25347
-
santibi #12187 Rákell érezni. Gyakorolj vele többet és menni fog az. Nekem a med-soft vagy a soft-soft stabok kényelmesebbek. Esetleg próbáld ki úgy ha másként van beállítva nálad. -
Szmore84 #12186 Sziasztok!
ma megvettem a ford mustangot, hát az eddigi "gyenge" autoimhoz képest elég sok gépészkedést vált ki belőlem. lehet igy nem is merek majd a hetfoi bajnoki futamon részt venni. csak hátráltatnám a mezonyt
esetleges oteletek a jobb vezethetőségre?
-
#12185 Videokartrya drivereket probaltad. Allitolag az utolso nehany verzioban, valami font gyokersegek, hibak is voltak. Legalabb is nalam, es a Google keresesek alapjan, az elozo verziokbol valamelyik, szetbarmolta a fontelereseimet. Igaz, csak hasznalhatatlanok voltak, de kinezetre nem valtoztak... -
#12184 Ha nem csak piros, hanem kek glow-k is vannak rajtuk, akkor lehet, hogy 3D-s monitort vettel, csak nem adtak hozza szemuveget es emiatt nem tudsz rola:)
Egyelore nincs tobb otletem:/ -
#12183 Igyál kicsit, és eltűnik :D -
#12182 nem az volt, clear type van állítva, mellékhatás sincs. Most a standar fontokat arial-ra cseréltem, valamivel jobb. De a Totalcommanderben a standard szögletes zárójel továbbra is ugyan úgy pirosas. Feladom, rohadjon meg :( -
pasztor #12181 -
#12180 En samut nem veszek semmibol:) max telo
Meg a multkor vettem egy gagyi BENQ 24-est:) 39-ert, mondom tuti szar de joj az:) Egyebkent nem rossz, de miota az emeletrol lefele menet kiesett a kezembol csuszott 3 metert a lepcson:D oldalt kiugrott es 2 meterrol a sarkara a betonra perecelt:)
Na mondom ennek annyi:D lofaszt hibatlan:D azota istenket tisztelem:) -
#12179 Ezért nem adom el, meg mindig kurva jo kepe van, barmi beuthet jo az tartalekban.. -
#12178 Volt Belinea-m is (19" CRT);) Az tul elt engem is, pedig mar hasznaltan vettem:) -
#12177 Csak vastag fontoknál, de most adtál egy tippet, lehet a belinea miatt állítottam a win témában a fontokon! Megmézem! -
#12176 Hulye kerdes, de gondolom, 32biten van hajtva?:)
A 8800GTX jo cucc, volt nekem is. Azt egettem le az ISI DevKit-tel:) Azt is meg 145E-ert vettem, igy hasonlo volt a boldogsagi mutatom, mint a ket monitornal;)
Csak fontoknal csinalja? Pl. kulonfele eleken, oldalakon, toreseken, vekonyabb leniaknal nincs gond?
A font beallitasoknal probaltad a ClearType reszt?
Ha Win7-et hasznalsz, azon van valami komolyabb monitor beallitasi akarmi, talan hasznal valamit.
A szinprofil (ICC), nem hiszem hogy okozhatja, de azert nem art, ha egysegesen az van feltoltve a gepre, Win-re, Adobe cuccokra.
Esetleg a Windows hatter es egyeb stilusainak a lepusztitasa, begyorsitasa is szamithat. Ha nem default-ot hasznalsz, akkor teszt.
Mondjuk, en dege vagyok, mert meg a Win7-et is Win98 szinture degradalom, minden effekt, hatterkep, attunes, arnyek, atlatszosag, animacio, hang, csicsa OFF, fekete hatter, classic ikonok, szurke taskbar;) -
#12175 Természetesen DVI-on van hajtva natívban. sima betűknél nem gon, bold betűkkel csinálja. pl iRacing oldal. Piros glow az i betű a c és n között, valamint mindkét l betű az oldalban, a többi jó :O -
#12174 Igazából nem tudom miért csinálja. alapon ilyen lehet rontani is rajta, akkor zöldes. Bármilyen oldalon, bárhol képes ezt csinálni a betűkkel, és már mindenem ki van vele, ezzel pl nem is játszom. Totalcommanderben szintén: közeli betűk meg szögletes zárójelek piros glow-val. Most próbáltam állítani, odáig jutottam, hogy valahogy lockoltam az állíthatóságot. Akár színt, akár sharpnes-t, akár contrast, akár brightnes-t állítottam, váltouik a képminőség, de a vastag betűknél marad a piros. 8800GTX-el használom, digitalvibrance off, bár a photoshop induláskor prüszkölt valamit, hogy a monitor színvezérlése nem tetszik neki, viszont monitor színkezelésnél más colorpalettától begajdul a Win, hogy hiba, nem tud mást értelmezni. Tehát marad, goto vissza az elejére :( -
#12173 Eddig csak egy Samsung-om volt, leszamitva hogy megdoglott (tap, inverter, sleep-vezerles stb.), nem volt vele gondom;)
A betuk kinezete sokmindentol fugg: windows verzio es beallitasai (meretek, elelmosasok, soft fontok stb.), bongeszotol (az FF, ha jol lattam - nem hasznalom - jobban elmossa a betuk szeleit, es valszeg videokartyatol.
Ha nem digitalis bemenete van, es/vagy nem azzal hasznalod, akkor is gondok lehetnek. Hasonloan gazos, ha nem nativ modban van.
A monitor beallitasainal is vannak boven lehetosegek: az eros kontraszt is bekavarhat, hasnloan a monitor elelmosas beallitasaval, de van altalaban zajositas es dinamikus kontraszt gyokerseg is.
Bar kettobol ketto TFT-m eddig meghalt, osszessegeben nincsenek rossz tapasztalataim;) Tobb elonye van a CRT-vel szemben - szamomra - mint hatranya. Termeszetesen, egyik monitor sem volt csucskategorias (BenQ, Samsung), de egyik sem a TESCO gazdasagos reszhez tartozott (ujonan vettem oket, 100E felett volt mindketto. Persze, most mar mindket tipus kifutott, fele-negyed annyiba kerulnek:P)). -
#12172 Nekem egy Samsungom van, de semmi ilyesmit nem csinál. Talán a pc-s játékoknak leáldozott topikban írtak rá megoldást valaki másnak. -
#12171 Srácok, az ilyen trágya Samsung Syncmaster meg hasonló TFT monitorokon, hogy a betűk egy részénél totalcommanderben, meg weboldal címben fehér alapon ne legyen a betűnek piros outer glow-ja? Kurva zavaró, már állítgattam mindent. eleve förtelem alapon a színvilága, túl élénk az egész, ha lejjebb veszem, akkor meg színtelen f*s az egész. Kezdek hülyét kapni. Sajna a jó öreg és legalább 30 kg-os 21 collos IBM CRT már nagyon fárasztotta a szemem, de ez a modern borzalom esküszöm rosszabb :( ötlet esetleg tapasztalati szinten? -
#12170 Amugy azok a Sony-k jo monitorok voltak, olyanokat hasznaltunk a cegnel evekig, nyaron passzoltunk el beloluk vagy 8-at:) Es meg mindig van belole, plusz meg nehany egyeb marka;)
De volt meg bent egy tucat Sony 17"-os TFT (amig nem hordtak haza az emberek egy reszet:P), irodai es masdodik monitornak, azok evek ota mennek, es semmi bajuk. Azokat meg osszeraktak rendesen. De a BenQ es a Samsung, az elozo ket cuccom, 2 evet sem huzott darabja, mind a ketto megadta magat:/ -
#12169 Koszi! :)
Ugy nez ki, holnap megoldodik a dolog, ki tudtam csikarni a tartozas egy reszet;) Bar jobb lett volna olyat venni, mint amilyet szeretnek, es nem olyat, mint amilyet tudok, de ez is jobb mint a semmi, foleg hogy tegnap meg ugy nezett ki, hogy 2-3 honapig semmi sem lesz;) -
#12168 Szilvásbuktát, mert azt szeretem! -
#12167 mi?! -
#12166 21" Sony GD520 pajszer CRT-t vihetsz:):D:D -
#12165 Koszi! :)
Egyelore jo lesz a geptelenseg nehany napig, ugy is el vagyok csuszva neg=hany dologgal. Addig ezzel meg oldom, ami nagyon szukseges. Aztan meglatom. De a legjobb lenne, ha fizetnenek, mert akkor nem csak a monitor, hanem nehany szamla is megoldodna;) -
#12164 Na, már motecet is futtathatsz ríltájm -
#12163 Van egy 19" CRT Belinea a sufniban vagy 2éve, én azt ingyen oda adom neked, ha eljössz érte újpestre, illetve gondolom a sógorod jönne érte :D -
#12162 Azt sejtem, nagy monitor után megszokni valami kisebbet, kínszenvedés.
Van egy 17"-os TFT-m, ha kell, oda adhatom kölcsönbe, semmire sem használom. -
#12161 Ja, ez ezen Windows 7 Starter van, ultra fapad, raadasul magyarnyelvu, amitol irtozom, vilageletemben kerultem, so'se hasznaltam;) -
#12160 Tipikus, most doglott be a monitorom:/ Eppen ev vege, amikor jonnek a josagok. Talan ev vegere el tudok valamit ideiglenesen hozni a cegtol, valami regebbi 17 colos TFT-t, hogy legalabb Spa-t leteszteljem;)
Most a 10 colos netbook-on piszkalom a net-et, de ezen meg net-ezni is szar, annyira mini;) -
#12159 A homerseklet is fontos, de nyomasbeallitasoknal foleg a "kemenyseggel" jatszanak, hogy az eleje-hatulja egymashoz kepest mennyire csusszon. -
#12158 hohó, Spa előrendelhető, és Street Stock jön nemsokára a háttér alapján az oldalon. -
#12157 Köszi, ezt kipróbálom majd. A guminyomás az gondolom a szokásos külső-belső oldal között ne legyen túl nagy, és középen a kettő között legyen a hőmérséklet. -
#12156 Nem tudom mennyit változott mostanság, de nagyon hangsúlyos a guminyomás, valamint szinte soha nem veszik le nullára a gázt vele. Neház de akkor stabil ha folyamatos hajtás van a hátsó kerekeken, leginkább enyhe gázelvétel és utána tövigtaposással operálnak vele ahol lehet, de fékezés alatt sem veszik el nullára. -
#12155 A Skippy-hez nagyon keves az 5 teszt kor;) Trukkos jargany, de gyeszeruen jol kezre, stilusra szabhato az auto, nem hiaba oktatnak vele. Eppen a Skippy az az auto, aminel a legjobban erezni a fizika, a felfuggesztes, a gumi es az FFB mukodeset, azt hogy van bennuk elet;)
Erdemes a beallitasokat tesztelni, foleg a ket veglet kozott. Az elejet teljesen le, aztan fel, a hatulja full puhara, aztan kemenyre. Mind a negy beallitassal erdemes menni legalabb 5-10 kort.
Egyszeruen elvezetes erezni, hogy milyen valtozasok vannak a beallitasok kozott, foleg ugy, hogy az ember elvezeti mindegyiket, talan meg koridoben is tartja magat, de erezni, hogy mikor, mit, hogy an kellett mashogy csinalni;)
-
#12154 Kozben megneztem, kivancsisagbol (bar ertelme nincs;P), hogy mennyit megyek a Mazdaval Atlantan (Huttu Real Combo:P).
Sajat stilussal, keveset es ovatosan kerekvetozve, rendesen botvaltoval, normalisan valtogatva stb., 2-3 kor alatt fel masodpercre voltam Huttu valodi idejetol.
Ez jonak tunik. Vagyis, jonak tunne:) Mert kicsit kinyomva a szemet, batrabban eleresztve, maris bo 2 masodpercet javitottam az idejen;) Talan lenne ez 3 is;) Vagyis mint az igazi palya csucs;) Bar ez mar erosnek tunik:D
De ha en ennyit megyek ezen a kombon, mennyit mehet Huttu az iR-rel?!?!:DDD 5-6 masodperccel jobbat mint a palyacsucs, es 8-10 masodperccel jobbat mint az igazival?!:) Vagy ennel is jobbat?:P
Persze, az izgalmasabb es erdekesebb kerdes ugy hangzana, hogy ha en ennyit megyek itt, es O annyit megy ott, akkor en mennyit mennek igazabol?:)))) Talan, ha totalkar es nehany kilo gipsz nelkul tulelnem az elso kort, valszeg eleg szar koridot:D -
#12153 Még a beállítással semmit nem foglalkoztam, mentem 5 kört Laguna Secán, azt verseny. Imádom ezt a pályát, meg nagyon megy minden eddig próbált autóval, de amikor felmentem a szerverre, és láttam, hogy mennyivel gyorsabbak nálam a többiek, kicsit kikerekedett a szemem.
SCCA kocsival pl csak 1.8sec-et kapok a legjobb körömön. -
#12152 Kicsit csusztatni kell a hatuljat es/vagy azzal is "kanyarodni":) Beallitasnal nem sok minden van (ufo-stilust leszamitva:P), az elejet lehet emelni-sulyeszteni (a geaometria es szarnyallasok miatt), es a hatso merevites, hogy mennyit tekeredjen. Izles kerdese;) Persze, a guminyomasokkal is lehet varialni, mennyire tolja az elejet es/vagy mennyire es hogyan masszon el a hatulja.
Sajnos, barmennyire is jo a fizika, itt is lehet talalni kiskapukat (bar mint ha egyre kevesebbet az idokulonbsegek alapjan), es egy kis tehetseggel, turelemmel, gyakorlassal, jo reflexekkel nagyon durva idoket mennek:) -
#12151 Skip Barbernek mi a titka? 4.5 sec-et kapok a legjobbtól most Laguna Secán, és valahogy nem érzem, hogy mégis hogyan kéne vezetnem. Na persze nem a 28-as kamuidőtől, az abszolút irreális. -
#12150 Minnel magasabb a Class, es minnel magasabb az elert SR, annal kevesebbet ad a hibatlan futamert, es annal tobbet von a kisebb hiabaert;) De az is igaz, hogy magasabb szinten aranyosan kevesebb a meggondoloatlan tores-zuzas. -
#12149 Értem, akkor nézem a mostaniakat. Remélem D-s versenyen könnyebb lesz elérni a 4-es SR-t, rookie versenyeken vannak azért érdekességek néha, bár teljesen tűrhető más szimulátorok nyílt szervereihez képest. -
#12148 Nem tudok rola. De a sorozatok, autok, palyak 80%-ban mindig megmaradnak, neha hozzajon 1-1 uj megjelent palya. A Rookie-ban, DClass-ben 95%.
Pl. a StreetStock valszeg ingyenes lesz, es az Advanced Rookie ovalt fogja valtani. Ha megjelenik a Ford GT, valszeg nem lesz vele kulonallo sorozat, hanem bekerul a Prototype/GT mixed sorozatba.
Igy szerintem, a jelenlegi sorozatokbol eleg jol ki lehet indulni.
Bar mostanaban mar eleg sok a sorozat, a nepszerusegektol fuggoen, lehetnek komolyabb atszervezesek is.