iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. 1:27-nel, kuplungoltam, de nem volt teljesen szinkronban a dolog, elkapkodtam:DDD http://www.youtube.com/watch?v=PjxH9FrMiMc
HPatternel meg egyertelmulen le es fel mindig. (OK, meg lehet oldani kuplung nelkul is, de az vagy nem eleg gyors vagy gyilok;D)
Az iR-ben minden segitseget erdemes kikapcsolni (auto blip/lift IS segitseg!), es akkor nem engedi csak normalisan hasznalni a valtot (recseg es/vagy nem valt be).
Termeszetesen expertnek kell lenni ahhoz, vagy inkabb nem is lehet, hog valaki korrekt vezetessel lenyomja vagy csak hasonloan menjen azokhoz, akik egyszerusitenek.
Es nem is a korido a fo nehezseg, hanem a biztonsag, stabilitas. Ket pedal pillangoval eleg magabiztosan uton lehet tartani barmelyik autot a palyan.
Mert nagyon latvanyos, amikor Lotus 49-cel vagy csak a Skippy-vel nagyokat ugranak, szusztatnak minden kanyarban, es ezt 20-30 koron keresztul, de ezt probalja meg normalisan:DD (Tisztelet a kivetelnek!!!!)
A Skippynel nem is lehetne ket pedalozni (tettem be valamikor kepet), utban van a kormanyoszlop:DDDD De azzal amugy is kuplungolni kell...
Ahol nem számít a váltó ott szerintem nem szükséges kuplungolni, hosszú távon viszont igen értelemszerûen.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Elég csak gázfröccsöket adni és úgy visszatolni a fokozatokat.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Mar csak a jogi dolgok miatt sem. Mar regen olvasgattam, de szerintem nem valtozott a dolog: az iR-bol SEMMIT NEM vettunk meg, elvileg csak bereljuk az autokat es palyakat, aminek feltetele az ervenyes online elofizetes.
Kaemmer az elozo szivasa miatt talalta ki (elvettek az engine-t, visszavasarolta, aztan pereskedett a modolas miatt).
Mielott valaki szivrohamot kap: ELVILEG! Regen ilyesmi volt, azota nem tudom mi valtozott!
Milyen kormanyod van? A driverben 900 fokon van a kormany? Ott erdemes mindig ugy hagyni, mert az lesz az alap szamitasa. A programban erdemes a kontrollernel trukkozni vele.
Egyedul az elore-hatra hianyzik, ami a legfontosabb lenne. Ehhez a Motion Cockpit View plugin-t erdemes hasznalni, ami meg dinamikai allitasokat is ad a progihoz. Automatan, autonkent lehet allitani es menti a dolgokat. A legfrissebb mindig a Forumban.
2. Ha minden segitseg ki van kapcsolva, akkor elvileg nem kellene, meg recseg is a valto.
De ez autotol is fugg (melyik jargany?). Erdemes minden autonal utana nezni, hogy igazabol melyik milyen valtasi semat hasznal.
Amelyik HPattern, az egyertelmu hogy kuplungos is.
De amelyik botvaltos, ott mar nagy a szoras. P. a Skippy le-fel kuplungos (felfele, gazelvetellel beveszi), a Corvette felfele padlogazas, lefele kuplungos, a Jetta ketpedalos, csak valtogatni kell;)
3. Melyik Mazda?
2. H valtoval nincs auto kuplung megis siman berakja sebessegbe es meg kuplungot is nyom a valtasnal, ez miert van ?
3. Kormanyzart nem lehet allitni az autoknal? Mazdaval probaltam , setupba nincs ilyen es nagyon erzekeny a kormany 525 fokon is, nem lehet igy megfogni ha megpordul
Amikor egy verseny végén megnézem az eredmény lapot, ott néha a pontszám vastag betûvel van írva. Meg tudjátok mondani, hogy mit jelent ez?
Nemrég megvettem a Lotus 49-et. Ebben a szezonban lesz Laguna Secában is verseny vele, arra próbálok meg edzeni. Még 1:28 környékén járok, gondolom a legjobbak 1:24-eket fognak menni.
Sajnálattal látom, hogy a Lotus 49-es versenyeken általában 1-2 ember vesz csak részt. Ennyire népszerûtlen ez az autó?? Jó lenne ha Lagunában már többen lennének (minimum 10-en)
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Fizika es a tartalom „tokeletes”, sokan racupannanak. De nem is reszletezem, kapjak be:D
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Bar most visszaneztem a megrendeleseimet, es en mindig a juliusi akcion fizettem elo;)
Most juliusban es tavaly juliusban is, ugyanugy 2 evre, de tavaly volt valami extra kedvezmeny is, mert 57$ volt a ket ev:D
2016. decemberig jo vagyok;D
Szerintem jovoheten lesz mindenkinek felaru.
Elõször látom a members részt, elég ijesztõ elsõre.
A Members portalon bazi sokminden van fent;) Rengeteg az olyan kerdes, ami a legtobbszor kint van a fooldalon, vagy egy-egy kattintasra elerheto a menukbol.
Most jo hosszan sorolhatnam: hasznalati utmutatok, beallitasok, sporting code a szabalyokkal es lebonyolitasokkal, telemetria program es segitsegek stb.
Azert egyszer erdemes raszanni az idot es vegignezni a dolgokat, minden menut, beallitast, listazast, filterezest, letoltest.
Nem piszkalaskent irom, de a befizetett penzert ezt is ugyanolyan fontosan fejlesztik, ez is hozzatartozik az elofizeteshez, ugy mint maga a program. A build update-eknel a Web/Portal resz is jo hosszan szokott szerepelni.
A befizetett penz 3 fele oszlik: szerver fenttartas es verseny lebonyolitas; folyamatos szoftver fejlesztes es frissites; web/portal fejlesztes/bovites.