iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
THX!
Csereltem ezt-azt, elvileg most jo(bb).
CTRL-R-rel frissits ra, mert valszeg cache-elve van/lesz ez-az.
Aceton
A csillag helyett természetesen egy "o"-betû van, csak úgy nem engedte betenni...

Firefox 3.5-tel...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Aceton
http://kepfelt*ltes.hu/view/090911/iGarage_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Alexease
Izelitonek: "Ford V8 Supercar and Phillip Island Grand Prix Circuit to Join iRacing.com Service
Australian Car and Track to Be Available to iRacing Members Around the World"

Es hozza a link: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=46262
Alexease
Itt az auto ID lista is😊 Lehet talalgatni, hogy a hianyzo helyeken mi lehet, mi lesz, mi lett volna😊))

iRacing Car ID List
Alexease
Kitettem😊 De akkor toltogessetek is😊 Design nem nagyon van, de majd egyszer😉

Ha valakinek nagyon szethullik a tablazat, az oldal, tegyen mar legyszi egy linket a screenshotra, hogy mennyire😊 Meg hogy melyik bongeszo (Opera, FireFox, Safari, Chrome stb.). Bar nem fogom fel tenni oket, de majd fejbol kitalalom😉 Bar szandekosan annyira fapados az egesz kod, HTML-1(😄), tablazatokkal (jo, van egy kis CSS😛), hogy mennie kellene. De ha jol emlekszem, a meretmegadasoknal egyik bongeszo szarabb mint a masik😊
Cowek
Alex mint fórum és garázs tulajdonos egyben :-) Megtennéd hogy beteszed a fejléces linkek közé a garázsod linkjét? Tök jó lenne <#zavart1> És köszi is <#worship>

http://www.f1-info.hu/

viziloitato
PolDoc, és Pít, köszönöm! Sajnos, még a 19.xxx nem jött össze, de ha lesz kedvem még állítgatni, és lesz jobb, akkor majd töltöm.
Alexease
Sok ertelme nincs, de kivancsisagbol generaltattam egy listat, hogy a palyak milyen ID-vel vannak sorrendben, mikor kerultek be a rendszerbe. Sok helyen latszik, hogy jonehany palya van, ami sokkal korabban keszult, mint amelyek elotte jelentek meg, vagy pl. nehany plusz nyomvonal, layout a palyakhoz is kesobb kerult be.

iRacing Track ID List
Alexease
Frisitettem az iGarage-ban is😛
petesilver
Hát az nem most lesz, én csak este 10-re fogok hazaérni 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Nem birtak ki november vegeig, es gyorsan kiadtak Indianapolis-t😊 Vagy oktober vegeig?! Mindegy😊
cselt
Képeket és élménybeszámolót a népnek!!!
symbol
várunk is egy részletesebb beszámolót 😄
grat a cucchoz! <#taps>

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

petesilver
Még szerencse, hogy kimentett este a setjével engem.

BTW lehet ma nem alszom! Most hívott a UPS futár, hogy ott áll a lakásom elött, mert meghozta a csomagom németországból! Vagyis megérkezett a FANATEC pedál! El se hiszem! Remélem ma Pointernek is befut, neki a UPS küldött levélben kódot, õ nyomonkövette a sajátját, tegnap reggel volt bécsben. Mivel az enyémrõl nem volt hír, beletörõdtem, hogy én majd egyszer megkapom. DE nem, hanem ma megérkezett!!! Na erre kiváncsi leszek!

Köszi neked is a setupot. Nagyon jól beveszi a 2-3-as kanyart. Tetszik a negatív perch megoldás. T5-6-nál ha elrontom az ívet és átszáguldok a rázókövön még akkor sincs gond, szóval ez tényleg jó stabil setupnak sikerült.
Ja meg még egy dolog, T1 ezzel a beállítással már nem is izgalmas <#unalmas> <#nevetes1>
symbol
nem mondod...! <#wow1><#mf2><#taps>

Alexease
Hat ez sem Firefox😊 Azt (is) messzirol kerulom😊 Annal mar idosebb vagyok, hogy a divat szele megcsapjon😊 Ez sima, egyszeru, Internet Explorer 7-es😊
symbol
Nem olyan rossz az a tizes azért. Firefox sok ablaknál megszkinezve meg ezzel-azzal megtoldva atom belassult nálam... 😊 meg elég gyakran kifagyott. most jó ez. (ha lesz tényleg sokkal jobb, akkor lecserélem ezt is.) firefoxot csak akkor indítok ha iracingezni kell. 😊

Sajna nem ilyen, de nem gond 😊 a lényeg, hogy megy. 😊

Alexease
Miert szivatod magad Operaval?!😊 Amugy ilyen lenne normalisan😊
petesilver
Azért jójez! : videjóó

petesilver

viziloitato
Küldtem egy setupot, Skip-hez a mostani pályához, versenyre, csak az üzemanyagot ne felejtsétek beállítani, mert az véletlenül a legkevesebb beállításon maradt. Bocs!
symbol
nálam is szar, a táblázat nem is fér be az oldalba, a dowload rész már kiesik. opera 10-essel. amúgy zsír lenne. 😊

petesilver
Isten vagy, iszonyat jóóóó! Reszkethet az összes PRO vazze! 😊 Áhh, ennél jobb senkinek, nekem lesz a legzsírabb kormányom!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

pointer4
PeterSilver!

Itt tart most a MOMO kormánykerék adaptációja G25-re 😄
Plussz elektronika a helyén, mûködik. A kormányról az oda nem való részt leszedtem (buzi kemény ez a mûanyag), símára csisszantottam a felületet, a 6 lyukat még nem furtam be, de az seperc alatt megvan 😄
A kormánykerék sehol nem karcolódott meg 😄 tiszta munka volt jól bebugyolálva.

Aceton
Nem tudom ez másnál is ilyen-e, de nekem nagyon széthúzza a sorokat az elnevezés. Konkrétan nálam mindent így ír ki:
"Lowes Motor Speedway - Road Course"

Ilyen, egyelõre ilyen, vagy nálam nem szuper valami beállítás?

Alexease
iGarage Update;P
- Fent van az osszes palya.
- Tettem banner-szeruseget, hogy nem vilagitson a piros😉
- Az Upload-hoz irtam rovid szoveget segitsegnek😊 Valaki toltott fel Bristol setup-okat, nev nelkul, de nem voltak lecsomagolva ZIP-nek. Azokat leszedtem... Design meg nincs😉

iGarage List / iGarage Upload

Amugy a rendszer birja a terhelest, a napi 1-2 latogato (UW statisztika alapjan) nem izzassza meg😊))
petesilver
Ismerem, de ehhez 2 dolog kell nagyon: jó alap setup, takkra pontos konzisztens körök, és akkor finomításra jó. Én ugyan rakkolós birka vagyok, de erre képtelen vagyok, zsigerbõl setupolok csak, sosem megyek elég kört ahhoz, hogy rendes setupot csináljak, de jól saccolom a bénázásaim alapján a futható gyors köridõt 😊 Más szóval 1 órányi falazás-pörgés-forgás után már tudom, milyen lenne ha végig tudnék menni rendesen, és milyen ha végig menne olyan valaki, aki tud is vezetni.

petesilver
Hát én úgy is megcsinálom minden hétre, és berakom ide, ha már meg van, talán jó másnak is. " táblázat kell, az autók indulási idõpontokkal, meg az autók min mennek az adott héten. De ez sem teljes, mert pl. a qual nincs benne 😊igazából októberre tervezek egy tesztet, elõre beütemezett program, 24 óra maximális kihasználása a táblázat alapján, mennyi versenyt lehet menni 😊 ez is olyan kihívás teszt 😊

Alexease
Az XLS-t mar nem nagyon kavarnam bele, az plusz problema es kaosz😊 De abba is "kezzel" viszed fel az adatokat?!
Igazabol, valszeg, csak neked kell ilyen tablazat, es neked is szep hatterkepkent😉 Olyat meg eleg maceras lenne generalni😊 Igy max hobbybol, kivancsisagbol leprogramozom tablazatnak, aztan kiderul. Igazi celja nincs😊 Es mivel en szinte nem is versenyzem, nem is hasznalnam😊)))) Inkabb csak a kihivas😊
Alexease
Nem biztos, hogy lesz😊 Ez csak otlet volt. Talan ha 1-2 embernek kellene, de annak sem biztos, hogy igy jo😉
petesilver
DE ez alá meg tudom bizgetni az XLS-t, ha hivatkozástáblát csinálsz hozzá, akkor mûködhet. Nem kell az adatbázisuk, a mostani pár oldalas xls-em is jó lenne hozzá szerintem, ha a képeket kihajítom belõle, meg teljesen egységesítem az elnevezéseket. Persze ez mind szabadidõbarkács, mert amúgy páran akik idejárunk, úgy is tisztában van ezekkel. Ez olyan kényelmi funkció alkotni jó alapon.😊

<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

I'm NOT addicted!

http://www.knotbeer.com/iRacerSetupHelper/TireTempAnalysis.aspx

Nem tom ismeritek-e meg hogy mennyire jó de hát ha segít
symbol
fasza lesz ez is 😄
bár én nem vagyok olyan állat, hogy mindennel mennyek 😊 most lotus kezd már megyegetni, de még sokat benne hagyok. 😊 alig várom a v8-ast, de modnjuk érdekel, a Lotussal alig mennek, azt hittem népszerûbb lesz. Mondjuk én sem mentem még futamot, mert ezzel inkább gayksizok még. 😊

Az iracing meg kicsit fogja magát vissza a népszerú jármûveket csinálja meg a lehetõ legtökéletesebbre, csiszoljon a grafikán (vicc, hogy a környezet és az árnyékok netkarproban szebbek... (ez komolyan égõ..) meg fizika meg etecera. sokra nem megyünk azzal, ha idén jön még 55 kocsi, meg jövõre is... túl sokat akarnak egyszerre...

az meg azért k*rva gáz lesz ha heti egy vagy két alkalommal lesz meg a létszám valami sorozatban, vagy csak akkor lehet indulni, mert akkor ott leszünk, hogy az iracing elvesztette, egyik nagy elõnyét...

Alexease
Epp itt akadtam el, hogy nem tudom, hogy an lehetne hozzaferni az adatbazisukhoz😊 Egy ilyen tablazaton gondolkodtam (bar nem olyan szep, es hatter kepnek sem jo), de be lehetne jelolni az idopontokat. Es persze, mindig az aktulalis (1. oszlop) es a tovabbi X napot listazna ki.
Kamu tabla, gyors DW-ben😊
http://alexease.uw.hu/files/iRTabla.html
Alexease
Meg sem, tul bonyi, ugy sincs ra idom😊
petesilver
Elméletileg ha lekódolod, ezt tudja leválogatni, megjeleníteni hetente a Scheduletáblázatból magától is az oldal. Asszem.

Alexease
Eszembe is jutott valami, mindjart kitalalom, hogyan is...
Alexease
Nagyon turelmes vagy😊 <#eljen><#taps><#worship>
petesilver
Heti naptár:

petesilver
Picit NASCAR: Most vetítik a végsõ állomás 4-et, ami egy fiktív Nascar versenyen történt balesettel kezdõdik. A felvételek jók, de iszonyat mód felidegesített mennyire hülyének nézik az embert, hogy ennyire és ennyi amatõr hibát össze lehetne hozni, még egy gagyiszériás versenyen is. Sántít ordít a lehetetlenség az egészbõl, de NASCAR van benne legalább 😊

petesilver
Nem ilyen bonyolultan, csak annyi, hogy milyen pályára, milyen autóval kell setup. Meg esetleg válasz lehetõség, ha valaki töltött föl, mert talált, vagy csinált hozzá.

Alexease
Igy elsore nem nagyon ertettem😊

Lenne egy "setup kero oldal", ahol nev megadasaval barki kivalaszthat egy autot/palyat es irhat melle egy megjegyzest, hogy milyen setup-ot szeretne (race, qual, ufo, stabil)?
petesilver
Kinek mekkora az iRacing könyvtára? Én most néztem, 3,75 giga!

petesilver
Naccerû, abból akkor vásárlás lesz megint, pályákból 😞 Lassan meg lesz a teljes iR repertoár, és még mindig szolival szivatom magam 2 pályán többnyir 😊

petesilver
Sajna az IR is így mûxik, mármint nekem sajna. Mazdával rajzolva az íveket fényévekre van az ember attól a masszív rángatásos idõktõl. Nézni buli, de hihetetlen 😊 Namost ott elkezdeni menni nekem, akinek folyton probléma a fékút eltalálása, ezért olyan tuti 10. helyezés ha el nem dobom, és iR tuti 5 verseny után lemegy béka segge alá. Jogos viszont, hogy aki jó, az jó mindennel 😊

petesilver
Alex ezért gyûlölni, fogsz, de lehetne dátummal egy request rész is, ha valakinek pl egy adott autó+pályához kell, aztán aki amit talál, feltöltheti. de ez csak ötlet.

viziloitato
Egy észrevétel: Ha a héten én megyek elsõként TT-n, akkor biztos, hogy 80-100 pont között kapok a teljesítményemért (ez már többször elõfordult), és még új PB se kell hozzá. Most meg az zavar, hogy ott vagyok az elején, és szinte semmit nem kapok érte.