25347
-
twinr #16682 Nézve az időmérőt, úgy körönként két három x-t lazán kaptak volna iracingben!:D
A következő versenyen a legtöbben nem indulhatnának mert elvesztenék a pro licenszüket!:D:D:D:D -
#16681 de ha vennéd a fáradtságot és elolvasnád majd értelmeznéd is a mondatot , nem csak fikázódnál akkor értenéd, hogy pont az ellenkezőjét írtam -
#16680 Az azzal az úgy hangzik, mintha csak bottal piszkálnád azt az AC-t ! :DD -
#16679 Nehany egyeb hozzaszolas belefer, emiatt felesleges rugozni;) Mar eleve tobb felesleges hozzaszolas generalodott ennek a kibeszelesevel:D Ha nem valaszolra senki, mert minek, akkor megussza a topic azzal az egy OFF-val:) -
twinr #16678 Nem is fogod soha megérteni, és addig örülj. Mert ha értenéd, akkor te is azon as szinten lennél. -
twinr #16677 Hm, érdekes. Ezek szerint az a megjegyzés hogy "azzal" se nem OFF, se nem személyes, se semmi kötözködés nincs benne, hanem építő, tartalmas, a témát előre vivő hozzá szólás volt!?:D
-
#16676 Ez meg messze nem a takaritando kategoria:) Ennyi erovel torolni lehetne mindent, ami nem 100%-ban a temaba vag vagy nem pozitiv hozzaszolas;) Es ez igaz az AC/rF2 topic/ra is, mert ott is vannak hozzaszolasok olyanoktol, akiknek nem tetszik, nem hasznaljak de azert megmondjak a tutit;)
Ami torlendo, az a szemelyseskedes vagy az egymasutan erkezo erosen OFF. -
#16675 mi a baj móka miki? azzal az AC-val, nem értem mi a problémád -
twinr #16674 Alex, takaríts légyszíves a troll után, köszi!
-
#16673 Azzal...? -
#16672 nincs semmi baj azzal az AC-val, de ha a versenyeket nézzük és az egész nehézségét, komolyságát akkor összehasonlíthatatlan a kettő. Egész más színvonalat képviselnek. -
mumus70 #16671 Hát igen meg kell szokni az biztos. Bár most a nascar elég jó lett. Eddig sínautó volt, aztán puff elszállt. Most valahogy egész jól lehet érezni a határait a gumiknak. De hallottam már pl a GT-ben, hogy tapad egy kanyarban mondjuk 120 km/h-ig, utána megcsúszik, 122-ig meg lehet fogni, 123-tól 125-ig meg lehet fogni viszont átcsap, 126-tól meg perec. -
#16670 Probaljuk a topic-stilust iRacing-szinten tartani, es a szemelyeskedest messze elkerulni. THX! -
twinr #16669 Miért mindig az újság írók??
A mázlis mókus... -
#16668 emiatt nem tetszik sokaknak az IR gumifizika ! :DD -
#16667 Jól van, hagyjuk már a butaságot ! :DDD
egyrészt miért ne lenne képes rá a mai világban bármelyik, másrészt még mindig nem ez a lényeg .....:)
Harmadrészt ami a végén kijön, bár nekem tetszik Iracing is, azért már nem egy modern dolog, kinézetben nem gondolnám, hogy az IR az etalon :DD -
twinr #16666 Azért, csak pusztán a kíváncsiság végett vajon melyik cím (AC, PC, WC - bocs :D ) képes erre a minőségre!??
modellezés -
Morgolodo #16665 Rühellem is azt a kanyart a pályával együtt. Ehhez képest mentem ma egy versenyt ami nem is lett rossz. Ennek ellenére nekem elég volt belőle. -
mumus70 #16664 Jól kigyomláltátok egymást! -
twinr #16663 Mai egyik versenyünk... Csak annyit mondhatok:
Bocs Gyuri! -
Cowek24 #16662 Ahh, köszi :-)
-
#16661 Mondjuk én itt szenvedtem most, amikor újra előfizettem. Az első kerék tapadásvesztéséből semmit sem lehetett érezni se a HPD-nél se a Corvettenél. -
mumus70 #16660 Sajnos igen, tényleg jó lenne ilyen pluginokat bemoddolni a játékba is.... -
Morgolodo #16659 Ezeket csak a közvetítésen lehet látni, a pilóta nem látja őket. -
Cowek24 #16658 Sziasztok!
Tudjátok hogy lehet ilyen ablakokat kirakni versenyzés közben a képernyőre mint ami ezen a videón van?
VIDEO
Gondolom pluginok lehetnek, de régen ilyenek nem voltak... jó kis segítség lehetne... :-)
Utoljára szerkesztette: Cowek24, 2015.08.21. 13:22:48 -
#16657 ahogy néztem utána el is léptél tőlük -
mumus70 #16656 És végre rájöttem hogy lehet a megcsúszás korrigálásánál megúszni hogy átcsapjon a másik oldalra. Simán ellenkormányzás, és mielőtt még visszaállna irányba, az előtt egy kicsivel, tehát még keresztbe álló helyzetben de még nem irányban kell visszatenni egyenesbe a kormányt! Sok x-től kíméltem meg magam önhibámból amióta már rutinból tudom menteni az ilyeneket! Már olyan jól megy, hogy tegnap a fűben is sikerült összeszednem úgy 260-nál. :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.08.21. 11:29:30 -
twinr #16655 És nem kell órákat állítgatni hogy rendesen működjön. Mindig jókat mosolygok mikor benézek a többi topikba, és azt látom hogy már megint matematikusok számolják mit hogy kéne állítani az FFB-n hogy játszható legyen.. :D:D -
#16654 Köszi! Igen, nem tudom, hogy direkt csinálta, vagy elrontotta. Annyira jól lehet érezni az ffb-n, ahogy csúszik az autó, mindegy hogy az eleje, vagy a hátulja, nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.08.20. 16:51:27 -
#16653 Szép volt!
Bár az a szürke színű kocsi nem nagyon erőltette meg magát, hogy szűken melletted forduljon a hosszú egyenes után -
Az utóbbi időben csak AC-ben versenyezgettem igazán, szóval ti lehet hozzá vagytok szokva az ilyenekhez, de ott ez kb biztosan tömegkarambol lett volna. Pár körrel ezelőtt az egyenesben volt egy baleset, aminél én fékeztem, és úgy kerültem ki őket, emiatt ezek mind elmentek mellettem, előtte már volt akit megelőztem. -
#16651 Rakd fel a replayt !!! Hajrá
Mumus: Grat a 9.helyhez
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.20. 11:27:04 -
mumus70 #16650 Kicsit elveszettnek éreztem magam a brutál top splitben a magam kis Div7-emmel....
-
#16649 Mazdával msot Watkinsglen-ben nagyon jókat lehet versenyezni. Összehoztam egy olyan előzést, amit fel is kell majd vennem videóra. És nagyon kulturált mindenki eddig. Lehet végre meglesz road-ra is az A jogsi így pár év után? :D -
#16648 Én korábban két setupos szériában mentem , volt hogy HPD - GT3, vagy Star Mazda - Lotus 79. Jelenleg a GT3 - Caddy. A tapasztalatom, ami rám érvényes de lehet másnak is jó.
Két hasonló széria legyen , mert én nehezen váltottam a kocsik között ha nagyon különbözőek voltak. HPD -ből átülni a Z4 be kifejezetten Zuzu Petasos volt.
Az SM-L79 széria egész jó volt csak nekem az volt a gondom, hogy a hét kezdetén K-SZ-CS még nem voltak jó setupok és én meg nem tudok setupolni.
A Caddy - Z4 jelenleg jó kombonak tünik. A Caddy fixed ergo belépek és megyek vele csak gyakorolni kell. A Z4-re meg már van hogy kedden is van setup.
Ha az ember fixen tudja ,hogy hétvégén ráér akkor meg GT3 Sprint és Endurance versenyekkel összehozza a 10 dollárt.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.19. 10:55:00 -
mumus70 #16647 Én úgy szoktam ha nem fix szetes a bajnokság, hogy mivel kedden session váltás, hétfőn csak azzal foglalkozom, hogy áttúrom az adott kocsi setupshopját és letöltöm az aktuális pályára az összes fellelhető szetet. Aztán beállítom a versenyen aktuális időjárási adatokat, és go a practice szerver. Ott végig próbálgatom az összes beállítást. Először csak azt nézem, melyik fekszik nekem, én főleg a stabil szeteket preferálom, ne mozogjon féktávon, kigyorsításon. Pár ki fog esni, mert alapból vezethetetlen, azokat ki is törlöm. Amikor marad pl 3, akkor újra kezdem a tesztelést, kitűzöm hogy mondjuk 10 konstans kör lesz a mérvadó, és írom a legjobb köridőt. Aztán megmarad egy, azzal megyek egész héten. Sajnos ez igen időigényes, de megéri, nem ritkán én már akár 200+ körrel állok fel az első éles futamra. (sajnos ennek az egyik hátránya, hogy sok a troll, aki időmérőn, vagy még azon sem megy először a pályán, azt se tudja merre van a következő kanyar, és már a rajtnál beépít a korlátba, hogy vége a versenyednek..... -
#16646 Régen szedtem le mindenhez, vagy fix setupban indultam, de már cikinek érzem, hogy egyáltalán nem tudom beállítani. Pár dolgot azért már tudok, de még ez is kevés. -
#16645 Úgy kerültél oda feltehetőleg, hogy bejelentkeztél a versenyre és annak rajtjáéig egy practice szeróra rakott
Érdemes setupot letölteni, ha nincs elég időd gyakorolni és csinálni egy időben ( kivéve ha setupguru vagy ) . A hét közepétől már mindig van fent a fórumon. ha kell küldök linket.
Itt érdemes nézelődni.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.08.18. 17:32:40 -
#16644 Nincsen annyi pályám, hogy csak 1 autóval végig tudjak versenyezni. Igazából lehet ha ez a 3 hónap lejár nem is hosszabítom meg, mert időm meg nem lesz.
Azt az egy practice szervert megtaláltam, de nem tudom hogyan kerültem rá. Nem is teljesen értem hogy kerültem oda, mindig offline mások nélkül gyakorlok. -
#16643 Nem járok practice szerverre, offline szoktam gyakorolni, erre is készülgettem, próbáltam a low aero csomagot babrálni, hogy valamivel jobb legyen. A versenyen futottam meg a legjobb körömet amúgy, de miután gyakorlatilag csak egyedül körözgettem, inkább kiléptem, nem akartam a többi kategóriát szivatni a jelenlétemmel.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.08.18. 14:09:53