25347
-
#16840 3 pálya van tervben
a két kanadai pálya: Mosport és Gilles
és Mount Panorama -
#16839 arról nem lehet informálódni hogy melyek azok a pályák amiket a legtöbb szériában használnak?
elsősorban most a road érdekelne, hátha erre is van valami statisztika. Jó lenne végre úgy költeni a játékra hogy ki is tudjam használni amit megvettem :D :D -
mumus70 #16838 Eddig kb 3xment el szerencsére, igaz abból egyszer 2.-ról, aztán visszajött és a 14.-en találtam magam 4 körrel a vége előtt, hogy közben mentem folyamatosan.... -
#16837 Csak el ne menjen a neted :DD -
#16836 Na meg nehéz az autót kezelni, máshol is van ilyen, hogy emiatt rögtön nem népszerű valami... -
mumus70 #16835 Holnap futom a 10.000.-ik körömet! -
mumus70 #16834 Ezt a statot hogy kell értelmezni? Mik ezek? Futamok száma, körök száma, résztvevők száma? Vagy mi? -
#16833 Egyrészt ezt ajánlom megnézni
Iracing V8 Supercar
Másrészt a resultsban nézd azt meg, hogy mikor mennek a szériában többen ? Mikor vannak official futamok?! Esetleg Lörinczy Mátét kérdezd meg, mert ő jól is megy V8-al,és versenyzett is ott ! Esetleg azt is tudja mik a különbségek a két kérdezett autó között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.09.01. 22:25:29 -
tomee92 #16832 Teljesen ugyan az a két autó, setupok között is van átjárás, tehát mindkettővel használható egy adott set.
Szerintem akkor vedd meg,ha tényleg versenyeznél is, na meg ha van kedved és erőd megtanulni uralni azt a kocsit. Valami brutális gépezet egyébként, már akkor képes kitörni a kocsi fara, ha huplisabb a pálya. Nagy élmény, de ha gyors is akarsz lenni, fel kell kötni a gatyát rendesen. -
#16831 A kérdésedre nem tudom a választ, mert egyik sincs meg, de csak akkor gondolkodj a megvételén a kocsiknak, ha tudsz hajnalban/korán reggel versenyezni. Mivel az eredeti széria ausztrál így többnyire aussie versenyzők indulnak meg amcsik. Ők meg nagyon más időzónában vannak. -
El Gigante #16830 V8 supercarsos Ford és Holden között van különbség? Ez a széria érdekelt eddig is azért is regisztráltam ingyenes 3 hónapra, csak utána szembesültem vele hogy meg kell venni és kipróbálni sem lehet. Más alternatíva meg nincs... -
#16829 NASCAR Xfinity Series Camry
-
#16828 Lehet, pedig jó lenne.
Mentem a late modellel pár kört watkinsban, áh, nagyon jó. Ha direkt lassan mész akkor jön a jó idő, ha meg tolod neki nagyon élvezetes, ahogy megy keresztbe, fogható, lehet vele csúszni rendesen. Csinálhatnának egy road seriest vele. Szerintem lenne résztvevő, mert ezt még be lehet állítani roadra rendesen, a régi A csoportos nascart nem tudom belőni rendesen. -
#16827 Ez a lehetoseg (13. het ingyen teszt) sokszor felmerult (nem hivatalosan), de evek ota csend van. Valszeg ugy tippelik, hogy tobben veszik meg vakon, megjeleneskor, reklamozva, hirtelen felindulasbol, mintha ki lehetne elotte probalni;D
Jogilag, ha "valodi" vasarlas lenne, tuti kellene valami lehetoseget biztositani a tesztre (esetleg visszavasarlas stb.), de mivel hivatalosan ez NEM VASARLAS (se a program se a tartalom!), igy valszeg a kisbetus reszben benne van, hogy ez miert lehetseges:)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.01. 13:30:23 -
#16826 Egész jó program. A late model az ugye a monte carlo ss? Vagy a super late model mellé adják azt is? Rég mentem már ovál autóval, és mivel csak a régi kocisk vannak meg, így nem is tudom egyiket sem használni már. 13. héten csinálhatnának egy random sorozatot is, ahol bármelyik autót meg pályát bedobhatja a gép, attól függetlenül, hogy megvetted-e már vagy nem, lenne egy 15 perces gyakorlás, és verseny mondjuk, jó lenne kipróbálni a különböző kocsikat így akár. -
mumus70 #16825 Pedig jó kis verda! -
ozoli78 #16824 Végre kikerül a kia es elő lehet venni.
Erdekes hogy peakben alig mennek vele ligaban pedig nagyon nepszerü , hatha most hivatalosan is sokan mennek vele.
C7 re kivancsi leszek.
-
#16823 13. het, road program:
Tube Frame Twister: Super Late Model, Late Model and Street Stocks at Watkins Glen, Monza and Charlotte
Prototype Challenge: HPD ARX-01C and Radical SR8 at Spa, Mosport, Monza, Donington, Interlagos, Montreal and Okayama
Kia Touring Car Championship: Kia Optima at Brands Hatch, Oulton, Donington and Silverstone
iRacing IMSA DP Sprint: Corvette C7 at Daytona, Sebring, Mosport, Road Atlanta, COTA and Road America -
#16822 anyway legközelebb az is repül vele aki eteti (akik mellesleg megint a szokásos emberek, meglepő)
további jó fórumozást -
#16811 -
#16810 A szemelyeskedes es a beszologatas mar "durva". Foleg mert megtobb felesleges hozzaszolast general, ami mar total nem erinti a programot es az embereket sem erinti.
Nem olyan egyszeru am torolgetni (nem technikailag:D). Szar erzes megtalalni azt a pontot, amikor mar "eleg", es utana visszamenoleg sem egyszeru donteni, hogy meddig.
Amugy nem vagyok egy torolgetos-fajta hazigazda, 14 ev alatt azert kiismertem a forumot;)
Az topic-oknak a valodi tartalmat nem a szaraz informaciok adjak, hanem a kozosseg, ami a temaval kapcsolatban barmirol tud beszelgetni es infot cserelni. Es ehhez hozzatartoznak a lazabb beszelgetesek, neha egy kis vita vagy piszkalodas is;)
Jellemzoen egy jo topic csak 20%-ban tartalmaz "szaraz" infokat a programrol, a tobbi "kozosseg". -
ozoli78 #16809 Ezt soha nem ertettem minek torolni ilyenekert?
Semmi durva nem volt.
Csak arra jo hogy meg mutasd ,te megteheted. -
#16807 Ha furcsa lenne a topic, akkor az azert van, mert durvan visszatoroltem. Kezdet szemlyeskedesbe atcsapni a dolog. -
twinr #16779 Látod Alex, szép lassan az emberek elkezdik értékelni a minőséget. Akármennyi hiba van szerinted a rendszerben, fényévekkel ver minden más szimulátort (azt a párat amit annak lehet nevezni). Te is tudod, soha nem lesz endurance verseny, pilóta cserével sehol máshol, legalábbis ebben az évtizedben biztos nem. És akkor még ne beszéljünk a többiről...
A minőségnek pedig ára van. az pedig egy vicc, hogy havi egy mozijegy áráért megkapod ezt a minőséget!!! (sőőőt...) -
#16778 Az iR rendszer komolysagaval aranyos a "bonyolultsaga" is (egy atlagos online cucchoz kepest). Erdemes vegignezni a leirasokat (kicsit kotelezo is): Quiick Start, User Guide, Beginners es foleg SPORTING CODE). Sok sok kerdezoskodestol kimeled meg magad;) -
Morgolodo #16777 Minden jó, ha a vége jó. "Arrafelé" még minden quali külön van, ha jól tudom. -
El Gigante #16776 Rookie Mazda, nekem csak alap cuccok vannak meg pár napja kezdtem! Közben sikerült egyet versenyezni, felül kiírta hogy kezdődik! -
Morgolodo #16775 Akkor ez gondolom nem Blancpain Sprint Series. -
mumus70 #16774 Konkrétan melyik kategória ez? Van ahol tök külön van, óránként pl 15 percig mehetsz, aztán lejár, és egy vagy két óra múlva megint indul, tehát külön van. Ha egyben van a versennyel, akkor practice végén, amikorra ki van írva a verseny, akkor magától betőlti a qualit, már szétosztva a spliteket. Ha lejár az idő, akkor fent megjelenik egy zöld RACE gomb ami visszaszámol. Megnyomod, és kidob a rajtrácsra. Ha nem nyomod meg amíg lejár, csak utána, akkor meg a pitből indulsz a mezőny után, amikor az első autó az első szektor időmérő pontjához elért, akkor ott is kiírja hogy go. -
#16773 utána lépj át versenyre -
El Gigante #16772 Kvalifikálom magam, lejár a kvali ideje, mégsem indul a verseny, mindenki lelép és kiírja hogy a hátralévő idő 15 perc, valamit nem jól csinálok, már ötször nekifutottam ennek -
#16771 Az utolso tervezett versenynaptarban SEMMI ujdonsagot nem lattam, ami esetleg az uj tartalma(ka)t erintene. Ha lesz is valami, talan a szezon kozepetol, aztan vagy betoljak naptarba vagy nem, esetleg lesz belole fun;)
Lehet, hogy jovo ev elejen terveznek egy nnagyobb update-et, talan akkor lesz iR 3.0, es esetleg azzal jonnek a regen keszulo cuccok (uj tores, utkozes, real road, esetleg DX11). -
ozoli78 #16770 ha gondolod gyere fel ts re és megbeszéljük
Szerveradatok:
Address: ehclan.dyndns.org:9988
Password: race
kb 30 perc és leszek mert eszek
lol még rímel si :)
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.08.29. 12:57:49 -
#16769 Azzal az apró különbséggel, hogy a következő seasonra már tervezett versenyek vannak ( és nincsenek ezek benne ) . A példádban említett időszakban meg már kint voltak a következő season scheduljai ( szépen magyarul ) és láttad, olvastad, tudtad, hogy kész van, tervezetten fixen kiadják és mikor versenyezhetsz vele , vagy rajta. -
mumus70 #16768 Csak abból gondolom hogy lesz valami mert Monzát is ugyanígy kihirdették, aztán átállás alatti héten már azon voltak a fun versenyek. -
#16767 Szerintem nincs ra hivatalos funkcio, valszeg nem is engedelyezett, egyszeruen bizalmi alapu, odaadod az eleresedet valakinek, akiben megbizol, es valszeg vissza is fogja adni (nem irogatja at az email es egyebeket:D). -
El Gigante #16766 hogyan működik a kölcsönadás? -
#16765 köszi! írtam! :) -
ozoli78 #16764 persze
irj privit -
#16763 komoly?:)
én most gondolkodom pár autóban, majd lehet hogy zargatnálak valamikor! :)