25347
  • Alexease
    Ha ugy vezeti majd a Skippy-t az eletben, mint az egyik iR videojaban a Star Mazdat, akkor problemai lesznek az elso kanyarban:)))))))))
    Amugy grat az iR-nek, hogy vegre O is eljuthatott egy igazi versenyautoig! Bar igazabol nem tudom, hogy korabban tesztelt-e mar valamit...
  • bardocz
    Ez érdekes lesz majd.
  • petesilver
    Én is ezért hagytam a fenébe, folyamatosan megszakad, elmegy esténként
  • bardocz
    Futam alatt nekem szerencsére csak 1szer szakadt még meg, inkább délutánonként szokott elmenni olyan 10 percre a net, de amúgy egyáltalán nem jellemző.
    Fú, milyet nyomtunk Legendsel Bostonban, utolsó kanyarban szereztem meg a harmadik helyet, de még a ötödikért is meg kellett küzdenem nagyon keményen. Jó ez, ha az ember nem fut időmérőt, és nem törnek-zúznak körülötte.
  • Norbi1990
    Nekem 1 éve volt, hogy minden nap este 8 és 10 között megszakadt 1mpre, és persze a futamjaim mind akkor kezdődtek...
  • bardocz
    Nekem UPC-vel alig van gondom.
  • petesilver
    2 hét aktív anyázás, többszöri szerelőkijövetel után úgy néz ki, végre stabil és jó a netem végre, így folytathatom a bajnokságot. Förtelem a UPC net minősége, réreznek mikor fizetek be az iRacingre hogy rohadnának meg! :(
  • petesilver
    Eladó (sajnos) az alábbi cockpitem, ha valakit érdekel, vagy tud valakiről akit érdekelhet, dobjon meg egy privivel. Köszönöm.

• atyka
    Huba...megnéztem én is, hát nekem is sikerült már több, mint egy ezrest fizetni, pedig az utóbbi időben óvatosabb vagyok... :)
  • santibi
    Aki még esetleg nem tudná ma este GrandAm futam az iRacersen. Road Americában megyünk 3 választható autóval. (Riley, C6, Radical)
  • bardocz
    iR-hez még nem próbáltam, csak rF-ben. Nem tudom itt miket ment ki.
  • gviski
    Ez jó, igaz amikor én kipróbáltam akkor egy csomó adatott nem rögzített, rFactor alatt sokkal több adatot ment a plugin...
  • bardocz
    Az mutatja a gumikopást százalékban grafikonon, így láthatod, hogy miko menyit kopik, akkor éppen hány fokos a gumi, mekkora a nyomás benne, stb.
  • gviski
    Értem én, hát azon vagyok hogy minél kevesebbet keljen belenyúlni kanyar közben, kiválasztani egy ívet és azon végig menni, pl amikor kicsit besokallok és föntebb megyek akkor azt az ívet tartom és nem kezdem el erőltetni hogy lejjebb mennyek, mert azzal is csak a gumi kopik jobban...
  • santibi
    Értem én ok. Nem azt értettem ezalatt, h ide oda rángatod állandóan, hanem van aki nem tarja az ívet precízen, hanem ide oda mozgatja sokat a kormányt kisse.
  • gviski
    Igen ezt ismerem, csak utólag tudod megnézni a Moteccal az adatokat, jó pofa :D majd biztos fogom használni :-)
  • gviski
    Ovalon Rángatni?! :-) dehogy ráteszem az évre és ott tartom, masz kisebb korigálás de sosem rángatom.

Pl az megoldás lehet ha a jobb első keréknyomását feljebb veszem? pl +10 vagy +20kpa
  • santibi
    Nem lehet, h nagyon rángatod a kormányt..? Ugy tom oválon precizen kell menni. De nézzél más setet esetleg. Próbálj ki többet is, hátha segít. Igazából ovált annyira nem ismerem. Nem tudok okosat mondani
  • gviski
    Igazából az a bajom, hogy valamiért ovalon az én stílusommal nagyon kopik a gumi, és ezért kéne nekem ez a cucc, hogy rájöjjek hogy tudok versenyképes időket menni gumikímélés mellet, de amúgy ha valakinek van tippje azt szívesen meghallgatom, most a héten ugye Silveradoval Chicagoland volt, és kb 20-30 kör után már kuka volt a gumi, míg ugyanazzal a setuppal más meg még mindig mente a jó köröket :-S Az a baj hogy nem nagyon érzem ezt a gumi kopást, jó jó és egyszer csak rossz, nem tapasztalok átmenetet nagyon. A jobb első ami jobban kopik, TSen futam közben beszéltük is a kiállásnál ugye megtudtuk hány százalék maradt, nekem kb 5-6% jobban kopott jobb elsőm volt.
  • pointer4
    Ilyet még csak köridőkhöz láttam, illetve van motec is, de szerintem az csak utólagos analízisre jó.
  • gviski
    Szóval sehogy nem lehet megoldani, hogy real timeban lehetsen látni, mint pl a raceon hoz is van a XD plugin... vagy van egy másik is ami a másodlagos monitorra kitudom íratni az adatokat, olyasmire gondolok mitn a GTR-hez volt a MoteC plugin
  • santibi
    Nem jön elő. . Életben sincs ilyen, még F1-ben sem. Szal érezni lehet. Ennyi. A garázsban látod %-ban ha kimész.
  • gviski
    az csak azt mutatja hogy amiket lecseréltél gumikat hány százalékosak voltak
  • bardocz
    Valamelyik F gombra elojon hogy hany szazalekos a gumi.
  • gviski
    Van rá mód, hogy a gumimelegedés/kopást menet közben real timeban látni lehessen, akár másodlagos monitoron?
  • tilus
    Fut az Win7 alatt is, control menüről csinálj screenshotot, valamit nem fogadott el, vagy nem kalibáltál be, pl váltó? Pedál?
  • Alexease
    Valszeg szokasos Win7 jogosultsag problema, mivel a sajat es a Users mappakban is irogat ezt azt.
  • High end PC #12080
    Virtuálisan 12, még az XP-ém is ennyiként kezeli.

Egyébként a jó öreg XP alól fut.
  • viziloitato
    Gyorsan javítsd ki a 12 magot!
  • High end PC #12078

Most rakom XP alól, az 32 bites, ha evvel is összeakad, én leeresztem valaki biciklijének a gumijait
  • csige791
    Lehet nem elég hozzá a géped.

bocs ezt nem tudtam kihagyni
  • High end PC #12076
    Pár hónap kihagyás után újra raktam az új gépemre a játékot, de nem enged be...

Ez az ablak mindig megmarad, hiába konfigurálom többször is a kormányt, nem enged be...

Valaki tudna mondani valami tippet, ezt mi okozza?
    Ne Win7 alól tegyem, hanem XP alól, mint régen?
    Kössz
  • bardocz
    Gyááá, hogy kaphat valaki C-s jogsit, amikor azt nem tudja, hogy mit jelent a stay inside
  • Jacek
    gondold el ha meg mellette a fent emlitett tevekenysegeket is folytatja:D
  • santibi
    Én kb. 300$-al rövidebb vagyok.
  • pointer4

Ejj, így jár az ember, ha nem iszik, nem dohányzik, nem kártyázik, nem nőzik mer le van kötve :D
    Csak utólag tűnik fel milyen sok vót :D
  • Jacek
    jelentkeztem:)
  • santibi
    Jacek megjött a promó kódod. majd jelentkezz pls.
  • tilus
    Én kérek elnézést!! :)
  • bardocz
    Mármint úgy értem, hogy verseny közben nem kap-e fekete zászlót, stop'n'go-t, akármit.