25347
  • bardocz
    A-s jogsit akarod fentartani, mert ott versenyzel? Mert ha nem mit számít? Régen én is streszeltem ezen, pedig akkor még sokat is mentem. Most meg már kit érdekel, F1-el úgyse fogok sose versenyezni, B-s jogsit meg bárki fentartja.
  • mumus70
    Komolyan mondom, ez mire jó a kis köcsögnek???? Legelső kanyarban megbombáz oldalról, erre besértődik, és módszeresen kocogtat hátulról rakva rám az x-eket....... 2 futam - 10 x úgy hogy közöm nem volt egyhez sem..... és ha írom neki hogy fáking idiot, már jelent is mint az oviban.... lehet nem mindenkit érdekel hogy neki is megy az x? Vagy csak nekem a mániám hogy inkább elengedem az agresszív macskajancsikat, csak hogy hozzá se érjek????
  • shiet
    Előrehozták holnapra a karbantartást, sztem a DP hangját is most frissítik majd.
  • Met
    Utoljára márciusban vettem 6 pályát, biztos megnézték mim nincs meg és berakták a naptárba
  • bardocz
    Nekem asszem van, amihez meglenne, pedig ár egy ideje nem vásároltam semmit :D
  • Alexease
    Valszeg kulon expert programjuk van arra, hogy az elozetes statisztikakbol kiszamolja, mi az a legidealisabb szezon naptar, amihez a legnagyobb valoszinuseggel fognak minnel tobbet vasarolni:D
  • Met
    Na, csak megoldották hogy kelljen 3 pályát vennem hogy legalább a 3x8 versenyt letudjam futni
  • oneal1
    szerintem nincs olyan hosszú a qual, hogy érdemes legyen
  • mumus70
    Akkor elvileg a gumizódás miatt érdemes kivárni a qualikon?
  • mumus70
    Már 6. éve nem megy.... rFactorban is mindig kértem valakitől egy szetet, aztán azzal mentem egész szezonban...... :D Engem valahogy nem köt le, és a cerkám se áll tőle hogy versenyek előtt 600 kört menjek 20 körönként egyel lentebb kattintgatva 1 tizedért..... én versenyezni szeretek, beülni és nyomni a race gombot! :D
  • bardocz
    Ugye legközelebb novemberben lesz féláron éves előfizetés?

mumus70
    #16990 Én se viszem túlzásba, de érdemes mindig végignézni, hogy miről mit ír, mert ilyen apróságokat bárki be tud állítani.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.15. 11:44:42
  • mumus70
    Én nem is tudtam hogy van olyan.... soha semmit nem állítok, nem is értek hozzá, meg idegesít is a sok pilincka állítgatás...... letöltök egy szetet, vagy default, oszt go......
  • ozoli78
    Ha meg van a D akkor teged nem erint a pd
    Ha D 3.xx lennel akkor erintene de akkor is csak ha meg van az mpr ( 4 lefutott D s versenyt)
    Ahhoz hogy C licenszed legyen nagy valoszinűséggel költened kell pályára
  • oneal1
    igen! :) vagy vissza ha kevés a pontod. de amúgy ha eléred a 4.0 át akkor azonnal átkerülsz
  • El Gigante
    Tehát azon a napon léptetnek elő! Köszi
  • oneal1
    Ha D 3.0 ád van vagy annál magasabb akkor átkerülsz C-be
  • El Gigante
    Sziasztok! Megvan a "D" licensz! Mi az a promotion day? A naptárban holnap lesz.
  • oneal1
  • bardocz
    Tökjó, a stock caros fun szériában a super late modellel versenyzők egy része nem állítja be a stabrudat, hogy bal oldalon is működjön, emiatt a kanyargós részeken a latemodellel ugyan olyan tempót lehet menni, ha nem jobbat, csak az ovál részen lépnek el.
  • lac coo
  • Alexease
    RealRoad teszt :)

Nem mindegyik auto, csak nehany ami "erosen" kulonbozik. Mindegyik probalkozasnal pit-bol, friss gumival, 2 kor gumi melegito kot utan (autonkent erosen valtozik, valamelyik mar 1 kor utan is, es van ami mar 3. utan rossz:P). Amelyiknel van gyari ABS ott azzal es padlofek, aminel gyarilag kapcsolhato es allithato (pl. GT3) ott bekapcs es minimum allitas 2/12, es padlofek:D Aminel nincs, ott probalkoztam:P Nem valtogattam sehol vissza, hogy a motorfek ne fogja meg.

Ez Lime Rock, egyszeru volt es rovid, hogy gyorsan korbeerjek. De ahol az idealis iven kivul meg sok gumitormelek is van (itt nem igazan van, foleg belul), azon meg huzosabb megallni, kicsit taknyos:P

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.13. 18:10:45
  • ozoli78
    minden hogy jobb mint az egy monitor :D
  • lac coo
    Oválon meg végképp elég, csak fordítva ...! :)
  • bardocz
    Nem rossz, egy monitornál mindenképpen jobb. Balkormányos kocsikban gondolom mégjobban kijön az előnye.
  • ozoli78
  • bardocz
    Ki kéne próbálni, lehet jobb mint a 16:9.

Tényleg, a futam végére a videóban lett már gumitörmelék? Így nem látom.
  • Alexease
    Nem csak a meret a lenyeg, inakbb az, hogy az ember melett is legyen monitor, vagy legalabb normalisan ivbe allitva. Egy monitor, mindegy milyen nagy, az nem az igazi. Ha tul nagy, irrealis lesz a meret (az iR videokon szokott olyan lenni, mar nevetseges kategoria:D), ha meg tul szeles, akkor meg a bazinagy FOV miatt nez ki hulyen, hogy az ember elott van az auto oldala is:D
  • bardocz
    21:9-es monitor nem tudom milyen lenne, elég széles, csak másra meg fölöslegesen széles.
  • Alexease
    Teljesen mas vilag igy versenyezni (bazinagy 3 monitor). Belatni a palyat, a kanyarokat, es melettunk az autokat. Erdemes letakarni a ket szelso monitor osszehasonlitasnak, foleg macerasabb kanyarokban es ahol auto van a kornyeken. Azonnal latni, mennyire mas megtalalni a kanyariveket es nem csak ket oldalra nem latni, meg oldalt tukrok sincsenek;D
    Igy nem csak a latvany, a sebessegerzet no, hanem a kanyar pontossag meg a verseny biztonsag is. Majd ha egyszer nyerek a lotton... :DD
  • mumus70
    Az igen! Na ez meg lett csinálva végre valahára, korrekt!
  • oneal1
    fasza!
  • bardocz
    Mutatsz képet, hogy hogyan néz ki játék közben?
  • hungary27
    Hat órás futam után:
  • ozoli78
    én 2 monitorral megyek és kurva jó
    jobbos kanyaroknál kifejezetten előny
    vezetni nagyon jó én nem vagyok odáig a prototype okért sőt, de ez nagyon élvezetes
  • Alexease
    Ha ilyen egyertelmuen kiirjak novembert, akor talan nem csuszik el jovo nyarra.
    Amugy a vege miert #soon, miert nem #isoon? :DD
  • nadatomi
    Hát akkor várjuk a novembert:
  • Morgolodo
    Jó neked, ha mindegy.
    Ha nincs balos, akkor ez nálam kimarad.
  • Scarry
    Tök mindegy "bal vagy jobb" kormányos. A verdát élvezet vezetni.
  • Morgolodo
    Basszus! Balkormányost akartam mondani. Idióta.
  • Morgolodo
    Nincs is jobbkormányos belőle?