25347
  • zzeN
    Újként.
  • thedriver
    Akkor ezt most új autóként adják majd el, vagy mindenki megkapja, akinek megvan a 2012-es? :)
  • Alexease
    Nem olvastam utana.
    Elvileg ez ugyanaz a kasztni, mint a regebbi (2012), vagyis lehet, hogy nem szkenneltek ujra, de a modellezes tuti uj. A fizika meg a friss, ugyanaz mint a Holden.

ir-fordfalconv8sc-2012-vs-2014-rollover-01

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.07. 11:36:48
  • hungary27
    Ezt rendesen újraszkennelték?
  • zzeN
    Nálatok "működik" a jobb oldali tükör? Valamelyik patch óta csak egy fekete folt van a tükör helyett:D
  • Met
    Igen, év elején vettem is 75%-ost, maradt is belőle, meg a class b-s impala árát is vissza kaptam:)
  • Alexease
    A 75%-osat is erdemes majd figyelni (jovore valamikor), mert azzal egyutt az 50%-os elofizetes mar eleg jo, es a tartalmaknal sem mindegy, foleg ha van rajuk amugy is valami kedvezmeny (10–30%).
    Nekem a kedvezmenyek miatt az autok 6.2$, a palyak 7.8$ (a rovidebb ovalok vannak meg 6.2$-ert).
  • Met
    Köszi, megújjítva

iRacing.com™ Credits $-11.95
    iRacing.com™ Dollars $-27.34

Így csak 9.71 dollárba fájt
  • Alexease
    Nyar elejen-kozepen es igy novemberben szokott lenni. Talasszal a 75%-os kredit cucc van.
  • richardiracing
    nem igazán!
  • Met
    Februárig várható hogy lesz még ilyen félára éves promo?
  • Alexease

• twinr
    gratulálok srácok, nem semmi!!
  • Norbi1990
    Gratula
    Top 10-be én is befértem éppen :D
  • Solt
    Köszönöm a tippeket Urak, és elnézést az OFF-ért, de a cockpit topikban senki nem reagált! :)
  • slymm
    http://www.zalem.es/es/
    Utoljára szerkesztette: slymm, 2014.11.27. 12:37:59
  • Solt
    Akkor már inkább EZ!! :D Viszont ennyi pénzem nincs erre... no meg mindenképpen összecsukható kell, amit el tudok tüntetni amikor nem használom, különben az asszony kivág vele együtt a házból... :D
  • zzeN
    Veszel egy Obutto Revolution-t és meg is van oldva minden elhajlási gondod:D Ugyan nem összecsukható, de masszív.
  • richardiracing

unatkoztam ma és nézegettem a statiszitkát és erre az apróságra bukkantam :D bár százalékos arányba biztosan nem a legjobb
  • Solt
    Na igen... ezek a mozgások aggasztanak egy picit... EZEN a videón jól látni, hogy a pedáltartó, és a kormánytartó is mozog azért rendesen, ráadásul nekem ugye ott a loadcell, plusz szeretem az erős FFB-t... lehet, hogy élőben ez nem zavaró, de ezt így próba nélkül... nem tudom... :S

EZ sokkal masszívabbnak tűnik, ülés állítóval és váltótartóval 130 ezer körül háznál van...
  • endy papp
    Szerintem a loadcelles pedált is bírni fogja ,az a része erős masszív.
    Nem fog elhajlani és mozogni (minimálisnál jobban)a pedáltartó.
    Valamennyit mozog minden része mivel több darabból áll össze a szétszedhetőség miatt,de ez szerintem simán belefér,elhajlítani és meggörbíteni mindent el lehet..XD
    Én nem cserélném el ,csak jobbra.....
    Sokszor több órát is ülök benne és kényelmes,igény szerint méretre testre beállítható minden paramétere.
    Arra figyelj hogy ülés állító és váltó tartó alapból nem jár hozzá(akkor még nem járt) így azokat is külön rendeld hozzá.
    Mint írtam én maximálisan elégedett vagyok,jó pár év használat után.
    Jó nyilván ha nem lenne középen a kormi tartó rúd még komfortosabb lenne de ,simán megszokható és vállalható.
    Ja igen és nem a kuplungot használom a fék helyett..
    Nem mindig használom ,kényelmi szempontból,de a rajtoknál elengedhetetlen.
    Ahogy ígértem a képek
    Itt van pár kép róla,de asszem ilyent már nem tudsz rendelni.
    Race Room cokpit
    Race Room cokpit
    Race Room cokpit
  • Solt
    Király vagy, köszönöm! :)

Csak annyit még, hogy egy videón láttam, hogy fékezésnél eléggé "elhajlott" a pedáltartó... nekem loadcell-s a G25 fékje, és elég izomból kell nyomni... azt is bírná? Nyilván nem törne el, de ha túl nagy a mozgása, az eléggé zavaró lehet...
  • endy papp
    Szia .
    Röviden tömören ,(mivel most nem sok időm van irkálni,meg az enyémről a képeket megkeresni,de holnap megejtem)nyugodtan megveheted,egyszerű és stabil,amellett jól néz ki ,nekem a nappalit díszíti DDD.
    Az ára nem a legolcsóbb ,de kinek mi a drága...
    Én több éve használom,semmi gondom vele.
    A bal lábnak meg csak először fura de hamar meg lehet szokni,akárcsak a 3 monitort....
    Olaszban vettem ,vagyis rendeltem.

• Solt
    Átfésültem a youtube-ot, az a baj, hogy javarészt konzolhuszárok tesznek fel teszteket, és így nem igazán lehet releváns infót találni róla... EZ talán értékelhető lenne, de ez az én angol nem tudásomnak már sok... :)

Esetleg, ha valakinek van türelme megnézni, megköszönném, ha leírná utána a lényeget... :) Főleg a merevsége, stabilitása, illetve a pedálhasználat érdekelne... hátha érintik ezt, ők mégsem amatőrök! :)
  • Alexease
  • lac coo
    az nem vót a tsz-ben ! :D
  • Alexease
    Tapasztalat nincs, de egy-ket videon ugy lattam (nem feltetlenul ezzel a cockpit-tel!), hogy a kuplungot hasznaljak feknek, mert ugy kenyelmes. Bar amugy is ugy lenne;) De mivel az eleg gyenge, valszeg valamit trukkoznek vagy cserelik a pedalokat. De ha nagyon kozel van vagy gaz, akkor a 3 pedalozas ugrik:/
  • Alexease
    Meg a Skip Barber-nek:)
  • lac coo
    Mgyerekkoromban meg falun sokat vezettem traktort, olyasmi erzes lehet, annak van labkozott a cucca :)
  • Solt
    Ennyi... :))

No, ha valakinek van olyan cockpittel tapasztalata, ahol lábközt van a kormánytartó konzol, az ne kíméljen... :)
  • BooMiller
    Lustaság fél egészség:) Akkor marad a más munkájának a megfizetése:)
  • Solt
    Tény, de én még erre is képtelen lennék, ( főleg szerszámhiány és lustaság ) plusz az összecsukható ülés beszerzése sem lenne egyszerű szerintem. De, ha van jobb ötleted, ne kímélj... :))
  • BooMiller
    Hát igen ,de ezt a tákolmányt annyira nem nehéz hozni:)))
  • Solt
    Az a baj, hogy az asszony csak minőséget ( pontosabban annak látszó "bigyókat" ) enged be a házba, ráadásul csak olyat, ami használaton kívül eltüntethető! :) Igaz, hogy ez drága, de ergonómiailag jó érzés a szemnek, plusz összecsukható! :) Na most valami ilyet összehozni barkácsból nem lenne egyszerű... :S

Az árán kívül két dolog tart vissza egyelőre... az egyik a láb közti konzol, nem tudom mennyire lenne zavaró mondjuk ballábas fékezésnél. A másik, ami videót láttam, azért mocorog a kormány, és a pedál is, nem 100%-ban stabil, és nem tudom ez élőben mennyire lenne zavaró... :)
  • BooMiller
    Nekem nincs, de annyi már van hogy kurva drága:)) Barkácsolás nem megy?:)
  • Solt
    Üdv Urak!

Playseat cockpitekkel van valakinek tapasztalata?
  • lac coo
    FFB azért van benne ! :)
  • Alexease
    En sem ismerem, de a leiras alapjan valoban nem ajanlott! De erdemes megnezni a hivatalos oldalon is a leirast, mert ezek a forgalmazoi oldalak sokszor megbizhatatlanok. Nekem gyanus hogyilyen "gagyi" lenne...
  • ronnydown
    Nem, szerencsére nem. Látom már, felejtős. Nincs benne FFB sem.
  • Marcinko
    Ha még nem vetted meg akkor nem ajánlom, mert 240 fokos a leirás szerint ...az meg olyan mint a MOMO
    DFGT ugye meg 900-as . Szerintem felejtős de kérdezd meg ebben a forumban is http://sg.hu/forum/tema/991156808