25347
-
#12347 Ja.
Viszont ha elengeded a gázt, hogy ne pörögjön akkor meg lassabb(nekem) :D -
#12346 Most arra gondoltok, hogy szétforog a motor váltásnál? -
LESCO #12345 A TN panelre visszatérve:
Túl van misztifikálva a dolog...
Grafikusként (pontosabban illusztrátorként) dolgozom kb 10 éve, jelenleg van két elég jó minőségű, de TN paneles monitorom. Soha nem éreztem hátrányát, minden munkát ilyen monitorokon csináltam, Be van kalibrálvan a lehetőségekhez képest elég jól, a többi finomságot meg elvégzik színrebontáskor az EIZO-n...
Nincs értelme és ezért nem is fogok befektetni jobb monitor-ba, ugyanis a színhűség realtív dolog, mint mindenki tudja... -
santibi #12344 SPA -
Richeee #12343 Alex én nekem meg van az iracing...nem azt kérdeztem hogy mennyibe kerül egy hónap,mert tudom,de azért köszi :) meg versenyzek az iracers-ben is :)
csak arra lettem volna kiváncsi hogy a grafikai vagy fizikai vagy mien engine (motor) mennyibe kerül? egy komolyabb meg egy szarabb árban kifejezve :) -
#12342 h-váltóval még elég béna vagyok, így ritkábban is megyek azzal
van most a hosted sessionok közt egy spa@mustang, még kb 1 óra practice, akinek van kedve jöjjön :) -
#12341 Nekem is ilyen. Sajna nincs kuplungom így csak szekvenciálissal tudok menni. -
#12340 hú már nem tudom, mert ma mentem szekvenciálissal meg h-váltóval is
köszi a segítséget, már jó :) -
#12339 Milyen valtot hasznalsz, eleg erdekes hangja van felvaltasnal?:) -
#12338 A garazsban allits a setup-jan es jo lesz. -
Király, nagyon tetszik ez az új pálya!
Az új stock car-t szeretném kipróbálni SPA-ban, de failed tech hibát ad, próbáltam egy oval pályán, ott nincs gond. iRacing fórumban eddig csak ketten írták meg, viszont megoldás még nincs, esetleg ha valaki másnak is felmerült hasonló problémája és meg is oldotta, ne tartsa magában :) -
#12336 Akkor a 20$-ral fole lottem, regen volt annyi es talan 25$;) Mar reg vettem, tartalmat nullarol, minden meg van, igy altalaban 10$ alatt fizetek mindenert:) -
#12335 15$ a max tartalmak vásárlásánál. Olcsóbbak meg 12$. Ha egyszerre 3at veszel 10% kedvezmény, ha hatot, akkor 20%, ha minden maradékot megveszel, akkor 25%. -
#12334 Hosszabbtavra erdemes elofizetni, mert ugy olcsobb. 1 evre 99$, de ha indulsz, jelentkezel a Magyar Bajnoksagba, akkor 50% kedvezmenyt tudnak adni. Igy 1 evre 50$, vagyis ~10000 Ft, igy havonta 8-900 F-ra jon ki.
Ezert a penzert megkapod az alap autokat (6 db) es palyakat (8 palya, 15 nyomvonal), es napi 24 oraban versenyezhetsz a szervereken. Az alap autokkal, palyakkal (amelyek "ingyenesek" - az elofizeteshez tartozik), atlagban orankent indulnak a futamok. Jelenleg 5 ilyen sorozat van, amihez nem szukseges plusz tartalmat vasarolni.
De ha vasarolsz hozza, akkor meg 9 sorozatban tudsz elindulni a legalso, Rookie liszenszel. Az osszes liszenszel ~30 sorozat erheto el. Plusz az egyeb, promokhoz, reklamokhoz, akciohoz, onnepekhez stb. kotott versenyek.
A pluszkent megvasarolt tartalmak (autok, palyak) arai 10-20$ kozott mozognak, tipustol, akciotol fuggoen (elofizetes, elorendeles, csoportos vasarlas, 100%-os kedvezemny stb). -
#12333 Igen, ezeken a sorozatokon liszensztol fuggetlenul mindenki indulhat. 1-1,5 havonta van verseny, mindig valami valodi sorozathoz kapcsolodoan (NASCAR, GRAND-AM, Forma1, Indy stb).
Termeszetesen a palya es az auto szukseges hozza;) -
Richeee #12332 "2011 World Tour of iRacing Schedule
January 28 – 2.4 Hours of Daytona
Daytona Int. Speedway, Road Course – 2.4 hours, mixed class (Riley MkXX and Mustang FR500S)"
ezen én is indulhatok majd akár? vagy ezek a world tour izék h vannak?:) -
Richeee #12331 irjátok h mien drága az engine,az mennyi összegben kifejezve? csak úgy kiváncsiságból -
#12330 A Papy mindig profi volt a modellezesben, valahogy mindig eltalaltak az aranyokat, hogy reszletes legyen, sok apro cuccal, de meg se "jatekos", csiri-csare.
Amiota meg scannelnek, egyertelmu a dolog, hatalmas segitseg. Meg egy jelentektelennek tuno, kulso epuletecske mellet is ott van egy oszlop, vezetekekkel, kis hangszoroval, reflektorral, rajta textura, egyedi felirat;)
Es nem csak ez a palya ilyen, igazabol mindegyik. De ez az adottsagai miatt kifejezetten latvanyos.
De ott van pl. New Hampshire (mentem azon is nehany kort ma a Street-tel), oval, belso road-dal, osszessegeben nem nagy terulet, de nagyon latvanyos.
Sokat szamit ez a sok, apro, kidolgozott reszlet. Foleg ugy, hogy minden reszlet a helyen van, ott ahol kell, nem nagyolta el vagy vitte tulzasba a kepzelet:) Attol jo, hogy az igazibol epitkezhetnek kozvetlenul.
Mondhatjuk, hogy bazi draga egy-egy ilyen palya darabjaert 2-2500 Ft (foleg, ha az osszeset egyben kellene megvenni:P), de atlag 3 havonta jon 1-1, annyit kibirok (foleg hogy dohanyzok, igy max 3-4 doboz cigi ara:P). -
santibi #12329 Ez a Spa valami csoda szép lett. Ha optimalizálják jobban januárba akkor lesz tutti. De nekem nagyon tetszik első látásra. Más a felhőőő is:D A kerékvetők is nagyon gyönyörűen meglettek csinálva. Meg az a látvány... a pálya körül. Hmmm... kiváló munka. Ajánlani tudom mindenkinek. -
#12328 ennél csúnyább autót nem igen láttam, mint egy 4 kerekű verolex. -
#12327 Szép kör.
Mentem egy versenyt a kocsival, sokkal élvezhetőbb, mint a Legendssel. Még lanier is, pedig azt hittem azon semmivel sem lehet versenyezni.
Setupot meg holnap kipróbálom. Így videón látszik, hogy menyire asszimetrikus az egész. -
VO101 tvr #12326 Hát ez a StreetStock road pályára nemigen hiszem, hogy beállítható lesz. Annyira asszimetrikus építésű, hogy nem lehet vele egyenesen menni. -
#12325 Ujrakodoltam a felere, ujratoltottem. Ennyit szarakodni egy ilyen szarral:D
-
#12324 Ez a feltoltres nem jott ossze, pusztuljon meg:/ Feloraig kuzdott, aztan a vegen error:/ Re: -
#12323 Szerintem gyarilag asszimetrikus epitesu, mivel elsosorban oval cucc;) Ugy mint az SK:)
Bar jobb lenne ha nem az lenne, mert akkor ertelmesebben lehetne road-on is hasznalni:P -
tilus #12322 A hátsó tengelyt tették be ferdén, vagy a bódé van ferdén a vázon? :) -
#12321 Addig kattintgatok, amig jo nem lesz;)
Most ezzel mentem: Alexease_iRacing_StreetStock_Road_Setup_V1.zip
Ez termeszetesen, csak arra jo, hogy korbe lehessen menni vele;)))
Most rendereli a videot, de azert beszivtam.
Fagyott a Fraps - eddig nem csinalta?! Gondoltam, full HD-ben tolom ki, hogy szep legyen. Meg sem, ehhez mar keves a gepem:) Igaz, 50fps-sel szoktam videot menteni, hogy a renderelesnel jobb legyen. Vagyis ki-belepegetes, es a vegen maradt a szokasos 1280x720px:/
Mutatoba jo lesz;) -
#12320 Ha csinálsz hozzá egy rendes raod setupot, azt megoszthatnád, monte carlohoz pár kattintással összedobtam, de itt olyan súlyelosztás van azonos hasmagasságnál, hogy nem csoda, hogy nem kanyarodik. -
#12319 Igen, tegnap - vagy mikor - kicsit melle lottem, azt hittem, regitipusu kasztni, ujabb cuccokkal. De laprugo van hatul, trackbar nelkul;))))
Vagyis meg tekerosebb mint ahogy gondoltam:D
Mindjart megyek vele Spa-n, csinalok videot, aztan felteszem;P -
#12318 Meg mennyit kell már a kormányt tekerni benne. Még roadon nem próbáltam. -
tilus #12317 Spahoz még nem volt szerencsém, de a Steet stocktól picit mást vártam, sajnos ovalon tolja az orrát, roadon meg nem fordul jobbra :)
Én csinálok vmit rosszul? :D
-
#12316 Igen, vizkiszoritas es azzal kapcsolatos dolgok:) Megint sikerult idiota modon megfogalmaznom a mondanivalom;DDDDD -
#12315 Nem voltam par orat, es kozben megjottek a cuccok:) Igy estere teljesn jo lesz;) -
#12314 Köszönöm, ez eszembe se jutott volna. -
tilus #12313 logout aztán login és tölthető. -
#12312 1 perces hír:
Spa and Street Stock are now available!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12311 Mondjuk én a street stockot nem tudom se letölteni, se semmi. -
GPx8 #12310 Azért őrület, hogy mit tudnak előadni ezekben az egyszemélyes ("barkács"?) projektekben! Az új kedvencem pl. a Kart Racing Pro, ami az eddigi legjobb go-kart szimulátor, amit próbáltam. Szvsz. érdemes kipróbálni! -
#12309 Már versenyek is vannak. -
santibi #12308 Na ebben a percen lehet már tölteni:)