iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Aki Ügyes az megcsinálja ezt fékkel is, az sem lehet ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Igen, minimum 1 het eltiltas😊
ez azért lol 😄 és akkor mi van, házszabály, hogy eltiltás jár érte? 😄
bardocz
Mi? Már nem a hideg gumi tapad, hanem a meleg?😄
Alexease
Ezen jot rohogtem: kint van a fooldalon az uj szabalyozas, mert ugy nezki, sokan ugy szereztek elonyt az idomero koruk elott, hogy odaalltak szembe a falnak, es addig porgettek a kerekeket, amig fel nem melegedtek a gumik😄DDDDDDDDDDDDD
Alexease
Inkabb ez, 21:40-tol:

Alexease
Igen madarak, leghajok, repulok mar vannak😊 Bar en nem nagyon figyeltem oket😊)

😄D nah jó, de szép is lenne... 😄

Egyébként az iR-ben az a gáz, hogy tényleg annyira minden van már hozzá, hogy tökéletes lenne egy karrierhez. De most komolyan, gondolj bele, kapnál valami alap pályát, teszten bizonyítanod kellene, lenne egy-két lehetõséged, és real menne minden, ha alien szintet lõsz be az elsõ versenyeidre, akkor alien szintû AI ellen mész, számolhatná a pontokat, kaphatnék különbözõ jelvényeket, vagy tegyük fel ha nagyon gyengén menne, akkor ki is baszhatnának a csapatból. (Ilyenkor érdemes lenne gyengébb fokozaton kezdeni...)

nah mindegy, nagyon jól meg lehetne csinálni szvsz, csak hát az AI nehéz. Elõnye lehetne, hogy itt offline lehetne a néppel teszteltetni a dinamikus napszakot, idõjárást etc. persze ezt lehet máshogy is, de nah. aki az hiányolná, az még az online bevezetés elõtt megkapná amit akarna, esetleg újra csatlakozna... nah mindegy.

azt viszont hallottam hogy vannak már repülõ madarak, vagy csak tervbe van véve? (tudom apróság, de ez rémlik, és tudom nem nagy szám ma már, de azért jó látni, hogy ilyenekre is figyelnek - ha csak minimálisan is..)
Alexease
Amiota van full dinamikus napszak es idojaras, es mukodik offline az AI teljes karrierrel, sokkal jobb a progi😊 Ezekrol sem kaptam levelet?!?!😊 <#vigyor><#zavart1>
már kétszer vagy háromszor kaptam mailt, hogy várnak vissza, meg hogy most is csak 10$ 3 hónap, és nem is a pénz a baj, hanem kicsit az élmény nem egész nekem. viszont az ilyen mailekhez hozzácsatolhatnák mit terveznek, milyen fontosabb újítások lesznek, kicsit jobban is lehetne (vissza)csalogatósdit játszani...
Alexease
Megvarhattad volna, amig a dollar felmegy 300Ft-ra😊))))
petesilver
Kaptam én is ma egy mailt, hogy bár nem szokásuk, most az egyszer visszaküldik 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

thedriver
Ha nem játszol már, írj nekik. Nekem visszautalták a pénzem, igaz, tõlem csak 30 dollárt nyúltak le. Szerintem õk is jól tudják, hogy nem fair dolog megkérdezés nélkül meghosszabbítani az elõfizetést, de nyilván megéri nekik.

Alexease
Azota annyit valtozott a helyzet, hogy en sem ertem miert (bar tippem lenne😛), hiaba kapcsolja ki az ember, valahogy „visszakapcsolodik"😊 Nekem is be volt kapcsolva, pedig tuti kikapcsoltam😉
petesilver
Sikerült belépnem, másik emailcímet használtam régen 😄 Az volt, autó renew funkció (by system), hej de szép 😄 Pedig arra tuti emlékszem, hogy Alex írta is ezt anno, de hát mikor volt az már, vagy 2 éve....😄

petesilver
Óbakker 😞 nem mentem kb 1 éve iRacingel, megszûnt a régi emailcímem is. Jött egy levél, hogy letiltották a bankkártyám, mert lehet visszaéltek vele. No, megnézem az egyenlegem. Jééé, iracing lerántott róla 100 dollárt, gondolom éves díj lehetett. Sebaj, belépek iracingre, letiltom a renew funkciót, gyanítom anno úgy maradt. Deee nem tudom letiltani, mert már rájöhettek hogy nem jó az emailcímem, így belépni sem tudok, Eeeez de király. Szerintetek hogyan oldjam meg?

kigyi
Amúgy is hiányzik pár dolog lehet ezt érdemes lenne megjátszani, valamennyire kompenzálná a rettenet erõs forintunkat is.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Igen.
kigyi
Jól értem, hogy most 75 dolcsi befizetése estén kapok 100-at összesen? És amikor én ezt elköltöm (gondolom el lehet pályára/autóra) akkor még mehetek a 6 cuccot megvásárlós kedvezményre is?

Holnap dec. 11.-én 15 órától az iRacers liga vendége Wéber Gábor. Aki szeretne részt venni a beszélgetésben várom. TS adatait megtalálod a fórumunkban.

üdv.

Alexease
Alexease
<#eljen><#worship>
Sõt az új tagoknak még adok 30iR dollart is e mellé feltéve persze ha szervertag nálunk.

Akinek esetleg nem volt rá lehetõsége valamilyen oknál fogva és szeretne ennyiért hosszabítani, nekem volt van és lesz ilyen promóm a jövõben is remélhetõleg.<#awink>

Alexease
En is most hosszabitottam, szerencsere mindig ilyenkor aktualis, es mindig van "fekete pentek" akcios felaron😄
kigyi
Én is megváltottam az éves szabadságom így most 3 nappal 2013 elõtt jár le, de ugy már ez is 4 nappal a világvége után lesz tehát életem végéig megoldva 😄

Alexease
Es most, hogy visszakaptad es akcio van, hozzadobsz egy 20-ast, es elofizetsz vele 1 evre😄DDD
Alexease
<#zavart1><#eljen>
thedriver
Nem fogjátok elhinni, de visszautalták a 30 dollárom, amirõl pár hozzászólással ezelõtt írtam, tehát egész korrektek. Szóval ha más is megszívja, ahogy én, nyugodtam írjon nekik e-mail-t. Igaz, azt is írták, hogy általában nem szoktak ilyet, de a lényeg, hogy végül jófejek voltak, pedig nem kértem, hogy adják vissza a pénzt. 😊

Hát probaltam pár hete felvenni velük a kapcsolatot ez ügyben. Teljesen pozitívan fogadtak bár egy ottani ismerõssel beszéltem emiatt. Várjuk a választ a Ring vezetõségétõl amiben a K. Norbi segít vagy a hamarosan hozzánk látogató Wéber Gabinak is megfogjuk említeni hátha...

Alexease
Igen, eppen most ertem a cikk vegere, es akartam is irni, hogy Hungaring-re kivancsi leszek😛 Ki intezte el?! 😊

Igen, Long Beach-csel kapcsolatban en is irogattam nekik, es akkor is az volt a valasz, hogy utcai palya, maceras a scan, sok a liszensz, brutalis mennyisegu az object.
És a Hungaroring?<#hamm>
Long Beachre visszatérve úgy emlékszem anno azé nem adtàk ki mert hardweresen nem bírták volna az akkori vasak a sok épületek és egyéb texturàk miatt.

Alexease
Tovabbi keszulo palyak a cikkben, ami amugy sem rossz: http://www.iracing.com/inracingnews/iracing-news/scanning-what%E2%80%99s-in-store-for-iracing-with-tony-gardner/

Auto Club Speedway (aka Fontana) – Not scanned yet – rumors about it changing.
Autodromo Jose Carlos (aka Interlagos) – Working on getting a scan, some progress. Would love to get this track done.
Kansas Speedway – Making sure no changes to track before scanning.
Langley Speedway – Scanned, will finish this track in 2012.
Long Beach – Production was started and stopped as some members know. The spline is completely done. We will pick up working on this track again in 2012! It is big so not promising releasing in 2012!
Lucas Oil Raceway (aka IRP) – Production has started.
Miller Motorsports Park – On list to do at some point.
New Jersey Motorsports Park – Scanned, on list to do at some point
New Smyrna Speedway – Releasing next month – December 2011 – both night and day versions!
Oran Park Raceway – Will finish in 2012.
Tsukuba Circuit – Some production has started; would expect it will be done in 2012.
Willow Springs International Motorsports Park – Scanned, some production work done, but put on hold for now.
Circuit Zolder – Spline started; will finish in 2012.
Twing Ring Motegi is next road course that will be done and, I might add, a great track!
Daytona rescan is also coming before the Daytona 500.
Alexease
Utoljara meg az iRacing megjelenese elott voltak kepek a Long Beach-i palyarol, de mar akkor is scannelt formaban, azota se tortent semmi (es meg van egy-ket palya, ami be volt jelentve de eltunt).

Most ket kep, bar nem biztos hogy uj, de ami biztos, hogy nagy😄

Alexease
Az ATLAS-hoz csinaltam egy ujabb sajat workbook-ot, amiben mar az uj gumi cuccok is benne vannak.

McLaren-ATLAS-Workbooks-Alexease.zip

Ú azt hittem csak én lehetek ilyen balfasz, én is így jártam, a régi kormány viszont nem megy win 7 alatt így most veszek egy újat az Iracing miatt ( meg amúgy is terveben volt, csak késõbb 😊 )
Hali, valakinek van tapasztalata a MS sidewinder USB kormány win7 viszonyról? vajon lenne froce?
Alexease
Most talaltam (nem volt nehez😛), hangulatos.

Alexease
Jott ma update, kissebb nagyobb dolgokkal. Igazabol, nyugodtan tolhatnanak igy is hetente dolgokat, foleg ami javitas, egyszerubb dolog, kisebb valtoztatas, a nagyobbakat, fontosabbakat, ami a versenyeket es a tartalmat is komolyabban erinti, maradhat a szezonok elejere.
Sziasztok!

A mai Internal Series sorozat futama nyitott lesz. Bárki jöhet nem csak szervertag. Sprint futam lesz 2x30 perces versenyekkel. Második futam forditott rajtsorrendben indul (elsõ 8 helyezett).

A jelszó "huntest" lesz.

Pálya: Oulton park-Int
Autó: MX-5 cup & roadster

Mai update után azonnal indítom a szervert.
Tervezett idõbeosztás:
18:30 Szabadedzés kezdete
21:00 Qual (4 kör 15 perc)
21:15 Elsõ futam (30 perc)

Rajt tipusa: Repülõ rajt
Kötelezõ kiállás: nincs
Javítások (tows): 1x

21:50 Warm up
22:00 Második futam (30 perc)

Rajt tipusa: Álló rajt
Kötelezõ kiállás: nincs
javítások (tows): 1x

Összesített gyõztes díja: 10 iR credit
pontazonosság esetén a quali eredmény dönt.

Nem tudom még, h lesz e közvetitve.

SirAlo
Tavaly is meg volt hivva az RFT magazinba, most simsporttv-n fogjak kozvetitni vagy hol ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

kigyi
Nem tehetik meg, amúgy meg jogtalan díjbeszedés esetén kérheted a visszautaltatást! Ezt a bankodnál kell jelezni. Amennyiben jogtalan a beszedés úgy kb. 30 nap alatt visszakapod a pénzed. Sajnos az elõfizetés hosszabbítása nem jogtalan, mert benne van a felhasználó által elfogadott szabályzatban amit persze senki sem olvas végig. Ez csak nagyobb összeg jogtalan beszedése esetén megoldás. Nyugodtan lehet fizetni a neten az összeggel te is megterhelheted az õ bankját nyugodtan, ha tudod igazolni a jogtalan beszedést. Én már egyszer kénytelen voltam ehhez folyamodni. (nem az iRacing kapcsán)

thedriver
Gondolom senkinek nem utalták vissza a pénzt közülük, vagy igen?
Kicsit rémisztõ azért, mert ennyi erõvel bármekkora összeget levonhatnak az ember egyenlegérõl.

Alexease
Ha jol emlekszem, a forumokon, ezert mar tobben szoltak, hogy egyertelmu szemetseg, lehuzzas, de tobb ev alatt nem tortent semmi.
Persze, le van irva valahol, figyelmeztetnek erre a "szolgaltatasra", de nem mindenki olvas el minden szabalyzatot, infot, nem turja az oldalt a beallitasokat.
Ez egyertelmu genyosag, ennek a "szolgaltatasnak" bekapcsolhatonak kellene lennie, nem alapertelmezettnek.
thedriver
Már megtaláltam köszi. Viszont a 30 dollárt már levonták. Tanulópénznek jó volt.

my accountban van egy opcio amivel ki kell kapcsolni az automata elõfizetési hosszabítást. Ha nem találod megkeresem neked.

thedriver
Még augusztusban fizettem elõ az Iracing-re, 1 hónap áráért 3-at kaptam. Gondoltam 10 dollárt megér, hogy kipróbáljam. Eleinte nyomtam is pár futamot, de az utóbbi hetekben már be sem jelentkeztem. Most viszont kaptam egy e-mailt, hogy meghosszabbították 3 hónappal a hozzáférésem, és levontak 30 dollárt. Szerintetek mit lehet tenni? Egyáltalán nem akartam már játszani, és nem emlékszem, hogy figyelmeztettek volna arról, hogy automatikusan meghosszabbítják a hozzáférésem.