5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Segitsegre lenne szuksegem! Akinek megvan mar a Beyond the Sword kiegeszito elkuldhetne nekem a setup.exe file-t ugyanis letoltes soran serult. A netem nagyon lassu tehat tobb nap lenne az egeszet letolteni a file pedig 459kb szoval eleg idegesito a dolog. Elore is koszonom!
(email: [email protected]) -
Razak #4462 Ki lehet kapcsolni! Nekem is az alap van fent és én is kikapcsoltam -
De neki nincs Warlords. -
lakac00 #4460 kösz megnézem mégegyszer. Nekem csak az alap játék van fennt. -
lee56 #4459 Az uj visa (Civilization IV - Warlords 2.0.8 / 2.1.3 - ViSa 3 Expansion Pack) tehát kompatibilis a BTS miatt patchelt warlordsal is, szóval ezt nagy valószinüséggel tudod használni ha felrakod a BTS-t is.
lakac00 : Arra már nem emlékszem, hogy az alap játékban van-e, de a BTS-ben van a grafikai beállításoknál NO MOVIES opció. -
lakac00 #4458 Sziasztok!
Lenne egy problémám az ala játékkal.Mikor megépítek egy csodát és bejön az átvezető mozi képe akkor kiakad a játék az esetek 70%-ban.Nem lehet a videot valahogy kikpacsolni? Én kerestem mindenhol ezt a funkciot de sehol nem találtam. -
Kérdezz utána a civfanatics fórumon. -
Igazából és emiatt kérdem. -
Ha űrben akarsz harcolni a normál játék keretében, akkor vagy valamilyen modot kell majd feltenned - ha valaki készít egyáltalán ilyet - vagy a Civilizitation Test of Time-ot kell kipróbálnod, mert abban van extended game, és ott miután megérkezel az Alpha Centauri-ra, 2 szálon folytatódik a történet (vanna alienek is :). Egyetlen hátránya a játéknak, hogy a Civ2-re épül, szóval egy kicsit szegényes a Civ4-hez képest. De egyébként a Civ2-nél jobb.
Illetve van még a Call to Power sorozat, emlékeim szerint ott is van valami (z)űrös rész, de az csak Civ koppintás (a Test of Time ugyanaz mint a Civ2, néhány plusz dologgal). -
lee56 #4454 "You don't fight in space in a regular game, you race for Alpha Centuri, its a scenario called Final Frontier where you fight and create empires in space."
Magyarul azt csak egy (Final Frontier nevü) scenarioban tudod megcsniálni
, normál játékban csak megépited, fellövöd az ürhajót és nyersz, már ha be volt állitva a space race és te érsz oda előbb
-
ezen a videón harcolnak az ürben is,valakinek sikerült már idáig eljutni a Beyond the Sword -ben ? én is fellőttem egy űrhajót,de azóta sem hallottam róla,pedig már vagy 100 kör eltelt
most meg unatkozok mert béke van ,mennék már meghódítani a világűrt is 
-
fb #4452 hello!
ez itt nem a reklam helye, de akinek hianyzik a gyujtemenyebol az alap civ4, akkor a cd*****isban kemeny 3 rongyert megveheti. -
Igen, a legújabb kieg.
A Warlordos modulokat meg részben tudod használni, részben nem. Viszont ami a Warlords szabályaira erősen épül, az nem lesz kiegyensúllozva BtS alatt, de persze egy sima térképet, vagy grafikai módosítást fogsz tudni használni az új kieg alatt. -
A Beyond the Sword az újabb kiegje? Ha azt megveszem, akkor a Warlords-os Modokat tudom használni? -
Kösz, már találtam a Total Realism-ot. Nem rossz. Találtam ami még érdekes a Lost Units meg még a Civics&stuff-ot. Ezzel elleszek egy darabig. -
lee56 #4448 A Visa-ban aztán van minden, szvsz picit talán túl sokminden :), csak asszem ez ONLY Warlords 2.08-al müxik, amugy itt nézz körül ha modokat keresel. -
Skacok 2 év után újra elővettem a játékot. Nem tudnátok az ALAPJÁTÉKHOZ valami jópofa MOD-ot? Lehetőleg olyan kéne ami egyszerre tesz be új egységeket és sokfajta civics-et és épületeket, mert ami alapból benne van, az röhejesen kevés. -
lee56 #4446 Lehet valami grafikai gixer, vagy kikapcsoltál valamit az optionsban amit nem kellett volna :) -
Mindent kéne látnod, ami építesz. -
Amikor épitek egy bányaát vagy egy malmot vagy bármit kivéve a falut azt csak nekem nem jeleníti meg vagy ez így van megoldva?
Mert elég zavaró hogy nem látom a bányákat meg amit építek ): -
Kiegészítő, kell hozzá az alap. -
steweee #4442 Civilization IV Beyond The Sword - ez az alapjáték vagy vmi kiegészítője ? -
Bocsi megtaláltam. a dokumencszettingszben....köszi. -
Asztán monddcsak, hogy üzemelnek az 1Ghz-es Ram-jaid?
Otthon engem sem zavar, csak a melóhelyen -
Ennyi van az ini-ben:
[CONFIG]
; Magyar civ by Anima Croatorum
; Version 1.04
; This mod is only for single player games
SinglePlayerOnly = 0
; Allow public maps to be used with this mod
AllowPublicMaps = 1
; Mod Image file
ImageFile = 0
; Name of Mod
Name = Magyar
; Description of Mod
Description = Magyar Civilization
-
Melyik ini-ben? -
Az ini file-ban állítható, hány körönként mentsen. -
AC2 #4436 LOL, nem is tudtam róla h van. -
Hali!
Nem röhögni: hogy tudom kikapcsolni az automentést? eléggé lelassít...az opciókban nem találtam... -
AC2 #4434 Akarod mondani politikus :) Párttal furcsán hangzik, amúgy jogos -
donatus13 #4433 Ez sajna nem vicces ez osszes part egy hazug mocskos csicska féreg, az összes,gyülölöm mindet emelett igazad és ez a nagy baj. :) -
lee56 #4432 lol -
AC2 #4431 :D -
uwu #4430 Szerintem, ha nem egy olyan országban élnénk amit majdnem eltöröltek a föld színéről, mindenki simán megvenné a játékot eredetiben. Csórók vagyunk, ez van. Lehet, hogy benősülök a pártba, és simán megveszem én is eredetibe. -
Razak #4429 De attól, hogy nekem nem olyan az anyagi helyzeted miért kell a másikat fikázni? -
két darab 4 is kell hozzá? -
Thanatos #4427 igen, kivéve a warlords scenarioit, midnen más benne van a warlordsbol -
ok. THX -
donatus13 #4425 kell hozzá a 4 -
donatus13 #4424 kell hozzá a 4