iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
nah ki lenne benne saját lotus bajnokságban? 😊
vagy felõlem mehet a corvette is 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
hm 😊 remélem jobb mint a DP 😄
Bár tényleg nem sok idõm lesz erre sem. Vagy nemtudom. Megvettetem 5%-it nem sajnáltam érte, Bár 2-nél többet egy héten lehetetlen normálisan bevállalni 😊

Alexease
Ja, masik programban?!😊 Ugy persze, toltam, nagyon jo auto. De azert az iR mas...😊
symbol
tudom hogy még nem jelent meg csak hát valakik tuti tolták már GTR2-ben etc... 😊
a szavazás lol 😊 Amúgy meg kössze 😊

Alexease
Mivel en mostanaban nem indultam semmin, igy arra szavaztam, hogy jo az ugy, ahogy most van😄
Alexease
Meg nem jelent meg a Corvette, csak elorendeles van. Igy gozom sincs milyen a vezetesi elmeny😄 Remelem, hasonlo lesz mint a Monte Carlo, csak masfelszer erosebb kivitelben, 6 sebesseges valtoval😊))

A Lotus tetszik nekem is, sokszor tekergek vele szukebb, rovidebb palyakon is😉 De versenyben szamomra hasznalhatatlan. Nekem az a tulkormanyzott, kanyarra-rangatos, sinautosan tapados beallitas, pillangovaltozos stilus nagyon nem jon be:/ Akkor inkabb elvezetbol normalisan autozom egyedul😉

Az rFactorban a V8 allitolag nagyon jo. Nekem fent volt, mentem vele, de sok iR/LFS/nKP utan elegge necces😄 Az a szokasos, hogy ha kanyarban nagyobb gaznal megporog a hatsokerek, akkor el kezd oldalra csuszni, aztan annyi. Vagy a fal fogja meg vagy ha mar lelassult, akkor lehet probalkozni😉 Szokni kell😊
symbol
ki mire szavazott? túl hosszúak a futamok? vagy nem? 😊

symbol
mivel lotushoz kell 2 pálya, és a c6 csak 12 dolcsi, gondoltam 3-at (2pálya, egy járgány) veszek egyszerre és kapok így 10% kedvezményt, de megéri a c6? milyen a vezetési élménye? Olyan kb mint a DP? DP nekem nehéz (súlyra) és annyira nem tetszik, ellenben a Lotus-st szeretem, könnyû, kezes, érezni meg vannak alatta pacik is...

a V8 érdekelne majd még nagyon, de azzal sem toltam soha (rFactorban akartam kipróbálni de nem jött össze), ez mihez hasonló? melyik a "jobb"? jöhetnek a vélemények 😊

petesilver
az szép lesz!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
A 13. het (reszlet): "And the moment they’re suitable for prime time, we’ll add Bad Boys in Canada <#idiota> (the Corvette C6.R at Mosport International Raceway) and the Indianapolis 100 (the Dallara Indy car at the Brickyard) to what already promises to be a great Week 13."
symbol
jah, az ég kriminális... kurva uncsi. de már a fû is, meg hogy mindig süt a nap... bele is írtam a kérdõivbe...

Alexease
Mindig is tetszett a "Papy" modellezes, texturazas, valoban profik!
De kezd egy kicsit egyhangu lenni a dolog, nem artana, ha frissitenek a texturavallasztekukat (fu, aszfalt, homok, eg stb.)😛
Alexease
Keszulget ez is😊

petesilver
Upsz, a sima rendeléskor nem dobta fel a pre cuccokat, de köszi! Pre-oder itt is meg volt most már 😊

Alexease
Cockpitek:

Alexease
Megjott a mail, nekem is visszatoltak egy keves penzt, igy ismet pluszban vagyok, ebbe belefer majd megint valami😄
viziloitato
Itt is 😊
Alexease
Megrendeltem mind a 3-at, ezekre is jart a 25%-os plusz kedvezmeny, igy majdnem belefert az iRacing Dollaromba az osszes cucc😊 Vagyis az 1 eves elofizetesbol, ha felfele kerekitek, akkor "ingyen" kaptam 4 autot es 4 palyat😄
Alexease
Varhato volt😊 A folyamatos elofizetesek, a megjeleno kedvezmenyek miatt, mindig kell valamit kompenzalniuk😊 De legalabb, normalis(abb) a hozzaallasuk!

Pl. az elozo 1 eves elofizetesemhez kapott kedvezmenyekbol, mar vettem 3 palyat es 2 autot, es meg mindig van belole tobb mint 20 dollar😊 Az a mostani arakon, majdnem 2 cucc😉 Foleg, hogy mar most elo lehet rendelni az uj autokat es palyat (Corvette, IndyCar, Mosport), ami talan megmaradt a mennyisegi kedvezmeny es a 100%-os akcio😊))

En meg nem kaptam mail-t, de kivancsi leszek ra😊
petesilver
Mindenki csekkolja a mailboxát, nagyon durva kedvezményt vágott hozzánk az iRacing!!!!! Mondjuk azoknak, akik vásároltak az elmúlt 90 napban. Kompenzációs jóváírást hajtanak végre visszamenõleg, mivel én sokat vásároltam, kaptam most vissza 60 iRacig dollárt, megvettem mindent, ami még nem volt meg beõle, így végre 100%-os lettem. Hát most leesett az állam, meg kell mondjam!

Alexease

A kormány beállítást hagyhatod 900 fokon. Ha kisebbre is állítod, bizonyos foku elfordulásig amúgy is lineáris marad.
nekem itt van a folder: C:\Users\David\Documents\iRacing\setups\specracer
gondolom a cars könyvtárba kell bemásolni a specracer-hez, ugye? <#wink>

köszi mindenkinek a tanácsokat. próbálkozom.

leszedem. köszi

még nem. full alapbeállítással megyek. esteleg a kormány szögön ne varriáljak? hagyjam a 880-900 fokon?

Ja, ahogy elõttem is írták az rengeteget segít, ha nem engeded fel a gázt teljesen fékezés közben. Sokkal stabilabb lesz az autó. Egyébként a Spec Racer igen jó autó abból a szempontból, hogy kiszámíthatóan viselkedik, és mivel nem túl gyors, korrigálni is több idõd van mint egy profibb gépben.

Ian Lake's SRF setup

Ian nagyon érti a dolgát, érdemes kipróbálni a setupját.
Ha ez nem segít megpróbálhatod a következõt: ne vedd le teljesen a gázról sose a lábad. Minimum kb 30%-os gázt adj még fékezés és kanyarbemenet közben is. A forumon többen arra a következtetésre jutottak, hogy iRacingben túl erõs a motorfék, a gázadással ezt tudod ellensúlyozni.
symbol
setup-ot szedtél már le? valami komolyabbat?

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Próbálkozom egyelõre csak teszt verzióban (versenyen még nem) a játékkal. Laguna Seca-ban megyek az SCCA SPEC Racer Ford-dal, de valami nem oké. Az a szitu, hogy az autó borzasztóan túlkormányzott. Egy apró mozdulat és máris keresztbe áll. Ez lenne a real sim? <#nemtudom>
Próbáltam beállítási lehetõségeket keresni, de nem lettem okosabb. G25-öm van, a kallibrációnál 880 fok körül ismeri fel (wingman-ben 900-ra van állítva).
Van ötletetek? Nem hiszem, hogy ennyire béna lennék.

Köszi
Camaro79

petesilver
Mekkora király vagy! Na ezt tesztelem, mert a fülhallgatóval eddig is gondom volt, hogy nem tudtam elég hangossá tenni pár autó motorhangját! Remélem mûködik!!

csige791
Itt is minden pénteken jön az új autó mint LFS-ben ? <#vigyor>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
A Corvette a kovetkezo szezontol (nov. 3.) mar lesz (ha addig nem valtozik😛), vagyis addig meg kell jelenjen. Talan holnap (😛) vagy a 13. heten valamikor...

Az app.ini-ben a stereoStreamInSurroundBalance resszel lehet allitani kulon a motorhangot (suround mode-ban).
corvette mikor jelenik meg pontosan srácok? Másik kérdésem, h a motorhangeröt valahogyan feljebb lehet venni az iracingben? Fejessel játszom.

Alexease
Igen, az nem art, ha jobban nez ki, mint a GPL-ben😊)))) Bar technikailag, nem sokban kulonbozik (dinamukus arnyekok, nagyobb texturak)😊)

Es ha mar GPL es mosport, ide is beteszem😛

Mosport kicsit jobban néz ki mint a GPL-ben. 😊) Király lesz.

Alexease
Izelito😛

symbol
aki azt x-eli a kérdõivben, hogy túl hosszúak a road futamok, azt azon nyomban tökönlövöm 😄

csige791
Párszor már sikerült átdobnia 😊
Azt nem tudjátok esetleg, hogy lehet e letölteni valahonnan iRacing autó modelleket 3DS maxhoz ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Cowek
Ami a belsõ íven a palánknál átdob a kerítésen <#vigyor3>

Egyébként jól értelmeztem azt hogy mostantól akár hetente is lehet licenszet váltani, nem kell megvárni a szezon végét?

http://www.f1-info.hu/

jövök vissza én is iRacingbe<#kacsint>

csige791
Pontosan melyik gödörre gondolsz ? Az én olvasatomban az nem is kanyar hanem egy nagy gödör. <#help>

Cowek
Sebring utolsó kanyart nem az ívre kell optimalizálni, hanem a gödörhöz <#buck> A gödörig kell fékezni, és a gödör után padlózni <#papakacsint>

http://www.f1-info.hu/

csige791
Köszi az infót. Már elkezdtem gyakni Mazdával. Megvettem Sebringet, hát ez nem egyszerû pálya. Célegyenesre ráfordító kanyarra ráférne egy újraaszfaltozás. <#falbav>

petesilver
Menni kell, C vagy B-s verdával 😞 Én ezért maradtam erre az idényre is C, mert ezt kihagytam, jelenleg 1 C-s verda van, a Mazda.

csige791

Alexease
Ahogy folyamataban valtozik es bovul a rendszer, ugy folyamatosan hozzaigazodnak majd az emberek. Arra hosszutavon nem lehet szamitani, hogy minden nap, minden futamon, mindig telhaz legyen. Nem tudom, mennyi lehet az atlag, normalis futamszam, mennyi a vallalhato sorozat, ha valaki komolyan veszi a bajnoksagot, de szerintem, heti 2-4 futam mar elegnek tunik😉 Sot😉 Abbol nem erdemes kiindulni, hogy a megjelenes utan nehany honapig, voltak akik napi 10 futamot mentek Solstice-szel Lime Rock-on, hetekig...😄

Lehet, hogy lesz meg 1,5x ennyi sorozat, aztan bevezetik, hogy napi 1-2 hivatalos futam lesz csak mindenbol, valtozo idopontokban. Aki komolyan gondolja, be tudja tablazni maganak, hogy mikor mivel menjen.

Nem hinnem, hogy az lenne a jo megoldas, hogy a valtozatossag es a lehetosegek helyett, inkabb minimalon tartani a sorozatokat, es raeroltetni az emberekre, hogy honapokig, evekik ugyanazzal az 1-2 autoval korozgessenek (elobb utobb mint a droidok😛), csak azert, hogy minden nap, minden sorozatban, minden idopontba lehetssen futni hivatalos futamot.
Persze, ez a "barmikor barmivel" lehetoseg nagy elony (volt), de hosszutavon tarthatatlan, ahoz 10x ennyi ember kell, folyamatos rotalassal, hogy mindig legyen, akinek meg erdekes, izgalmas, ujdonsag stb.😊

Ha a jelenlegi letszamnak (~15000) csak a 1/4 gondolna komolyan a bajnoksagot, mindenki csak 1 sorozatban indulna, hetente csak 1 napon, akkor is napi 2 szervert meg lehetne tolteni veluk.

De ha jol emlekszem, jol olvatam, talan, mar a Rookie class felett is varialnak a liszenszekkel, vagyis szezon kozben is lehet az SR-tol fuggoen le- es fellepkedni, igy tobb a lehetoseg, nagyobb a letszam.

De ha a napi 1-2 hivatalos szerver melle, inditananak 1-2 nemhivatalosat is, elobb utobb osszejonnenek az emberek, a megszokott idopontokban gyakorlo futamokra tesztelni.
Már csak azért is megcsinálhatnák, mert rengetegen elõfizetnének az iRacingra csak a Nordschleiffe miatt: azért vannak páran akik az igazi autójukkal is kimennek a pályára. Ha lenne egy iRacing verziója a pályának, 100% még jobban, precízebben meg lehetne belõle tanulni a "járást" mint az rFactorból, GTR Evóból.

Ha vki minden szimulátoros felkészülés nélkül menne ki a Zöld Pokolba, vajon hányadik köre lenne értékelhetõ? A középsõ szakaszon azok a vak kanyarok biztos viccesek lennének. Még így pár éves rF gyakorlás után is összeszarnám magam ott egy igazi autóban, hátmég ha teljesen vadidegen lenne az egész. 😊))

pointer4
100$-ig elmegyek 😄
5km es pálya 25$, akkor 25km= 5*25$-discount=100$ 😄

Legalább összelehetne vetni a 20 km-es szakaszt a 6m 56s laprecordal, radical-al 😄