25347
-
#15842 Nekem sincs gondom vele, logikus lepes a GT3 bovitese, foleg ha ilyen utcai, de igazabol epitett autokrol van szo. A Ford GT3-mal semmi gondom nem lesz;) Foleg hogy (nekem) ingyenes:P A Ruf GT3/Cup cockpit bosszanto, de ertheto a hozzaallasuk. -
ozoli78 #15841 jöhet az is:)
szerintem azért csinálták a fordot mert abbol még tudnak pénzt csinálni(amivel semmi gond)
igen a RUF engem is frusztrál kicsit ,bár az RWD/AWD brutál jó offline szoktam velük körözni
én mclarenezek föleg a legutóbbi update ota nagyon jó lett kicsit félek is el ne rontsák
a fordnak azért örülök mert szinesebb lesz a mezőny -
#15840 Akkor mar Camaro GT3 :)
De persze a Cadillac-et megint meg tudjakoldani "egyszeruen", ha lesz valami, akkor valszeg az.
Persze a lenyeg a fizikaban van, ami biztos tuti alapokon van, de azer a Ruf-nal kicsit idegesito es gagyi erzete van a 4 egyforma kasztninak es foleg a cockpitnek:/
A kepek alapjan kulsore a Ford GT3 valtozik az alaptipushoz kepest (szarny, tukrok), de mivel en a cocpiktet bamulom, ott jobban erdekelne a valtozas. Foleg a Ruf-nal, mert eleg hulye erzes ugy GT3-mal meni, hogy az utcai karpitozast bamulom:/ Kicsit lazithatna az iR, legalabb ezekben a dolgokban. Az OK, ha 1-1,5 evig nem adnak ki egy autot (vagy soha) mert nem jonnek meg a pontos telemetria es egyeb adatok, de azert a cockpitbe senki nem kotne bele, ha ilyen helyzetben nem szkennelt lenne. -
ozoli78 #15839 én jobban örültem volna a cadillac gt3 nak:)
mondjuk arrol is szó volt ha jol emlékszem -
#15838 A keddi frissitesben meg nem tudni mi lesz (a driver/teem swap-on kivul), de tartalomnak jon a Gateway Motosports Park, a Holden VF Commodore es a "TESCO gazdasagos" Ford GT GT3 (ingyenes, akinek meg van az "alap" Ford GT GT).
-
#15837 Örültem volna egy új motor hangnak, majd egyszer
-
#15836 Szerintem nála ügyesebb az Ádám. Mindenesetre nagyon szeretem az ep3-mat, próbáltam többször is már, sperrel ráadásul valami elképesztő. Fenntartás szempontjából viszont a dc2 felé húz a dolog. -
ozoli78 #15835 akkor hondás vagy Te is ,vágod kiről beszélek :)
hasonló feltételekkel Ernő nem tudott olyat menni az intivel -
#15834 KakucsRingen 7ezerért fél napot pályázhatsz. Az elég sok idő. Sokan segítenek, gumival fékbetéttel, szereléssel.
De persze energiaigényes rendesen, aki nem szeret szerelni az ne csinálja keményen.
De egy szim nem áll meg a pályaautózás mellett. -
#15833 Nem akarok nagyon offolni, de konkrét példány is van már, jó áron nagyon jó állapotban. Pályagumik a mostaniról átmennnek, általános alkatrészei meg olcsóbbak az ep3-nál, emiatt is ez a választásom. Bízom benne, hogy a közel hasonlóan erős, de könnyebb inti tudja hozni Max idejét, vagy akörül.
Szerk.: Ettől függetlenül belefektetnék az iracingbe, mert szeretem (kivéve, ha olyan pöcsökkel versenyzek, mint ma, mert 0,5-t romlott a licenszem és 300as lett a vérnyomásom). De amíg a gyűjtés megy, addig nem költekezek ilyenre. Jövőre lehet más lesz a helyzet.
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.10.06. 20:35:40 -
ozoli78 #15832 én inkább itt elköltök 90 000ft ot és el vagyok évekig:)
integra min 1.5 milla(csotány),gumik 150 000 futómü 200 000ft
pályanap 40 000/nap
amugy az EP3 veri az integrát gyári kivitelben persze félre ne érts az inti is isten
drága mulatság azért a pályázás
ha töröd akkor meg ...
persze élményben köze nincs egymáshoz a kettőnek
tudom mert intivel mentem már ringen isten király
ezzel csak arra mutatnék rá hogy nem olyan drága az iR
nem beszélve ha tudsz venni használt accountot 25-30000 ért már lehet kapni ,
szinte full road accountot
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2014.10.06. 19:53:14 -
#15831 Persze, csak belegondolni, hogy durván 60-90 ezer forintot simán bele lehet söpörni.... azt inkább félrerakom, most amúgy is egy integrára gyűjtök, ami számomra több élményt fog nyújtani. Tény, hogy annak a pályanapi költségei nem egyszeri költségek, mint itt a tartalomvásárlás. -
twinr #15830 Lassan de biztosan, megéri szerintem a befektetést ha valaki kedveli ezt. Nekem egy év alatt jött össze a gt3 pályástól. De annyi kell is szerintem ha nem gyerekkorod óta autó versenyző vagy.:) És a vicc hogy nem is a gt3 -t tolom, sokkal jobban szeretem a caddy-t már. Még az ausztrál csoda is jobban izgat jelenleg mint a gt3. -
#15829 Ezért az ausztrálok nagyon oda lesznek -
#15828 Uhh...
-
#15827 Azért nem egy leányálom a GT3, ha nem a top3-ból indulsz. Én kb. minden 3. versenyemet dobom ott, mert crash van. Volt olyan, hogy Spa felvezető körén a célegyenesre vezető sikánban a mögöttem lévő elfelejtett fékezni és belémjőtt. Szóval ilyen fun kb. a GT3. Következő szezonra én dobom is. Mindig ott amortizálom le az iratingem meg az SR-em... -
#15826 Ez tény, nem vitatom. Nyilván keresni is akarnak, és tagadhatatlanul az egyik legjobb jelenleg, multi szempontjából a legjobb. Csak nagyon rácuppantam az emptybox gt3 videóira és szomorúan konstatáltam, hogy az nagyon nagyon drága út, ami odáig vezet. -
twinr #15825 Ezért réteg játék... Ezt a minőséget meg kell fizetni, nincs mese. -
#15824 Csak gyors kalkuláltam egyet a következő szinten egy olyan szériára, ami érdekel. Persze egyszer kell megvenni, meg jön 10 dollár, de azt el kell költeni. Faszom. Nagyon szeretnék menni, de kurvára nincs nekem erre pénzem. Bevásárolok minden szir-szart azt a végén nem marad valódi autóra. -
#15823 Sok ez mindenhogy, az egyszer beruhazok is kurva sok :)
Kiprobaltam ismet, aztan ennyi, ugy dontottem szemtelenul draga, nem.erdekel. -
#15822 Ha egyszer beruházol, utána már nem olyan vészes... A következő szezont hogy számoltad ki? Még nem tették közzé a pontos menetrendet, viszont csak 6 fordulós lesz kivételesen. Ebből elég lesz 5 forduló teljesítése, és 10 dollár vissza is jöhet. -
#15821 Gondolkodtam, hogy bevásárolok és elindulok egy szezont, de baszki.... durván 100 dollár lenne, plusz utána a következő szezon meg 150. Nem akarom elhinni. -
#15820 Most olvasom a hivatalos fórumon, hogy az idei 4. szezon csak 6 hetes lesz kivételesen, hogy hozzáigazítsák az iRacing évet az igazi naptárhoz:
SEASON 4 - ONLY SIX WEEKS - PLEASE READ
Good day!
We have decided for several reasons to move our 4 official seasons closer to a calendar basis. The seasons will still be the normal 13 weeks with 12 weeks of official racing and a "fun" week in which we deploy a new software update 4 times per year. Note: The seasons will not line up exactly with the calendar because for example we do not want to be deploying builds over the holidays and on New Year's Eve.
The seasons will instead end about two or weeks before each calendar quarter end. Roughly March 15, June 15, Sept 15, and December 15. (Again not exactly those days).
In order to make this change season 4 will be shortened dramatically. It will only be six weeks of official racing. (Schedule below). Race participation credits will still be in effect. You will qualify for participation credits by racing five out of the six weeks. There also will be ONE drop weeks for this shortened season 4. Also the Pro Series will be normal 12 weeks although we may shorten that a bit to 10 weeks. More on that from the competition committee will be sent to the drivers shortly.
I think with this schedule loosely following the calendar quarters it will be easier to understand and a little less awkward.
Good iRacing!
Tony
2014 - Season 4 "One Time" Abbreviated Season.
[10/21 S3w13 deploy build - "fun week"
10/28 S4 w1
11/04 S4 w2
11/11 S4 w3
11/18 S4 w4
11/25 S4 w5
12/02 S4 w6
12/09 S4 w7 deploy build - "fun week"
Utoljára szerkesztette: thedriver, 2014.09.29. 20:17:49 -
#15819 Oké az jó lenne. Én este 9 után szoktam ráérni amikor már a gyerekek alszanak. Priviben megbeszélhetnénk. -
#15818 Köszi Alex az információt. Sokat segítettél. -
ozoli78 #15817 ha kell oda adom az accomat ki tudsz próbálni 1-2 kivétellel minden road autót F1 et is
beszéljük meg mikor tudsz feljönni ts re -
#15816 A dinamikus idojaras (foleg ha esore gondolsz) meg nagyon messze van. Szerintem evekben szamolhatunk;) Az engine jelenlegi allapota, a folyamatos fejlodese es az online rendszer is "hatraltatja". Ha nagyon akarnak, ossze tudnak drotozni nehany honap alatt, de itt minden az alapokrol epul fel, es amig az nem tuti, addig nem fejlesztenek arra semmit.
Ami MINIMUM kell a dinamikus idojarashoz, es ami meg nincs es/vagy folyamatosan keszul: "vegleges" gumifizika (utoljara 2015 tavaszra igerte), uj surface modell, DX11, dinamikus napszak uj bevilagitassal, azan johet az eso es a tobbi.
Az Williams F1 regebbi, igy teljesen jo. Nekem tetszik, jo F1-es erzest ad. Persze versenyben kiautozni mar maskerdes, ahhoz keves vagyok:D
Elvileg/talan meg az iracers.hu-n van lehetoseg kiprobalni, probalj veluk beszelni.
Ha nem, elvileg.talan kesobb lesz hivatalosan is "ingyen" teszt az iR-nel.
Az uj F1-ekrol teljesen csend van, nem hinnem hogy lesznek. Azokoz sok uj fizikai modellt kellene legyartaniuk (hibrid rendszerek). A iR nem fogja kamu dolgokkal megoldani. -
#15815 Alex látom, hogy te otthon vagy minden témában és arra lennék kíváncsi, hogy szerinted mikor lesz dinamikus időjárás és lesz valamikor benne mondjuk mostani F1-es autó? DRS, ERS, stb is jó lenne ha megcsinálnák. Milyen a fizikája az F1-es Williamsnek? Érdemes megvenni? Vagy ne preferáljam? Ha próbáltad már, akkor légyszíves írnál róla pár mondatot. -
ozoli78 #15814 iRacers őszi bajnokság. -
#15813 Valahol láttam képet, hogy már teljesítették az első 24 órás versenyt. -
#15812 Nord valoban erdekes lesz, tobb szempontbol is;) nekem mar egyedul korozni is boven jo lesz;P
Amire lesz 24 oras lehetoseg, addigra lesz majd dinamikus napszak is. -
ozoli78 #15811 Azért a qualik érdekesek lesznek a nordon.Mondjuk én kimondottan nem szeretem.
A napszak váltás elengedhetetlen a 24 órás versenyhez ,mert azért vilagosban vegigtolni egy 24 órást az elég gáz lenne. -
#15810 A Papy/iR online kod tuti hogy az egyik legprofibb. Bar tobb adatot szamol mint regen, de 10 eve az 512/128kbps net-en (otthoni "szerver"/host) tizenembert orakig elbirt gond nelkul. Azota azert fejlodtek a dolgok, es komoly szerverekrol toljak. Ha volt 60-as, es ha hivatalosan toltak, akor annak a tobbszoroset is lekezelheti. Valszeg elobb fekszik meg a kliens gep:D -
#15809 A legnagyobb grid, amit én láttam az 60-as volt, úgyhogy gondolom tud többet is. -
#15808 A komolyabb palyakon 40 fos mezony szokott lenni, hogy mennyi a max amit elbir vagy lekezel az engine, az valszeg uzleti titok:) Nem udom:D -
#15807 Igen, igen de azért jó, hogy hivatalos. :)
Még kéne valami dinamikus napszakváltás és akkor elég jó móka lesz a Nord + pilóta cserével.
Egyébként mennyi autót tudna felengedni a mostani rendszer, ha nem nézzük a pit-ek számát? -
#15806 A multkori hirek alapjan mar eddig is tudtuk;)
En inkabb azon izgultam, hogy talan sokkal korabbi tervek alapjan jott ossze a hetvegi verseny szponzoracio es a palyak, es talan a GP palyat kiadjak a hetvegere;P Nord-ot nem, mert az tuti ido, az logikus hogy 2015 kozepe vagy vege.
De persze igy is az egyik legjobb hir az utobbi idoben, azert Nord eleg komoly cucc! -
#15805 Nürburgring Nordschleife JÖN!
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/the-nurburgring-is-coming-to-iracing -
#15804 Igen, persze. Arra gondoltam.
Azt, amit ozoli78 mutat a videóban a "Force factort", azt szeintem a legjobban az rFactor2-ben jelenítik meg. Ott mutatja konkrétan a görbét, ahogy változik. -
Mik #15803 Köszi!