iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma reggeli gyakorláson összefutottam egy sráccal Joe Viszket, azt hittem besz@rok <#nevetes1>#nevetes1>
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Beleolvasgattam a HOSTED reszbe, hogy mire lehet szamitani. Van FAST TOWN vagyis/elvileg reset, azt erdemes Unlimitedre allitani:D
A Build leirasaban volt valami megkotes, hogy az osszes szerverido maximum 4 ora lehet. A beallitasoknal engedi a 3 ora gyakorlast, fel ora qualt es az 55 kort, de ez igy egyutt tobb mint 4 ora. Ilyenkor mi lehet?:) Nem enged host-ot inditani, mert kiszamolja a palyara a koridot, vagy egyszeruen amikor letelik a 4 ora, legyen az verseny kozben, megszakitja a versenyt?!:)))) nem artana utana erdeklodni, olvasni, nehogy szivas legyen:)
Ha hasznaljuk hasznaljuk, ha nem max kitorlom.
egyszeru , viszont regelni kell az oldalra.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Életemben nem mentem még Road Americán, este 10-re érek haza, érdekes lesz a holnapi futam :)
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ezt nézzétek meg, jó kis crash video. :) elég látványos.
ez az alapsetup sem lenne rossz próbaversenyre így hirtelen. a járgány meg kurvajó :) majd még írok késõbb :)
Amugy mindig van nehany free host (most is van 6-7), ahova barki belephet:) De elobb-utobb elofordulhat, hogy egy "komolyabb" weboldal, portal, indit majd egy "allando" szervert is, napi 1-2 host-tal, naponta valtozo futamosszeallitassal stb.
Vhol volt egy kép, hogy igen külön szárny van kinézetre is a két típusú pályára.
SR? Még jelen pillanatban a boxkiállást is gyaksiznom kell :D
Nekem mindegy melyik pálya, bármelyiken tudok lassan és szarul menni, utánozhatatlan adottságom!
Azt mondják, hogy az iRacing a legjobb a kormánykezelés/vezérlés terén, na ezt nem sikerül beállítanom jól.
nem kötözködésképp, csak figyeljünk szerintem. (bár ha nem szólnak hogy baj, akkor én sem szóltam)
De lehet felõlem road amerika is, ha valakinek ez a pálya gond lenne, az jelezze MA 22 óráig (!), ha nem jelez senki semmit, akkor marad ROAD AMERIKA, 50 kör (biztos vagyok benne, hogy elég idõd lesz Csige), MAGYAR IDÕ szerinte este 18 ÓRA!
(mellesleg lehet kéne akár egy külön SG topicot szentelni egy-egy privát bajnokságnak. (komolyabb fórumot hülyeség szerintem, sok a csicsa meg áttekinthetetlenek is néha, egy sima sg fórum jó lenne kibeszélni ott az ilyeneket. szvsz.)
ui: én csak most próbálom ki a járgányt :D ha valakinek van emészthetõ setupja RA-ra, ami mehet a közösbe (aki használni akarja az használja, aki nem az nem), az lécci töltse fel valahova :) thx :)
- kormanyszog beallitasok (controller + auto ha lehetseges)
- caster
- camber
- elso merevites
Szóval ezért lennék kíváncsi valakinek a mûködõ beállítására, hátha egy jó kiindulópont lenne a sajátomhoz.
Használ valaki közületek DFP-t? Ha igen, legyetek szívesek FFB beállításban segíteni nekem. Akárhogy állítom (kint a profilerben és bent a játékban), valahogy nem az igazi.
Biztos, hogy én vagyok a béna, ezért kérem a segítségeteket.
Elõre is köszi.
road/street kasztni (St.Petersburg)
és van egy harmadik féle a short ovál ami elöl olyan kinézetre mint a road a hátsó viszont más mint a ss pálya vagy a road
De legalabb jo latni az online gumifust fejlesztest:P
http://www.youtube.com/watch?v=8dOV_L0V3Kk
jut eszembe van egyáltalán hozzá superspedway kasztni?
prewiev az legyen egy ovál bármelyik SS pályán a road pedig Road American vagy lagunán a dugóhúzóval mint "védjegy" :)
azért a fõ esemény mindig is az Indy500 marad az meg ugye ovál.
Mivel az IndyCar most mar "road car" is (:P), az Indianapolis viszonylag uj palya es a Bike nyomvonala talan annyira nem ismert es ujdonsagnak szamit, gondoltam ezen a kombon megyek az autoval egy preview-t:)
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De most amugy ki szervezi, Te vagy Symbol?!:) Kinek utaljuk a penzt a szerverert?:)
Mivel gondolom race-restart nincs a szerveren, vagyis ha baleset van vagy valaki az elejen kihullik, akkor bukta?! Talan, lehetne a szerverrel kesobb ugy is trukkozni, hogy 500 kort indit az ember, de a verseny csak 50 koros, igy lehet futni 10 versenyt:D