iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Maintenance in progress. Back up before 20 UTC.
When we're back, things will be Ruf in California."
Sippie#14666:Kis kontakt az 0 pont. Rendes ütközés baleset nélkül az 2. Baleset 4. Ha te okozod a balesetet, akkor 2+4=6. Ha te megforogsz az 2. Pálya elhagyása meg 1.
Amiket endy ír az meg leginkább a nagy távolságokból(játékos és szerver közt) és a késésekbõl adódik. Ahhoz képest szerintem jól meg van csinálva. Amerikaiakkal gond nélkül lehet versenyezni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ha meg neked jönnek,vagy csak megközelítenek , félig kitörik a kerék 0 car contackt semmi bünti senkinek<#levele>#levele>
Most már csak mosolygok rajt,régebben felhúztam magam,de felesleges,EZ ilyen ,még 4-5 év azt talán ezt is megcsinálják rendesen,vagy soha.<#banplz>#banplz>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De mivel kell hozza a AWD es a turbo, ami fizikai fejlesztes es uj, igy akar csuszhat is 1 evet😄DDD
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Persze az iR nepszerusitesevel, kedvezmenyeivel, ingyenes elereseivel elegge felhigult a dolog.
Utána mentem, én is nekinyomtam a falnak, ismét 8x bünti. Ma reggel jön a levél, hogy felnyomott a kis görény. Kaptam egy CAS hivatkozási számot.
Lehet erre hivatkozva reagálni a Stewardoknál?
ui.: Komolyan mondom, tele van hülyékkel az iRacing.
Tehát kalandra fel 😊
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
iSpeed discussion thread
Ha valos, ha valotlan adatokat adok meg, mindig ugyanaz az uzenet.
"We cannot process your order with the payment information that you provided. Please go back and use a different payment account.
Try a different card or payment type?"
szerintem
Ez elvileg/talan meg mukodik: cadillaccupracing.com
A Ruf-ok elvileg/remelhetoleg mar ebben az evben kint lesznek😉
De mivel Turbo/AWD modell kell, igy barmi megtortenhet...
Jövõre indul az egész éven át tartó Road Warrior series, aminek már fent van a kiírása a hivatalos fórumon.
RW series
Ez alapján májusban már Ruf-fal lesz futam, augusztusban pedig BMW-vel. Szóval 2014 második és harmadik szezonjára jönnek ki ezek a tervek szerint...
Elvileg a GT2-hoz jon a BMW E92 M3 GT2; a "WTCC" Honda (NGTC) kategoriajaba eredetileg a BMW 320si jott volna (a regi "WTCC-s" cucc), de azt valtja a BMW 1M. Es a GT3-hoz a BMW Z4 GT3, es ugy nez ki amelle a Z4 GTE. Mivel ez a GT3 alapjaira epul, szinte ugyanaz, talan hasonloan a 3 Ruf-hoz, ez is 1 csomagban lesz 1 arert.
De hat ezek meg evek...😊 Pontosabban iSoon😛
Szerintem a tartalom-szolgaltatasbol sokkal jobban megelnenek, csak hat kellene bele AI es free dedi szerver...
Azzal nem sokra mennek, hogy neha amikor nepszerubb lesz az iR, mindenki az ingyenes 3 honapos cuccokkal nyomul.
Ha az AC jol csinalja, akkor ok a kovetkezo 5 evben megelhetnek a tartalmakbol. Alapcsomag jo, AI/online lesz benne, fizika boven jo, bar kicsit bugos (😛), extra szolgaltatasok nincsnek, e a celnak boven megfelel, es ha 3-6 havonta kitolnak 1-1 DLC-t mar mukodhet hosszutavon a dolog.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/