iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ahogy lent irtam, alaptartalmakkal (ami egyre tobb es egyre jobb) eves szinten ~38$-bol ki lehet hozni. (Ha a bonuszokat is beleszamoljuk akkor 33 vagy nulla😛). Aki kizarolag online versenyzesre vagyik, annak szerintem ennyi peznert tokeletes.
Az utolso F1-et, ha jol emlekszem, ~50EUR-ert vettem meg😮 Ami ~70$. Azt is evente kiadjak ennyiert. Persze mas vilag a ket jatek, de ha csak az arat nezzuk, az iR-hez a 70$-ba, az alap elofizetesen feul, meg 2-3 tartalom is belefer😉 A bonuszokkal evente 4-5.
Aki valoban kihasznalja az iR-t, annak ugyanugy igen vagy nem kidbott penz pl. egy F1 sorozathoz kepest.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
2012-ben 2 auto es 5 palya: ~50$
2013-ban 5 auto es 7 palya: ~90$
Igy a tartalmak darabja, atlagban 7,2-7,5$-ra jon ki.
Az eves elofizetesem mindig 37.50$, mert mindig betarazok a kredit akcioknal es mindig az 50%-osnal fizetek elo.
Az tartalmak atlag ara (~7$) is a keditakciok miatt (plusz a full miatti 30%-os kedvezmeny) jon ossze.
De meg igy is bo duplaja a tartalom ar az elofizetesnek. Harom evet visszaszamolva, evente ~100$ a teljes koltseg.
Mivel folyamatosan fejlesztik, plusz biztositjak a szervereket, evente illik beszedni az emberektol, legalabb 1db olcsobb jatek arat😊
A tartalom igazabol dragabb (eves szinten, ha valaki mindent megvesz).
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Egyébként most velem is történt csoda. Spa-Ruf. Felvezetõn srác elnézte a "féktávot" célegyenes elõtti sikánban. Konkrétan felborított... Se egy bocs se semmi...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Laguna Seca, Mazda.
A faszkalap a 6-os kanyarnál simán kivezet egyenes a falnak mert képtelen balra kanyarodni, õ belül én kívül és akkor még írja utána hogy szar a gépe és nem bírja ezt a pályát, írtam neki hogy mondja ezt az SR-emnek.
-0.22<#falbav>#falbav>
"BMW Z4 GT3 car will be joining the GT3 class in the GT3 Series"
Kár, hogy spec racernél nem lesz COTA.
Úgy volt, hogy a GT3-ba teszik a Ruf Track és a McLaren mellé...
Mert ha igen akkor addig már nem veszek semmit mert ugye lehet variálnak valamit és nem lesz jó a most megvett pálya vagy autó ahhoz a kategórához amihez most jó.
Akinek nem felel meg így, annak ott a többi játék,abban van, egyik rosszabb mint a másik....
Akinek meg csak az a kihívás hogy egy elõre megírt gép ellen versenyezzen vagy az idõt kergesse egész nap....,annak nem ez a szim a megfelelõ.
Minek és kinek is csinálnának bele AI és offline,mikor így is mûködik ,gondolom nem ráfizetéssel.
Ha bele tennék az említett dolgokat elveszne a varázsa az egésznek.
Arról nem is beszélve hogy nem lenne akkora bevételük,mint így.
Maguknak õk sem akarnak rosszat.
Nem mondom rövid távon biztos bevonzana pár elõfizetõt de hosszú távon,nem hinném.
Biztos vagyok benne hogy okkal nincs benne(szerencsére) AI.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az mas dolog, hogy eladjak 10-20000-szer;P
Ugy nez ki talaltak megegy mernokot (Lerch), nehany honapja lattam a hirdetest, hogy olyat keresnek (azon kivul hogy mernok es/vag versenyzo) aki sok evig volt valodi csapatnal csapatfonok/mernok. Ha jol lattam, o nyomta nehany evig😊
Virtual SimRacing
Megvenném most Daytonát és Indy-t azon tökölök mi legyen a harmadik<#szomoru1>#szomoru1> autó vagy pálya?
Ha autó akkor Chevi SS Gen 6 vagy Ford Fusion vagy a Silverado mert Nascar a cél. Ha pálya akkor meg lövésem sincs.
Mert D-bõl megvan minden, az SR is 3 felett van és nem lett C.
Tudom hogy Rookie promotions a neve de én idáig úgy gondoltam hogy class-tól függetlenül ha megvan az x mennyiségû TT vagy race és az SR afelett van amit kér akkor tovább dob.
"Yes the Ruf, McLaren, Cadillac, Corvette the BMW the Ford GT and I think HPD all getting traction control. I think we have defaulted it to On, if want to turn off or adjust it do it with in-car adjustment black box. I think the f8 key."
- Fixed the bug where drivers with a meatball black flag could get the Lucky Dog.
Controls
- Fixed a bug that could cause the automatic parking brake to release unexpectedly when cars drop into the world or drop off jack stands.
- Fixed a bug that allowed anyone using the full automatic shifting driver aid to simply drive away at the start of a race while everyone else is still waiting for all the other drivers to get into their cars.
Start line
- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line. Tracks that have this are:
Bathurst
Spa Endurance
Spa GP
Suzuka East
Suzuka GP
Suzuka Moto
Chevrolet Impala Class B
- Added a setup for charlotte_quadoval.
Chevrolet Monte Carlo SS
- Added a setup for rockingham_oval.
Chevrolet SS-Gen6
- Updated setups for texas_oval, vegas_oval.
Ford Fusion-Gen6
- Update setups for texas_oval, vegas_oval.
Ford Mustang Class B
- Added a setup for charlotte_quadoval.
Mclaren MP4-12C GT3
- Added more fuel to the baseline setup.
Ruf RT 12R Track
- Improved cooling to reduce chance of engine blowups in long races.
Super Late model
- Added setups for dover, iowa_oval, milwaukee, newhampshire_oval, oxford, phoenix_oval, rockingham_oval.
- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line.
Volt mar olyan, hogy minden elozetes akcio nelkul adtak ki dolgokat.