25347
-
ozoli78 #16082 persze hogy létezik
mindenki jól jár
az iR pl kap egy aktív felhasználót aki még költeni fog ha másra nem is az előfizura
persze álltalában mindenki szereti felépíteni a kerierjét ez a jelemzőbb
de vannak olyanok is akik más simulátorból ülnek át és nem kíváncsiak a rookie-kra
azok nem sajnálnak egyben kifizetni 2-300 dollárt is akár -
#16081 Én is gondolkozom,hogy eladom esetleg az accountomat. Vagy 2 éve nem mentem már vele. 420 dollárt költöttem tartalom vásárlásra,főleg road pályák,kocsik. Ha valaki ad érte 300 dollárt akkor lehet megválok tőle,ha nem akkor elfér itt,hátha rám jön még valamikor a vezethetnék. Főleg,hogy elcsomagoltam egy alig használt G27-et is....hátha jó lesz még valamikor. -
hqx #16080 Ilyen létezik? Elég sok pénztől elesnének így! -
ozoli78 #16079 Értem
Név csere van ,írni kell a supportnak és átírják.
Szerintem mész 10-15 versenyt és be áll a szintedre SR és iRating is.
Nem tudom milyen licensed van de örülj legalább nem kell kinlódni.
Amugy ez egy B-s licens ,1050-es iRatinggel
670 dollárba van neki nem tudom mennyiért adhatja,meg kell kérdezni -
haflac #16078 Ha vennék egy komolyabb tartalommal rendelkező accot,akkor valószínűleg jutányosabb áron juthatnák hozzá,mintha bevásároltam volna az iracing.com-on,miért adjak ki 400 eurot,ha megvehetem ugyanezt mondjuk 200-ért.Név változtatás az alap,feltéve ha lehet ilyet csinálni,resetelés,meg egy B vagy A kategóriás licensz jól hangzik,de az nem én vagyok.Az ir mutassa azt ami vagyok,mert csak akkor kapok reális képet arról amit csinálok. -
ozoli78 #16077 Iracers.hu n most van egy eladó komoly roados account ,
Minek resetelni,hogy érted.
Új 3 hónapos sál ujra regelni es elkezdeni 0 áról , mondjuk nem értem minek. -
haflac #16076 Nem tudjátok,hogy létezik olyan oldal ahol lehetne venni már meglévő,lehetőleg tartalommal is rendelkező accountot,illetve lehet ezt resetelni? -
#16075 Semmi, de szó szerint :D -
#16074 Ő sem megy ingyenes pályán? :D -
Timbu #16073 Á, már értem Maldonadót! -
twinr #16072 ezerszer megfogadtam hogy ingyenes pályán nem megyek a caddivel, de megszegtem, meg is bántam megint. Fickó kör hátrányban, célegyenes végén fék nélkül telibe beletolt az előttem haladóba. Motor füst, stb....
Mi játszódik le egy ilyen ember agyában????? -
#16071 de nyugtass meg, hogy sok mp-re le volt maradva a második mögötted, hogy teljesen értelmetlen legyen....... -
#16070 Nem enged el 3 kanyaron belül,kilököm a francba
-
haflac #16069 Bosszúból futottam egy nagyon jó versenyt Globalon(cadillac).Persze itt is volt 4x,egy béna miatt.Meg kibxtam a popóba egy el nem engedőt.Nem enged el 3 kanyaron belül,kilököm a francba,nem igaz,hogy nincs kék zászlója,ha lekörözöm.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.18. 17:13:32 -
#16068 Ezzel sajnos nem nagyon foglalkoznak, de automatan eldonteni eleg nehez. Szinte lehetetlen olyat kitalalni, amibe ne lehessen belekotni. Nekem sem tetszik, de ez van. Persze olyan valtoztatast azert el tudnek kepzelni, amu mukodhetne, ha valami baleset van (utkozes, pordules, palyavagas), akkor a mogotte levoknek nehany masodpercig nem szamolna inc.-et (vetlenul belefutnak, ki kell keruljek a fuvon, le kell vagjak a playat stb). Ez teljesen normalis lenne.
En meg mindig tamogatnam a parhuzamos es folyamatos fun race lehetosegeket mindegyik sorozatbol, de szigorubb SR-korlattal, vagyis X vagas vagy Y inc. utan kick es/vagy a kovetkezore rajthelyes buntetes es hasonlok;) Es persze, ott is megmaradhatna a feljelentes, ha esetleg lenne kirivo vagy szandekos idiota. Es esetleg csak a A/B/Pro szinten mukodhetne . -
ozoli78 #16067 utolsó 5 versenyemen volt 1 incidensem gt3 ban ,és nem előröl rajtolok
vigyázni kell
persze ki lehet fogni a hülyéket
mult héten én is szopóágon voltam -
haflac #16066 én is részt vettem egy futamon ma,le is zúztak ahogyan kell -
haflac #16065 hát pedig nagyon sok olyan szituáció van, amikor igenis csak az egyik érdemli meg,elég nevetségesen nézne ki,ha mondjuk az f1-ben Alonso hátulról belebikáz Vettelbe,és Vettelt is megbüntetik,mert ott volt. :) -
#16064 Az sem mellékes, hogy olyan eset is lehetséges, hogy az elöl haladó fékez túl korán, és úgy rongyolnak belé hátulról. :) Nehéz ezt eldönteni, hogy mikor ki a hibás... Talán ha minden futamot felügyelne egy valódi versenybíró, és nem egy gép. :D Erre nem hiszem, hogy lenne kapacitás. Jó ez így ahogy van.
Én kerülöm az ingyenes autó/pálya kombókat, mert azok a legveszélyesebbek ilyen szempontból. Bár a héten kivételt tettem, mentem a Mustang-gal Lime Rock-on, ahol ugye Pontiac-ok is vannak. Igazi túlélő show volt, de szerencsére komolyabb incidens nélkül megúsztam.
Utoljára szerkesztette: thedriver, 2015.01.18. 16:18:38 -
ozoli78 #16063 figy ez ne tartson vissza
pont ezzel vagyunk rá kényszerítve hogy vigyázzunk
csak gondolj bele mi lenne ha csak az egyik fél kapna x et
hidd el ez így a jó
a rookikat leszámítva ezt szinte mindenki komolyan veszi,persze van 1-2 kivétel
a megbosszulos faszokat ha van ilyen ,föl kell jelenteni -
haflac #16062 ha annyira profik a készítők mikor csinálják meg végre azt,ha belém rongyolnak hátulról,én ne kapjak 4x-et?!!!:(:(,
minden futamon a célom egy tiszta balesetmentes csatázós verseny,de most is,egy a pályán keresztben álló köcsög miatt 4x,nekem nem okozna problémát bevásárolni,mondjuk az összes tartalmat(most 3 hónapos van 1900 ir,C,4.44,road),de így semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.18. 15:19:18 -
#16061 -
ozoli78 #16060 Elindultunk a ROAR Before 24 oráson
Twitch tv
Piloták
Vizer Gábor
Sinka Dani
Szabó Tamás
Ozsváth Zoltán
Bakonyi Bence
Danis Richard
Leitner Norbert
Bokor Ákos
Brückner Attila
-
#16059 Nincs ezzel gond, ez iR-style, hozzatartozik, kell hogy foglalkozzanak vele.
A problema inkabb az, hogy latvanyosan "nem haladnak" semmivel;) Mar tavaly Nurb.1000-en (amit tamogatnak!) is necces volt, hogy se "rendes" autojuk nincs promozni se a palya nincs meg, es a bejelentett csuszasok miatt, meg az ezevi rendezvenyre sem lesznek meg.
Tudom hogy Nord "nagy" palya, de 1 ev alatt csak ossze kellene lapatolni, mar csak az esemeny miatt is. Persze, ezzel parhuzamosan csuszik Monza, Imola meg minden. Tavaly 1 ev pluszt mondott Kaemmer az uj gumira, surface modellre es egyebekre, de eleg nagy a csend, valszeg ara is ratolnak meg fel-egy evet...
Valszeg osszefugg a "ketto" (uj surface vs. palyak), gondolom azokat mar az uj rendszerre szeretnek kiadni, ne kelljen ujra modellezni, piszklani, shaderezni, allitgatni stb?!
Persze az iR nem egykategoria a "tobiekkel", es sokkal tobbretu a fejlesztes, sokkal reszletesebb, tobb platformra, es minden resze sokkal jobban kidolozva. De amikor a tobbiek, meg ha nem is kozvetlen konkurencia, enntire nyomulnak a nepszerubb tartalmakkal es latvannyal, erdemes lenne nekik is jobban belehuzni valahogy.
En a Steam-es megjelenesnel sokkal nagyobb nyitast vartam, de nem lett semmi, egyszeruen csak a forgalmazasi lehetosegeket tagitottak;) -
endy papp #16058 Már akit ez "lázba" hoz.... -
#16057 Elhintették, hogy érkezni fog a 2015-ös Mazda MX5.
-
ozoli78 #16056 erröl eszembe jutott valami
mi az abszolult önbizalom?
amikor az Internet Explorer fölajánlja magát alap értelmezett böngészőnek:)
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.01.15. 20:12:28 -
twinr #16055 nekem is volt már ilyen gondom régebben, de nem emlékszem hogyan oldottam meg...:( -
#16054 Ha Explorer-bol mukodik, akkor kivancsi lennek, milyen elozo bongeszovel probaltad, ami nem ment?:)))) -
nadatomi #16053 Internet Explorerből sikeresen tudtam frissíteni. -
nadatomi #16052 Sziasztok!
Volt már nálatok olyan, hogy az updater nem indul el?
Szeretnék letölteni egy új pályát, de a download gombra kattintva csak bezáródik a kis ablak és a letöltő program nem indul el.
A tűzfalat kikapcsolva is próbáltam, a gépet is restartoltam, a service megy.
Van valami ötletetek? -
#16051 A Steam "nekunk" felejtos az EUR arazasa miatt, plusz ok is lehuznak pluszban eleget. Gondolom az iR nem vallalja be a "veszteseget", ezert (sokkal) dragabb Steam-en.
En Dollarban fizetek 1 evre annyit, mint itt a Steam-en akciosan fel evre Euro-ban:D Az alap 50EUR feleves meghosszabbitas meg eleve felejtos;D Haromszor annyiba kerul a Steam-en eves elofizetes, mint a normal weboldalas;D -
ozoli78 #16050 nagy számok törvénye alapján steam-röl is esik be jó pár ember ,ők ezt nézik -
#16049 Akkor az is jobban jár aki az "utcáról" esik be és credit akciókat valamint hosszabbítási kedvezményt igénybe veszi...........hmmmmmmmmm
Valaki elmagyarázná ezt, hogy ebben mi éri meg nekik ? -
Solt #16048 No a nagy nézésben elfelejtettem látni! :) Köszi...
( Így viszont részemről a nyakukon marad ) -
ozoli78 #16047 azokat kapod meg csak amelyiknél az "included" feliratot látod -
Solt #16046 Na jó, de ez így nem túl korrekt akkor! Alul fel van sorolva az összes autó, összes pálya... valaki megveszi emiatt, majd közlik vele, hogy ez csak a "soft launch" volt? :)
A hivatalos oldalra átdobást kétlem, hogy a steam engedné... akkor már inkább ilyen DLC formátumban lesznek majd a plusz tartalmak, de azzal ez akkor sem korrekt, aki most megveszi. Na mindegy... köszi az infót. -
#16045 Gondolom átdob a hivatalos oldalra. iR fórumán írta az egyik dev, hogy ez még "soft launch", megnézik hogy minden működik-e, bugok, stb. -
Solt #16044 És akkor, hogy vásárolod meg a többit, ha kell még valami? -
#16043 Alap cuccok + fél éves előfizu.