25347
  • shiet
    Én 2 szezonon keresztül a Riley-val versenyeztem, szal nekem rohadt fura ezt így látni/hallani. :D
    Amúgy azt mondja mindenki, hogy szinte teljesen olyan vezetni, mint a Rileyt szal ha nem jobbkormányos lenne, már megvettem volna.
  • mumus70
  • bardocz
    Mentem egy versenyt a mazdával, laguna seca. A vége felé érezhető már a tapadásbeli különbség, jól sikerült szerintem. Sajnos alapból leszedi a gumitörmeléket, és úgy kezdődik a hétvége, így azt nem lehet ennél megtapasztalni, hogy hogyan változik a verseny során. A stabil 60 fps végig megvolt.
  • bardocz
    Offline én se, majd ma megnézem verseny közben.
  • oneal1
    én nem vettem észre fps különbséget
  • Alexease
    Szerintem minimalis plusz terhelest jelent, legalabbis kliens oldalon. Ami valtozott, az a plusz adatkuldes, a komolyabb szerver szamitasok, es onnan a plusz adatok visszakuldese. Egy auto minimalis valtozast general a palyan, felesleges masodpercenkent szinkronizalni. Egyelore statikus a bevligatitas (nem valtoznak a fenyviszonyok, igy a feny-arnyek sem, ami a palya melegedest erinti), nincs eso, ami gyorsabb frissitest igenyel, de felhordott kosz/por/homok/kavics a palyara, amit meg azonnal szinkronizalni kellene.
  • GeriDoc
    Sziasztok.

Változott a gépigény a frissítés óta, vagy nem jelentős a változás a dinamikus pálya miatt?
  • mumus70
    Meg az a köcsög Jamie Fluke.... :D Hát akkora ufó, hogy még önmagát is lekörözi mindig már a második körben.....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.10. 00:20:36
  • hungary27
    Lehet, hogy vége a Greger Huttu érának? :)
  • mumus70
    Na nesze nekem anticheat progi... most hogy csináljak tripla tapadást, hogy 1.23-as időket tudjak megint Monzában Mazda MX5-el......
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2015.09.09. 22:34:39
  • bardocz
    Fejhallgatóval miért nincsen hang? Youtube szól rajta, szóval biztos nem rossz, de játékba semmi.
  • shiet
    Streamen azt mondják, hogy olyan vezetni, mint a Rileyt és a hangja egy az egyben Riley, de azt update-elik jövő héten.
  • zzeN
    Milyen a hangja? Majdnem C6R? Vagy olyan mint a videóban? (Riley)
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.09.09. 20:46:04
  • ozoli78
    jó lett
    a hangja legyen kicsivel corvetteseb és
  • zzeN
    We actually have some updates for the sounds for this car that we will be pushing out in the next week or so. Just missed the cut to make it into this build.

Steve

(C7)
  • Scarry
    Fasza lett nagyon. Végre már van dinamikus időjárás és animált ringyók is a pályán.
  • zzeN
    Megy az oldal.
  • bardocz
    Be van állítva, ha a ti linketekre megyek akkor jó. A lényeg, hogy már lejött.
  • oneal1
    2,5 giga? az igen, akkor neked megvan minden? :D
  • Marcinko
    most is működik még ( lehet nincs beállítva neked az auto-login ) csak tipp...
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.09.09. 18:40:30
  • bardocz
    Igen, most már, csak nekem erre az oldalra vezetett a link, amit még kiraktam könyvjelzőbe :) Úgy néz ki csak este meló utána tudom majd kipróbálni.
  • Alexease
    A nagy piros update gombra klikkeltel? :) Pedig most erdemes, mert most meg maxon jon. Igy fullosan 2,5GByte.
  • zzeN
    Egy órája Myers-től:

"Looks like it will be another hour and a half or so. Starting to bring everything up again to start our testing before going live."
  • bardocz
    Köszi, nekem csak a nem működik az oldal oldalt hozta be.
  • Marcinko
    tényleg IR DOWNLOAD HOME

itt van fent a link is
  • oneal1
    itt
  • bardocz
    Hogyan?
  • zzeN
    Már lehet tölteni az updatet, az oldal még nem él.
  • oneal1
    még 2 óra
  • Alexease
    Az izmosabb es nepszerubb valtoztatas miatt gondolom 1-2 oraval elorebb hoztak, hogy ne legyen akkora fennakadas. Harom korul mar erdemes nezegetni a letoltes reszt, talan mar kint lesz. Az meg az amcsiknak korai, igy nem lesz nagy gaz.
  • zzeN
    Jó hamar, mindig délután szokott.
  • mumus70
    Nem elérhető az oldal, jön az update!
  • ozoli78
    ha megjön a frissítés ,én ugy is megveszem mind a 2 autot
    fönt leszek ts en aki akar följöhet és segítek kipróbálni
    akit érdekel keressen meg priviben
  • frango
    Igen, csak ez a Whelen-féle autó. Az meg ilyen. Mondjuk én is utánanézhettem volna előtte, hogy milyen a valódi és akkor nem ér meglepetésként ez...
  • shiet
    És megörökölte a Riley DP hangját... :D

szerk: azóta várok erre az autóra amióta az első infómorzsa megjelent róla, de sztem nem fogom megvenni. Pláne hogy még ki sem lehet próbálni, hogy milyen vezetni.

Btw az origiban (USA-ban) bal oldalon van a kormány KATT és inkább a Corvette C6R-re hajazó hangja van (még a Ford GT is közelebb áll hozzá), nem ez az izéééé...
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2015.09.09. 00:30:51
  • bardocz
    Szörnyű, de tényleg
  • Marcinko
    áhhhhhhhhhhhh tényleg .......pont ezt nem szeretem a HPD-ben sem......................Road Americán hányszor pördültem meg féktávon mert úgy vezettem mintha bal kormányos lenne
  • frango
    Ku.va jó, hogy jobbkormányos...A belseje is unorítóan néz ki. Lehet én ezt nem veszem meg. -.-
  • ozoli78
    Kapják be.
  • Alexease
    Varhato volt;) Es most enm azert mert iSoon, hanem, most azert boven lesznek valtozasok. Mar maga a realroad is huzos, aztan jon melle az uj v6-os gumi is, de foleg a cheat rendszer kavarhat be.