iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
jpmontoya Spent the morning teaching my kids how to drive in @iracing

:)

Endure, in enduring grows strong...

gviski
ez nálam is megvolt :D

Virtual SimRacing

Norbi1990
LOOOOOOOOOOOOL <#banplz>
bardocz
De az is igaz, hogy felnevettem, amikor így megfordult velem a kocsi:D
bardocz
http://www.youtube.com/v/BiLY0hXrUjE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Vannak gondok.
csige791
Lehet jobban járnának ha össze cimbiznének Kunossal aztán elüzletelnék vele az esõt meg a gumit (vagy akár az egész fizikát) netkar-ból. Talán olcsóbb is lenne meg jobb is.

Vagy Kunos koppintsa le az iRacing rendszerét. Bár a pályákkal attól még gondban lenne.

Ejj, sehogy sem jó ez így, vagy csak telhetetlen vagyok.

Bár lassan jön az rFactor 2 is amiben a legújabb videók szerint jó anyag lesz a gumi megoldás, de innen onnan azt rebesgetik a madárkák, hogy ott is valami online rendszer lesz az egész mókához, szóval lehet az sem lesz olcsó mulatság.

Jelenleg nem játszok semmi szimmel, várom, hogy mi lesz a tuti ha minden megjelenik. (lfs s3, netkar 1.3 final, ir 2.0, rf2)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

bardocz
Úgy tûnik találtam még valamit, vagy csak másodszorra megjavult, mert most mûködik tökéletesen. Kipróbálom mindjárt versenyen is, remélem ott sem lesz gond. 130R valami hihetetlen élmény ebben a játékban a prototípussal.
bardocz
Sajnos a VGA-t hiába venném meg, a proci miatt meg vagyok lõve:S Igazából az effektek nem is érdekelnek, a lényeg, hogy fusson a monitor max felbontásában. A procikat úgy árulják, hogy a paszta már rajtuk van? Lehet ki kéne cserélnem egy erõsebbre, hogy legalább egyedül tudjak körözni, ha már máshogy nem. Mert amúgy spa-ban pl semmi gondom sincsen, csak Suzuka.
Proci az gyenge neki sajnos. Quad legalább kell vagy minimum egy erõsebb core2. i5 vagy i7 az amivel nagyon fut. 4870 sztem az alja ha jo effekteket akarsz de inkább erõsebb az ajánlott. Én is most vettem egy 5850-et. 4870-em van jelenleg amivel jol fut de a E6750 procim kevés már az uj pályákhoz fõleg versenyben. 4870-et eladom ha kell valakinek olcsobban 14k.

bardocz
A gépemet elfelejtettem leírni: intel E5200, HD4830, és 2 giga ram.
bardocz
Amikor már mindent levettem low-ra a grafikánál, akkor még mit állítsak, hogy legyen FPS-em? Suzuka játszhatatlan most, elkezd szaggatni, amint egy kis por felszáll, vagy valami.
A netKar még mindig jobb <#hamm>
A GT40 beállítása is problémás. A differenciálmû szélsõséges állításaira sem igazán reagál.

Azé annyira nem gáz. De vannak alapvetõ hibái még tényleg. http://www.youtube.com/v/SdWilGuO7F4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Alapvetõ hibák vannak benne. Leírom ha kell a hibákat de röviden annyi, hogy nem jó jelenleg. Sajnos.<#szomoru2>

Nem jo a gumi modell. Remélem, hogy csak még nem jó és rövidesen orvosolják. Fõleg a GT40 ami rossz.

csige791
Nekem azt mondta tibi, hogy tegnap kijött pár kocsihoz.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

gviski
mivel csak még a NASCAR kocsikhoz jött ki, így nehéz érdemben bármit is mondani, majd ha kijön a formula kocsikhoz majd akkor ;-) vagyis kedden :-)

Virtual SimRacing

elég nagy a pangás itt, gondolom mindenki versenyzik. :)
csige791
Valaki vélemény az új szuper gumiról? Elsõsorban netkar vs iracing viszonylat érdekelne.

pff...
Norbi1990
Nem tudok én még nyilatkozni. Még nem jöttek ki arra az autókra a új gumik amik megvannak :D
csige791
Na milyen az új gumi emberek?

gviski

Virtual SimRacing

bardocz
Pontosan. És így a versenyek sem lesznek olyan jók. Így lesz mondjuk mindhárom autóból 7db, míg ha külön külön lennének, akkor lehet menne 15 típusonként.
Sok szeretettel várunk mindenkit az augusztus 1.-én induló nyári kupa bajnokságra.
A bajnokság 7 versenybõl fog állni. A bajnoki ponttáblázatot megtalálod az iRacers fõoldalán.
A legjobb 6 verseny eredménye fog beleszámítani mindenkinek a végeredménybe.

A versenyek szabályairól röviden:
Használható autó a Spec Racer Ford lesz.
Fixed setup lesz mindig idõmérõn és versenyen is.
( a beállítást én készítettem nem sokkal tér el a baseline setuptól. Fékelosztást vittem hátrébb, kerékdõlést állítottam rajta és a stabilizátorokat tettem med-medre) Ide feltöltöm lehet tesztelni már.
Gördülõ rajt lesz a futamokon kötelezõ 1 kiállással. (az, hogy cserél e valaki a versenyen kereket mindenki maga döntheti el) Ami kötelezõ egyszer legalább kiállni a pitbe a versenyeken.

60 percesek lesznek a futamok. Körszámot mindig kifogom írni a versenyek topikjaiban.

Ezt megelõzõen 4 körös idõmérõ elõtte pedig 140 perces szabadedzés lesz.
A szerverre az idõmérõ megkezdéséig tudsz becsatlakozni!!
(tehát 21:00 elõtt mindenki lépjen be aki indulni szeretne)

A nyári kupa állandó jelszava: summercup

A bajnokság elsõ 3 helyezettje díjazva lesz egyaránt 15 kredittel, amibõl vásárolhat magának autót vagy pályát.

Felhívnám mindenki figyelmét a fair versenyzésre és sok sikert kívánok a bajnoksághoz.

A verseny naptárat az iRacing news challenge sorozatához igazítottam. Így mindenkinek lehetõsége lesz online felkészülni.

Aug. 1. - Laguna Seca
Aug. 8. - Summit Point Raceway-Summit Point Raceway
Aug. 15.- Okayama-Short
Aug. 22.- Summit Point Raceway-Jefferson Course (ez még változhat mert itt csak 20-as grid van maximum)
Aug. 29.- Lime Rock-Full
Szep. 5.- Charlotte Motor Speedway-Road Course
Szep. 12.-Okayama-Full Course

Bárki indulhat szerver tagság nélkül is ebben a sorozatban. A 30 napos ingyenes promóciós kóddal is 100%-ban részt lehet venni benne, hiszen alap autóval ás alap pályákon lesz megrendezve a bajnokság kizárólag.
Kódokat tõlem lehet kérni.

Bármi kérdés van kérdezzetek nyugodtan.

Üdv.

ez nekem kicsit marketing fogásnak tûnik, így venned kell egy gt40-et és corvettet is.

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

bardocz
Jobban örültem volna, ha külön széria indult vele.
Hát nem úgy az igazi???<#nevetes1>

bardocz
Dejó, hogy az lmp2-essel nem lesz külön széria, csak a GT40-el meg Corvettel együtt -.-"
bardocz

Eszembe jutott, ez volt az, csak nagyobban, ahol látszott a mûszerfal, meg hogy élõben mutatja a guminyomást és kerék hõmérsékletét.
bardocz
Mond mégegyszer!!

Amúgy már nem emlékszem mit raktam ide, akkor még jó volt:D
pointer4
Hogy mi?
bardocz

A protest eredménye nem nyilvános.

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

pajti
minefield <#zavart1>

Elõzõ kérdésemre tud valaki valamilyen választ?
pointer4
Soho party - Szállj, repülj velünk hát!... :D
Norbi1990
http://www.youtube.com/v/Ng51WxN-WtQ?hd=1&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB <#idiota>
Az lenne a kérdésem, hogyha valaki tesz egy Protestet, akkor hol lehet megnézni, ha megvan a case number?
Megjöttek a kedvezményes promóciós kódok. Részleteket megtaláljátok az iRacers.hu fórumában.

Szeretettel várunk minden érdeklõdõt az aug. 1.-én induló nyári kupa sorozatba.
Bárki indulhat szervertagság befizetése nélkül is.
Különösen az új belépõk figyelmébe ajánlom, hogy ingyenes 1 hónapos elõfizetést tudok biztosítani bárki számára ami semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Alap autóval és alap pályákon lesznek a futamok megrendezve. Semmit nem kell vásárolni annak aki új belépõ lesz és szeretne részt venni a bajnokságban.
Majdnem biztos, hogy fixed setupos lesz a bajnokság. Lehet a gyári lesz vagy ha az nem megfelelõ akkor készítünk egyet ami kezes de ugyanakkor elég gyors is és az lesz majd a fixed setup.

60 perces futamok lesznek kötelezõ 1 kiállással. Elõtte természetesen 4 körös idõmérõvel és szabadedzéssel.
Reményeim szerint ezeket a futamokat is élõben közvetíteni fogja a Simsport TV.

Versenynaptárat kiírom a kezdés elõtt pár nappal.

Terveink szerint körülbelül 7 futamból fog állni a sorozat. Lesz rendes bajnoki táblázata is.

Elsõ 2 helyezett díja egy-egy Ford GT40.
A harmadik Ford GT40 a nyári bajnokság legjobban szereplõ újonc pilótáé lesz.

A nyereményeket iRacing kreditben küldjük a nyerteseknek a bajnokság végén, így szabadon vásárolhat belõle amit szeretne.

Nem lesznek elbírálva a futamok ezért kérünk mindenkit a fair viselkedésre és versenyzésre.!
Természetesen a versenybíróság bármikor és bárkit büntethet a bajnokság alatt ha olyan mértékû a szabálytalansága.

Sok sikert kíván minden kedves régi és új tagjainak is az iRacers !

Részleteket megtalálod a www.iracers.hu weboldalán és a fórumban.

kigyi
Azok és szerintem idén ezt már én is megjátszom, ha bele szakadok is indulok, mondjuk nem minden futamon, mert biztosan üt majd néhány idõpontot a munkám, de nagyon megéri indulni :)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Norbi1990
Komoly kedvezmények :)
Szövegben annyit elírtam, h nem 2010/2011 hanem 2011/2012<#nevetes1>

Halkan megsúgom, h ilyen kedvezményt nem kap semmilyen másik liga vagy ország.<#taps><#nevetes1>

iRacers KEDVEZMÉNYEK.

Az iRacers.hu az iRacing jóvoltából igen kedvezõ lehetõségekkel várja a 2010/2011-es szervertagjait.
Az új elõfizetõknek tudunk biztosítani 1 hónap díjmentes elõfizetést.
A meglévõ elõfizetõk pedig 99$ helyett 49$-ért tudnak 1 évet hoszabítani mind emellett 30 iRacing kreditet is kapnak az elõfizetés mellé, melybõl autókat vagy pályákat tudnak vásárolni
Természetesen az új elõfizetõk is igénybe vehetik ezt az egyedül álló nagyszerû kedvezményt.
Az 1 éves elõfizetési kedvezményt csak iRacers szervertagok vehetik igénybe.
Az iRacers augusztus 1-én induló nyári kupa sorozatába szeretettel vár minden érdeklõdõt valamint a szeptemberben induló éles bajnokságára.
A nyári kupa részvétele ingyenes. A szervertagság a szeptemberben induló új bajnokságban kötelezõ.
A nyári kupát alap autóval és alap pályákon rendezzük, így az 1 hónapos ingyen elõfizetéssel is részt lehet benne venni.

Összegezve az iRacers kedvezményeket: Ajándék 1 hónapos elõfizetés új elõfizetõk részére.
Közel 15.000 ft. kedvezmény jár mindenkinek
Utóbbihoz annyit kell tenned, hogy szerverdíjat váltasz az iRacers.hu ligában és részt veszel a bajnoki futamokon.

Amit az iRacing nyújt: iRacing 2.0
Új valósághû gumi modell minden autóra
0-24 futó szerverek
Folyamatos fejlesztés
Lézer szkennelt pályák autók
Egyedül állóan felépített rendszer
A szimulátorok legkiválóbb szoftvere a piacon
Valamint sok sok újdonság

Amit az iRacers nyújt: Augusztus 1.-én induló Summer Cup sorozat minden hétfõn este.
Alap autóval (Spec Ford) alap pályákon
Szeptembertõl induló új bajnokság a Ford GT 40-el (2 hetente hétfõi napokon lesznek a bajnoki futamok megrendezve)
Köztes heteken road és ovál tesztversenyek
Egyéni és csapatbajnokság
Komoly díjazások
Minden futamot élõben lesz közvetítve a Simsport TV jóvoltából
Korrekt versenyek versenybírósággal
15.000 ft kedvezmény.

Részleteket megtaláljátok a http://www.iracers.hu weboldalán és a fórumában.
Ide regisztrálva rendelkezésére állunk mindenkinek akinek kérdése van vagy segítségre lenne szüksége.

Tisztelettel: Sándor Tibor

elérhetõségeim
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
facebook: iracers.hu
tel: +3620-5666898

Srácok!
Texasban megyünk pénteken mert az fut holnaptól az iRacing szervereken is.

PuMy
<#eljen>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Norbi1990
A Mazda meg most is alulkormányzott, mi lesz a új guminál? :D
bardocz
iRacing fórumon felmerült, hogy az új gumimodell megöli majd a skippyt, mert nem lehet majd vele végig driftelni(igazából négy kerékkel csúszni, csak sokan nincsenek tisztában a különbségekkel). Szerintetek? Szerintem hasonlóan lehet majd vele csúszkálni, mint eddig, és ez fog kelleni a gyors haladáshoz, nem pedig a sínen menés.