25347
  • Solt
    Ja-ja... én sem találtam érdemi infót... :S Nem kevés az évi 100 ajró, de, ha minden benne lenne, és esetleg még valami kis akciói is bejátszik, akkor látnék benne fantáziát! :)
  • bardocz
    Hát ha így van, akkor lehet megérné megvenni steamen a régi előfizum helyett... Mondjuk lehetne kicsit informatívabb az oldaluk. Van egy rakás kép, és ennyi.
  • Solt
    Pedig úgy néz ki, mert nincs hozzá semmi megvásárolható tartalom...
  • thedriver
    Nem túl valószínű, hogy 37 euroért megkapnál minden autót és pályát. :)
    Gondolom a fél év előfizetés miatt ennyi.
  • ozoli78
  • nagy891229
    Sziasztok

Láttam hogy steam-en megjelent az iracing viszont eléggé borsos az ára a weboldali árhoz képest. Tudnátok erről pontosabb infót adni? Miért drágább? Minden autót megkapunk és pályát? Ugyan azt a funkciókat tudja mint a nem steames változat? Ha nem steames változatra fizetsz elő azzal jár az összes pálya/autó?
  • Alexease
    iRacing Officially launched on Steam

Back at the beginning of 2013 the iRacing online racing service announced that they applied for Steam Greenlight. Steam Greenlight is a system that enlists the community’s help in picking some of the new games to be released on Steam. Developers post information, screenshots, and video for their game and seek a critical mass of community support in order to get selected for distribution.

After two years, iRacing is now officially launched on the Steam Digital Distribution platform and iRacing.com hopes that this launch will generate an opportunity to bring more members to their popular online racing system. In the near future new and existing members will be able to make use of the Steam features such as the Steam community overlays to connect to their forums, videos, friends etc.

For a 6- month membership you will be charged 36,99€. After that your Steam membership will be auto-renewed every 6 months for 50,99€.
  • lac coo
    Persze szólj, bátran, aztán ha valami ismerősöd erre jár elküldöm ...
  • Alexease
    Az asztalom OK, csak at kel kicsit szervezni, endezni, hogy majd a nyomtatohoz is hozzaferjek;) Plusz van egy mekim is, igy dupla cucc van elottem (bill, eger), bar az nem zavar be:) De koszi, ha lesz valami barkacs, akkor szolok;)
  • frango
    Én játék előtt mindig átállítom a tálcát automatikus elrejtésre. Így csak egy vékony csík látszik belőle.
  • lac coo
    Csinalok en neked tuti asztalt, azon nem mulik, van annyi anyag nalunk mint a szemet :))
  • Alexease
    Igy hogy valszeg vinne a 3 monitort, ilyen kicsit barkacs es kissebb felbontasban, elgondolkodtam a dolgon;) Monitort meg tudnek szerezni;) De elotte az asztallal is kezdeni kell valamit, mert az mar nem fer el normalisan;) Majd tavasszal kitalalok valamit.
  • lac coo
    Bo:nd vagy, miert nem szerzel hozza ;eg egy monitort, akar hasznaltat. ?
    Nekem sajna csak egy van, se nagy szam, nekem eleve harom kellene, szoval fele-tos....
    De ha lenne ketto akkor egy harmadikat csak osszekaparnek valahonnan :)
  • ozoli78
  • Marcinko
    legalább látod ha emailed jön :)
  • ozoli78
    tényleg jó igy
    ami viszont zavar hogy alul látszik a tálca
  • frango
    Csináltam képet, hogy hogyan is néz ki nálam.
    Egy 23"-os 1920*1080 felbontással és egy 22"-os 1680*1050-es felbontással. Így ingame 5280*1080 a felbontás.

app.ini beállítások:
    [Graphics]
    CoherentUIInitilization=2 ; How to set up CoherentUI 0=disabled 1=usesharedmemory 2=usesharedtexture
    deviceIdx=0 ; which adapter
    displayRotateMode=1 ; 0-auto, 1-landscale, 2-landscape inv, 3-portrait, 4-portrait inv
    DriveUIFullScreen=0 ; Let triple headed driving UI expand to fill full display
    DriveUITransparency=1.000000 ; Adjust driving UI transparency up or down
    forceVisibleWhenMove=0 ; Force all movable controls to become visible when moving UI elements
    fullScreen=0 ; fullscreen?
    fullScreenDepth=32 ; Color depth
    fullScreenHeight=1080 ; full screen Window's height
    fullScreenWidth=1920 ; full screen Window's width
    hideCarNum=0 ; Hide car numbers and other decals in test sessions, so you can paint your own versions.
    KeepUIHiddenOnFocus=0 ; If set to 1 then the UI can only be enabled with the space bar and not a mouse click
    pixelRatio=1.000000 ; Full screen mode - Adjust for displays with non-square pixels
    pixelRatioWindowed=1.000000 ; Windowed mode - Adjust for displays with non-square pixels
    reduceFramerateWhenFocusLost=1 ; set this to 0 to maintain full framerate when another program has the keyboard focus
    reflapCarTransp=0.350000 ; Set level of transparency for reference lap car.
    serverTransmitMaxCars=20 ; Limit number of cars transmitted to client (values from 10 to 64)
    SessionUIFullScreen=0 ; Let triple headed session UI expand to fill full display
    SessionUITransparency=1.000000 ; Adjust session UI transparency up or down
    windowedHeight=1080 ; windowed mode height
    windowedMaximized=0 ; Window is maximized in windowed mode
    windowedWidth=5280 ; windowed mode width
    windowedXPos=-1680 ; Window top left corner in windowed mode
    windowedYPos=-26 ; Window top left corner in windowed mode
  • Alexease
    De ami pozitiva tesztben, hogy talan olcson is meguszhatnam a barkacs 3 monitorozast:) Nem mintha 3. monotorra lenne penzem, de full uj gepre 100% nem lesz.
    Mivel nem erdekel a 3xFullHD, igy beallithatok barmilyen 3 monitoros aranyt (21:4), kissebb hasznalhato felbontassal (pl. 3840x720px), amit meg elvisz a gepem.
    Foleg, hogy most is ilyen felbontason hasznalok mindent (1280x720px).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.01.11. 21:32:09
  • Alexease
    Kiprobaltam a 2 monitorozast (2db egyforma 24"-os van). De a teszt miatt az egyszru megoldast valasztottam, ablakban futattas, 2560x720px (a dupla FullHD soklenne a gepemnek:P), kinyitva ket monitorra;)

Ha kozepen nezem, akkor nagysagrenddel jobb mint az egy monitor! Legalabbsi latoszog, sebesseg erzet, kanyarodas stb. Ami teljesen logikus:) Ami gazos es bukta, kozepen a duplamonitor kavaja;DDDD Raadsul olcso Samsung, 1.5 centis kavaval:) Amiatt hasznalhatatlan;D

Ha meg "attoltam" az ulest az egyik monitorra, akkor meg valahogy mindig jobbra akartam nenni, mintha csak jobboldalt menne a ter, nekem zavaro;D

De a semmi (egymonitor) helyett jo lehet, aki tud, szeret, akar allitgatni, egymasra tolva a ket monitor kavajat, mar nem anyira zavaro. Es mivel az ugyis a "nem annyira fontos" latoszogben van (csak a sebessegerzet es a nezelodes miatt kell), meg jo is lehet.

• Met
    Így néz ki :D
  • Alexease
    Majd 15-20 ev mulva, a meterre vasarolhato XYZ-OLED feltekerheto lapmonitorokkal lesz jo;DDDD
  • Timbu
    Egy ilyen 21:9-es monitorral is érdekes lehet.
  • frango
    AC-ban nem tudom, hogy egyáltalán meg lehet-e így csinálni. Lehet.
    iRacinghez Ebben a topikban van a leírás. Ebből kiindulva AC-val is lehet próbálkozni.
    Nekem egyébként olyan a kép, mintha 3 monitor lenne, csak a bal oldalon nincs. A dashboardot nem felezni meg a káva. Az a bal monitor közepén van, mintha egy monitorral használnád. Az picit zavaró, hogy a kávát ugye nem számolja és picit hülyén néz ki a két kép illesztése.
    Videót csinálok holnap ha kell, de most NFL meccs nézés lesz egy jó darabig. :)

Hungary27: Bármilyet. :)
    Utoljára szerkesztette: frango, 2015.01.11. 19:02:26
  • ozoli78
    csinálj már egy külsö kamerás videót kiváncsi vagyok
    az én monitorjaim sem egyformák 22 col full hd 16:9,a másik 19 colt 16:10 1440Xpontosan nem tudom
    én full screenben csináltam
    igaz eyefinityben beálítottam hogy a 2 monitor 1 és iR ben pedig egy monitorként használtam
    AC

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.01.11. 18:12:53
  • hungary27
    Szóval lehet egy 16:9 es és egy régi 4:3 mast is?

Szerk: Mondjuk egy hd7770-be be se lehetne dugni még egyet ha jól látom...
    Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.01.11. 18:09:02
  • bardocz
    Nem rossz, akkor gondolom ez akár más játékokban is működhet így.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.01.11. 18:05:36
  • frango
    Így van. Bármilyen felbontású és méretű monitort lehet használni. :)
  • bardocz
    Így ha jól sejtem nem is kell ugyan olyan monitor az ablakban futtatás miatt, ugye?
  • ozoli78
    :)
    én is pont ezzel próbálkoztam
    iracersre raktam is föl videót a végére nagyon élvezhető volt
    és tényleg teljesen más feeling
  • Alexease
  • frango
    Már régebben is gondolkodtam, hogy valahogy több monitorral kéne játszani. Az volt a problémám, hogy a GTX560Ti egymagában nem támogatja a 3 monitorozást. Két monitorral meg sehogy sem tudtam rávenni a játékot, hogy rendesen menjen. Akkor gyorsan le is zártam a témát. Ennyi. Nem tudok több monitorral játszani...
    Aztán most valamelyik nap megint elkezdtett ez foglalkoztatni(Valahol láttam egy Juha-Pekka videót, amiben kettő monitorral tolja). Gondoltam, hogy nem igaz, hogy Eyefinity meg ilyenek nélkül ne lehetne valahogy megoldani a több monitorozást. Keresgéltem és Iracing fórumán találtam egy topikot, ami pont ezzel foglalkozik. Ablakos módban kell a játékot futtatni és kicsit megpiszkálni az app.ini-t. Kis állítgatás után pöpecül megy is. Jó egy kicsit furcsán torzít az oldalsó monitor, de majd még próbálok állítgatni valamit.
    Először HPD-vel próbáltam ki, hogy milyen is. Itt nem volt annyira nagy különbség, de pár dolog azonnal feltűnt. Először is sokkal jobban érzem a féktávokat, a gumit. Másodszor sokkal jobban eltalálom a bejáratot, az apexet és a kijáratot.
    Aztán átültem a RUF C-Specbe. Versenybeállításokkal elkezdtem körözni Daytona Roadon. Itt is ugyan azokat éreztem csak még sokkal erősebben. Halál pontosan eltalálom az apexet. Egy picit rövidebb féktávokat tudok venni. Sokkal jobban érzem az abroncsokat. Sokkal jobban tudom kezelni a kocsit. Iszonyat lágyan és könnyen tudom csúsztatni. Sokkal pontosabb lett a vezetés. Komolyan, mintha egy másik kocsit vezettem volna. Jóval élvezetesebb. Pedig egyébként is nagyon jó gépnek tartottam...
    Mondom ok, akkor most megnézem időmérő beállításokkal, mert lehet csak bemesélem magamnak az egészet. Az első megtolt időmérős körön 2 tizeddel voltam gyorsabb, mint az eddigi legjobbam(Nem mentem több kört, de szerintem még 1-2 tized tuti benne van. Ha nem több). El se hittem. Sose hittem volna, hogy csak ez a kis "fejlesztés" ennyit számít.
    Gondoltam ezt megosztom itt, hogy esetleg aki hasonló dolgon agyalt vagy csak van használaton kívüli monitora, akkor annak érdemes beüzemelni akár csak +1-et is iracinghez, mert rettentően feljavítja a játékot. :)
    Utoljára szerkesztette: frango, 2015.01.10. 21:39:35
  • hqx
    Azt tudom!:) Nem is azzal van a baj, hanem a b.zi bankokkal!:)
  • ozoli78
    az automata megujitást kapcsold ki
  • thedriver
    Évente 3 alkalommal biztos szokott lenni.
    December végén és szeptember elején volt, előtte valamikor tavasszal.
  • antiqueA
    Évente 1x van kedvezményesen az iRdollár vásárlása?
  • hqx
    Értem, végül is ráér. Thx!:) Kártya most van, de ki tudja meddig. Megelégeltem a sok költséget, ami a bankkártyával jár.
  • Alexease
    RIP MUFFINS :))))

Emiatt gyorsabban nem fognak jonni a palyak:) Nem azon a 3-6 ora szken nyeresegen mulik a dolog, tovabb tart az ugyintezes, utazas es a modellezes (plusz, be is kell illeszteni a rendszerbe).
    Ami nagy elonye lehet, hogy esetleg olyan palyakat is vegig tudnak szkenelni, ahol erosen korlatozott a raszanhato ido (ideiglenes palyak, suru versenyhetvegek, epitett utcai palyak stb).
    Meg persze, az eloso is majd 10 eves, ideje volt lecserelni:)
  • hungary27
    Akkor jöhet Monaco. :)
  • Alexease
    Az majd a Steam-es indulaskor lesz, pontos info nincs. Vagyis van: iSoon :) Ami honapok vagy 1-2 ev:DDDD
  • hqx
    Baj? Nincs baj, csak volt róla szó, hogy bankártya nélkül is kipróbálható lesz.