25347
  • priluki
    üdv, olyan kérdésem lenne kezdö vagyok most szedtem le a játékot és azt irja inditásnál,hogy nem kapcsolodik a serverhez.. tüzfalat már kikapcsoltam.. mi lehet a gond?
  • richardiracing
    pontosan! attól függ melyik fekszik az embernek
    RUF: jó mert: -keveset fogyaszt,könyebb súlyal tud elindulni a rajtnál!
    rossz mert: far motoros,nehéz beállítani,máshogy viselkedik mint az átlagos túra kocsi
    McLaren: jó: halvány lila gözöm sincs,egyszerüen nagyon rendbe van az egész kocsi,meg talán a középmotor miatt nagyon jó a súly elosztás
    rossz: nehéz beállítani,ha rossz a setup nagyon ideges a kerékvetökön meg az egész autó úgy alapjáraton
    BMW: jó: viszonylag könnyű beállítani,steril az autó
    rossz: ami jó a kocsiban az egybe rossz is,steril a kocsi

ez az én véleményem a gt3-as kocsikról,én a bmw-t szeretem a legjobban
  • ozoli78
    szerintem is nagyon jó mind három
    kinek melyik fekszik jobban pl most a legjobb időt ruffal futották
    nekem most az mp4 tetszik a legjobban,bmw t talán könyebb vezetni
  • richardiracing
    mind három autóval lehet gyorsan menni! :) egy mp4-es vezeti a bajnokságot a,2. egy bmw-s csávó...
    jól ki lett balanceolva !
  • Norbi1990
    Még jó hogy nem vettem meg a BMW-t. Astont mindenképpen jobban favorizálom. Porschéval már tele van a tököm, hogy lassabb mint a BMW. McLarenről nem is beszélve...
  • Alexease
    Az iR-hez nehez uj tartalmakat megjelentetni. Nem a licensz a problema, mert ha a tobbi ceg be tud gyujteni ezret, akkor valszeg az eleg jo kozvetlen kapcsolatokkal rendelkezo iR-nek is menne;) Ossze is tudnak rakni, ha kell, vesznek fel embert, ami elkeszul, ugy is eladasra megy;)
    A rendszerrel van a gond, mert ezeket a tartalmakat ki is kell szolgalni szerverrel, szervezessel es versenyekkel.

A Holden es a MOnza ev vegeig elvileg/allitolag megjelenik.

Az engine-t erinto fobb valtozasok is a rendszer miatt "macerasak". Sok ezer embert szolgalnak ki, kismilliofele konfiggal, nehez beloni az idealist. Ebbol nem jelenik meg a kovetkezo resz, ami vagy megy vagy nem az emberek resznel, itt elofizetok vannak, lehetoseg szerint mindenkinel mennie kell.

Es persze ott vannak a mar elkeszult +100 tartalom. A komolyabb valtozasok az egeszet erintik, nem egyszeru megoldani, hogy mindennel atalljanak egyszerre. Igazabol nem is lehet. Valszeg ugy kell megoldaniuk, hogy igy is ugy is mukodjenek, aztan fokozatosan atallnak mindennel.
  • richardiracing
    szerintem épp elég pénzt fizettek a főszponzori célra :DD ha-ha

amúgy nagyon jó hogy bejelentenek jó pár autót,csak az a kérdés hogy mikor lesz kész, a honda btcc-t még tavaly jelentették be,meg még a két bmw-t ( a z4-esen kivül),a v8 holden-t (bár az nem nagyon izgat) és se híruk se hamvuk ,sajnos :/ a pályáknál hasonló a helyzet ,lassan éve tech track a long beach (bár azt ha jó tudom a sok polygon miatt van nem birja el a gép) meg még new jersey pálya is tech track --->>

még egy hozzáfüzni való,jelen pillanatba szerintem elég időt leköt nekik a napszak váltás a pilóta csere (ami már készen van,de teszteleni kell azért),és a dx 11.0 bevezetés,apropó dx 11,írták a fórumon már 1-2 pályán kipróbálták és nagyon szép lett az össz hatás csak az a baj,hogy az összes pályán ki kell cserélni a fákat (!) ,mert ezek a 2d-s fák,elnyújták az árnyékot,de aki szemfüles volt észrevette hogy már az interlagosban és cota-n se 2d-sek a fák :)
    Utoljára szerkesztette: richardiracing, 2014.09.11. 18:07:50
  • hungary27
    Max a scan lesz kész :) De nagyon jó, hogy egyre több GT3 autó lesz az iracingben. Btw, nem úgy volt, hogy lesz a fordnak is GT3-mas változata?
  • Alexease
    Es jol olvastam, hogy a kovetkezo hetre, a Nurburring 1000-re mar kesz lesz?!

En igazabol meg mindig azon izgulok, hogy Nurburgring is megjelenjen (a GP, nem a Nord, az nem varom hogy kesz legyen:P). Hulyen nezne ki, ha ok szponzoraljak az esemenyt, es nincs meg a palyajuk, es mondjuk Road Atlantan vagy CotA-an rendeznek a virtualis dolgokat:)
    Esetleg ezt az autot es palyat adhatnak ingyen, a szponzoralas alkalmara;D
  • zzeN
    IGEN!

Aston Martin Racing Cars join iRacing

"...today announced the addition of four Aston Martin Racing cars to the iRacing.com lineup."

Vantage GT3, DB9 meg még kettő.
  • Alexease
    A HPD sokkal komolyabb cucc, mint a Riley. Eleve a HPD LMP2-es (vagy LMP1, volt valami vavaras), a Riley GrandAm, kicsit fapadosabb, kezi valtos, meg ami kell.

A setup igazabol mar minden olyan autonal szamit, aminel lehet valamit allitani:) Mar a Skippy is teljesen mashogy viselkedik mas-mas beallitasra, eleg neki egy minimalis guminyomaskulonbseg is.
    Es onnantol, hogy megjelenik a valodi aero, egyre jobban durvul a helyzet.
  • Marcinko
    HPD nagyon aero és jól tapad kanyarban is, én nagyon szeretem. Riley azt mondják, hogy küzdősebb.

A setup számít de többet számít, hogy mennyire tudsz stabilan menni. Egyébként 3 fajta alap setup van low/medium/High downforce ezekből választva egy jó pályaismerettel már jó eredményeket lehet elérni. A fórumban vannak jó setupok lehet őket próbálgatni, aztán meglátod, hogy melyik sofőr állítja be ugy ami neked "tetszik".
  • frango
    Milyen vele menni? Még sosem vezettem prototype gépet. Gondolom eléggé számít a jó setup ennél.
  • Marcinko
    Dallara az más .......... ( olyan mint egy házsártos feleség ) azt tudni kell vezetni a HPD-t sokkal egyszerübb
  • frango
    Nekem az már túl gyors gép. Nem valók azok nekem. Indycart is azt hittem, majd de jó lesz vele csapatni, aztán koppantam. :) Csak nézni szeretem.
    Igazából irating nekem mindegy. Nem is írom le mennyi...:D, de Mid-Ohion RUF-fal tudtam gyakorloni olyan 100 kört és így már 2500-3000 iratingesekkel azonos ídőket tudtam menni versenyen. Tényleg kéne többet gyakorolnom versenyek előtt...
    Szerintem Ford lesz az én gépem a következő szezonra. :)
  • zzeN
  • richardiracing
    csináltam egy kis videót,a vágás nem lett jó,meg a zene se,igazából kiváncsi voltam hogy after effects-el hogyan tudok dolgozni,meg hogy jók-e a render beállítások a youtube-hoz :)
  • richardiracing
    Corvette-l (sajnos) szinte senki se megy már,alig jön össze a napi 2-3 official rész,a SOF is nagyon alacsony,és nehéz setupolni is a kocsit,WSCS-ben még nem mentem,de már tervezem hogy RUF-al elinduljak,de ahogy ismerem a multiclasst ir-be mindenhol csak a divebomb lesz féktávon a hpd-k részéről
  • Marcinko
    WSCS ben jelenleg nagyon sok HPD megy 15-25. Szóval azt érdemes választani ha kedveled az aero autókat. WSCS ben a RUF osok magas Iratingesek +3000. Riley és Ford Gt illetve Ruf azért kevesebb van egy Splitben. Multiclass húzós, de legalább soha nem unatkozol. Nincs is annál jobb mikor egy ruffos hazavágja a versenyed a lekörözésnél . Szóval multiclass éremnek két oldala van. Én szeretem, de jó pálya is kell hozzá. a jövő heti Laguna Seca szerintem kifejezetten szívás lesz. ( ha rossz helyen érsz utol valakit akkor szinte lehetetlen lekörözni ) és nyakadon a mögötted jövő.
  • frango
    Holden és Monza lesz a következő páros, amit kiadnak? Szeretnék egy másik szériát kipróbálni, ami leváltja a RUF Cupot, csak nem tudom melyiket. Radicallal alig mennek úgyhogy az kilőve. Marad a Corvette vagy a WSCS. Corvettet imádom. RF2-ben a kedvenc. Hangja is zene, de csak du. 3-5-től jönnek össze az off futamok. WSCS-ben a Ford is jónak néz ki csak kevesen mennek vele. Meg a Riley is jónak néz ki csak félek, hogy ez a multiclass hazavágja a versenyt. Valaki megy itt? Tapasztalatok a futamokról?
    Utoljára szerkesztette: frango, 2014.09.07. 19:34:13
  • richardiracing
  • twinr
    naja, igaz. Valahogy a gt3-t nem érzem, ezért indulok mindig a darálóból, és találkozok a barmokkal. Caddyvel az elejéről indulok, azért nicns gondom vele:)
    Plusz nem kell setupot sem vadászni.
  • richardiracing
    attól is függ hogy hol vagy,mekkora a sof,ha bent vagy a darálóban 5. hely után,akkor persze hogy sok az ökör,mert csak sprint verseny azt nyomják neki,nincs sok idő vacakolni ha élre akar kerülni az ember
  • twinr
    Gt3-ban sok az ökör, hiába fizetős kategória már... Mostanában caddyvel lehet jókat menni, bár ott sem árt az elejéről indulni.
  • frango
    A fékezést én is egy kritikus pontnak érzem magamnál. Nézem, hogy egyesek milyen iszonyat rövideket fékeznek versenyeken. Megfelelő setuppal én is tudok olyan rövidet fékezni, de akkor meg elmelegítem/darálom a gumit úgyhogy a többi kanyar kuka. S.aros 30 perces verseny végére is simán elfogynak a gumik alólam...Ezért indycarral nem is megyek már egyáltalán, mert szenvedés jó féktávokat venni és rohadt hamar elmegy a tapadás.
    Általában olyan 1.5mp-el vagyok lemaradva a top időktől versenyeken. Több gyakorlással, setup állítgatással(időm nem nagyon van ezekere) úgy érzem olyan 5-6-7 tized javulhat, de a többi nem tudom hol lehet...
    Igazából annyira nagy bajom nem lenne ezekkel az időkkel, mert annyira nekem nem fontos a helyezés, csak egy jót szeretnék hétről-hétre versenyezni. Az a gondom, hogy állandóan a középmezőnyben vagyok és szana-szét törnek.
  • richardiracing
    a pedál és kormányszett durván körönként olyan 3-4 tizedet mondanak azok az emberek akiknek van,de leginkább hosszútávú futamokon jön ki az előny mert sokkal precizebb tudsz lenni hosszú távon. a GT3-as autónál nagyon fontos a jó setup és leginkább hogy rád legyen hangolva a kocsi,én a kupás ruffal megyek eddig a szezonba csak 2 féle setupot használtam mindkettő más-más karaktersztikájú pályára van belőve és ugyan úgy jó időket tudok menni,általában benne vagyok a top5-be qualyn all divisionbe itt nem számít annyira a beállítás csak hogy hány kört raktál bele a kocsiba :D
  • Alexease
    Egy jo kormany es pedal (foleg egy jo nyomaserzekeny fekpedal) sokat szamithat. De ez persze ember es auto fuggo is.
    A GT3-nal nem annyira veszes, mert elegge "digitalis" a pedalhasznalata;) Ennel inkabb a centire megtalalt fektav es versenyiv, es egy kihegyezett setup jobban szamithat.

"Sajnos" az iR igazabol hotlap-race. A vegtelensegig begyakorolt versenyivek es kihegyezett setup-ok. Valszeg nem 30 percet, hanem neha tobb 10 orat gyakorolnak egy-egy palyaval, autoval.
  • frango
    Szerintetek mi kell ahhoz, hogy a top időket el lehessen érni? Mennyire számít a jó pedál és kormány szett? Mennyire az alaptól eltérő setup? A zártkeresekes road autókra értem. Most GT3-ban mekivel Watkins Glenben 43.5-ös időket mentem. Néztem a top mezőnyt és 42 elejét 41 végét mentek. Jó persze gyakoroltam vagy 30 percet, de érdekelne, hogy mennyit tudok kihozni ebből az egészből. Ha elkezdem bújni a setupokat és rohadt sokat gyakorolok, akkor DFGT-vel van esély a top közeli időkre?
  • Marcinko
    Esetleg állítsd 1080/1080-ra. "sokan" használjuk így , kicsit pontosabban lehet vele menni...megszokás és ember kérdése ...ki tudja lehet neked is bejön
  • Alexease
    Mindenhol 900 fok, az a tuti. Ha az adott auto esetleg kevesebbet hasznal (formula, GT stb., 540-720), akkor az iR csak addig fogja hasznalni.
    ha a jatekban elallitod, akkor csak addig marad linearis, amig a tenyleges es az auto beallitasa engedi.
    Pl. ha egy formula eredetileg csak 450-es lenne, a driverben nalad 900 es a jatekban lehuzod 450-re, akkor linearis marad, de ketszer annyit kell tekerned mint eredetileg.
    De ha egy amugy is 900-as autot huzol lejebb, akkor elveszti a linearitasat.

Vagyis 900/900, de ha valamelyik direktebb kormanyzasu auto erzekeny lenne, es nem lehet setup-ban allitani kormanyattetelt, akkor a beallitasoknal lejjebb lehet venni valamennyivel.

A nagyobb bealllitasnak nem so ertelmet latom, az tuti csak ront a dolgokon (nem probaltam).
  • Mik
    Sziasztok!
    G27hez tudnátok jó beállítást mondani? 900fok profilerben és a játékban? Ott is 900 vagy több? Köszi.
  • richardiracing
    jajj hát igen,én is féltem :D

a 2. része a futamnak,sajnos két részletbe ment fel a youtubera a program által :(

• Alexease
    Hely az mindig van, ez versenypalya, inkabb a tulcsuszassal volt a gond, de ezen a fektavon az is alap:D
  • richardiracing
    hát kemény volt,de nagyon sok helyünk volt :)

• Alexease
    Grat!
    Azert az elejen a 3. kanyaros bevetoldes eros volt, de szamitottak ra, nem volt gond;)
  • richardiracing
    tegnapi futamon belső felvételen,talán iR pályafutasáom egyik legizgalmasabb futama volt,próbáltam felvenni a versenyt a nagyokkal ,a rózsaszín kocsival versengő srác Manu Heikkilä (5971 ir) és a másik srác Sven Deml (4106 ir) ,sajnos én lassabb voltam náluk qualyn jócskán 1:24,6 meg 24,9-et mentek én nekem csak 25,2-t sikerült összeraknom,de ők hibáztak a versenyen,én viszonylag kevesebbet és ezt kihasználva tartottam a lépést :) remélem élvezni fogjátok a videót!

• twinr
    megoldódott? én sem tudok vásárolni semmit....
  • Alexease
    Csak ide archivalom:)

• Tibi7
    Jelentem megoldódott a problémám. Néhány levélváltás után a 30-ból 25$-t visszakaptam. Először nem akarták, de közöltem velük normális hangnemben, hogy nem túl korrekt dolog az alapból automata megújítás, és hogy egyébként sem tervezem játszani a játékkal. Szóval ha valaki hasonlóképpen jár, ne csüggedjen, van megoldás, csak a hangnemet kell eltalálni. :)
  • Marcinko
    car - driver contact 2 x