25347
-
#17041 Az is lehet. Az egyenes végi jobbost sehogy se tudtam megcsinálni, fél másodperc rögtön. Azon a körön nagyon elkaptam azt a részt, de nem tudom hogyan. Ellenfelek is nagyon sokat hoztak ott rajtam. Sehol máshol, ha azt a részt kivédtem, és mivel külső ívre csúsztam, utána meg balos, ezért nem volt nehéz, akkor nem tudtak megelőzni. Gumikopáson látom, hogy még mindig a nagyon alacsony kerékdőlés a jó, mint amikor megjelent az ntm. Ezt azért már orvosolhatták volna. -
#17040 Vagy a dinamikus "idojaras" miatt volt nagyon mas a helyzet. -
#17039 Épp kigyorsításon lekoccoltam a falat, majd a 2 perces javítás helyett inkább kiléptem, mert nem lett volna értelme fojtani. Érdekes amúgy, tegnap két másodperccel jobb köröket mentem, gondolom jobb tapadású pályát dobott be akkor. -
GeriDoc #17038 Lehet már elkezdtek nézni, hogy ki ez a fenomén. Erre lelépsz... -
#17037 De legalább névreszóló emailt küldenek, hogy mennyire sajnálják, hogy lelépek -
Ez az iR hatranya, hogy jogilag olyan durvan levedtek, hogy egy bitet se lehessen csalni;) Nem csak a programot, az autokat es palyakat es a szerveridot bereljuk, hanem a weboldal/portal/member hasznalatot is;) -
#17035 Lol, kiléptem a versenyről, és az eredményt nem tudom megnézni, mert lejárt az előfizetés. Pont kiszámoltam ezt az utolsó versenyt. -
#17034 Az lehet még olcsóbb is, mert ehhez is kell venni elektronikát, ha elrontanám 15k-t kéne fizetnem az egyetemnek, és nem is tudom, hogy kezel-e loadcell-t. Majd egyszer ha lesz pénzem meg időm, akkor csinálok szervos kormányt, meg saját loadcelles pedált összedobok, és 1 játékvezérlőnek érzékelné a gép, kábelek miatt már fasza lenne. -
GeriDoc #17033 Nekem nincsenek ilyen ismereteim, de épp most csinálok egy szek. váltót, meg button box-ot. Kicsi mechanikai tudás és némi elektronikai ismeret elég hozzá. Leo Bodnar-tól pl. lehet venni elektronikát, "csak" be kell kötni, meg felfúrni a gombokat egy dobozra. Mondjuk én egy olcsó játékvezérlő elektronikáját használom már 6 éve, és hibátlan, csak most meg akarom szebbre csinálni.
A kedvezmény szerintem nov.-dec. környéke, mert aki a szezonkezdetre regelt, azoknak pont akkor esedékes a hosszabbítás.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.09.17. 17:55:18 -
#17032 Akkor nem szoltam:) Nem olvastam vissza, azt hittem olyan erdeklodott, akinek friss kell. meg az oldalt sem olvastam el, azt hittem ez a szokasos 50%-os:DDD -
#17031 Van aki többet fizet cm f1-ért, akkor már inkább ez. -
#17030 Én voltam, csak új embereknek van ez még, de köszi. Biztos lesz akkor a novemberi is. Addig koncentrálok egyetemre. Tanulunk assemblyt, meg mikrokontorrler programozást, azzal már lehet tudnék saját játékvezérlőt is csinálni.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.17. 17:35:19 -
#17029 Amugy ha valaki csak online-ozna, nem akar vasarolgatni, elorelepni a kategoriakban, jo neki a rookie/d/c kicsit free szerver hangulatban, akkor evi 45$-ert a 7 auto es a 10 palya, 24/24-es online lehetoseggel nem rossz. OK, 1 jatek ara, amit evente "meg kell venni", de ha valaki online kocka, akkor ennel ugy sincs jobb;) -
#17028 Valaki a napokban kerdezte, mikor lesz, elvileg novemberben szokott lenni, most kicsit korabban: iRacing Octoberfest Sale 50%
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.17. 17:27:04 -
#17027 Ha normálisan vezetsz nem lesz semmi szívás. Ez a rendszer a retardáltakat szűri ki a fentebbi kategóriákból. Van pálya persze, ahol ez el van teljesen cseszve, és nem jó, de általánosságban teljesen oké. -
#17026 Audi R8 LMS bejelentve. :)
http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/audi-r8-lms-coming-to-iracing-lineup -
GeriDoc #17025 Köszönöm, ez így jobban hangzik.
A C-t még megpróbálom, de feljebb semmiféleképp nem akarok menni. Majd, ha már tudok vezetni. Csak a szívás lenne vele. Lehet, már a C-t is megszívom, de most van rá lehetőség plusz költség nélkül. Az első hatos csomagomat pedig a RUF-al együtt szeretném.:) -
#17024 Igen, ezt érdemes szem előtt tartani, ha megvan a 4.0 lehet feljebb lévő kategóriában indulni, és így átlépni szinteket meg spórolni. -
ozoli78 #17023 Ohh nagyon szivesen
a multi classhoz elég csak egy autó a többit csak le kell tőltened hogy lásd őket.
sőt ha jól látom még a B ig is fel tudsz menni a héten anélkül hogy pénzt költenél(ez nagyon nagyon ritka) ha ügyes vagy és türelmes
-
#17022 jók ezek az utolsó körök :D
-
GeriDoc #17021 Köszi a tippet (meg az oktató videókat). Megyek, aztán meglátjuk. Igazából a rookie-ból akartam előrelépni, de úgy látom, hogy C licenc-szel már mindenféle verseny van, szóval ja, most már cél a C. Hozzáteszem oválon elég korrekt futamok vannak rookieba is, de 230-al centikre egymástól, elég idegtépő.
Azt had kérdezzem meg, hogy ha akarok multiclass versenyen menni, meg kell venni az összes autót, vagy csak elég azt, amivel indulni szeretnék? -
ozoli78 #17020 ha gyorsan C akarsz lenni úgy hogy nem akarsz kőlteni
akkor nyomjad a mazda cup ot vidd D 4.0 fölé ,oda már kell 8-10 0 x es versenyt menned
cadillec cap alap pályán van a héten ,azon mész 4 TT t és meg is van a C -
#17019 Most lattam csak az update-et, jottek az ilyenkor szokasos setup-ok, megcsinaltak a 16bit-et es Lucas Oil-t, es jott hang update a Corvette C7-hez (most mar ez is Corvette-es:P), de kapott hang modositast a Ford GT3 is (hangosabb, sipolobb a hajtas). -
#17018 Ha valaki gyorsabb nálam elengedem (kivéve utolsó kör), ha kanyar előtt bejön valaki mellém akkor nagyon nagyon odafigyelek hogy még véletlenül se érjünk össze.
Nem azért játszok hogy felidegesítsen ha az első kanyarban kibombáznak hátulról én sem szeretek balesetet pont okozni azért hogy másnak is szórakozás legyen a verseny és ezt elvárom másoktól is.
Egyszer volt (ovál, CTS) hogy bevágott valaki elém, nem értünk össze, következő körben fordítva volt de össze értünk, utána a csávó engem követett, sárga alatt végig pöckölt hátulról még a kockás zászló után is több körön keresztül, nem akartam megállni hogy ne verjen telibe.
Aztán megunta és kilépett. -
#17017 Kipucoltam a gázpedál potméterét. 1,7 másodpercet javultam egy körön most a GT1 kupában :DD -
#17016 Kb ugyan ennyi lesz C-be feljutni :D -
GeriDoc #17015 Ha valaki tart a rookie-tól. Ma reggel kezdtem az iR-t, 3 versenyt mentem, és fel is jutottam D-be. Jobban féltem tőle. -
#17014 Szerintem is az egyik legjobb sorozat, jó kis csatákat lehet vívni vele. Akik a hátsókerekes autókhoz vannak szokva azoknak meggyűlik vele a baja. :) Elég sikeres lehet ez a sorozat, már most is délutánonként összejönnek official futamok, bár még csak egy splittel.
Egyébként a kép egy fizetős ligából van és mindig tele van a rajtrács. Még a MotorsTV is ad összefoglalókat róla. -
#17013 Legjobb:) Igazi tura autos erzes, elsokerekes, normalis nyomatekkal, korrekt kormanyzassal (igazi kormanymunek es kormanyzasnak erezni, nem "csak" FFB-nek), nincs "eltulozva" az elsokerekes erzes (diffimukodes, kiporgo kerekek, eltekeredo kormany vagy gazelvetelre azonnal korbefordulas).
Persze ez minden sorozatra igaz, csak egyre jobban ufo es kocka szinten, de itt nem "csak" a szaguldas a lenyeg, hanem hatvanyozottan szamit a pontossag, iv valasztas, gumik ovasa stb.
Ha lennenek public szerverek, akik TC-vel nyomulnanak, tuti ezen elvezkednenek! :) Igazi turaautos buli lehetne, ha lenne public vagy nem lenne SR :D A fun heten mentem versenyeket, SR nelkul, nem voltak balesetek! Persze, nem is tetre ment es nem is 40-50 auto volt a palyan:DD
-
mumus70 #17012 Az egyik legjobb! -
#17011 jó ez a kia? :) -
#17010 -
#17009 pontosan!
nekem is az a véleményem, hogy egy nagyon komoly liga színvonal van már B-nél, de sok C-s futamokon is ritka volt a barom a háznál.
Amit mellesleg mindenki tapasztalt szerintem aki régi motoros, hogy minden ligában van legalább egy hülye :)
szóval ezen a téren összehasonlíthatatlan a többivel. Bár szerintem minden tekintetben, de ez más téma :D -
#17008 Azért máshol a szervezett futamok sokszor nem hozzák azt a színvonalat, mint itt a publik. Utolsó 10 versenyemen egyszer ütköztem másik emberrel. -
#17007 Ezert jobb az olcso es komolytalan rendszer ahol nem kell idiotakkal szi ni.
Sajnos itt csak publik van nagyjabol, ez vele jar. -
GeriDoc #17006 Ha hosszúkat fékezel, először meglök, következő körben megnézi, hogy valóban lassú vagy ott, vagy csak hibáztál, és ha igen, akkor 3. alkalommal beszúr melléd. Az, hogy folyamatosan kocogtat, az nem elfogadható.
Reggel az első versenyemen az utolsó kör utolsó kanyarjában vert telibe hátulról úgy a gyerek, hogy előtte alig láttam a tükörből (mentem el tőle), majd kezdtem megfogni az autót, erre még egyszer meglök, bele a falba. Azt hittem neten keresztül szájba rúgom. Leírta 5-ször (!), hogy bocs, de itt ez nem túl jó. Szerencsére a következő futamban 2 korrekt sráccal meccseltem, az jó volt. Ott már csak 180 volt a vérnyomásom.:)
De szerintem is , ez túl drága vagy túlságosan komoly rendszer ahhoz, hogy ilyen idiótákkal kelljen szívni.
-
#17005 Az SR valoban csak keveseket erdekel, amiatt nem fognak ovatoskodni.
Aki sokat versenyzik, van ideje sok versenyre, TT-n gyakorolni,, es/vagy csak az also-kozepso kategoriak erdeklik, annak mindegy, ott valoban jon-megy az SR. Rookie-tol C-ig (esetleg B-ig, bar ott is mar huzosabb) ugy ahogy "igazsagos" nem annyira szigoru. A/B-ben szivatas, egy teljes 1 oras verseny SR-t le lehet huzni minuszba nehany fuvezessel vagy 1-2 kocccanassal. Az valoban csak a hotlap droidoknak valo.
Most a fun versenyeken mentem nehanyat (egyszeru TC-n KIA-val), es ugy volt elvezetes, ha "normalisan" megyek, vagyis jonehanyszor addig addig szelesitek a kerekvetok kozott, annyira kihuzodok a kanyar elott vagy kisodrodok a vegen, hogy megcsipkedem a kerekveto szelen a fuvet, es 1-2x sikerul is kicsuszni 2-4 kerekkel. Megforgas es egyeb nincs, a "buntit" is megkapom (ido ha vagasnak szamit vagy eleve lassulok es elmegy 2-3 ember mellettem), plusz ha mar szamolna a kerekre rakodott koszt (az is jon hamarosan talan, kepek mar voltak korabban), akkor meg az is lassitana a kovetkezo 2-3 kanyarban. A lenyeg, hogy ez versenyenkent 15–25 bunti pont:) -
#17004 Attol meg a hatul levo figyelhetne, ha nem is elsore, de 2-3. alkalommal mar aert gyanus kell legyen:) -
#17003 Amúgy ha folyamatosan kocogtatnak hátulról, akkor nem lehet, hogy túl hosszút fékezel? Velem is előfordult már. Pl LagunaSeca utolsó jobbosban elég könnyű összehozni. -
mumus70 #17002 Ez elvi kérdés! Ha én fair módon versenyzek, szabályosan és maximális figyelemmel védekezek, akkor maximálisan elvárom ezt az ellenféltől is! Ha pedig valaki trollkodni akar, az menjen Project Cars publik szerverre, ott még elrajtolni sem lehet a fél mezőny elhullik a rajtrácson, meg egyszerűen megállnak beláthatatlan kanyarokban az ideális íven, kiteszik maguknak tv camra, és röhögnek az eséseken..... Azért iR-ezek, mert szeretnék jókat csatázni, elvárhatóan fair módon. Ha ütközni szeretnék, akkor roncsderbi játékot veszek.......