25347
-
twinr #16722 Ha akarod deaktiválják az accodat, és mikor egyszer újra használni akarod, lesz rajta 30 dolcsi.
Szerintem... :D -
twinr #16721 Az alap festés mindig fehér. Szerintem... -
El Gigante #16720 Sziasztok múltkor írtam, hogy bekapcsolva maradt az automatikus meghosszabítás. Azt írta a csajszi, hogy küldtek előtte emailt hogy bekapcsolva maradt, ez igaz is, tehát nem fizetnék vissza a pénzem! Aztán küldött egy ilyen emailt:
"if you wanted us to deactivate your account now and provide you with 30 iRacing credits you can use whenever you renew this account"
Tehát ha deaktiválnak, és ismét meghosszabítom kapok 30 kreditet - ebből semmit sem értek:D -
#16719 Szép!
Ez lesz akkor az alap festés? -
#16718 Mar van render is.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.27. 20:07:12 -
#16717 szép volt ...
nekem csak az a bajom a RUF CUP-al, hogy sűrűn van rövid(ített) pálya
-
#16716 Szép volt -
hqx #16715 Szerencse? Na ne szerénykedj!:) Simán lehetett volna zárni még mielőtt oda érsz. Elbaszták!:D -
mumus70 #16714 Én azért csak cikáztam volna előtted.... :D Na jó, nem..... :D -
#16713 eddig nekem is a legjobban bejövős! :) -
#16712 szerencsém volt, de azért jó volt egyszerre elmenni mellettük :) -
#16711 Szerintem a legjobb széria. A legizgalmasabb versenyeimet ott mentem. Bár NTM6-tal még nem mentem ott... -
#16710 Nem értem, a Riley DP-t minek szedik ki, amikor mehetne a Vettével meg HPD-vel? -
hqx #16709 Így kell előzni, és a lányos fiúkat a tükörben nézni!:)
Utoljára szerkesztette: hqx, 2015.08.27. 12:02:56 -
#16708 Imádom ezt a Ruf cup-ot :)
-
#16707 így meg még annyi értelme sem lesz szerintem, mert csináltak egy halott szériát. Sok official futam nem lesz, az biztos. -
mumus70 #16706 Ideje volt kiszedni a Kiát a Ceddyből! Sok értelme nem volt, pláne mikor egyedül mentem egyszer 24 ellen, még pontot se kaptam külön a kategóriára, mert 3-tól official, bezsebeltem vagy 13 pontot az összetettben...... :D -
#16705 kis promo
Gphirek cikk -
#16704 A "rookie" és a "pro" pilóta küzdelme. :)
-
#16703 Örülök, hogy végre kezdenek valamit a Radical-lel, az egyik legélvezetesebb autó. -
#16702 A naptárba már beleírták: "Attached is the 2015 Season 4 preliminary Schedule. As always this may be subject to change before the new season starts. There are some minor errors on this schedule due to content that is not currently in the membersite database. Here are some of the changes for this season.
The Kia now has its own stand alone season. This is an open setup series.
The Cadillac is back to being a stand alone season and this will remain fixed setup.
The HPD has been removed from the IMSA series and will now be paired with the Radical in a multiclass series.
The IMSA series will have the Riley DP car removed and the new Corvette DP car will take its place.
The Toyota Xfinity car will join the Class B NASCAR series.
There will be a 25 week INDYCAR Winter series using the road license and featuring both oval and road races. This will be an open setup series.
The Blancpain Endurance Series will only be a 6 week season and the qualifying season for the Blancpain GT Series that will launch in 2016. "
Steve
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.08.26. 11:45:58 -
mumus70 #16701 DX12 nélkül ilyen jó a grafika???? -
#16700 Es mielott meg valaki a kep alapjan megkerdezi: nem, nem, nem valtottak DX12-re, ez fenykep:D -
#16699 Corvette C7 Daytona Prototype Coming to iRacing
Elvileg a kovetkezo build-del...
-
mumus70 #16698 Igen, némelyiktől rendesen idegállapotba lehet kerülni! -
twinr #16697 Amilyen jók voltak ezen a héten a futamok, most törvényszerűen kikaptam egy elmebeteget.
Mondjuk a futam elején törlesztettem egy kicsit a fordoknak, amiért annyival gyorsabbak az egyenesben, de amit a végén művelt a fickó az gyalázat.
Az utolsó körökben két három mp.-el lassított, volt két szitu mikor azért nem törtem össze mert belesatuztam, és még neki állt feljebb a végén, azok után hogy DQ lettem az utolsó körben... hihetetlen.
ejnye ford
lassú tetű -
twinr #16696 Köszi srácok. -
#16695 Grat -
mumus70 #16694 Gratula! -
twinr #16693 Hatodikok lettünk a mai versenyen, legjobb bmw-s csapatként. 5 Ford volt előttünk csak. -
twinr #16692 Többeknek vissza adták már. -
#16691 Multkor vissza adtak valakinek. -
#16690 De próbáld meg ,az már régen volt ! :) Azóta hátha változott, bár nem hiszem... -
El Gigante #16689 Fasza! Nem zavarna annyira, ha nem egy mazdával kéne körözgetnem 3 hónapig:D -
#16688 Nekem nem adták anno, elég szemét dolog, mi elsőre sokan beszívtunk, sehol egy szó nem volt róla :))) -
El Gigante #16687 Sziasztok! Bekapcsolva maradt az automatikus előfizetés! Írok supportnak visszaadják a pénzt? Pályákat autókat csak vásárolni lehet? -
twinr #16686 Hamarosan indul a mai 3 órás menet. -
#16685 jót röhögtünk... :) -
#16684 Nem ertem min dramazol, ertem mit irsz, csak vicces volt... -