25347
-
#17081 dettó -
shiet #17080 Nemtom ti hogy vagytok vele, de engem a Nurburgring kifejezetten nem érdekel, sztem egy unalmas sz@r pálya. :D A Nordschleife-t is csak akkor fogom megvenni, ha lesznek rajta normál sprint versenyek (max 70 perc) - csak mert eltom képzelni, hogy csak az Endurance GT3 sorozatba rakják be, vagy még abba se. -
-
Morgolodo #17078 Sajnos amiről Petivel beszélünk azon nem segít semmi. Se gázfröccs, se kisfröccs, se kuplung, semmi. A vicc, hogy már szinte hörög a motor, alacsony a fordulatszám, de az anyjának nem vált vissza és - nálam legalábbis - mindig ugyan ott. Megtanultam együtt élni vele, de azért bosszant. -
#17077 A Corvette es a Caddy botvaltos es visszavaltasnal kuplungos:) Ezert lehetnek az anomaliak. Gazfroccsel lehet potolni;) -
#17076 A corvettel sokszor én is hibáztam így, kell a gázfröccs neki. Néha mondjuk sikerült, de akkor meg eldobta a seggét, és lehetett kapkodni. -
mumus70 #17075
-
mumus70 #17074 Émmeg szétszedtem a szememmel a műszerfalat, hogy milyen új autó ez, kifelé már nem néztem! -
mumus70 #17073 Én Caddyvel jártam így, minden 2. körben 4.-be tudtam fordulni 2. helyett..... Aztán amióta gázfröccsöt adok neki váltásnál, elmúlt..... :D -
Morgolodo #17072 Ez nállam is így van. Van olyan pálya, ahol ez előjön (ott mindig ugyan abban a kanyarban, 10-ből 9-szer (Ruf)) és van ahol semmi gond soha. Idegtépő, rohadtul idegesít és hibázok miatta sűrűn. -
zimapeti #17071 Most pl Mid-Ohio gt3 BMW, T1 4.-ből sehogy nem tudom visszatenni 3.-ba. Gáz elvét, fék, semmi nyomogatom, de marad 4.-be. Többi kanyarnál bármikor visszapakolom, itt nem engedi, több féle váltóval, kormánnyal próbáltam mindnél megvolt ez a hiba, már két éve szívja a vérem. -
#17070 Szerintem az iR-ben mar eleg jol le van programozva a hajtaslanc. Van rendes kulonbseg mar a "h-patternes" autoknal is, van amelyiket kuplung nelkul is el lehet valtani (szinkron + fogazas miatt) de van amelyiket nem. Hasonloan a "botvaltos" autoknal (Skippy, Star Mazda, Rilley, Corvette C6R) is van kulonbseg, foleg visszavaltasnal.
Persze ezeket csak full manualban erezni, kuplunggal, rendes valtoval, barmilyen automata kuplung vagy lift/blip bekavar. -
ozoli78 #17069 meg van most mondják TS en hogy elrontották a skyboxot vagy mit a nap nem ugyan abból az irányból süt igy az árnyékok máshová esnek
eddig nagy nehezen tudtam menni 1:08.6 ot átmentem egy másik szeróra 2 en voltunk egész idő alatt
és első körben 1:08.2xx utána pedig jöttek a 1:07 es idők lol
elvileg hétfőn javítják -
#17068 Nincs beprogramozva és nem is volt.
zimapeti: 2014 február óta soha nem volt ilyen, egyedül Okayama-ban Ruf-al az utolsó kanyarban néha nem váltott vissza csak második kattintásra, de akkor sem üresbe rakta. -
#17067 Szerintem bármelyik szimulátorból átülve darálás lenne. Mindenhol vicc szinten van ez még. Talán rF2 nem, de azt nem próbáltam ennyire. -
#17066 Valszeg ok jobban latjak, nem erzesre, hanem programbol, telemetriabol, "mechanikabol". A Spec Ford valto eleg fapados, azt valoban "utcai" szinten kellene kezelni. Hiaba az iluen olyan segitseg, gondolom meg akkor is "hibazhat". Az iR-ben normalisan szamoljak a valtot, rendesen fordulatokbol, szinkronbol, nyomatekbol stb., ez nem olyan mint az AC, ahol kamu valtasok vannak (egyszeruen "idohoz kotott", koze nincs a hajtaslanchoz).
Mivel ez jatek, igy az embereknek nagyobb az elvarasa (gyorsan, gyorsan:D), foleg ha valaki igy pillangora es ket pedalra van itelve.
Az emberek nagyresze ha nehany iR-menet utan beulne az igaziba, es jatek stilusban probalna hasznalni, egy kor alat ledaralna a fogaskerekeket;DDD -
Hasselhoff72 #17065 Hehe így van, én el is csomagoltam nem adom el ennyi év után is hibátlanul működik:) -
zimapeti #17064 Valami gebasz van a váltó leprogramozásával, nekem is a legváratlanabb pillanatban nem veszi vissza, fel váltásnál is néha kétszer kell behúznom, ez szekivel és h váltóval is autó blippel, kuplunggal tök mindegy, már írtak nekik azt válaszolták szerintük ez így jó, nem foglalkoznak vele. Ez kb két éve volt.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.09.18. 20:48:09 -
#17063 Ez mar kincsnek szamit! -
#17062 Itt nem lehet beállítani gombra? Én a momo-val lfs-ben még azt csináltam. -
#17061 Ezen melyik a kuplung?
-
GeriDoc #17060 Nem lehet, hogy nem kuplungoltál rendesen? Akkor vált üresbe. -
#17059 Kár, mert mindkettő jó, bár ahogy nézem a gp nem túl népszerű. Mondjuk egy csomó ember meg monzát szereti, meg az új silverstonet, amit nem fogok soha megérteni :D -
ozoli78 #17058 ugy tudom olvastam hogy külön lesz a nürburgring és nord(de gondolom ebben benne lesz a GP) -
#17057 A nord ugyan annyi lesz majd, mint a többi nagy pálya? -
ozoli78 #17056 most jobban megnéztem azt a szervert ahol a gyerek 1.06.65 öt ment ,egy másik srác ugyan azon a szerón ment 1.07.6
ezzel nem is lenne gond csak az embernek 888 iratingje van div 10, na haggyámán
más szervereken pedig 1.09.xx időket megy
halgatlak Alex
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.09.18. 19:42:52 -
#17055 Találkozott már valaki olyannal hogy üresbe váltott vissza? Tudom ez hülyén hangzik
Szóval Spec Ford, 4.-ből nem 3.-ba tette hanem üresbe. Kétszer is volt, a verseny végén nem tudtam produkálni direkt. Esetleg ez annak a következménye hogy előtte lezúztam egy kocsi hátulját?
Piros Momo-m van szóval a félre váltás kizárva:) -
#17054 http://www.simracingexpo.de/ -
#17053 Atepitett Hungaroring :)
Nurburgring. -
mumus70 #17052 Ezmiez? -
#17051 Novemberre igertek;)
Amugy nagyon illett volna kiadni a hetvegere meg hozza valami valodi mezonyben szereplo autot, aztan akciozni, kuponokat osztogatni es hasonlok. Az hog masodik eve kint vannak a Nurburgring-gen, ok tamogatjak a versenyt es nincs palyajuk, kicsit ciki;) Ha kimennenek Kunosek az AC-val, mindenki azzal tolna:D
De nem panaszkodom, mert ha valoban novemberben kiadjak, akkor az is pozitiv, mert altalaban ha csusznak valamivel, akkor minden mindegy alapon, lazan hozzacsapnak meg 3-6 honapot:D -
ozoli78 #17050 nem lepődnék meg ha 21 én kiadnák
19-20 án illene bemutatni
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.09.18. 18:19:05 -
#17049 Reméljük hétvégén megkapjuk a videót is. :)
-
#17048 Igen az tényleg nincs, de a pálya itt is gumizódik. Mondjuk tényleg én vagyok a hülye... Csak be kell szállni egy versenybe szellem módban és kiderül mi a helyzet. -.- -
#17047 #16981
Es ez csak 1 kanyarna egy fektav. Persze ez full gumitt aszfalt, de a belso iv elvileg szinte green. Vagyis csak 1 fektavon ennyi kulonbseg van, es ugy, hogy a kulso gumizott iven egyenesen tovabb engedtem, ahol mar nem tapad annyira jol, a fektav vegen a gumizott iv mar a kanyar fele tart.
A vegcel eppen az lenne, hogy a iR hotlap bajnoksagbol (total fix korulmenyeken, ezredre begyakorolt idok) valodi autoverseny legyen, ahol folyamatosan valtozik minden, amihez alkalmazkodni kell.
Ezek mind "apro" finomsagok, amelyek palyatol es folegautotol fuggoen mashogy jelentkeznek, de azert szamitanak, es szerencsere, mar nem csak ki milyen WR idot megy.
Amikor megjelent a GT3-ban az ABS/TC, azt tesztelgettem, hogy mennyi "ertelme" van. Persze durvan erezheto, es nem csak az az elonye, hogy padlozni lehet a legtobb helyen, es max csattog a TC kigyorstasoknal, ahol elforogna valamelyik kerek, hanem folyamataban a verseny vagy hosszabb korozgetes alatt, ahogy melegszik es kopik a gumi (es most mar rendesen melegszik es gumizodik a palya), erezhetoen erdemes utana allitgatni az elektronikat.
Tiszta palyan, hideg gumikon "kellett" az erosebb beallitas, de mar jol tapado gumikon, ahol megvaltozik az egyensuly, mashogy terhelodnek a gumik, mashogy "tekeredik" az auto, erdemes volt kissebbre venni es/vagykikapcsolni, mert mashogy viselkedett az auto es erezhetoen gyorsult is.
Es ez csak az ABS/TC, profibb versenyzoknek, akik ereznek is belole valamit, azoknak komolyabb autokon (GT3+) lehet allitani menet kozben a pedalok erzekenyseget, a motorkarakterisztikat, a kevereket, a felfuggesztest es meg egy tucat dolgot;) -
#17046 A pálya gyorsul ez fix !
Én is tapasztaltam olyat, hogy Caddynél, hogy az egyik szerveren kiesik egy 1.08.xxx idő a többin pedig nem megy 1.09. alá az istennek sem. Amit ilyenkor megszoktam nézni, hogy a track surfacenek milyen az usage rate-je.
-
ozoli78 #17045 A C7 nel nincs dinamikus idő . -
#17044 Na azért csak megvettem én is a Corvette C7 DP-t. Jobbkormányos meg ótvar a belseje, de nagyon jó vezetni. Mondjuk most azért kicsit bajban vagyok a dinamikus dolgok miatt, mert így nehéz az időket összehasonlítani. Nem tudom, hogy az idők amiket megyek azok mennyire elfogadhatók... -
mumus70 #17043 Elvileg már minden pálya gyorsul a gumizódás miatt. -
ozoli78 #17042 Én valahogy nem erzem meg a palyat.
Amit viszont nem értek az az hogy van egy srac cadillac cupban ismerem kb egyforma gyorsak vagyunk erre megy egy wr t a legjobbra raverve 1 secet es ezt csak 1 practicen tudta megcsinalni ha jol láttam ,summit pointon.
Pedig cadi cup on nincs dinamikus időjárás a pálya gyorsul ha sokan mennek rajta? Annyit még nem mentem hogy ezt kitapasztaljam.
Mindenesetre erdekes .