan azt az élményt adja. Nyilván a fizikai motor nem olyan precíz alatta, ez a hatalmas tartalom átka és ember nincs a földön aki belátható idő alatt, a megadott pénzből 600-1000 autó alá nagyon pontos fizikát ír minden autóra, ez képtelenség, főleg hogy itt számít minden más is, és nem csak egy nyers keret a játék amivel lehet szimulátorozni autókkal pályákon, hanem nagyon sok minden más is kell bele amitől eladhatóvá válik és oda tehető a polcra.

Semmi alapja nincs annak hogy ledegradálja valaki, persze ha neki iracing fizika kell akkor azt egy Forzától nem fogja megkapni, meg mástól sem, és fordítva. Iracing és a többi rétegszim is kompromisszumokkal működnek, ahogy a Forza/GT is. Mind a két oldalnál elvesznek valamiből, vagy nem annyira precízen kidolgozott, hogy valami más több legyen.
  • Solt
    Ugyanazokkal a tulajdonságokkal... hmmm... mint ahogy azt a lentebb linkelt videó is alátámasztja! :D

Komolyan nem értem mit feszültök azon, hogy azok a valamik szimulátorok... NEM AZOK! Szép árkád játékok, amikkel biztos jókat lehet játszani. Ennyi, nem több.
  • bardocz
    Értem. Majd egyszer lehet nekiállok, bár nem szívesen vágnám szét, hátha valaki meg tudja csinálni, vagy majd én egyszer.
  • tilus
    Levágod a kábelről a PS2 csatit, vagy újrakábelezed a potikat direktben az USB controllerre.

Azért választottuk a logitech pedálhoz a bodnar boxot, mert az visszaalakítható, plug and play, nem kell szétbarmolni, elvágni semmit.
    De ez nem müx a fanateccel, logi game porthoz csinálta.
  • bardocz
    És erre hogyan tudom rákötni a PS2-es pedált? Mármint úgy PS2-es, hogy a csatlakozója az, mint a billentyűzetnek.
  • tilus
    Erre is van megoldás:

http://www.leobodnar.com/products/BU0836X/

Ez überprofi és még egy halom gombot, potit, tekerőt, encodert, joystickot ráköthetsz és nagyon könnyen szerelhető!

Vagy itt van ez, ez olcsó és ez is jó felbontásu mint a gyári megoldás, erre is rá lehet még pár gombot kötni:

http://www.leobodnar.com/products/BU0836/

Ezek bármelyikét lehet a G25/27 pedálra is kötni a kábeles megoldásunk helyett. Azt azért választottuk mert 100% plug and play és rettentően jól kalibrálható.
  • bardocz
    Sajnos nem clubsport, hanem a sima porsche 911 turbohoz járó pedál. Annak csak egy PS2-es portja van, amit a kormányba kell dugni, és csak úgy működik. Csak mivel a kormányban elromlott az FFB, így azt nem használom. Emiatt a váltóját sem lehet használni, mondjuk azt nem is tudnám hova felfogatni.
  • tilus
    Clubsport pedálod van?
    Az működik magában is, USB-n, vagy kis drótozással használhatod a leobornar USB controllerét is!
  • tilus
    Elsősorban magunknak találtuk ki, de igénytől függően terveztünk kis szériás gyártást. Csak előrendelésre 3 hét átfutással.
    5dbot kellett rendelnem a lézer vágott lemezelből hogy egyáltalán megérje csinálni..ne legyen irtó drága. Jövőben is 5-10esével tudok előállítani ilyet, de nem életcélom, csak ha tetszik a többségnek és elégedett vele.

Árképzés folyamatban, bővebben magánban emailben.
  • bardocz
    Ja akkor hagyom, mert olyanom nincsen:)
    Az lenne jó, hogy ha a fanatec pedálomat rá tudnám bírni, hogy működjön a kormány nélkül. Sajna PS2 portba dugva nem ismeri fel a gép:S
  • tilus
    Nem kell összekötni, "stand alone" müködik USB-n direktben, progik kezelik kiválóan, de kell egy G25/27 pedál amit átalakítunk, vagy átalakítasz az alkatrészekkel amit csináltunk.

DFGT-be vagy DFP-be én inkább a squasl labda modot ajánlanám, erről Tibi tud mesélni, csak egy labda kell amit beejtesz a fékpedál mögé.
  • sanzik
    közben megtaláltam a választ a cockpites topicban... :)
  • sanzik
    club sport pedállal kéne összehasonlítani érzésre ,akkor mint mondanál?
    Illetve terveztek esetleg "sorozat gyártást" is megrendelésre ?
    Amúgy nekem tetszik...