iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thedriver
Lehet, hogy már most bedobják? Jelenleg le van állva az oldal, és ezt írják:
"Maintenance in progress. Back up before 20 UTC.
When we're back, things will be Ruf in California."

thedriver
Az a sokat emlegetett... 😊

frango
Köszi!😊 6-os pakkokban akarom megvenni a tartalmakat és jó lenne elõre tudni, miket vegyek.😊

Sippie#14666:Kis kontakt az 0 pont. Rendes ütközés baleset nélkül az 2. Baleset 4. Ha te okozod a balesetet, akkor 2+4=6. Ha te megforogsz az 2. Pálya elhagyása meg 1.
Amiket endy ír az meg leginkább a nagy távolságokból(játékos és szerver közt) és a késésekbõl adódik. Ahhoz képest szerintem jól meg van csinálva. Amerikaiakkal gond nélkül lehet versenyezni.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nagyon sokszor.... ha csak ránézel már akkor is<#falbav>
Ha meg neked jönnek,vagy csak megközelítenek , félig kitörik a kerék 0 car contackt semmi bünti senkinek<#levele>
Most már csak mosolygok rajt,régebben felhúztam magam,de felesleges,EZ ilyen ,még 4-5 év azt talán ezt is megcsinálják rendesen,vagy soha.<#banplz>
Sippie
ha valakihez hozzáérsz már büntet is a játék?
Alexease
A szezon kezdet elott 2-3 hettel.
frango
Mikor szokták felrakni az új szezon menetrendjét?

hungary27
Király, de akkor a RUF jöjjön most
zzeN
Év híre: Jön a HOLDEN!

2014 közepe

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
zzeN
Ilyen aprólékossággal elkészíteni egy pályát... villanypóznák, postaládák😄 Több mint 2 év alatt😮

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alexease
Alexease
Eredetileg ugy volt, hogy a ROF elso verzioja (nem tudom mit jelent) meg ebben az evben megjelenik. Ha igen, akkor valszeg Karacsony.
De mivel kell hozza a AWD es a turbo, ami fizikai fejlesztes es uj, igy akar csuszhat is 1 evet😄DDD
hungary27
Kétlem, de nagyon jó lenne.
Azt beszélik karira jön a RUF. Igaze?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

frango
Én nem olyan régóta versenyzek, de szerintem hagyd a fenébe. Nem éri meg még jobban rontani a helyzeteden. Pont pár napja volt velem olyan, hogy baleset után rendesen visszaestem és egy arab srác volt elõttem, aki rohadt lassú volt, de nem engedett el. Cikázott elõttem, meg a belsõ ívrõl is majdnem kilökött. Kanyar kijáraton óvatosan megtoltam a farát és összetörte magát. Kaptam érte 6 büntetést, de legalább senki más nem csúszott ki és én is végig tudtam menni.

Me' ilyenkó nagy belesetnek veszi, és dufla lesz, ezé' 8x.
De mé 8x az a 4x?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Sajnos nem lehet megúszni a dolgokat. Gondold el, elõtted kilökik egymás, Te meg padlógázon beléjük. Esélyed sincs kikerülni. Puff, 8x. <#violent>
Alexease
Elhiszem hogy szar erzes, de a balesethez 2 ember kell. Szerencsere a szandekos pusztitas (amit te csinaltal) valszeg/talan ritka. Igy ha valaki kicsit jobban odafigyel, es egy-egy poziciot kepes feladni a biztonsag miatt, meg lehet uszni a dolgokat. Ez jatek, nem verre megy, nem is fizetnek erte.

Persze az iR nepszerusitesevel, kedvezmenyeivel, ingyenes elereseivel elegge felhigult a dolog.
Tudod, az a szomorú, hogy legalább 30 futam óta nincs egy tiszta versenyem. Mindig történik valami elõttem, mögöttem, mellettem. Megmondom õszintén, elszállt az agyam. Annyira lerontották az iR/sR-emet, hogy visszaesem a B-be.
Alexease
"Utána mentem, én is nekinyomtam a falnak..."

Szerintem ne reagalj semmit.
Tegnap olyan marha volt az egyik "versenyzõtárs", hogy kilökött (Oval, C Fix). 8x büntetést kaptam érte, 6 kör alatt volt meg a javítás. <#falbav>
Utána mentem, én is nekinyomtam a falnak, ismét 8x bünti. Ma reggel jön a levél, hogy felnyomott a kis görény. Kaptam egy CAS hivatkozási számot.

Lehet erre hivatkozva reagálni a Stewardoknál?

ui.: Komolyan mondom, tele van hülyékkel az iRacing.
frango
Igen, én is ezt néztem. Még ingyenes is. Azt hiszem ezt fogom használni. 😊

hungary27
<#worship>
thedriver
Már meg is hosszabbítottam az elõfizetést. 😊

Alexease
Kicsit elorebb hoztak, meg jo hog ytegnap volt rola szo😊
kigyi
The iRacing Black Friday Special is starting early this year. $49, one-year renewals today through Monday December 2nd. Use promo code PR-BF2013 as many times as you like! If you are not already a member, new memberships are half off as well.

Tehát kalandra fel 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

friday79
Köszi,akkor nem dobom el ezt az acc-om. Elvileg 29-én jár le. Csak nem akarok a két szék közül a pad alá esni.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Alexease
Evente 1-2 alkalom van, amikor 50%-os kedvezmenyt adnak. Elvileg/talan jovoheten lesz a kovetkezo, a Fekete Penteki hetvegen.
friday79
Látom,hogy van akció új elõfizetõknek. Vajon a régieknek is váraható hasonló?Szokott lenni?

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Alexease
Elvileg az iSpeed, masodikmonitoron vagy mobil cuccokon.
iSpeed discussion thread
frango
Van olyan ingyenes/fizetõs kiegészítés a játékhoz, ami játékon kívül mutatja a gép adatait(gumi,víz,olaj hõmérsékletek, üzemanyag mennyiség stb.)? Vagy valahogy egy másik kijelzõre rá lehet ezeket pakolni win alatt?

Alexease
Eddig is voltak, de ezen az auton es igy meg nem lattam.
Norbi1990
Leszakadó elemek az autóról? 😊
Alexease
hungary27
RUF 😊
Alexease
Vannak benne "josag" pillanatok😛

alma2
paypal-lal mukodott..

szerintem

alma2
Mukodik meg, kuldott kodott, de a banktaryanal az iracing oldala elhajt, barmit probalok. (mastercard)
Ha valos, ha valotlan adatokat adok meg, mindig ugyanaz az uzenet.

"We cannot process your order with the payment information that you provided. Please go back and use a different payment account.

Try a different card or payment type?"

szerintem

Alexease
Arra szerintem az a legegyszerubb, ha mindig regisztralsz egy account-ot a 3 honapos ingyenesen promon😉
Ez elvileg/talan meg mukodik: cadillaccupracing.com
cselt
Egy kéréssel fordulnék az iR felhasználók táborához: esetleg valaki lenne olyan kedves, hogy kölcsönadja az accountját? Becsszó nem indulok egy versenyen se, sõt fel se telepítem a játékot, én csak iR fórumon szeretnék olvasgatni, mert van csomó link ami oda mutat, de nem lehet olvasni hozzáférés nélkül 😞
Alexease
Az evek es az iSoon csak poen volt, de a lenyeg hogy nem 1-2 honap.

A Ruf-ok elvileg/remelhetoleg mar ebben az evben kint lesznek😉
De mivel Turbo/AWD modell kell, igy barmi megtortenhet...
hungary27
RUF-al már januárban. 😊
thedriver
Elvileg nem kell olyan sokat várni már a Ruf-ra ill. a BMW-re:
Jövõre indul az egész éven át tartó Road Warrior series, aminek már fent van a kiírása a hivatalos fórumon.
RW series

Ez alapján májusban már Ruf-fal lesz futam, augusztusban pedig BMW-vel. Szóval 2014 második és harmadik szezonjára jönnek ki ezek a tervek szerint...

Alexease
Tobb BMW is jon.
Elvileg a GT2-hoz jon a BMW E92 M3 GT2; a "WTCC" Honda (NGTC) kategoriajaba eredetileg a BMW 320si jott volna (a regi "WTCC-s" cucc), de azt valtja a BMW 1M. Es a GT3-hoz a BMW Z4 GT3, es ugy nez ki amelle a Z4 GTE. Mivel ez a GT3 alapjaira epul, szinte ugyanaz, talan hasonloan a 3 Ruf-hoz, ez is 1 csomagban lesz 1 arert.

De hat ezek meg evek...😊 Pontosabban iSoon😛

Szerintem a tartalom-szolgaltatasbol sokkal jobban megelnenek, csak hat kellene bele AI es free dedi szerver...

Azzal nem sokra mennek, hogy neha amikor nepszerubb lesz az iR, mindenki az ingyenes 3 honapos cuccokkal nyomul.

Ha az AC jol csinalja, akkor ok a kovetkezo 5 evben megelhetnek a tartalmakbol. Alapcsomag jo, AI/online lesz benne, fizika boven jo, bar kicsit bugos (😛), extra szolgaltatasok nincsnek, e a celnak boven megfelel, es ha 3-6 havonta kitolnak 1-1 DLC-t mar mukodhet hosszutavon a dolog.

kigyi
Volt szerencsém az évek során velük (ellenük?) játszani, szerencsére mindhármukkal találkoztam is már, ismerem is õket, jól tolják az tuti 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sippie
A forma1 blogban mondta a Wéber hogy ezzel is játszik õ, meg a Michelisz, meg a Kiss Norbi, biztos mindenki ellenük akarja tolni 😄
Alexease
A promo kodok nagytresze foleg csak uj regisztraciora ervenyes, ilyen 3in1 tipusu kizarolag csak azokhoz szokott lenni.
Meglevo regisztraciohoz a iR$ vasarlos kedvezmeny (pl. 100iR$ 75$-ert) vagy a felaru (pl. 2 ev 1 ev araert) szokott lenni.