Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AD 140-ben elvittem a liberalizmust, és körbehajóztam a földet ugyanabban a körben.
Jó lenne ez a mod, emperoron verhetõek a gépek, deity-n is tuti meg lehet csinálni, szerintem nem is kéne túl sok loadgame.
De van egy hatalmas hibája, nagyon lassúak a körök, szerintem tápos proci kéne hozzá (ami nekem nincs) ezért nem biztos hogy végigjátszom.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
csak accont-ot kell csinálni, de sokkal kényelmesebb, mint a direct ip
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
má naon várom amugy, hogy vmi xml mágus(ok) csináljanak egy iszonyat jó valóságot faszán játékba átültetett modot(korrekt gazdasági rendszerrel,ténylegesen a játékbeli történelemre emlékezõ lakosokkal!, stb,stb...) na egy ilyené még fizetnék is kajakkra <#szeret>#szeret>
A hunokat is ki fogom próbálni, kíváncsi vagyok õk milyen nyelven beszélnek. 😊
Remélem soká múlik el az újdonság varázsa!
www.republiknet.hu
sokkal jobb, mint nézni hogy mennyire pofátlanul csal a gép, és loadgame-elni ezerrel
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
most nézem a 2.1-et
1. Lovasságnak kolloteral demage<#guluszem1>#guluszem1>
2. Túl tápos promók az egységeknek (berserker)
3. ipari leader = +1 kalapács, ha van legalább 3
Ha Ramsessel kezdesz a fél világot leírtod a war chariottal, a maradékor meg cataphract-tal deity fokozaton. Nincs ellnszer egyszerûen menni kell a lovakkal és kész...Túl lettek tápolva bizonyos dolgok, amivel a gép nem tud mit kezdeni.
Szóval: Ha van kolosszeumom és színházam és 20%-ot adok, akkor: +5 boldogság?
Mivel a dráma miatt: +2, színház: +2 és a kolosszeum: +1? vagy valamit elszámoltam?
Mi az a luxusadó emelése? Errõl még nem hallottam
A lázongás viszont nem a szennyezettség miatt van, hanem a zsúfoltság miatt. Ez ellen több módon lehet harcolni: boldogságot adó épületek húzásával, vallással, luxusadó emelésével (cultural: érdemes feljebb 5-10 %-kal, vagy ameddig a lázongás meg nem szûnik), államformákkal és nagyobb hadsereg állomásoztatásával a városban. A problma megoldására tehát számtalan lehetõség van, de ezeket a lehetõségeket hasznosan kell kombinálni ahhoz, hogy a hatásukat érvényesíteni tudd.
Ha pedig a lázongás épp elül, esetleg gyárts workereket és settlereket és akkor addig a város nem nõ tovább.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A népem amiatt lázadozik, mert a város túl zsúfolt. Ez ellen mit tehetek? Mert idegesít, hogy a termelésem ezért olyan rossz. Valami módszerrel meglehetne oldalni, hogy a népességem is nõjön, de közben a termelésem is jó legyen?
Az összes gyõzelemhez vezetõ út minden rejtelmével együtt ki lett már vesézve.
Always peace<#nezze>#nezze>
De az nagyon gagyi, úgy lehet kultúrális gyõzelmet csinálni, vagy modern korban spacerace-t.
Rendesen adminisztrálni kell, melyik mentést miért csináltad, mi lett melõle, milyen következményei vannak, mit változtat a random-ban, ha másba kezdesz visszatöltés, újabb kombinációk, töltögetés még...szóval szar hogy így kell deity-n játszani, ezért nincs is hozzá kedvem.
Ha ezt "megjavítják" inkáb csak multizok. Idegesít ha egy játékot nem tudok a leg nehezebb fokozaton játszani.