25347
-
#15721 -
-
#15719 Hihetetlen milyen magas lett az árfolyama... -
#15718 Ilyemkor erdemes elore gondolkodni, foleg ha valaki hosszutavra tervez (elofizetes, tartalmak). Most 25%-kal olcsobbab hozzajut, aztan (elvileg) novemberben ebbol veszi az 50%-os elofizetest:) -
#15717 Pont tegnap este gondoltam, hogy megígértük itt a fórumon, hogy lesz 100$ 75$-ért akció a hónapban és most van is szeptember 2-ig. -
#15716 Lehet de amit irtam az a bankkártyára vonatkozik............... -
#15715 Ha megmondanám a nevem, akkor sem tudnál rámkeresni az ékezetek miatt :DD -
#15714 Ugyan ez volt nekem is.......a regisztrációjuk nem szereti a specko karaktereket.....Nekem a nevem Ernő és Erno ként fogadja csak el....
3/4 éve dolgoznak a problémán...:) -
Fantasy18 #15713 szeretnék kártyáról vásárolni egy pályát és nem engedi... kijön hogy töltsem ki az adatokat ki is töltöm utána kattintanék a next re hogy meg adjam a kártya számot de nem csinál semmit akárhányszor kattintok a nextre... ez miért van? most módosítottam jelszót az baj? közre játszik? -
#15712 Akkor szokta csillagozni az időket, ha hibáztál a körben és elhagytad a pályát. Ezek az idők nem számítanak természetesen. -
mcgyver87 #15711 Sziasztok!
Új vagyok az iRacing világában, egyelőre kihasználom a 3 hónapos ingyenes részvételt. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Qualification-nél futottam egy gyors kört (addigi legjobbat), de ezt a köridőt a *-gal jelölte a program. Később sem ez alapján sorolt be a gridre a versenyen, hanem egy korábban futott lassabb köröm alapján. Hogy lehet ez, elrontottam valamit? -
#15710 Az a baj, hogy semmim sincs már amivel tudnék játszani. Nyilván írok egy szívhez szóló levelet, hátha... -
#15709 Egy levelet megér a történet , de a pénzed akkor sem fogod ( feltehetően ) visszakapni, max iracing creditet, persze akkor meg játszanod kell, hogy elköltsd
-
#15708 Akkor bizony bekaphatják, ha küldtek email-t, ha nem. -
#15707 Ugy tudom nincs. Nehany hete mas is megszivta. -
#15706 Sziasztok. 3 hónapja kaptam egy 3 hónapos próbakódot. Már nem játszottam vagy másfél hónapja, ma pedig szépen levontak 20$-t a számlámról, mivel automata megújításra volt állítva a dolog. Van rá mód, hogy visszakapjam a pénzem? Mert én nem szeretnék játszani. -
tomee92 #15705 Haveromnak 7950-nel elég nagy fps droppok voltak. Hol 80, hol 40 fps, persze ez pályafüggő volt. Ha nem akarsz ezzel kínlódni, akkor nem maxon fogod használni, vagy veszel egy új VGA-t. (R9 290-nel már nincs neki baja :) ) -
Fantasy18 #15704 ctrl+r megoldotta a problémát köszönöm!! -
#15703 Egyszerű az már ott van és működik , menj egy kicsit ( pár kört a festett versenygéppel ) és nézd meg a replayt ha minden igaz az a festés van rajtad. Iracing honlapján csak azt a festést láthatod amit ott lehet készíteni -
#15702 Ha le van töltve és be is van kapcsolva akkor jónak kell lennie. Lehet, ha nyomsz egy Ctrl+R -t akkor betöltődik. A program ahhoz kell, hogy letöltse a skineket. Ha egyszer letöltötte akkor már nem is kell használni, persze csak ha te nem akarod a többiekét nézni. -
Fantasy18 #15701 igen le van töltve bár nem tudom mire kell az? -
#15700 A programot letöltötted hozzá? -
Fantasy18 #15699 előző kérdeésemre a választ köszönöm! de lenne még egy kérdésem. hogy kell használni ezt a trading paints? be regeltem az accom majd kerestem egy nekem tetsző skint amit már csinált valaki rá kattintottam hogy USE SKIN de semmi nincs iracingen belül.. csak az alap.. -
#15698 Üdv, Szerintem bírja! Én 7850-el játszok eyefinitybe (5760*1080) és a leg gépigényesebb pályán is 80-90 fps maximum grafikán. Máshol 120-130. A te videokártyád meg még erősebb is. -
Fantasy18 #15697 Hali srácok! szeretnék be ruházni 3 monitorra és az a kérdésem lenne hogy 3 monitorral a 660GTX 2gb bírja az iracinget? vagy akkor video karira is is be kell ruháznom?
gépem:
I7-3770
ASUS 660GTX 2gb
Fatality performance 1 alaplap
16gb DDR 3 1600mhz
-
GPx8 #15696 Köszi! -
#15695 A fooldalon az Event menubol kivalasztod a GHOST reszt, azon belul valasztasz egy versenyt, es belepsz;) -
GPx8 #15694 Sziasztok!
Valaki leírná, hogy "szellemként", hogy lehet versenyen részt venni, úgy, hogy ne csökkenjen a pontszámom? -
#15693 17:50-tol van benne amit utalok;)
Az iR-ben eleg jol le lehet tesztelni (Skippy/Centripetal Circuit), foleg a kulonbozo iveken es elso-hatso guminyomasokon.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.10. 00:53:51 -
#15692 Ja, az mar kicsit eros, de az megis csak a 80-as evek volt;)
Volt munkatarsam koreiben volt egy jo regi ferka, neha mehetett vele, abban is ajanlott volt a duplazas, raadasul beton kemeny volt;)
A masik volt munkatarsam, raadasul csaj, tavasztol mindig egy ezer eves Porsche-val jart, allitolag az elso nehany hetben mindig izomlaza volt;D -
#15691 Jah en vegigneztem, jo.
De az dupla kuplungolos valtas az halal,foleg amikor mar temposan csinalja ! :) -
#15690 Az idosebb ficko az elejen (John) Skip Barber:)
Amugy erdemes vegignezni, mert jo dolgok vannak benne, sokmindent elmagyaraznak es mutogatnak. Nem hiaba klasszikus tanulo auto, a fonros alapbeallitasok benne vannak. -
#15689 Igen, mindig volt a nagy update utan kissebb patch, csak most az elozonel kiemeltek hogy "Update 1", ezert remenykedek, lesz valami rendszer valtozas:) Eget rengeto dolgok nem lesznek, de azert megis valami. -
35:35 :)) -
#15687 igen remélhetőleg igy lesz :) gondolom készitik elő a rendszert a pilóta cseréhez,és hát épitgetik be.
bár az update1 ami a 13. hét után jön,az mindig szokott lenni,mert a "nagy" update-ben mindig vannak bugok,azt gyorsan kijavitgatják. -
#15686 Csomag arak nincsenek, egyeb kezdvezmenyekkel,jovairasokkal es eloretervezessel lehet az kiadasokat csokkenteni.
- Evente ketszer van 75%-os kredit kedvezmeny (100$-t kapsz 75$-ert). Ezert kesobb barmit vehetsz (elofizetes, tartalom), igy eleve 25%-ot sporolsz.
- Evente vsiszadnak 5$-t (rendszeres elofizetes).
- Folyamatos versenyzessel evente 16-40$-t adnak vissza (irnak jova a szamlan, amit el lehet vasarolni).
- A tartalmaknal mennyisegi kedvezmenyek vannak (egyszerre tobb tartalom vasarlasa es/vagy mar birtokolt tartalom szam):
-- +3db = 10% kedvezmeny
-- +6db = 20% kedvezmeny
-- Mar megvelo +40 tartalom = 25% kedvezmeny
-- Meglevo osszes tartalom = 30% kedvezmeny -
#15685 Vannak valami jóárasított csomagok a tartalmakat illetően? Nem szeretnék 1-1 bajnoksághoz 20ezerért vásárolni. -
#15684 Jovohet hetfon ismet egy "bonusz" update, de talan/remelhetoleg, ez rendszeres lesz kethetente (ha mar az elozo neve az volt, hogy "Update 1") :) Talan valtoztatnak a strategian, hogy ne csak 3 havonta legyen hirveres a progirol (update + uj tartalmak), hanem kozben is posztoljanak roluk. Igazabol lazan megjelentethenenek olyan dolgokat, amelyek nem befolyasoljak (durvan) a szezont (fizika, autokezeles, gumi es egyebek). -
nadatomi #15683 Tegnap sikerült elindulnom 2 futamon is a GT3 sorozatban RUF-fal. Szerintem nincs semmi gond ezzel az autóval. A baseline beállításokkal kb. 20 kör után 1:24-es időket tudtam futni. A top versenyzőktől ez csak 2-3 mp-vel marad el, ami nekem bőven elegendő. Egy ilyen nagy létszámú bajnokság esetén az én csoportomban sem tudnak sokkal jobbat.
Az első versenyen egy roncs autót akartam lekörözni a dugóhúzóban. Direkt nagyon lassan mentem, nagy ívben kerültem, de mégis nekem jött. Én a levegőbe emelkedtem boxutcáztam aztán 2-3 kör hátrányban a 15. helyen fejeztem be a versenyt. Az orosz srác a végén elnézést kért.
A 2. futam már az elején el lett cseszve. A felvezető körben 6-7 autóval előttem megpördült egy srác a dugóhúzóban. Az előttem lévő megállt, én is megálltam, de a mögöttem lévő már belém jött, neki is nekimentek és még annak is. Tehát kb hárman nyomtak meg, még a felvezető körben. Nem hibáztatok senkit. Az autóm elvesztette az erejét kb 2 mp-vel lassabb volt mint amit tudtam volna egy ép autóval. Az irányítást nem befolyásolta a baleset, csak a sebességet. 13. lettem.
B-s jogsim van, az 1. futamon 8 incidenssel +0.04 a 2. futamon 11 incidenssel -0.03 SR-t szereztem/vesztettem. Most 2.29SR-m van.
Összességében élveztem mindkét futamot, remélem ma is el tudok indulni.
-
#15682 hát azért ebbe a RUF vs McLaren vs BMW csatába beleszólok én is,a RUF-ot is használják elegen,elsősorsban a top pilóták,jelenleg a GT3 bajnokságot (IR-ről beszélek nem a valóságba,a valóságba tudom hogy egy hulladák a gt3-as porsche) ruf autó vezeti,én a bmw-t preferálom,stabilabban tudok menni,de aki ráérez a ruf-ra tud gyorsabb lenni,spa-ba is a ruf-al 8 tizedet vertek a mezőnyre qualyn! versenyen nemtudom mennyit,de tudom hogy a top slipet ruf-al nyerték meg!