iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Hamarosan meg lesz a D, ha túlélem a versenyeket 😊. D-rõl már ugye nem tudok visszaesni rookie-ba, ha nagyon lemegy a SR?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ha az SR-t szeretnéd növelni akkor amíg rookie vagy ne menj be versenyekre este. Akkor van a legtöbb amcsi kisgyerek versenyeken. Túl kell élni a Rookie szakaszt. Inkább délelõtt vagy kora délután menj. Aztán ha eléred a D classt akkor ott kell hagynni azonnal a street stockot. Late Model futamok sokkal szinvonalasabbak. Vagy a truck is akár. Megkell próbálni iratinget gyûjteni, hogy legalább 2000 meglegyen. Ha ez sikerûlt akkor figyelni kell a nevezések számát a versenyek elõtt és akkor kell elindulni ha 1 gridnél több van. Azért, hogy az erõsebb gridre kerülj.
Roadnál is hasonló a helyzet az elején annyi különbséggel, hogy a rookie Cadillacet nem tudják jól vezetni sokan. Ha ügyes vagy ott sok iratinget lehet gyûjteni hamar.
Az SR-el amúgy nem kell foglalkozni. Nem ér szinte semmit és nem nehéz növelni. Az IRATING ami számit. Azt kell növelni folyamatosan, hogy elkerüld a versenyeken azokat akik teljesen amatõrök és csak veszélyforrások a pályán.
Ajánlom figyelmetekbe a hamarosan induló nyári kupát az iRacersen. Az ingyenes 3 hónapos elõfizetés továbbra is igénylhetõ.
Részletek az iRacers.hu fõoldalán és a fórumában.
Video es egyeb "CONTEST"-tel 100-500$-t es egyeb ertekes cuccokat lehet nyerni, de most osztogattak ki a megtett korok utani "nyeremenyeket" is, egyenkent 500$, de igazabol adtak mindenkinek, aki ment legalabb 1 versenyt (ha jol tudom), igy ~15000$-t szornak szet😉
Kreditet tudok nyerni valahogyan, amibõl autót/pályát/elõfizetést tudok venni? Vagy csak úgy tudok, ha pénzért feltöltöm a számlám / bajnokságból?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Olvasom, hogy pár verda kapott uj hangot, nincs lista hogy melyek?
Jó azért ez a Cadillac, csak sokat kell gyakni, hogy ráérezzen az ember. (ez nem vonatkozik az ufokra)
A Grand Prix es a Test Drive ehhez kepest kidolgozottabbak voltak, de vezetesi elmenyre ez teljesen jo volt!
De ahogyan ki ismerjük a kocsit egyre jobban sikerül beállítani azzal együtt rálehet állni erre a vezetési stílusra. Az tény, hogy nem full gáz, full fék, kanyar stb. stb.
Meglátjuk biztosan a hibáit orvosolni fogják a közel jövõben.
Többi autót még nem próbáltuk.
A létezõ összes szimet kipróbáltam, a commodore 64-es -nem jut eszembe a neve- valami f3000-es verdával kellet menni (alex talán tudja a nevét) játéktól kezdve napjainkig, de ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Az iR fórumon viszont tetszik az embereknek, szóval biztos hogy bennem van a hiba.
1 óra múlva kiadják iRacingben az új updatet számos újdonsággal. Jön a várva várt Cadillac is amit ingyenesen megkap mindenki.
3 hónapos iRacing ingyenes elõfizetést továbbra is tudok adni bárkinek.
TS-en megtaláltok ma akit érdekel a dolog.
TS adatok az iracers.hu fórumában.
Üdv.
VIDEO
22-én lejár, kaptam is mailt, hogy ha megszeretném hosszabbítani, akkor automatikusan +1 hónapot vesz, és a csillagozott részben ugyan ott van, hogy ha paypallal regisztráltam, akkor nem fogja automatikusan meghosszabbítani 1 hónappal. De így az elején leírtak alapján biztosra akarok menni, mert jövõhéten egyetemi napok vannak, és ha lerántja a számlámról a maradék kis pénzem, akkor agyérgörcsöt kapok 😄
Viszont payment method résznél ez van:
NOTE: Our records indicate that you do not have a credit card on file.
Please go to Update Billing if you wish to add a credit card to your billing information.
szóval valaki nyugtasson meg, hogy nem rántja le 😄
Eladó egy mûködésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelõ kis mûanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. Ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez a kis mûanyag vacak öregedett el benne.
Alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklõdni PM. fót, pest környékén átvehetõ .
Húsvét vasárnap este szeretnénk szervezni egy nemzetközi ovál versenyt, fõképp Magyarokkal.
Daytona250(mph) Impala A-val.
Éjszakai napszakkal.
Akit érdekelne a verseny azaz iRacers fórumában jelentkezzen.