iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Elvileg/allitolag sim/net update van. Tartalmat nem igertek.
Marcinko
bmw + COTA ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

zzeN
Na karbantartás van vagy update.

Drag race poros betonon?😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Met
Hogy kell óvni vagy jelenteni?
File protest, 6.10.3? Kiválasztani melyik verseny, beírni a játékos nevét és csatolni a replay azon részét?
A megjegyzésbe mit kell írni?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
A CTS meglepõen jól tapadt Lime rock-ban, csak csodálkoztam, máshol alig akar egyenesen menni ott meg nem is akart kipördülni.

lac coo
Dehogy kopnak, IR-nek nem érdeke hogy kikopjanak 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

frango
Mondjuk Caddy undorító egy kocsi szerintem. Már rég nem mentem vele. Még mindig olyan, mintha taknyon menne? Nem csodálkozom, hogy kezdõk, azzal elfékezik magukat meg kigyorsításon megpörögnek.
Én most "C"-ben megyek ruf-fal szóval errõl tudok nyilatkozni. Itt nagyon korrekt versenyek vannak. Egyedül sebringen volt olyan, hogy a srác gyakorlás nélkül jött be és pont elõttem túl korán fékezett. Akkor megforogtam és ennyi. Ha összetöröm a gépem, akkor azt általában magamtól teszem.😊 Szóval "C"-tõl felfelé, ahol már több cuccot kell venni a versenyzéshez, javul a helyzet. Más a hozzáállás.
Akik nem veszik komolyabban a versenyzést szerintem most ki fognak kopni. Ha jól néztem már nincs ingyen promo.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

hungary27
Visszajátszásnál van egy ha jól tudom floppy ikon, ha arra rámész, akkor ki tudod jelölni azt a részt amit menteni szeretnél. A weboldalon az Events > Replays-nél vissza tudod nézni.
Met
A replay felvételt hogy lehet bekapcsolni?
Rám írt egy csávó tegnapról csak nem tudom melyik a sok közül aki nekem jött😊 Legközelebb jó lenne ha vissza tudnám nézni

Met
Nem megyek idõmérõt, az elsõ kanyar elõtt direkt lemaradok, csak ha nagyon bénáznak akkor megyek elõre.
Az elsõ kanyarban, körben úgy is van valami baleset mert mindenki akkor akarja megnyerni a versenyt.
Ha beér egy gyorsabb autó inkább elengedem, menjen a picsába minthogy legyen valami baleset, max. pár körrel a vége elõtt nem hagyom magamat😊
Idáig ez be is jött de az a tegnapi nagyon szar volt, hiába vagyok óvatos, vigyázok a többiekre ha van pár gyökér aki képtelen kivárni míg biztonságosan el tudom engedni és inkább nekiáll a kanyarban lökdösni.
És ami a legjobban felbassza a fejem hogy egy sry-t képtelenek nyomni, tegnap 1 ember írta csak a sok esetbõl.

thedriver
Szerintem nyugodtan versenyezz, legfeljebb mész pár time trialt hogy visszahozd a SR-ed. 😄
Szerintem az ingyenes pályán ingyenes autó kombót kell csak kerülni, ott hemzsegnek a hülyék. (Mint most a Caddy-vel Lime rockon)
Simán tartható a class A, nekem folyamatosan 4 körül van az SR-em, soha nem estem még vissza class B-be.

frango
Én kezdtem a mazdával, utána caddi, most meg rufozok. Sose volt nagy gond az SR-rel(Egyedül oválban a kezdõ szériákban. Na ott vannak érdekes dolgok). Mindig annyit gyakorolok, hogy tudjak menni egy stabil közepes idõt. Sose megyek bele rizikós elõzésekbe. Amilyen idõt tudok stabilan, azt hajtom. Ez olyan középmezõny 2000irating környékén. Kezdõ vagyok. A pályákat csak most tanulom be, ezért gyors se vagyok. Inkább a stabil szereplés a cél, de így is nagyon jól szórakozom. Mondom 45-90perces futamokat megyek átlag 4,2-es incidenssel és még így is bõven nõ az SR.

lac coo
Ez badarság ! Felsõbb classokban nem tudom hogy megy, mert én a Barbernél kiszálltam, de bármit csináltam, állandóan összetörtek ! volt, hogy én hibáztam, kicsúsztam, az még nem is gond , az én bajom, de mikor engem raktak ki, csúsztak belém, után én másoknak számolt az mint a barom !
Úgyhogy hetek alatt elegem lett az egészbõl és kukáztam az egészet, nekem az nem játék, hogy szaros pontokért körözgessek utána órák hosszat, csak mert nem álltam rögtön félre a verseny elején, hogy nehogy valaki elintézzen! 😊 a végén már ezt is csináltam, de aztán rájöttem, hogy ez így egy rakás szar, és még fizetnem is kell érte 😊))

Ha már számolja az SR-t, illett volna megoldani, hogy ne tõlem vonjon ha valaki belém jön egy kanyarban, mert ez így gagyiság... Vagy hagyták volna a fenébe 😊

<#taps><#eljen>
frango
Stabilan kell menni. Átlag 3-4 incidens ponttal nincs gond. 😊

Alexease
Alexease
Nekem is ez a bajom, foleg hogy "A" vagyok, es itt nagyon durvan szamol. Adni nem ad semmit, de levon brutalisan. Nem mintha kihasznalnam, de akkor sem akarom bukni a class-t😉
Kellene minden sorozatbol egy-egy fun resz, de ugy hogy virtualisan szamolja az SR-t es bizonyos hiba felett ugyanugy kipakoljon a szerverrol. Igy nincs gorcsoles es bosszankodas, es tulsagosan nyilt szerver jellege sem lenne a versenynek.
Alexease
Amikor beindult az iR es bevasaroltam, akkor meg 150 alatt volt😉
gviski
Emlékszem amikor 200 alatt volt a dollár :-)

Virtual SimRacing

lac coo
Én annak idején emiatt hagytam abba .😊)
elején még jó volt a kis Pontiaccal, aztán , Baberrel mentem, na ott már darálás volt, másról nem szólt az egész, mint hogy verseny után róttam az unalmas köröket, hogy visszahozzam az SR-t .....De hamar meguntam, nekem ez nem buli 😊))

Pedig aki ismer, tudja , hogy nem vagyok az a túlzottan agilis versenyzõ, ha gyorsabb elengedem ....

Met
Soha többet nem megyek a CTS-el, Lime rock, párszor meglöktek mert ugye tolakodni kell a sikánban... kétszer kiforgattak, egyszer kimentem a fûre, egyszer meg becsúsztam a kanyarba az elé akit el akartam engedni, eredmény DQ és -0.38 SR. Pedig már csak pár pont kellett volna a 4.0-hoz<#violent>

Alexease
A most az relativ😉 A dollar 3 eve nem volt 210Ft alatt, felevente, a legjobb esetben is 215Ft kornyeke. Igy a mostani 227Ft-hoz kepest ez max 10Ft veszteseg dollaronkent, ami az egeszhez kepest nem sok. Persze a 750Ft is penz, de ha "elmulik" az iR-kedvezmeny, az meg ~6000Ft "veszteseg"😊
hungary27
Úgyis nemsokára jön a COTA-Z4 duó 😄
Met
Hmmm, csak a dollár ne lenne ilyen drága most 😊

Alexease
Igen, plusz elofizetest fizetni. Vagis ha 75$-ert veszel 100-at, aztan 50%-os akcion fizetsz elo, akkor az csak 37,5$/ev 😊
Met
Az a furcsa hogy tegnap mentem kétszer is rajta, nem nagyon pattogott, ma viszont mint a gumilabda és ugyan olyan volt az idõjárás.

Alexease
Gondolom lagyitani a felfuggesztest es/vagy a gumikat, jobb otletem nincs😉
Met
Láttam, ezeken a dollárokon lehet autót, pályát venni?

thedriver
Akit érdekel: ismét van 75 dollárért 100 és 20 dollárért 25 akció.

Met
Mit lehet csinálni a Legends Ford-al hogy ne pattogjon annyira Limrock-on?
Kurvára idegesít már.

frango
Festéshez ért valaki? Saját festés feltöltése után az iracing oldalán kiválasztott szponzor logókat nem rakja rá a program? Mert nálam csak a számot jeleníti meg.

gviski
akkor csak az oval cuccok kellenek 😄

Virtual SimRacing

Met
Értem, végül is akkor autó szerint tudom szûrni hogy mit veszek meg, az open wheelek nem érdekelnek azt tudom már most és a fõ cél a nascar😊

Alexease
Elore semmit nem erdemes megvenni, ha nem akarod/tudod hasznalni. Erdemes gyujteni, es egyszerre megvenni 3-6db-ot, ugy olcsobb. Plusz vannak kredit akciok, amikor olcsobban ki lehet hozni a dolgot.

Az hogy hosszutavra mit erdemes megvenni, azt csak te tudhatod😊
Ha fel szeretnel jutni A-ba, akkor csak azokat, ami ahhoz kell es/vagy kesobb (valszeg) jo lesz a versenynaptarak alapjan. Aztan kitalalod melyik egynehany sorozatot akarod tolni, es azokhoz bevasarolni reszletekben.

De kinyomtathatod a teljes aktualis naptart (iR-Series.jpg 😛): kihuzod azokat a sorozatokat amelyek tuti nem kellenek es ingyenesek, aztan bejelolod jelenleg milyen autok/palyak vannak meg. Utana lehet logikazni, milyen minimum auto/palya vasarlassal tudsz a legtobb sorozatot kihasznalni😊

Szezononkent (3 havonta) valtoztatjak/valtozhatnak a sorozatok es a hozzajuk rendelt palyak! Valszeg eleg komoly adatbazis elemzesek folynak a hatterben, lenyegeben ebbol elnek😛
frango
Indianapolis Motor Speedway. Ezzel szokott lenni road futam is. Én a World Sportscar Seriesre álltam rá és abban volt Indianapolis Motor Speedway - Road és lesz majd Daytona Road. Szóval szerintem indianapolis is jó választás lehet. Vagy esetleg még Twin Ring Motegi. Most pl.(szezonban) Indycar oval van vele és F1-es williams road futam.

Met
Köszi Alex, kicsit kiszíneztem a naptárat hogy lássam milyen cuccaim vannak , így könnyebb szemmel tartani.
Van valami javaslatod hogy Daytonán kívül mit vegyek még meg ami esetleg késõbb is jó lesz? Akár ovál pálya amin van road is vagy autó.

Alexease
Egyelore igen. Ha nem akarsz/tudsz vasarolni, akkor meg kell varni azt a hetet, amikor olyan palyan lesz verseny, ami mar megvan. Addig lehet tolni olyan kisebb sorozatokban (vegyesen), amihez mar tobbminden meg van.

Ha jol szamoltam, ahhoz hogy feljuss A-ba, akkor "csak" azok kellenek amit leirtam (Ovalhoz: 1-1 auto es palya; Roadhoz: 1 palya.

A-hoz termeszetesen mar mindenkeppen venni kell mindenbol 1-1-et, de onnan mar ug sem lehet feljebb menni (legalabbis az alapsorozatokon belul).

De elobb vagy utobb, ha szeretnel teljes sorozatot menni valamivel (Road vagy Oval), ugy is kell venned meg cuccokat hozza.

Ha koltseghatekonyan szeretned megoldani hosszutavon, akkor erdemes kinezni 1 sorozatot, es ahhoz betarazni.
Met
Akkor egyenlõre annyira nem szar a helyzet csak meg kell várnom azt a hetet amihez van autóm és pályám?

Daytonán kívül még két valami ami késõbb (vagy akár most is) kelleni fog?

Alexease
Aztan ROAD-on egyszeru a B-bol A-ba, mert van RUF-od es Watkins is.
Az OVAL C-bol B-be ismet egyszeru, mert van autod (Street Stock) es tobb palyad hozza.
Aztan OVAL B-bol A-ba neccesebb, mindenkeppen kell 1-1 auto es palya.
Alexease
ROAD C
Ha a RUF megvan az OK (RUF Cup vagy World Sport Car), de 1 palyat mindenkeppen venni kell.
Ha kesobb csak ovalozni szeretnel, akkor Daytona a tuti, a World Sport Car-ban 03.25-tol lesz aktualis.
Alexease
OVAL D
PEAK Stock Car Dreams National Series (National Impala)
A szezon vegeig meg lesz Charlotte, USA, Boston, ezeken tudsz meg versenyt vagy TT-t futni. Vagy valamelyiken harom TT es kesz;P
Met
Oval D 3.38
Road C 3.50

Watkins glen, RUF és National Impala van meg pluszban.

Class D
 You need 3 more Races or 3 more Time Trials in your license class or above.
 Your SR is above 3.0.
 NOT ready for promotion.

Class C
 You need 4 more Races or 4 more Time Trials in your license class or above.
 Your SR is above 3.0.
 NOT ready for promotion.

Alexease
A jobbfelso sarokban mutatja az eppen aktualis helyzetet, ha meg nem lattad vagy fedezted fel😊

En mar nem tudom megnezni, ilyenkor mit ir ki, de talan valamire jo, ki lehet indulni belole.

Alexease
Melyik sorozattal (Oval, Road) melyik "fizikalis" (nem SR elorelepeses) kategoriaban (Class) vagy?
Mi van meg az alaptartalmakon kivul?
Alexease
Ilyenre (SR-rel feljebb leptetett Class-ban versenyezve is megadja annak az MRP-jet) nem emlekszem, bar en 6 evvel ezelott daraltam le a sorozatot, akkor meg SR elorelepes sem volt😉
Ha van ilyen, akkor valoban megegyszerubb az elore lepes, nem kell kivarni a 9 honapot. De 1-1 auto es palya tuti kell hozza.

Alexease
Az elorejutashoz (class lepes) a sajat, eppen aktualis kategoriaban kell megfutni a minimum 4 TT/Race-t. De elvileg az, ha jol emlekszem, lehet ugyan az a het is, nem kell 4 kulonbozo palya😊

Vagyis ha meg van az aktualishoz legalabb 1-1 auto/palya, akkor tovabb lehet lepni.

Mivel az iR-t folyamatosan fejlesztik es a szervereket fent kell tartaniuk, igy valahogy nagyatlagban, ki kell szedjenek az emberekbol evente 1-1 atlag/dragabb jatek arat😉

Atlagon feluli bevetelt csak az emberek kis resze hoz. Sokan csak az ingyenes reszeket hasznaljak (multi-reggel), vagy minimal tartalomvasarlassal "megszereztek" azt a 2-3 sorozatot amit hasznalnak.

Az eves dijat, mar magaabb kategoraban es allando versenyzessel, a korabban leirtakkal (50%-os akciok, visszafizetesek) szinte nullara lehet redukalni.
frango
De amúgy mi a cél? SR felhúzása? Ha versenyezni akarsz, akkor vásárolnod kell. A minõséget meg kell fizetni. Ha roadozni és ovalozni is akarsz, akkor az zsebbenyúlós lesz.

bardocz
Ahogy már leírtam, át lehet ugrani szinteket, legalábbis nekem még engedte. Mondjuk D szintû bajnokságban mész, ha ott versenyzel, akkor megkapod a C licenszet pár verseny után. Namost az SR növekedni fog D-s versenyek közben is. Egyszercsak eléred a C 4.00-t miközben D versenyeket futottál. C 4.00 vagy afölötti SR-rel meg enged versenyezni B-s futamokon is, és azok a versenyek beleszámítanak, szóval megkapod a B-s versenyt.
Én roadon pár éve még így hagytam ki a komplett C-s versenyeket.
Met
Hogy, hol lehetne ennek utána nézni hogy mi az a minimális amit meg kell venni?

Mindenkinek
Alapvetõen azzal van a bajom (vagyis inkább idegenkedek tõle) hogy idáig ha megvettem egy játékot akkor az egyszeri költség volt, esetleg voltak DLC-k plusszba de nem kellett õket minden áron megvenni ahhoz hogy tovább jussak a játékban.
Kicsit szokatlan ez nekem hogy megveszem az 1 évet és még ennek a többszörösét rá kellene költenem ahhoz hogy fejlõdjek és ne csak 2-3 pályán 2-3 autóval mehessek amitõl elõbb utóbb hányingerem lesz.

Hétvégén az akcióban megvettem az Assetto Corsat de azért nem az igazi, nincs még multi benne és nascar sincs és ez vonz az iRacingben.

Keresem a megoldást arra hogy minimális vásárlással tudjam folytatni a játékot.

frango
6os csomag pályákat vegyél! Meg, ha van akció használd ki! Ha rendszeresen akarsz versenyezni elõbb utóbb úgy is meg kell venned mindent. Ha megvannak a road pályák 80ban, akkor már az éves elõfizetés kb. ingyen van. Jó, hogy megvetted a RUF-ot, mert azzal el tudsz menni "A"-ig.