iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én elköltöttem 10-20-30 ezret, tököm tudja már, de kidobott pénz volt 😊)) A bajnokosdi már nem érdekel másra meg ugye nem jó, hiába vettem autót pályát, nem tudom mire használni ... Vagyis kidobtam az ablakon 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez hozzaallas es felhasznalas kerdese😉

Ahogy lent irtam, alaptartalmakkal (ami egyre tobb es egyre jobb) eves szinten ~38$-bol ki lehet hozni. (Ha a bonuszokat is beleszamoljuk akkor 33 vagy nulla😛). Aki kizarolag online versenyzesre vagyik, annak szerintem ennyi peznert tokeletes.

Az utolso F1-et, ha jol emlekszem, ~50EUR-ert vettem meg😮 Ami ~70$. Azt is evente kiadjak ennyiert. Persze mas vilag a ket jatek, de ha csak az arat nezzuk, az iR-hez a 70$-ba, az alap elofizetesen feul, meg 2-3 tartalom is belefer😉 A bonuszokkal evente 4-5.

Aki valoban kihasznalja az iR-t, annak ugyanugy igen vagy nem kidbott penz pl. egy F1 sorozathoz kepest.
sertrex
Kaptam egy e-mailt Kaemmertõl, hogy megújíthatom az elõfizetéseemet három hónapra 1 $-ért. Hát most három hónapig megint iR-ezek. 😊)))

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
Az a baj, engem is ez gondolkodtatott el, hogy eljön a nap, mikor ez a rengeteg pénz ablakon kidobott lesz ......

hungary27
<#idiota> Nem is emlékeztem erre, de nem az enyém nem reklám 😄 Fórumon találtam.
Alexease
#14985 Es a te videod?😊
hungary27
Egyik legjobb iracing-es videó
Alexease
Alexease
legalabbis egyben, most jol jonne az a penz😊
lac coo
De azt nehogy összeadd, hogy eddig mennyit költöttél rá , mert sokkot kapsz ! 😄D

Alexease
Megint osszeszamoltam kivancsisagbol, de csak tartalomra.
2012-ben 2 auto es 5 palya: ~50$
2013-ban 5 auto es 7 palya: ~90$
Igy a tartalmak darabja, atlagban 7,2-7,5$-ra jon ki.

Az eves elofizetesem mindig 37.50$, mert mindig betarazok a kredit akcioknal es mindig az 50%-osnal fizetek elo.
Az tartalmak atlag ara (~7$) is a keditakciok miatt (plusz a full miatti 30%-os kedvezmeny) jon ossze.

De meg igy is bo duplaja a tartalom ar az elofizetesnek. Harom evet visszaszamolva, evente ~100$ a teljes koltseg.
Alexease
Most sem sokkal tobb😉 Kicsi odafigyelessel (kredit akcio + 50% elofizetes), levonva az eves 5$ jovairast, 32$-ra jon ki. Aki emelle meg rendszeresen versenyzik, annak meg -8$-ba kerul (visszakep 8$-t😄DD).

Mivel folyamatosan fejlesztik, plusz biztositjak a szervereket, evente illik beszedni az emberektol, legalabb 1db olcsobb jatek arat😊

A tartalom igazabol dragabb (eves szinten, ha valaki mindent megvesz).
cselt
Most küldtek egy mailt, hogy regeljek újra 1 évre 25$-ért. Ez már elgondolkodtató, valahol ekörül kéne szerintem nekik beárazni a dolgot. Bár ettõl még ugyanúgy kéne venni hozzá a pályákat, kocsikat.
Met
Gondoltam megveszem Atlantát és mehetek most a Silveradoval, de a következõ szezonban nincs benne, akkor nem veszem meg😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Na, az a másik amitõl agyfaszt kapok. Én erre mindig kínosan ügyelek hogy ha valakit meglökök (vagy WOT-ban, belelõttem véletlenül) nyomok egy sry-t ha én vagyok a hibás.

frango
Ott ne lepõdj meg az ilyeneken.😊
Egyébként most velem is történt csoda. Spa-Ruf. Felvezetõn srác elnézte a "féktávot" célegyenes elõtti sikánban. Konkrétan felborított... Se egy bocs se semmi...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Met
Hogy rohadjon meg a balfasz köcsög<#violent>.
Laguna Seca, Mazda.
A faszkalap a 6-os kanyarnál simán kivezet egyenes a falnak mert képtelen balra kanyarodni, õ belül én kívül és akkor még írja utána hogy szar a gépe és nem bírja ezt a pályát, írtam neki hogy mondja ezt az SR-emnek.
-0.22<#falbav>

hungary27
Ezt írták mellette:
"BMW Z4 GT3 car will be joining the GT3 class in the GT3 Series"

Kár, hogy spec racernél nem lesz COTA.
thedriver
Jól látom, hogy a BMW nincs berakva sehova?
Úgy volt, hogy a GT3-ba teszik a Ruf Track és a McLaren mellé...

hungary27
Alexease
Egy kis nosztalgia😊

hungary27
thedriver
Az utolsó héten általában ki szokták tenni a hivatalos fórumra a következõ szezon menetrendjét.

Met
Ja igen<#vigyor2>

hungary27
22-ig tart
Met
Jól látom hogy 04.15-ig tart a szezon?
Mert ha igen akkor addig már nem veszek semmit mert ugye lehet variálnak valamit és nem lesz jó a most megvett pálya vagy autó ahhoz a kategórához amihez most jó.

lac coo
Igy van, van masik 😊 Ha nekik nem jo a penzem, akkor nem jo ! 😊

Ebbe a játékba,ha tetszik szimbe,teljesen felesleges AI és offline.
Akinek nem felel meg így, annak ott a többi játék,abban van, egyik rosszabb mint a másik....
Akinek meg csak az a kihívás hogy egy elõre megírt gép ellen versenyezzen vagy az idõt kergesse egész nap....,annak nem ez a szim a megfelelõ.
Minek és kinek is csinálnának bele AI és offline,mikor így is mûködik ,gondolom nem ráfizetéssel.
Ha bele tennék az említett dolgokat elveszne a varázsa az egésznek.
Arról nem is beszélve hogy nem lenne akkora bevételük,mint így.
Maguknak õk sem akarnak rosszat.
Nem mondom rövid távon biztos bevonzana pár elõfizetõt de hosszú távon,nem hinném.
Biztos vagyok benne hogy okkal nincs benne(szerencsére) AI.
zzeN
Április 28 az S1 vége, gondolom akkor jön.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hungary27
Szerintem nem kell sokat várnunk.

zzeN
Olyan instant get... jöhetne egy videó a holden-rõl is, nem mondtak a bejelentés óta semmit se róla.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lac coo
Klafa cuccok ezek, ha lesz AI es offline hasznalat szep lassan megveszem az osszest ! :?

Alexease
Mindig amikor megnezek egy-egy ilyen videot, ugy vagyok vele, nem olyan sok az a 10-15$ az autoert vagy palyaert😄
Az mas dolog, hogy eladjak 10-20000-szer;P

Ugy nez ki talaltak megegy mernokot (Lerch), nehany honapja lattam a hirdetest, hogy olyat keresnek (azon kivul hogy mernok es/vag versenyzo) aki sok evig volt valodi csapatnal csapatfonok/mernok. Ha jol lattam, o nyomta nehany evig😊
hungary27
Hihetetlen milyen szép amikor együtt mozog a három gt3-mas autó.
hungary27
hungary27
Alexease
Feltoltogettek autonezegetos videokat. Silverado, kedvencem, road-on😉

hungary27
gviski
Silveradot! C classban a legjobb választás sõt ha meg lesz az A class akkor is inkább visszajársz majd silveradozni :-)

Virtual SimRacing

Met
Hmm, hát jó.
Megvenném most Daytonát és Indy-t azon tökölök mi legyen a harmadik<#szomoru1> autó vagy pálya?
Ha autó akkor Chevi SS Gen 6 vagy Ford Fusion vagy a Silverado mert Nascar a cél. Ha pálya akkor meg lövésem sincs.

zzeN
4.0-nál dob eggyel fentebb.

Met
Rookie Promotions napon csak R-bõl dob tovább?
Mert D-bõl megvan minden, az SR is 3 felett van és nem lett C.
Tudom hogy Rookie promotions a neve de én idáig úgy gondoltam hogy class-tól függetlenül ha megvan az x mennyiségû TT vagy race és az SR afelett van amit kér akkor tovább dob.

Alexease
Az iR szereti rendesen lemodellezni es programozni a dolgokat, az ABS-szel is csusztak nehany evet😉
zzeN
"For the Corvette we may match that with a GT1 car at some point or do stand-alone or several other options. For this coming season we did some work to it and added traction control which makes it more fun to drive."

"Yes the Ruf, McLaren, Cadillac, Corvette the BMW the Ford GT and I think HPD all getting traction control. I think we have defaulted it to On, if want to turn off or adjust it do it with in-car adjustment black box. I think the f8 key."

zzeN
Lucky Dog

- Fixed the bug where drivers with a meatball black flag could get the Lucky Dog.

Controls

- Fixed a bug that could cause the automatic parking brake to release unexpectedly when cars drop into the world or drop off jack stands.

- Fixed a bug that allowed anyone using the full automatic shifting driver aid to simply drive away at the start of a race while everyone else is still waiting for all the other drivers to get into their cars.

Start line

- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line. Tracks that have this are:

Bathurst
Spa Endurance
Spa GP
Suzuka East
Suzuka GP
Suzuka Moto

Chevrolet Impala Class B

- Added a setup for charlotte_quadoval.

Chevrolet Monte Carlo SS

- Added a setup for rockingham_oval.

Chevrolet SS-Gen6

- Updated setups for texas_oval, vegas_oval.

Ford Fusion-Gen6

- Update setups for texas_oval, vegas_oval.

Ford Mustang Class B

- Added a setup for charlotte_quadoval.

Mclaren MP4-12C GT3

- Added more fuel to the baseline setup.

Ruf RT 12R Track

- Improved cooling to reduce chance of engine blowups in long races.

Super Late model

- Added setups for dover, iowa_oval, milwaukee, newhampshire_oval, oxford, phoenix_oval, rockingham_oval.

hungary27
Ez egy jó ötlet <#eljen>
- Tracks that have a start line ahead of the finish line will now correctly do rolling starts relative to the start line, not the finish line.
Alexease
Ne add fel a remeny hal meg utoljara😉
Volt mar olyan, hogy minden elozetes akcio nelkul adtak ki dolgokat.
hungary27
Én is így olvastam.
zzeN
RT @clifton_kuecker: @iRacingMyers Cant wait to zip around in the BMW Z4 @circuitamericas. Cannot WAIT!! @BMWUSARacing #RequestDaysOffNow

Marcinko
Remény lelõve 😊

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.