25347
  • hungary27
    Igen, de ezek sajnos nem jönnek ki a következő update-l.
  • twinr
    biztos ismeritek már sokan, de azért megosztom.

váltó, pedál baráti áron
  • ozoli78
    Ha ki akartok probálni valamilyen road autot szoljatok ,jettát és mustangot kivéve minden meg van ,corvettet is meg fogom venni egyből.
    1-2 orára szivesen segítek kipróbálni bármelyiket.
  • twinr
    Aligha fogod megbánni!
  • mumus70
    Formula Renault megjelenés
  • mumus70
    Le Mans megjelenés
  • bardocz
    Igen, az nagyon jó lenne, vannak autók, amik szimpatikusak, aztán kipróbálja az ember, és soha többet nem megy vele kb. Nekem a Ford GT volt ilyen. Lehet a starmazdavan sokkal jobban jűrtam volna, vagy az indyvel.
  • frango
    Ez egy rétegjáték és a szerény véleményem az, hogy maradjon is az. Ne nyissanak a nagyközönség felé, mert az a minőség rovására fog menni. Bőven elég, amit mostanában tesznek, hogy új és meglévő előfizetőket szerezzenek. Lehet, hogy lassan fejlesztenek és kevesebb tartalmat dobálnak ki, de amiket kiadnak az mind profi munka. Én mondjuk nem oválozok, de aki akar, az hol tudja normális keretek között megtenni ezt? Csak iRacingben. Hol vannak ennyire kulturált versenyek "public" szervereken, mint iRacingben?
    Én is kipróbáltam már az összes szimet, de iRacing az egyetlen, ahova vissza-visszatérek versenyezni. Itt érzem a legjobban magam a volán mögött. Jó rf2-t is nagyon szeretném, de kb. a kutya nem játszik vele...
    Viszont azt nagyon tudnám díjazni, ha ki lehetne próbálni a kocsikat a megvétel előtt. :)
  • Hasselhoff72
    :))))
  • GeriDoc
    "Szokásom" nem szájbarágósan körbeírni a dolgokat (ahogy ez ma illik, mert különben valaki mindig beleköt), de azért annak örülök, hogy aki akarja, az megérti. Neked meg szereztem egy vicces pillanatot.
    A lényeg, hogy az a gumizódás mindent ütni fog, az nagyon komoly lesz.
  • Hasselhoff72
    Értem én, csak vicces:)
  • Alexease
    A csicsa helyett funkciokat kapunk;))))
    Bar a DX11 nem csak szebb dolgokat jelenthet, hanem gyorsabbakat is...
  • Alexease
    Teny hogy amcsiban van a penz, a ceg is amcsi, egyertelmu a sorozatok valasztasa (raadasul helyben van, vannak kapcsolatok). Az elso nehany evben nem is volt vele gondom, logikus volt a dolog. De az utobbi idoben, foleg amiota kesz vannak "muszaki programozasok" (ABS, TC, kulonfele diffik, valtok, osszekerek stb.), mukodnek a multiclass versenyek, es vannak egyeb lehetosegek a bovitesre, kicsit azert rugalmasabbak lehetnenek;)

Nincs gondom az oval versenyekkel, majd' 5 evig versenyeztem NASCAR ligaban:)

A fejlesztesek valoban jok, amitr csinalnak az mindig profi. A gumizodas is valszeg a legjobb lesz (nem mintha lenne mashjol, egyedul az rF2 tudja normalisan). A DX11 meg talan az uj fejlesztesekkel egyutt jon (gumizodas), elvileg ugy lenne logikus, valszeg (biztos) shader alapu, egyszerubb lenne a dolog. De aztan lehet nem:D Itt mondjuk bekavar az egyeb platform is (Linux, MAC), nem tudom ott milyen keretrendszeren fut, talan OpenGL (gozom sincs:P).
  • Hasselhoff72
    Ezt fejtsd már ki:)) "Ami a fejlesztést illeti, ha megjön az a felgumizódós, mindent figyelembe vevős dolog, az szerintem kiváltja a dx11-et" :))
  • GeriDoc
    Alexease annyiban igazad van, hogy fura, hogy támogatják a Nürburgringi futamot, a pályát és az autókat meg nem készítik el.
    Viszont azt ne felejtsd el, hogy ők amerikaiak (jó, USA). Ami neked jelentéktelen ovál pálya és autó, ők azon nőnek fel, és ami neked itt európában nagy pálya, vagy sorozat, nekik az a semmi. Az AC-ban, vagy RE3-ban meg 1 ovál pálya sincs, vagyis bukják a komplett USA közönséget. Őket a WTCC nem hatja meg.:) Akkor most ki csinálja jól vagy rosszul?
    Ami a fejlesztést illeti, ha megjön az a felgumizódós, mindent figyelembe vevős dolog, az szerintem kiváltja a dx11-et, meg az ugyan olyan köridőre alkalmas, csak kicsit más kocsikat.
    (Max. tavaszig meglátom, hogy állnak a dolgok, de szerintem én is el fogok kezdeni iRacing-ezni.)
  • hungary27
    Az igaz.
  • Alexease
    De az annyi, ha mara igernek valamit:)
  • hungary27
    Az iSoon azért mégsem két hét. :)
  • Alexease
  • twinr
    Te igazi károgó varjú vagy! :)
    Szerintem tudják mit csinálnak, én meg vagyok elégedve! :p
  • Alexease
    Mondjuk ezekbol 2-3 (vagyis mind:P) valszeg eleg nepszeru lesz:D A meki az tuti, de az FR3.5 is nagyon jo lehet.
  • Alexease
    Volt korabban hir, most nem keresem, de az oldalukon ott van hogy iSoon ;)
    http://www.iracing.com/tracks/
  • Alexease
    Nem azert kell/van sok sorozat, hogy mindegyiken elindulj, hanem hogy legyen mibol valasztani:)))
    Azert is kavarjak a sorozatokat es az autokat, mert "keves" az ember. Ugy kell ugyeskedniuk, hogy szerezzenek uj elofizetoket, megteljenek hivatalosra a szerverek, es az auto/palya kavaras miatt meg a jelenlegi elofizetok is vasarlogassanak neha.

De ez sajnos mar kicsit keves. Jok az ujoitasok, fejlesztesek es a csordogalo, neha meg "jonak" szamito tartalom is, de amivel nagyobbat tudnanak nyitni, az a nagykozonseg. Azoknak ez igy keves. Ok az AC, R3E, rF2, GSC (es ha meg mukodik) akkor talan az SRW felhasznalok. Mar csak ok maradtak, oket kellene valahogy befuzni, de ahhoz az elofizetes es a tartalomvasarlas miatt nagyobbat kellene domboritani:)

Ahhoz mar A.I. kell, dedi vagy free race lehetoseg, tobb nepszeru tartalommal. Nem egy-egy "doboz", hanem fel tucat, ha mar BES, akkor: itt van 6 auto, full Nurburg+Nord, csomagban akciozva, elofizetesenkent havonta 5db 1 oras free hosting (azzal mar 10-15 ember egy bajnoksagban tud versneyeket szervezni) meg mituidomenmi:D

Persze, ha csak a jelenlegi kocka iR-es, meglevo HC-szimes retegre akarnak alapozni, nem akarnak komolyabb letszamot, akkor jo ez igy:)
  • zzeN
    Hol írták hogy most jön Le Sarthe? Sehol nem látom a fórumon.
  • Alexease
    Mindenhol csalnak, kikerulhetetlen. Pozitiv, hogy az iR is pluszban vedekezik, pedig alapbol sem rossz a rendszer. Bar ide kotelezo, mert megiscsak fizetos, hivatalos (mast nem valaszthatsz:P) lehetosegek vannak.
  • twinr
    Egyre sűrűbb a versenynaptár, 12 road warrior, 6 endurance, plusz a pénzdíjas blancpain endurance... Már szinte nem is lehet mindegyiken elindulni.
  • twinr
    Jön az anti cheat, végre. Múltkor volt egy figura, nem sérült semmliyen incidensben az autója, vártam egy kört, direkt telibe vágtam (practice volt, nem is értem miért kapcsolta be) és ment tovább mintha mi se történt volna. Büdös parasztok, nem átallnak még itt is csalni.
  • Alexease
    Igen, az OK, jo hir.

De nekem most a Nurburgring-i BES szponzoracioval es SimExpo-s megjelenessel van gondom, azzal hogy nem tudjak kihasznalni rendesen.
    Mar tavaly is volt, amit tuti mar tavasszal tudtak. Az hogy az elozore semmivel (!) nem keszultek, talan meg OK, itt komolyabbak a cuccok, kell nekik ido. De az, hogy (ugy nez ki) erre az evre sem lesz semmi (talan esetleg egy aszfaltozott Nord, drothalos koritessel, videon), az mar kicsit necces;)

A jelenlegi fix elofizetoket es a multireges 3 honaposokat nem kell meggyozniuk, nekik jo az iSoon, az 5 even keresztul keszulo gumifizika, a 2020-as DX11, vagy a tok ismeretlen 500 meteres oval palya is tartalomnak:D (Persze, ez eros tulzas volt, de azert van benne valami:P)

Az ilyen szintu reklam es szponzoracio az elofizeto vadaszatrol szol. A Google-n is napi 24-ben toljak a hirdeteseket.
    De akiket meg meg tudnanak fogni, az nem a HC szimesek vagy a regebbi nagy atlag szimes (az mar mind ismeri, probalta, nagyresze hanyagolta). De a nagyatlagot nem lehet megfogni a szuper-korrekt online cuccokkal es hivatalos online futamokkal.

Ha mar A.I. es dedi nincs, free race-lehetoseget sem biztositanak az esetleges bajnoksag szervezoknek, akkor csak a divatos tartalom marad, amivel meg lehet nyerni a nepet.

Az meg igy nem mukodik, hogy szponzoralnak egy igazi verseny, kint a helyszinen, ott vannak mellette az SimExpon, atmegy a nagyatlag kiprobalni (ez lenne a lenyeg!), es se Nurburgring, se Nord, se autok (Audi, Bentley, Ferrari, Lambo, Merci, Nissan) :) OK, van BMW meg a regebbi McLaren, be lehet tolni a Ford-ot, Corvette-et meg ami amugy nincs ois abban a sorozatban:D

Ilyenkor mit csinal a nagyatlag?! Atmegy a R3E standra, ahol valszeg addigra lesz Nurburg meg Nord, meg van benne hivatalos ADAC ket eve, meg DTM, ha mar Nemetorszag, meg WTCC meg kismillio egyeb;)

OK, lehet fizkazni, hogy az nem ennyire szim, de most nem is mi vagyunk, a HC szimesek vagy az atlag szimesek a celcsoport...
  • hungary27
    Ezt hol olvastad?
  • mumus70
    Jön az S4-re Le Mans, és a Formula Renault 2 kategóriával!
  • oneal1
    komoly hogy ez a road warrior dolog éjjelre esik nekünk?
  • Alexease
    Persze az emberek mar varialnak, tavaly is ez volt, azonnal a kepen szereplo 4 autot varjak az iR-be:D Persze az iR-nek lazan beleferne, es az lenne az igazi promo, ha mind a negyet ki is tolna az esemenyre, Nord-dal egyutt, de termeszetesen, semmi nem lesz;) Mar masodik eve ugy tamogatjak a valodi versenyt es mennek az Expora, hogy se palya, se auto...

Hihetetlen, hogy az ilyen lehetoseget sem tudjak kihasznalni.

Nem azt mondom, hogy a 4 auto es Nord miatt ozonlenenek az emberek elofizetni es vasarolni, de azert egy atlag szimeseknel, europaiaknal, ezen sorozat kedveloinel (BES) a mindenfele ovalos "NASCAR"-stockcar, a Spec Racer, Ford '34 az "semmi".
  • Alexease
    A "szokasos" Nurburgring-i Blancpain tamogatas es SimRacing Expo: http://www.gt500-weekend.de/

• El Gigante
    Akkor miért nem azt írta, hogy nem adják vissza a pénzem használjam ki ezt a 3 hónapot és ha megtetszik legközelebb is előfizetek adnak 30 kreditet?

Így érthető persze! Köszi a segítségeteket! Bocs hogy értetlenkedtem!

(válasz erre gomb nem vágom miért nem működik nekem)
  • oneal1
    vártam valami ilyesmit tőlük, a második kolega kicsit rámhúzott de még épphogy elfértem :D

Amúgy köszi mindenkinek :)
  • twinr
    Pedig logikus. Nem akartál hosszabbítani, azt kérted adják vissza a pénzed. Mivel te is elismerted hogy a te hibád mert figyelmeztettek, teljesen korrekt eljárás az, hogy ha egyszer a jövőben mégis meggondolod magad, megdobnak 30 dodóval.
    Ha meg mégis maradsz, akkor meg mit akarsz? :)
  • El Gigante
    Nem értem! Miért deaktiválnám ha nem adják vissza a pénzem? Deaktviálom akkor mi a fenét csináljak 30 kredittel?
  • hungary27
    Az fw31-nél nem.
  • Alexease
    Igen, nem adjak vissza, es ha MOST deaktivalod, akor jovairjak kreditnek, amit kesobb elkolthetsz (elofizetesre, tartalomra). Persze ha 1 honap mulva deaktivalod, akkor bukta:)
  • El Gigante
    Tehát úgy érti hogy nem fizetnék vissza, de adnak 30 kreditet amiből vehetek pályát autót? Ez így korrektek tűnik, főleg hogy én hibám az egész:)