25347
-
Morgolodo #16880 Én kijelölöm egérrel, úgy azért jobb.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2015.09.03. 22:25:08 -
#16879 Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog nőni a gépigény, de van egy olyan érzésem, hogy drasztikusan. Remélem nem lesz igazam. -
#16878 Bakker, ez alapjan meg mindenhova reklamozzak?! Akkor nagyon remelem hogy felreertettem, es mindenhol lesz;) -
#16877 :)
Van itt egyébként olyan, aki hobbiból szeret festéseket csinálni? Én is próbálkozok vele, de valami botrány milyen béna vagyok a képszerkesztőkben. :( NFL-ben Vikings drukker vagyok és szeretnék olyan festést a kocsira. Szerintem nagyon jól nézne ki de túl béna vagyok megcsinálni normálisan...Van aki vállal ilyesmit? :) -
#16876 Igen, de Chrome-os vagyok;) Eghhez is van valami, multkor teszteltem, natur, fekete-feher, kepek ki-be es sokminden, de nem hasznaltam, toroltem, elfelejtettem a nevet;)
Amugy nem gaz, mert at szoktam irni a kodot es/vagy egyszeruen lementem szoveges file-nak:D -
Timbu #16875 A Firefox-ban pár hónapja van egy olyan feature, hogy ha megnyomsz egy gombot (Reader View), akkor minden designt leszed az oldalról és csak fekete szöveg + fehér háttér marad.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2015.09.03. 21:11:56 -
#16874 ...:D próbáltam a mi szemszögünkből nézni :D -
#16873 Vasarlas (palya/auto)?! :) -
#16872 amit videót kitettek face-re, abban van egy road pálya részlet, ott látszanak a gumidarabok -
#16871 ha már olyan nagy teszt miért nem egy ingyenes pályával kezdik.... -
#16870 Akkor viszont rendesen károgjál, ne így idézőjelezve! :D
Centripetal circuitra miért ovál autót tölt be alapból a latemodell? Vagy hogy mondjam, ha betöltöm a gyári road beálíltást, akkor azzal el se indulhatok, valami át van állítva a futóműnél. Körbe akartam driftelni, sikerült is, csak észevettem, hogy ovál beállítással. -
#16869 A feleig elolvastam a blog-ot, de ettol mindig megvakulok (fekete hatteren feher betuk). Miert?!?! :)
Es ha jol ertelmeztem, valoban lesz az update-nel realroad, de sajnos ugy, ahogy korabban tippeltem, 1db palyan (Darlington):/ Ha ez nem teszt, hanem igy kell elkesziteni, akkor 2-3 ev vagy tobb, amig minden palyara rakerul...
Akkor ennyit errol:P -
#16868 A hatterben, az aszfalton a groove valoban gyanus, mintha sotetebb lenne (ossze kellene hasonlitani) es valoban vannak valami pottyok az iven kivul.
De majd most karogok, hogy: "tuti nem lesz mert ....", es akkor tuti lesz;DDDD -
#16867 A videóban látszanak a gumitörmelékek, sokan biztosra veszik, hogy jön a NSF is a következő update-al. Reméljük.
Akinek van ideje nézzen bele : http://www.iracing.com/lets-talk-about-hot-rubber/
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.09.03. 18:25:29 -
#16866 -
#16865 szerintem illő! :) -
#16864 Csak roadon van PTP. Ha már indycar... Gondoltam, hogy megyek 1-2 versenyt megint. Illő lenne Justin Wilsonos festéssel rajthoz állni? -
#16863 és ez csak oválon? vagy dallaraval mindig? :) -
#16862 Igen van push-to-pass rendszer. Versenyen ha jól tudom 10 alkalommal lehet használni, qvalin viszont nincs ilyen lehetőség. -
#16861 Az iR nem tolti le a sajat festeseket, mivel "free" szerverek vannak, sok "ismeretlen" es foltamatosan valtozo pilotaval, es igy sok lehetseges festesssel. Igy csak azoknal latszik akikkel megosztod a festest vagy hasznaljak a kulsos festes progit. -
#16860 ilyenről még nem hallottam, bár ez nem mérvadó mert nem régóta nyomom csak -
mumus70 #16859 Egy kérdés: A configban láttam régebben egy olyan opciót (csak most jutott eszembe) hogy valami PUSH gomb is van elvileg. Na most lehet hogy én úgy mentem egy csomó Indy futamot, hogy nem nyomkodtam, és buktam körönként x időt? Utólag belegondolva néha igen eszement tempóban húztak el mellettem vagy 30 km/h különbséggel..... Vagy ezt hol használják? -
#16858 Csak az látja a festésed, akinek szintén fut ez a progi. A többiek pedig azt a festést látják, amit az iRacing oldalán összeraktál. -
#16857 :)
ha belerázódok még jobban akkor "ütközhetnénk" egyszer! :) -
mumus70 #16856 Addig még értem ezt a progit hogy csinálok egy faxa fényezést magamnak, és én látom is pl a replayokban hogy csilivili a kocsim, de azt már nem értem, ha másnak meg nincs meg a progi, akkor annak hogy tölti be az én fényezésem? Gyanítom, akkor látni a szép szürkésfehér tök alap autót amin csak a rajtszám van. Ez csak úgy működne, ha az összes felhasználó letöltené, és használná folyamatosan a progit, illetve a ligázásnál működik igazából. Szerintem. -
mumus70 #16855 Én azért megfingattalak volna egy kicsit ajtó csukásokkal! -
#16854 Szép tiszta előzések:) -
#16853 ismét egy jó első kör! :)
-
El Gigante #16852 Köszi! -
#16851 Tradinpaints-ot letöltöd, majd a weboldalon kiválasztod a kívánt festést és a program egyből letölti a Tied és mások festéseit.
http://www.tradingpaints.com/ -
El Gigante #16850 Megvettem a V8 Holden-t és persze Mount Panoramat! Azt a pályát szeretem nagyon gran turismoban sokat megyek rajta! A kocsi sem volt meglepetés Race 07 modban elég hasonló, ugyanolyan rohadt nehéz vezetni, ha nem nehezebb:D Egyenlőre örülök ha sikerül pár tiszta kör egymás után!
A másik, letöltöttem hivatalos festést az autóhoz, azt hogy lehetne ráhúzni? -
#16849 -
#16848 Én google naptárba írom be miután megvan a naptár.
Viszont most lehet kell vennem pályát -
nadatomi #16847 Én minden szezon elején összegyűjtöm egy táblázatba, hogy hol lesznek a versenyek azokkal az autókkal amik megvannak nekem.
itt érhetitek el:
iracing_schedule.xlsx -
#16846 igen tudom, csak nekem mindig mosport jut eszembe :)
természetesen a tervezetet az új nevén kerestem -
zimapeti #16845 Ne kapkodd el a váltást, már Canadien tire motorsports parknak hívják. -
#16844 köszi!
ezt jó volt megnézni, mert a Mosport, szinte sehol nem lesz, szóval a helyett jöhet másik pálya :) -
mumus70 #16843 Innen lehet letölteni PDF-ben. -
#16842 azt már lehet?:) hol találom?
köszi! -
#16841 Nézd meg a következő szezon versenynaptárát, ott ki tudod sakkozni, hogy neked mire van szükséged.