5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• söör
    Üdv!

Érdeklődni szeretnék nincs-e véletlenül egy kisebb csapat akik szeretnek vagy szeretnének multizni? Nem villámjátékot hanem folytatólagosat.Annak idején a kezdetekkor már próbáltam ilyesmit szervezni de nem igazán sikerült. Hátha most más a helyzet.
  • Nyugis
    mire való az arany?? van egy csomo de mire való..?
  • uwu
    Attól fugg milyen a térkép, meg milyen győzeéem van beállítva.
  • Nyugis
    okés.. és az a lényeg, hogy fejleszgessek mindig? hogy eljussak azlegujabb korba a fejleszésekkel meg az atomcsapással..?
  • uwu
    Egészen nyugodt lehetsz, 10 év játék után is nap mint nap tanul az ember.
    Ez egy ilyen játék. Nézzed sokat a civilopedia-t!
  • Nyugis
    elkezdtem nem olyan vészes... csak néha nem árt tudni hogy mi mire valo mit hogy smi után érdemes, nos és a kis trükkök.. ;-) de majd csak belejövök! :D
  • Carmang
    Híjj, nehezet kérdezel, ez nem olyan játék, hogy csak úgy el lehet mondani.
    A legjobban a saját tapasztalataidból tanulsz. Ha még soha nem játszottál ilyen stílusú játékkal, akkor a neten keress hozzá tippeket, hasznosak nagyon.
    De utána tényleg a saját tapasztalásodra kell hagyatkoznod.
  • Nyugis
    vagy ha másként nem akkor skyp-on is jó lenne...
  • Nyugis
    üdv!

esetleg valaki a forumozo társaim közül lakhely szerint megtalálható a 19 és /vagy a 18 kerületben? ha igen kérem irjon már egy privit! eredeti a játékom, és egy két dolgot megmutathana hogy hogy semrre induljak, mi a legtutibb, stb.. olvastam rengetek hozzászólást de az nem pótolja a vizális élményt.. szóval ha valaki tudna segiteni az szuper jó lenne!!
  • ollie
    Akkor előszőr is tedd fel a patcheket, mert nagyon sok bug van az alapjátékban patchek nélkül.
  • uwu
    Az ilyen esetekben ki kell írtani mindenkit, és akkor nem rágnak be.
    Egyébként is a conqest victory a legjobb.
  • Csaba42
    Nem lehet, hogy a célpont túl messze/közel van? Ilyesmi probléma amúgy először nekem is volt, de már nem vagyok benne biztos, hogy sikerült elhárítani a problémát. :(
  • Csaba42
    Ezért kell az UN-t nekünk megépíteni. :) Amúgy én akkor sem javaslom az atomozást, ha alkalom adódik rá, túl sok a diplomáciai veszteség. Nekem volt olyan, hogy emiatt mindenki -3mal berágott rám. :(
  • Csaba42
    Jó fordítást teszel fel? Ez a hiba akkor jelentkezik, amikor pl. egy 1.64-es verzióhoz készült fordítást tesz fel az ember egy 1.0-s verzióra.
  • lee56
    Ezt tőlem kérded? :) (nem tudom)
  • mt91
    Bocs ha már volt és bocs ha idegesítő lesz de használtam már a keresőt meg vissza is olvastam egy keveset szal ne haragudjatok.
    A magyarítást,h kell telepíteni,mert ha én úgy telepítem ahogy ennek az oldalnak a használatiutasításában van leírva: http://www.sus.hu/civ4/
    Akkor egyáltalán nem jelenik meg nekem az,h hungarian meg át sem változik,ha meg azt másolom a civilization 4\Assets\XML mappájába amit a magyarítások portálról töltöttem le akkor meg az angolt írja át de nem tökéletesen pl:txt_settler meg ilyenek lesznek belőle.
    Szóval,h kell megcsinálni?
    További adat:1.0-ás a játék szal teljesen az alap nincs benne semmilyen mod csak amit magától felrakott
    Előre is kösz a segítséget...
  • uwu
    Ha lerombolod azt a várostr ahol azt UN van, akkor lehet atomozni utána?
  • Troglo bácsi
    köszi a segitséget az utobbi a valószinű
  • lee56
    Szia!
    Ha már mindened van, ami egy kis atomozáshoz kell (urán, manhatten project, na meg icbm :D) akkor már csak az lehet, ami meggátol a használatában, ha az UN-t megépitette már valaki és megszavazták a nukleáris fegyverek tilalmát.. Ha ez a helyzet akkor már nem valószinü, hogy ebben a játékodban be fogod tudni vetni.
  • Yossi
    az ICBM-re ha ráállsz, akkor egy kapsz egy piros nyomógombot. azzal "indítod" el, úgy hogy a célpont várost megadod neki. távolsági limit nincs. "közlekedni" csak két város között tud.
  • Carmang
    Olvasd el a Civiliopedia mit ír rá.
  • Troglo bácsi
    nem úgy müködik, mert a repülöket várostól városig vagy anyahajóig lehet reptetni, mig az icbm nem megy sehova...nuke parancs sem reagál
  • Carmang
    Az ICBM az atom?
    Ahhoz fel kell valakinek (bárkinek) építeni a Manhattan Project nevű csodát.
  • ChuckYeager
    Nem tud Valaki segíteni??
    ICBM ugyanúgy mükődik mint a repülők.(aszem)
    Re-base,Bombing mission
  • Troglo bácsi
    sziasztok!
    valakit kérnék, hogy irja le az ICBM működését. mármitn nekem hogyna kell elinditanom, mert nem sikerülget...manhattan project megvan.
    köccej
  • ChuckYeager
    Azt hogy nem talál megfelelő verziójú Beyond the Sword-ot,ha meg a játék menűjéből próbálom upgradelni azt írja ki hogy "Version OK!"
    Viszont az inditó ikon (exe fájl)verziója 3.01
    a progi eredeti és jó lenne ha rámenne a patch mert ahogy olvastam elég sok mindent javít
    Már a jéték Mo-i forgalmazóját is hívtam de nem tudtak segíteni
    Valaki?
  • lee56
    Én meg belefutottam egy x-aktásnak tünő esetbe, legujabb patchet letöltöttem BTS-hez 3.13, felraktam, install végigmegy semmi gond, játék elindul, verziószámra a régebbit irja, mondom ok, játékon belül letöltettem vele a frissítést, lejött elindul, erre irja hogy ez már fentvan, nyomom ok, hátha, de nem, ujra a régi verziót irja játékban Ráadásul a telepités közben mintha windows könyvtár elérési utvonalát láttam volna néha, és tényleg oda rakott egy pár civ mappát, elég vicces, ilyet még nem láttam. :) Lehet ujra kéne raknom az egész civ trilógiát :(

Valaki más is esetleg tapasztalt hasonlókat
  • Risu Führer
    sziasztok
    A magyarítással lenne egy kis problémám.Mégpedig az hogy leszedtem a civilization.extra.hu-ról a
    1.61-es peccset és fel is raktam.Ezután leszedtem a magyarítást a magyarositas.hu-ról és abban két mappa van.Egyikra az van írva hogy a 1.61-es peccshez ebben xml
    fájlok vannak.A másik mappa neve Text és ebben is xml fájlok vannak.Majd ezután a 1.61-es mappa tartalmát bemásoltam a assets mappába a text tartalmát pedig a text mappába.Majd miután elindítottam a játékot magyar lett azonban minden szöveg előtt ki van írva valami ilyesmi hogy TEXT_... .És amikor betölt valamit mindig hibaüzenetet ír ki hogy vmelyik xml-el baj van vagy valami ilyesmi.Valaki írja le legyenszíves értelmesen hogy hogyan magyarosítsam a játékot és azt is hogy honnan lenne tanácsos letölteni hozzá a szükséges dolgokat.
    Köszi szépen
  • Ranger23
    Civ Revolution
  • Ranger23
    Sziasztok!
    Hallottam, hogy megjelenik konzolra is a Civilization Revolutions néven! Tudtok valamit a játékról?
    Pár képet találtam eddig csak...
    Már nagyon várom, mert PC-n nagyon tetszik :)Civ Revolution
  • mazsa
    Ok, kösz!
  • Carmang
    BTS-t kell indítanod.
  • mazsa
    Most szereztem be a játékot és lehet hülye kérdés, de ha új játékot akarok kezdeni úgy, hogy mindét kiegészítő tartalma benne legyen, akkor elég az alap Civ4et indítani vagy a BTS-t kell?
  • ollie
    http://www.civfanatics.com/
    http://apolyton.net/

Ez a két oldal messze a legjobb CIV site.
  • blur55
    tudna mondani vmelyikőtök pár tippet hogy városalapítás után mit építsek, mit fejlesszek ki, a vallásra mennyi időt szánjak, mert noble-on a kezdeti pontelőnyöm a semmivé olvad, lemaradok a kultúrával, és előbb-utóbb vmelyik erősebb nép nekem esik azt jól elver. kösz
  • Col Andrew
    de persze nem lineárisan nő a pontokkal, hanem amikor elérsz egy adott pontszámot, kitolódik a határod 1 mezővel.
  • Gnome
    a határaid a "kultura pontjaidtól" (most nemjutott eszembe máshogy) nőnek...minnél több wonder van egy városban pl annál nagyobb a határa
  • sirdond
    ja igen, esetleg tudna valaki mondani egy a játékkal foglalkozó jó oldalt (angolt vagy magyart)?

bocsi a duplapostért
  • sirdond
    miért nem jók a franciák? :D
    amúgy én nem tudok.
    lenne még egy kérdésem, mitől függ az hogy a határaim nőjenek?
  • Botond #4584
    Térkép editort tud vki? Nem bír senki egy rendes small föld mapot csinálni 18 nemzettel :) és minden 18 nemzetes standardon vannak franciák :( meg geyéb gondjaim is vannak ezekkel a pályákkal, szal akarok csinálni egyet én, de hol van mapeditor?:)