iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a következõ egy autó mosó lesz ahova be lehet állni,és lemosatni a kocsit.<#vigyor2>
Ennél sokkal értelmesebb és hasznosabb dolgokat kellene helyre rakni,de a népnek ez kell,no meg követni kell a trendet.<#levele>
Alexease
A szelvedo koszolodas utan varhato volt, mint kozmetikai extra;) Ugy nez ki, akkor emiatt kellett az osszes autot megpiszkalniuk, amirol irtak.
zzeN
"Our Super Late Model has some build-up on the hood! So will yours after you've turned some laps on iRacing. Our software upgrade coming on January 27th includes this feature. See you on the track!"

Kosz az autón??:O

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

frango
RWD-vel mentem 1 kört.:D Túl erõs nekem. Track-kel lesznek versenyek, amire neveznék és most azt gyakorlom. Cspec amúgy jobban tetszik. Élvezetesebb menni vele. Tracknél felraktam 1-re az abs-t. Az hülyeség? Setupolni még messze nem tudom.:) Mai beállításokkal interlagosba 1:33.6 a legjobb. Stabilan meg 34; 34.5 megy. Ezért kéne valami varázstipp:) Amúgy 2 pedálozok vele kuplung nélkül. Jó mondjuk 2 napja ismerem egyáltalán a kocsit meg a pályát is, de hasznos info sose árt:)

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Alexease
Ami tuti, hogy setup-olni kell oket. En az alappal nem nagyon tudtam menni, volt amikor lazan felborult;D

A valtasok es pedalozas, hozzaallas kerdese, de nagyon erzekenyre az auto, nagyon nem mindegy ki hogyan hasznalja.
Az RWD (es majd az ADW) normal, kuplungos H-pattern, vagyis 3 pedalos mutatvany, eleg cumiztato, mert baromi eros auto.

A Track (GT3) es C-Spec (Cup) botvaltos, kuplunggal, ami nem kell, max visszavaltasnal (de ott sem kotelezo), vagyis lehet ketpedalos.
A GT3-bol, ha jol lattam, letezik paddle shiftes is, vagyis annal lehet pillangozni.

Sajnos az osszes doboz egyforma, a gyari Ruf RT utcai RWD/AWD van "alattuk".
Pedig a Cup csovezve van, muszerfal atpiszkalva es konnyitve, a GT3 verzio meg teljesen kiherelve:D Ezek rendes versenyautok, az RWD/AWD meg egyszeruen utcai ongyilok:D

De jelenleg preview (beta) szinten vannak benne, a jovoheti update-tel lesznek teljesek (fizika, beallitasok, gumik, a kasztni nem, az marad:/).
frango
Ezeket a RUFokat, hogy kell gyorsan vezetni? Van valami trükk váltásokra, fékezésekre? Interlagosba próbálgatom és hát nem vagyok valami gyors...

Alexease
Ha mar szobakerult, kivancsisagbol oosszeszedtem mennyit koltottem egesz evben (2013) az iR-re.
Nalam eleg sok, mert mindent megveszek, de emiatt eleve minden vetel kedvezmenyes is, plusz a rendszeres elofizeteshez a +5$ is jar.

Elofizetes
Interlagos
Chevrolet SS Gen6
Ford Fusion Gen6
Kia Optima
Kansas
Long Beach
Gilles Villeneuve
New Jersey
Ford Mustang Class B
Mount Panorama
Ruf RT 12R (Track, C-Spec, AWD, RWD)
Auto Club Speedway

142.75$
Alexease
Ez egy uzleti vallakozas, ugy alakitjak a dolgokat, hogy megerje;)

Mivel a program folyamatos fejlesztes alatt van, biztositjak az egyre tobb szervert, es raadasul felhasznalo szamra nem egy mammut project (Codies F1, NFS cuccok, konzolos akarmik), valahogy elo kell teremteni a fejlesztesi koltsegeket.

Ez felhasznalonkent evente ~100$ kell legyen. Ami ugy tunik meg van, de igazabol meg sem annyira egyertelmu.
Hiaba 100$ az eves elofizetes, kevesen fizetnek annyit erte. Szinte mindenki az ~50$-ost hasznalja ki;) Es mivel penzt/kreditet (iR Dollar) is lehet visszakapni/nyerni/szerezni, igy ez megjobban csokkenhet.
Raadasul a felhasznalok eleg nagy resze csak a nagyon akcios/ingyenes reszt hasznalja, extra-multi-regisztracioval, sosem fog erte fizetni vagy barmit vasarolni hozza.

A lenyeg, hogy a program jellege, stilusa, felhasznalo szama, szolgaltatasai (portal, szerverek) miatt, ez szerintem egy realisan/korrekten 100$/ev arazasu program (eves elofizetes + visszafizetes + 5-6 tartalom).
Az evente kiadott Codies F1-hez kepest, amibol az utolso 75$-ba(!) kerult, teljesen jo ar.
frango
Ahogy a fórumot néztem nekem úgy tûnik, hogy azokat a pályákat rakják be, amit a játékosok akarnak+újak. Azon azért meglepõdtem, hogy "road"-on nincs auto club.

ui: Nem is olyan rossz ez a RUF. :)

thedriver
Nem tudom mennyire van ez így, mert van olyan széria, ahol pl. 100 %-ban az elõzõ szezon pályái vannak ismét.

Az áraikat figyelembe véve ez nem valami elegáns dolog részükrõl.

Alexease
Ebben ez az uzlet, hogy brutalis statisztikakat csinalnak, figyelik az igenyeket, es ugy csoportositjak at a kovetkezo szezont, hogy mindig kelljen valamit vennnni, meg eppen tureshataron belul;)
frango
Hogy rohadnának meg. Átrakták "B"-be a Mekit. Pedig "C"-t azzal akartam megcsinálni... :( Kénytelen leszek RUF-ot venni.

frango
Véégreee. Áldassék az úr szava<#idiota>

Alexease
Az elofizetesi dijban a portal hasznalat is benne van mint szolgaltatas:) <#zavart1>
bardocz
Ah, ez szánalmas, hogy a fórum olvasásához, meg ilyen alapvetõ dolgokhoz is elõ kéne fizetnem.
thedriver
Kint van végre az új szezon menetrendje, a RUF-okat szépen elosztották. :)

Menetrend

Alexease
De mar posztoltak valami csuszast is, szokasos NTM, vagyis 1 hetet tuti csuszik a dolog.

Az egyik posztban irtak, hogy a grafikusok dolgoznak valamin, ami az ossszes autot erinti. Kivancsi leszek mi lesz az, bar lehet csak technikai atallas, es nem lehet majd latni belole semmmit;) Ami nem gond, mert a technikai resz jobban szamit (pl. fps).

Az uj autokat mar egyre gyorsabban ossze tudjak rakni.
Mert ha megkaptak az adatokat, megcsinaltak a scant, nem a modellezesen vagy a texturan maszatoltak honapokat, hanem a programozason (meghajtas, motor, valtok, felfuggesztes, ABS, onboard cuccok, vagy mostanaban a turbo es az AWD). De ahogy egyre tobb "alkatresz" es "funkcio" van leprogramozva, annal gyorsabban tudnak osszeallitani egy-egy uj autot.
hungary27
Jó kis autó lesz ez :D
zzeN
Na hát, rákapcsoltak:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Amire kesz lesz, kijon a DW13 :D<#idiota>
zzeN
Dallara DW12 aki nem tudná (mint én:D)

Norbi1990
nahát :)
Alexease
Gondolom a kovetkezo szezon a ket "uj" autotol is fugg, amibol az egyik (Super Late Model) mar biztos megjelenik. A masik (Ruf AWD) meg biztos, csak allitolag;)
thedriver
Fõleg ez:

"Officially-speaking, there’s $50 in iRacing credits on the line for the winner of the Week 13 Gymkhana which features the RUF RWD in one lap qualifying sessions every five minutes on Virginia International Raceway’s Patriot Course."

RUF Track-et jobban szeretem mondjuk. :)

Viszont a következõ szezon menetrendjét még mindig nem tették ki...

hungary27
Jó kis week13 lesz ez :D
Alexease
<#eljen>
zzeN
"iRacing News: the iRacing Super Late Model will release next week as part of our quarterly software update."

Alexease
Sose lesz AI, csak remenykedunk:)
Azert az AI es a korrektul hasznalhato bajnoksag-szerverek nagysagrenddel megdobnak a program nepszeruseget.
thedriver
Én nem tudok róla, hogy tervben lenne az AI, de nincs is rá szükség. :)

Csak nehogy cserepesre kopjon a lábatok a sok térdeplésben, mert jó sokáig foktok imádkozni, ammá biztos... <#circling><#taps><#hehe>
lac coo
Akkor imádkozzunk együtt az AI-ért ! :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem tudom, elvileg semmi, azert kezdtem ugy, hogy "ha" :)))

ELVILEG: jon az AWD Ruf (ami multkor kimaradt), frissitik az osszes gumit az ujra.
TALAN: kitolnak nehany uj hangot, egy techtrack-et (Miller, Moroso, Willow?!), frissitenek 1-1 palya shader-t.

Olyan extra tartalomrol es szolgaltatasrol nincs hir, ami befolyasolna a kovetkezo naptart. Esetleg a Ruf es majd a CotA.

A SoftBody, DX11, animaciok, dinamikus napszak, NSM a vegtelenbe tartanak, nagy a csend;)

De gondolom tervezgetik a Steam-et, en meg remenykedem az AI-ban:D<#idiota>
Milyen fontosabb változások jönnek most?

zzeN

Alexease
Ha fontosabb valtozasok es tartalmak jonnek a kovetkezo update-ben, altalaban/mindig megvarjak a 13. hetet (jovohet). A fooldalon (Memebers site) lesz kint a hir, eszre lehet venni.
frango
Kiadhatnák már a 2014-es, elsõ szezon menetrendet. Már egy hete minden nap vagy 2-3* megnézem, hogy fent van-e...

maffioso
Nem fogják egyébként átépíteni egy darabig, most csak újraaszfaltozzák. A szerzõdés meg jó elõre meg van már az FIA-vel, szóval amíg az nincs veszélyben nem hiszem, hogy áldoznának a pályára. Átépíteni azért ugye nem kis költség. Mondjuk egy 5-6 év múlva nem bánnám, mert helyben lenne egy másik pálya, de addig még egy párszor szeretnék rajta menni. :D

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
A Lime Rock-ot is legalább annyira rühellem, mint a Charlotte-t. Kár, hogy ezekkel a fantáziátlan amcsi pályákkal van telecseszve és kevés a rendes gp pálya, vagy legalább Zandvoort szinvonalból lenne több. Persze nem kritizálom, hiszen én is nyomom, csak ezek szerintem szar pályák. Az említett Imola meg Monza jobb, Hungaroring meg maga lenne a gyönyör.

\"If in doubt, flat out!\"

thedriver
1 hét kihagyás van. Week 13 :D

frango
21-én lesz ugye vége a szezonnak. Ekkor egybõl kezdõdik is a következõ vagy van 1 hét kihagyás?

Köszi
Alexease
C
Felvétel közben (replay visszajátszás alatt), mivel lehet váltogatni a kameranézetet teljes képernyõn?
thedriver
Mondjuk ha hamarosan átépítik, akkor nem sok értelme lenne így leszkennelni.

hungary27
Azt már én is olvastam, de úgy látszik eddig jutott a dolog.
thedriver
Hungaroringgel kapcsolatban az Iracers fórumán van egy topik, gondolom sokkal több infó nincs azóta róla:

Hungaroring

hungary27
Alexease nem írták az iracing-nak, hogy ha már itt lesznek tõlünk egy köpésnyire amikor szkennelik Monzát meg Imolát, hogy szkenneljék le a Hungaroringet? Állítólag szerzõdések megvannak hozzá.
hungary27
Lime Rock-on is nagyon jó
Alexease
http://www.youtube.com/v/0yuav8PXW30&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB