iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drag race poros betonon?😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
File protest, 6.10.3? Kiválasztani melyik verseny, beírni a játékos nevét és csatolni a replay azon részét?
A megjegyzésbe mit kell írni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én most "C"-ben megyek ruf-fal szóval errõl tudok nyilatkozni. Itt nagyon korrekt versenyek vannak. Egyedül sebringen volt olyan, hogy a srác gyakorlás nélkül jött be és pont elõttem túl korán fékezett. Akkor megforogtam és ennyi. Ha összetöröm a gépem, akkor azt általában magamtól teszem.😊 Szóval "C"-tõl felfelé, ahol már több cuccot kell venni a versenyzéshez, javul a helyzet. Más a hozzáállás.
Akik nem veszik komolyabban a versenyzést szerintem most ki fognak kopni. Ha jól néztem már nincs ingyen promo.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Rám írt egy csávó tegnapról csak nem tudom melyik a sok közül aki nekem jött😊 Legközelebb jó lenne ha vissza tudnám nézni
Az elsõ kanyarban, körben úgy is van valami baleset mert mindenki akkor akarja megnyerni a versenyt.
Ha beér egy gyorsabb autó inkább elengedem, menjen a picsába minthogy legyen valami baleset, max. pár körrel a vége elõtt nem hagyom magamat😊
Idáig ez be is jött de az a tegnapi nagyon szar volt, hiába vagyok óvatos, vigyázok a többiekre ha van pár gyökér aki képtelen kivárni míg biztonságosan el tudom engedni és inkább nekiáll a kanyarban lökdösni.
És ami a legjobban felbassza a fejem hogy egy sry-t képtelenek nyomni, tegnap 1 ember írta csak a sok esetbõl.
Szerintem az ingyenes pályán ingyenes autó kombót kell csak kerülni, ott hemzsegnek a hülyék. (Mint most a Caddy-vel Lime rockon)
Simán tartható a class A, nekem folyamatosan 4 körül van az SR-em, soha nem estem még vissza class B-be.
Úgyhogy hetek alatt elegem lett az egészbõl és kukáztam az egészet, nekem az nem játék, hogy szaros pontokért körözgessek utána órák hosszat, csak mert nem álltam rögtön félre a verseny elején, hogy nehogy valaki elintézzen! 😊 a végén már ezt is csináltam, de aztán rájöttem, hogy ez így egy rakás szar, és még fizetnem is kell érte 😊))
Ha már számolja az SR-t, illett volna megoldani, hogy ne tõlem vonjon ha valaki belém jön egy kanyarban, mert ez így gagyiság... Vagy hagyták volna a fenébe 😊
Kellene minden sorozatbol egy-egy fun resz, de ugy hogy virtualisan szamolja az SR-t es bizonyos hiba felett ugyanugy kipakoljon a szerverrol. Igy nincs gorcsoles es bosszankodas, es tulsagosan nyilt szerver jellege sem lenne a versenynek.
elején még jó volt a kis Pontiaccal, aztán , Baberrel mentem, na ott már darálás volt, másról nem szólt az egész, mint hogy verseny után róttam az unalmas köröket, hogy visszahozzam az SR-t .....De hamar meguntam, nekem ez nem buli 😊))
Pedig aki ismer, tudja , hogy nem vagyok az a túlzottan agilis versenyzõ, ha gyorsabb elengedem ....
Kurvára idegesít már.
Az hogy hosszutavra mit erdemes megvenni, azt csak te tudhatod😊
Ha fel szeretnel jutni A-ba, akkor csak azokat, ami ahhoz kell es/vagy kesobb (valszeg) jo lesz a versenynaptarak alapjan. Aztan kitalalod melyik egynehany sorozatot akarod tolni, es azokhoz bevasarolni reszletekben.
De kinyomtathatod a teljes aktualis naptart (iR-Series.jpg 😛): kihuzod azokat a sorozatokat amelyek tuti nem kellenek es ingyenesek, aztan bejelolod jelenleg milyen autok/palyak vannak meg. Utana lehet logikazni, milyen minimum auto/palya vasarlassal tudsz a legtobb sorozatot kihasznalni😊
Szezononkent (3 havonta) valtoztatjak/valtozhatnak a sorozatok es a hozzajuk rendelt palyak! Valszeg eleg komoly adatbazis elemzesek folynak a hatterben, lenyegeben ebbol elnek😛
Van valami javaslatod hogy Daytonán kívül mit vegyek még meg ami esetleg késõbb is jó lesz? Akár ovál pálya amin van road is vagy autó.
Ha jol szamoltam, ahhoz hogy feljuss A-ba, akkor "csak" azok kellenek amit leirtam (Ovalhoz: 1-1 auto es palya; Roadhoz: 1 palya.
A-hoz termeszetesen mar mindenkeppen venni kell mindenbol 1-1-et, de onnan mar ug sem lehet feljebb menni (legalabbis az alapsorozatokon belul).
De elobb vagy utobb, ha szeretnel teljes sorozatot menni valamivel (Road vagy Oval), ugy is kell venned meg cuccokat hozza.
Ha koltseghatekonyan szeretned megoldani hosszutavon, akkor erdemes kinezni 1 sorozatot, es ahhoz betarazni.
Daytonán kívül még két valami ami késõbb (vagy akár most is) kelleni fog?
Az OVAL C-bol B-be ismet egyszeru, mert van autod (Street Stock) es tobb palyad hozza.
Aztan OVAL B-bol A-ba neccesebb, mindenkeppen kell 1-1 auto es palya.
Ha a RUF megvan az OK (RUF Cup vagy World Sport Car), de 1 palyat mindenkeppen venni kell.
Ha kesobb csak ovalozni szeretnel, akkor Daytona a tuti, a World Sport Car-ban 03.25-tol lesz aktualis.
PEAK Stock Car Dreams National Series (National Impala)
A szezon vegeig meg lesz Charlotte, USA, Boston, ezeken tudsz meg versenyt vagy TT-t futni. Vagy valamelyiken harom TT es kesz;P
Road C 3.50
Watkins glen, RUF és National Impala van meg pluszban.
Class D
You need 3 more Races or 3 more Time Trials in your license class or above.
Your SR is above 3.0.
NOT ready for promotion.
Class C
You need 4 more Races or 4 more Time Trials in your license class or above.
Your SR is above 3.0.
NOT ready for promotion.
En mar nem tudom megnezni, ilyenkor mit ir ki, de talan valamire jo, ki lehet indulni belole.
Mi van meg az alaptartalmakon kivul?
Ha van ilyen, akkor valoban megegyszerubb az elore lepes, nem kell kivarni a 9 honapot. De 1-1 auto es palya tuti kell hozza.
Vagyis ha meg van az aktualishoz legalabb 1-1 auto/palya, akkor tovabb lehet lepni.
Mivel az iR-t folyamatosan fejlesztik es a szervereket fent kell tartaniuk, igy valahogy nagyatlagban, ki kell szedjenek az emberekbol evente 1-1 atlag/dragabb jatek arat😉
Atlagon feluli bevetelt csak az emberek kis resze hoz. Sokan csak az ingyenes reszeket hasznaljak (multi-reggel), vagy minimal tartalomvasarlassal "megszereztek" azt a 2-3 sorozatot amit hasznalnak.
Az eves dijat, mar magaabb kategoraban es allando versenyzessel, a korabban leirtakkal (50%-os akciok, visszafizetesek) szinte nullara lehet redukalni.
Én roadon pár éve még így hagytam ki a komplett C-s versenyeket.
Mindenkinek
Alapvetõen azzal van a bajom (vagyis inkább idegenkedek tõle) hogy idáig ha megvettem egy játékot akkor az egyszeri költség volt, esetleg voltak DLC-k plusszba de nem kellett õket minden áron megvenni ahhoz hogy tovább jussak a játékban.
Kicsit szokatlan ez nekem hogy megveszem az 1 évet és még ennek a többszörösét rá kellene költenem ahhoz hogy fejlõdjek és ne csak 2-3 pályán 2-3 autóval mehessek amitõl elõbb utóbb hányingerem lesz.
Hétvégén az akcióban megvettem az Assetto Corsat de azért nem az igazi, nincs még multi benne és nascar sincs és ez vonz az iRacingben.
Keresem a megoldást arra hogy minimális vásárlással tudjam folytatni a játékot.