iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iRacing.com and Classic Team Lotus have announced plans to create a digital version of the renowned 1967 Lotus 49. This will be the second of the marque’s iconic Formula One cars available on iRacing, joining the 1978 World Championship-winning Lotus 79 which has been raced in the Classic Lotus Grand Prix Series since 2009.

“We’re honored to have the opportunity to build another great Formula One Lotus,” says Divina Galica, iRacing director of partner relations. “In addition to being among the most technically significant -- and successful – Formula One cars in history, the Lotus 49 embodies a truly golden age of Grand Prix racing. I have no doubt the members of iRacing will be positively thrilled at this news.”

Today’s announcement solidifies the relationship between iRacing.com and Classic Team Lotus. Prior to developing the virtual Lotus 79, iRacing co-founder Dave Kaemmer and his team created an early digital version of the Lotus 49 for the popular video game Grand Prix Legends in 1998.

“We are excited to work with iRacing to develop a state-of-the-art digital version of the Lotus 49,” says Clive Chapman, managing director of Classic Team Lotus and son of Lotus founder Colin Chapman. “There are many fans of Grand Prix Legends at Classic Team Lotus, and we were delighted with the results of iRacing’s Lotus 79 project. My father was one of racing’s great innovators, and it is entirely appropriate that his famous designs are being celebrated within the rapidly emerging field of motorsports simulation exemplified by iRacing.”

Among the first Formula One cars to employ its engine as a fully stressed chassis member, the Lotus 49 was also the first to utilize the legendary Ford-Cosworth DFV engine. On its debut in the 1967 Grand Prix of Holland, the Lotus 49 scored a famous “double” as Graham Hill captured the pole position before Jim Clark won the race itself. The design went on to 11 more Formula One wins and took Hill to the 1968 World Championship of Drivers.

iRacing is fortunate to have access to the very Lotus 49 Clark drove to that historic victory in 1967. The car is currently owned by vintage racer Chris MacAllister of Indianapolis, who has generously offered iRacing complete access to Clark’s car during the precision modeling process. iRacing’s engineers will shortly begin measuring the Lotus 49, with a targeted release for the latter part of 2012.

2:20-tól...

bardocz
Ford GT viszont egész jó, ha a kormányt a játékban 600°-ra driverben meg 900°-ra állítom. Szépen lehet vele csúszkálni.
simcompany
én nem tudom milyen élõben, de borzalmasan rossz

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

bardocz
Elvileg az MX-5 élõben kezesebb ennél, legalábbis fórumban ezt írt valaki, aki versenyez vele, kb bármit megenged az autó, nem fog megforogni.
Alexease
Valszeg nem elvezetesre csinaljak, hanem jora😉
simcompany
MX5-el mentem, az valami borzalom. kínszenvedés volt vele lenyomni egy futamot. a végére kezdtem ráérezni, de nem élveztem.

Akinek van ideje és kedve szívesen várjuk ma. Részletek!!

lol... ennyi pénzért még jó...
Biztosan nem tökéletes még. De ami biztos, hogy jó irányban haladnak.

gviski
NASCARban jobb lett az biztos ;-)

Virtual SimRacing

Hmmm.. érdekes. Akkor elég pici táborba tartozol.

gviski
hát mivel én még a kormányt is kikapcsolom, így nem tûnt fel hogy vannak kezek :-)

Virtual SimRacing

simcompany
köszi, meglesem, bár tegnap nem találtam.
az új gumifizika, amelyik autón kipróbáltam eszement szar.

Norbi1990
De kilehet. Graphics-ba lehet egy lenyíló menübe állítani.
Amúgy szerintem mindenki azzal kezdte, hogy kikapcsolta a kezeket 😄
simcompany
lehet baromságot kérdezek. a kezeket berakták a cockpitbe, így addig tudom tekerni a kormányt amíg a kéz engedi. szerintem rasnyák ezek a kezek. nem lehet kikapcsolni?

gviski
NASCAR rajongóknat ajánlom figyelmébe hogy elindult a Magyar NASCAR Rajongók oldala a Facebookon :-)

Elõször szidtam a frissítést mert már megint kuka lett az összes setup ami volt, de aztán egy új setuppal elkezdtem körözni, sokkal jobban érzem én az autót, fõleg csúszás határon, még azt nem tudom eldönteni hogy az új gumifizika miatt, vagy valamit eltaláltam a setupba :-) na mind1 csináltam két videót csak úgy, nincs bennük semmi extra csak sima körözés :-)

29.7xx volt a topom jelenleg de még van benne

Virtual SimRacing

Alexease
Alexease
Ez mar volt korabban is, tobb kameranezetbol😉
De a mostani update-ben megoldottak, tettek a palyara bojakat, ne tevedjenek el az emberek;P
pajti
Alexease
Az eddigi update-eknel, mindig ugy ertem haza, hogy mar futott a rendszer. Most sikerult elotte, es nem tudom miota mukodik igy, de jo otlet, hogy leallas alatt is lehet toltogetni az update-et (ami majd' 1,5Gb, vagyis nem egyszer;P). Igy legalabb nem hal meg a rendszeruk az ujrainditas utan😉
Alexease
Ez az uj gumifizika-macera eleg hosszura nyulik, de legalabb halad. Nagyon remelem nem azert, mert kis gorbecskeket, szamocskakat nezeget, hanem azert, mert valoban hosszutavu, profi, mindenre jo, multi cuccot farag, ami ha egyszer kesz lesz, utana mar csak "be kell kapcsolgatni" az uj funkciokat; skalazhatoan, allithatoan (levego- es palyahomerseklet, eso, palyagumizodas, koszolodasok stb.), aztan mar mukodik is.
Persze, almodik a nyomor😊
bardocz
Végre nem kell minden autót megvenni egy versenyhez.
Corvette-tõl elõre félek. Van egy olyan érzésem, hogy számomra el fogja veszíteni a varázsát.
a hosszúsággal sosem volt gond... 😄
Alexease
Kint van a holnapra tervezett release notes, szep hosszu😉
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/1821548.page
2007-08-09-ben fogadjunk nem ezt mondtad volna.., ezek szerint akkor kimi is hasonló szinten lehet... :p
csige791
Massanak csak azért van helye a Ferrariban, mert Brazilia az egyik legnagyobb Ferrari piac. Tehetsége alapján valahol a Force India és a mostani Williams környékén járhatna.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

peti193
OFF: Szerencséje van a brazilnak, hogy a Ferrari elnézõ, mert amúgy már rég ki kellett volna dobni! Alonso(nem szeretem) reggelire megeszi sajnos.Nem egy gyõztes alkat...az pedig fontos dolog...Õ olyan szerencsétlen alkat...

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

OFF Massa esetrõl mit gondoltok? Normális volt mind a két törés? Egyébként oké, hogy a többieknek ilyen nem volt, de szerintem sem kellene ennyitõl törnie, ha meg igen, akkor fokozatosan és lassabban emelkedõ cucc kell oda. szeretem amúgy massat, több van benne mint amennyit a pontjai eredményei mutatnak, egyszerûen tény, hogy idén egyszer sem volt mákos futamja, semmi, de semmi nem jön neki idén össze. :/ Remélem jövõre még jobban összeáll valahogy, jót tehetne neki, ha az utolsó két futamon, hozna vagy villantana valamit... ON
Alexease
Csak ugy😊 "Openwheel" meg egy kis felfuggesztes problem (a'la Massa)😛

Most mondjam azt, hogy teljesen egyetértek... Igazából nem is értem, hogy nem képesek ennyi pénzbõl és ennyi idõ alatt megcsinálni, egy alap gumifizikát/grafikát/megjelenést, amit aztán módosítgattak volna. Számomra az a legmegdöbbentõbb, hogy a koszolódás nincs benne az új gumifizikában. Oké, hogy nem szorosan oda tartozik, de nah vicc. Miért? Mert ezt szvsz leprogramozni sem nagy cucc. Mármint a grafikát. Elhagyod a pályát, koszos lesz a kerék. Wow. nagy matek kell hozzá biztos... Oké, hogy a fizikai változáshoz kell, de nehogymár ne tudják megoldani grafikusan is... Pláne, hogy én sem éreztem kábé soha semmilyen gumiváltozást, amíg benn voltam, hiába javítgatták õket elvileg...

Igazából hiányzik azért a versenyzés, de nem bántam meg, hogy abbahagytam... Szvsz ez erõsen közelit a hülyéneknézés esetéhez. így van ez a régi pályákon még gondolom mindig fix egyen-égképpel (!! hány éve is???), a szektoridõkkel és még sorolni lehetne szerintem...
Mnemomic
Kaptam promóciós kódot amivel 12 dollár 3 hónap. Akinek kell szóljon.

Alexease
A tobb mint egy hetet csuszo update korul, eleg nagy vitak kavarodtak😉 Foleg, hogy szobakerult a gumifizika is;D Es abban azert van valami igazsag.

Ha mar legalabb 2 evet dolgozott rajta, es igy aprankent adagolja (a kovetkezo update-ben sem lesz benne meg az ossze auto), valahogy tobbet vartam en is tole.

Azt hittem, ugy gondoltam, talan elvarhato lett volna stb.:
- lathato gumideformalodas
- lathato es erezheto koszolodas (tapadasvesztessel es visszanyeressel)
- lathato es valahogy jobban erezheto kopas
- szemcsesedes, kockasra fekezes

Ha mar extrat fejlesztenek es foleg a jovonek, talan logikus lett volna, hogy ezek bekerulnek, ha mar mas-mas szimben, programban mar evek ota mukodnek, meg ha nem is mind es nem is egyszerre.

De ehelyett, valahogy meg a valtozast sem nagyon erzem az uj gumifizikaban;D
Norbi1990
LOL 😄DDDDDD
Alexease
Termeszetesen eliras, de amugy vicces lenne;D

bardocz
"Join in an installation lap around Barcelona with Lucas di Grassi - first time ever eye-level camera real driver point of view.
Quote:" I had to drive with only one eye open as the camera was blocking my other eye, quite tricky""

Videó leírása.
Alexease
Ja, egyszemmel vezetett, biztos erdekes volt, azert sem tolta neki annyira😊
SirAlo
akkor lehet mar arra szolgal a tukor hogy tudja a pilota nezni hogy kopik a hatso gumija 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Valahol írták hogy úgy ment hogy az egyik szeménél volt a kamera😄

SirAlo
biztos nem pontosan ott van a kamera ahol a feje, ha ennyit latnanak akkor kb nem is kellene tukor 😄 a sajat autoja hatso kereket nezi ebbol a szogbol😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

petesilver
Ez jóóó! A tükörben szinte semmit nem látni 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Megjelent az uj iRacingTV epizod, sok ujdonsaggal: reszletes animalt pilota (a fejmozgas "meg" fizika nelkul), reszletes pit-objektek, madarak, repulok, Olton Park, 2 ejszakasitott palya (Iowa, Charlotte), uj Daytona scan, Smyrna/Langley scanek, Kentucky/Motegi palyak.
bardocz
Automata váltó csak nálam nem mûködik? Berakja hátramenetbe a kocsit, és nem lehet elõre menni. Most az egyszer kellett volna, hogy mûködjön, erre nem megy😄
bardocz
Link.
Jól értem, hogy lesz majd nekünk Bathurst, csak meg kell várniuk, míg a szerzõdés a másik céggel lejár a pályának?
Rajt!
<#wow1>

[url=]Rajt!
<#wow1>

Dietrich
Travis Pastrana sits in a iRacing powered Wagner Race Products F1RS3000 chassis that he will use during his recovery process to prepare for the 2012 NASCAR Nationwide season.

ott is elég lesz az egyik lába :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."