iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Ha megnéznéd azt nagyon megköszönném.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsõség mindörökké. Ámen
Kb egy éve, voltam utoljára elõfizetve. Tegnap valaki privátban érdeklõdött az accountomról, gondoltam belépek megnézem pontosan mim van stb...
Ahhoz, hogy csak megnézzem mim van elõ kell fizetnem!!! Tehát nem ahhoz hogy játszak, hanem csak hogy belépjek arra az oldalra ahol vannak a kocsijaim meg pályáim.
Fuck you iracing, ezért akkor sem fogok elõfizetni újra ha jobb lesz mint a netKar.
...és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsõség mindörökké. Ámen
Aztán lehet te nagyon jó vagy és még így, biztos versenyzéssel is gyors, de Te is csak egy vagy meg én is, és bizony a többségnek azért elég sok incidens össze tud néha jönni. Én is letoltam vagy 250+ futamot, és nagyon sok mindent megéltem alatta... :)
Elvan ez bszva. Régebben beszéltünk itt arról, hogy amiben ennyi pénz van az jó nem lehet, mert engedni kell az xbox huszárok igényeinek is, asszem most történik meg a jóslatom.
Érdekel valakit eladó account, elég sok cucc van hozzá, de pontosan nem tudom mér mi mert vagy egy éve nem használtam.
Aztán vannak kívételek 2 körön egy sráccal egymás mellett autózgatunk sebringen és semmi aztán jött ez az örült :D
Beülhetek a star mazdaba vagy a corvette-be szarrá zúznak Ahol már ugye A kategóriás emberkék vannak 3 verseny alatt több mint 190 ir-t buktam és 11 incidenst szedtem össze amikor tavaly az átlag 60 nemtudom hány verseny alatt 1.98 volt :) Legszívesebben eladnám az accuntomat :D
De vicc ez az iRacing ...
Nekem eddig ez a legjobbam.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
szeretném megtudakolni,lenne-e értelme kipróbálni a szimulátort, egy 2.7 es dual core processzorral és egy megás nettel... ezek lehetnek gyenge pontok, az rfactor gond nélkül elvisz multiban 20- 30 kocsit a ping nem rossz, ennek sem lehet sokal nagyobb igénye netben...
A procival kapcsolatban...a virágbolti verziót próbáltam, azzal ment gond nélkül, de több autó nélkül nehéz megbecsülni mit tud a gép, meg a verzió sem a legújabb volt...
Érdemes jól szellõztetni :D
Ha a netkar lesz a legjobb közülük akkor mindenképpen szervezek én vagy valaki bajnokságot, ha nem akkor én oda megyek amelyik a legjobb lesz. Lehet megyek rf2-zni esetleg lfs vagy ir vagy nem tudom. Utóbbiakból vannak már jó bajnokságok szervezve.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ha kijön akkor újraindul a bajnokság?
De ha az kijön akkor nagyon nagy királyság lesz, fõleg az esõ miatt ami jelenleg a legjobb a piacon a megvalósított pocsolyákkal.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
jpmontoya Spent the morning teaching my kids how to drive in @iracing. They love it!!!
Endure, in enduring grows strong...