iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Pénteken újabb ovál teszt futamot rendezünk. A fórumon írtam ki egy szavazást mi legyen a helyszín.
Nem sokára vissza jön. Nyáron nincs ideje erre.
http://www.psrtv.com/
Nieminen szépen odacsapta a falhoz.Közvetítés lehetne jobb is mert állandóan külsõ kamerából mutatják,1-2 csatát lehet belülrõl is vagy valami élvezetesebb helyrõl.
Kiss Norbival mi újság nincs még esélye bekerülni ide vagy nem is igazán akar?
Kiss Norbival mi újság nincs még esélye bekerülni ide vagy nem is igazán akar?
Huttunak milyen szerencséje volt, ha Nieminen nem ront nyerte volna a mai VB futamot.
Virtual SimRacing
Ahha! Szóval ez ilyen proszídzsör, akkor ezt most szkippolom, de azért jó elgondolás, grat hozzá.
Endure, in enduring grows strong...
Ok szóval kell egy acc amoda, és ott le van írva. Köszönöm!
Itt le van írva.
Üdv! Mit kell tenni, hogy a $49 spec magyar pricingot kaphassak? 2 évig volt elõfizetésem, addig köbö megvettem mindent, aztán elsikkadt a dolog.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm, pölö 15-30 percen belül, privi, fórumban ok, ha nem, akkor befizetem a normális díjat, csak ha már fizetek, szeretném, hogy lássák, hogy milyen aktív a magyar sereg, hála az akciónak.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm, pölö 15-30 percen belül, privi, fórumban ok, ha nem, akkor befizetem a normális díjat, csak ha már fizetek, szeretném, hogy lássák, hogy milyen aktív a magyar sereg, hála az akciónak.
Erre mondta drága megboldogult édesapám, hogy "nem lehet b..ni is meg szüzen maradni is..." 😊
Engem fõképp nascar érdekel.Ha elég idõt szánok rá közelébe tok kerülni(fõ az optimizmus) 😊 Akik most ott top10ben vannak azokkal már szerepeltem 1 ligában nascar2003 játékkal,igaz nem ugyanaz a 2 de tehetségem megvan hozzá😄 Csak ehhez sok éjszakát kéne beáldozni ami nem igazán szupi.
Class A-ban pl van, hogy este 10kor senki sincsen, és csak éjfélkor meg utána vannak versenyek, ahol vannak emberek...
Ja, tényleg még csak tervezed, hát könnyü-e bekerülni:NEM ? szerinted milyen szinvonal lenne ha könnyü lenne.
Most a 25-30 ezerbõl 50 embernek van WorldChamp license.
De amugy nem értem az egészet, hogy érted hogy az kell neked ? és az odaáig vezetõ út ?
1-1 MX5 erõsebb futam osztás vagy egy SkipBarber verseny is nagyon élvezetes, fõként hogy sok futam van, és ha hibázol, pár óra mulva nyomhatod a másikat, felsõbb osztályokban egyre kevesebb a verseny, és a csucson már csak heti 1 van.
Most a 25-30 ezerbõl 50 embernek van WorldChamp license.
De amugy nem értem az egészet, hogy érted hogy az kell neked ? és az odaáig vezetõ út ?
1-1 MX5 erõsebb futam osztás vagy egy SkipBarber verseny is nagyon élvezetes, fõként hogy sok futam van, és ha hibázol, pár óra mulva nyomhatod a másikat, felsõbb osztályokban egyre kevesebb a verseny, és a csucson már csak heti 1 van.
analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa
Kösz.Sajnos azt nem tom megnézni mivel nincs acc-om. Gondoltam ha nem olyan nehéz bekerülni jobban rátom venni magamat hogy ez kell nekem😊Mivel éjszakai futamok+ magas költségek vannak így nem túl vonzóak.
Valami ilyesmire csak nem mûködik mert valami 66-os hibát ír ki a játék.
Meg mintha halottam volna olyat hogy pda-ra is rá lehetne tenni valamelyik progit. De inkább olyasmi érdekelne mint ami a képen van<#alien2>#alien2>
Huuu... ez kicsit bonyolult,
fent van a részletes doksi a forumban,
Forum - World Championship Series Discussion - 2011 iRacing.com NASCAR & Road Racing Pro & WC Docs
nagyjából, elõször Pro licenszednek kell lenned, és ott elsõ X-ben kell végezned a szezon végén.
fent van a részletes doksi a forumban,
Forum - World Championship Series Discussion - 2011 iRacing.com NASCAR & Road Racing Pro & WC Docs
nagyjából, elõször Pro licenszednek kell lenned, és ott elsõ X-ben kell végezned a szezon végén.
Pontosan milyen HUD-ra gondolsz ?
van egy rakás extension ami mindenféle real-time paraméter mutat.
pl:
ispeed
merhaut telemetry app,
forum/iracing api/extension lista.
van egy rakás extension ami mindenféle real-time paraméter mutat.
pl:
ispeed
merhaut telemetry app,
forum/iracing api/extension lista.
Van baseline.
Elég alulkormányzott, ami miatt kicsit erõlteti az ember, és emiatt hamar elfogy. Legalább is nekem...
Én nem támogatom a fix setupot, mert akkor az emberek nem gyakorolnának még annyit sem, amennyit egy setup készítésével eltöltenek. Így is kérdéses, hány kör lesz zöldben átlagosan. 5-re tippelek. 😊
Elég alulkormányzott, ami miatt kicsit erõlteti az ember, és emiatt hamar elfogy. Legalább is nekem...
Én nem támogatom a fix setupot, mert akkor az emberek nem gyakorolnának még annyit sem, amennyit egy setup készítésével eltöltenek. Így is kérdéses, hány kör lesz zöldben átlagosan. 5-re tippelek. 😊
De Hazsó! Ha nincs baseline mi legyen a fixed??. Jöjjön mindenki azzal amivel akar. Ugyis feltöltjük majd a szerveren a sajátunkat.
Hi
Megtudja mondani vki hogy mi kell ahhoz hogy vki betudjon kerülni World Championship Series-be? Gondolom pro szint de nem mindenki fér be akkor hogyan döntik el ki legyen. Mondjuk ez az egész egyelõre nagyon messze van tõlem mivel acc-om sincs és õszig biztos nem is lesz de következõ szezonra jó lenne már ott lenni 😊
Megtudja mondani vki hogy mi kell ahhoz hogy vki betudjon kerülni World Championship Series-be? Gondolom pro szint de nem mindenki fér be akkor hogyan döntik el ki legyen. Mondjuk ez az egész egyelõre nagyon messze van tõlem mivel acc-om sincs és õszig biztos nem is lesz de következõ szezonra jó lenne már ott lenni 😊
Beszéltem az iRacing irodával. Augusztus elején jön a 2.0. Azt mondták legrosszabb esetben aug. vége. Beszélgettünk sokat majd TS-en elmondom a híreket.
Üdvözölnek minden Magyart és hamarosan kapunk egy speciális egyedül álló kedvezményt kizárólag iRacers szervertagoknak. Részleteket késõbb leírom mert nekem kell kitalálni, h mennyi és milyen formában történjen a kedvezmény. Ezen még agyalni kell.<#conf>#conf> A 49$-os 1 éves elõfizu természetesen marad. Ezen felül még más is lesz.<#nevetes1>#nevetes1>
Üdvözölnek minden Magyart és hamarosan kapunk egy speciális egyedül álló kedvezményt kizárólag iRacers szervertagoknak. Részleteket késõbb leírom mert nekem kell kitalálni, h mennyi és milyen formában történjen a kedvezmény. Ezen még agyalni kell.<#conf>#conf> A 49$-os 1 éves elõfizu természetesen marad. Ezen felül még más is lesz.<#nevetes1>#nevetes1>
Skippy-Lime rock park: idõmérõn mentem egy 58.5-ös vagy 58.6-os idõt, erre egy 58.8-as van a végeredményben o.O Na ezt hogyan?
Persze. Az autó zseniális oválon!!<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Kezdünk akkor kicsit késõbb. A TV-seknek is valszeg a késõi kezdés felel meg csak. Mennyit menjünk 1 órát? Kb 21 és 22 óra körül kezdõdne a race.
Charlotte lesz
Charlotte lesz
Amikor egy barátot elkezdek nézni, ahogy versenyez, akkor van olyan, hogy test drive. Olyankor én látom a többieket a pályán, õk meg engem nem, ls szellemautóként funkcionálok?
Pont azét szeretem, ha valakit nem tudok megelõzni belülrõl, akkor megpróbálom kívülrõl😊 Szegény lekörözöttekre biztos a frászt hozom olyankor. NHMS meg Martinsville közül viszont szerintem Marintsville a nyerõ. Truckkal ott bump draftolni is lehet akár😄
Daytona is meglehet sok mindenkinek a Riley miatt
Bristol meg Dover az már nagyon döntve van, annyira már nem is izgi, de martinsville meg new hampshire szinte nincs is döntve :-)
Bristol meg Dover az már nagyon döntve van, annyira már nem is izgi, de martinsville meg new hampshire szinte nincs is döntve :-)
Virtual SimRacing
Én Bristolt, meg Dovert szeretném, de Charlotte az mindenkinek megvan, a többi meg csak azoknak, akik ováloznak is.
Dega meg Daytona "csak" szerencsérõl szól, szóval charlotte ilyen szentpontból jobb választás, igaz Daytona mellet meg az szó hogy a héten az van. Mondjuk ha rajtam mulik akkor valami short trackre kéne menni new hampshire, martinsville vagy Milwaukee :-P
Virtual SimRacing
én megyek a Ringre (vasárnap), remélem most össze tudunk futni, sajnos a WTCC-re pont kiértünk az elsõ futamra, majd a második futam után egybõl indultunk is haza, így nem volt idõm, senkivel se összefutni :-( a számodat tudom, ha kint leszel vasárnap akkor zaklatlak ;-)
Virtual SimRacing
Ezt jó ötletnek tartom, viszont ugye pont most hétvégén van a ringen a WSR. Nem tudom, hányan jönnétek, de nem biztos, hogy mindenki hazaérne...
Kíváncsi vagyok, hogy milyen sorozat lesz majd az Acurával. Remélem, hogy nem valami több autós dolog.