5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• Darkon
    Segitsegre lenne szuksegem! Akinek megvan mar a Beyond the Sword kiegeszito elkuldhetne nekem a setup.exe file-t ugyanis letoltes soran serult. A netem nagyon lassu tehat tobb nap lenne az egeszet letolteni a file pedig 459kb szoval eleg idegesito a dolog. Elore is koszonom!
    (email: [email protected])
  • Razak
    Ki lehet kapcsolni! Nekem is az alap van fent és én is kikapcsoltam
  • ollie
    De neki nincs Warlords.
  • lakac00
    kösz megnézem mégegyszer. Nekem csak az alap játék van fennt.
  • lee56
    Az uj visa (Civilization IV - Warlords 2.0.8 / 2.1.3 - ViSa 3 Expansion Pack) tehát kompatibilis a BTS miatt patchelt warlordsal is, szóval ezt nagy valószinüséggel tudod használni ha felrakod a BTS-t is.

lakac00 : Arra már nem emlékszem, hogy az alap játékban van-e, de a BTS-ben van a grafikai beállításoknál NO MOVIES opció.
  • lakac00
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám az ala játékkal.Mikor megépítek egy csodát és bejön az átvezető mozi képe akkor kiakad a játék az esetek 70%-ban.Nem lehet a videot valahogy kikpacsolni? Én kerestem mindenhol ezt a funkciot de sehol nem találtam.
  • ollie
    Kérdezz utána a civfanatics fórumon.
  • Molnibalage
    Igazából és emiatt kérdem.
  • ollie
    Ha űrben akarsz harcolni a normál játék keretében, akkor vagy valamilyen modot kell majd feltenned - ha valaki készít egyáltalán ilyet - vagy a Civilizitation Test of Time-ot kell kipróbálnod, mert abban van extended game, és ott miután megérkezel az Alpha Centauri-ra, 2 szálon folytatódik a történet (vanna alienek is :). Egyetlen hátránya a játéknak, hogy a Civ2-re épül, szóval egy kicsit szegényes a Civ4-hez képest. De egyébként a Civ2-nél jobb.
    Illetve van még a Call to Power sorozat, emlékeim szerint ott is van valami (z)űrös rész, de az csak Civ koppintás (a Test of Time ugyanaz mint a Civ2, néhány plusz dologgal).
  • lee56
    "You don't fight in space in a regular game, you race for Alpha Centuri, its a scenario called Final Frontier where you fight and create empires in space."

Magyarul azt csak egy (Final Frontier nevü) scenarioban tudod megcsniálni , normál játékban csak megépited, fellövöd az ürhajót és nyersz, már ha be volt állitva a space race és te érsz oda előbb
  • woy
    ezen a videón harcolnak az ürben is,valakinek sikerült már idáig eljutni a Beyond the Sword -ben ? én is fellőttem egy űrhajót,de azóta sem hallottam róla,pedig már vagy 100 kör elteltmost meg unatkozok mert béke van ,mennék már meghódítani a világűrt is
  • fb
    hello!
    ez itt nem a reklam helye, de akinek hianyzik a gyujtemenyebol az alap civ4, akkor a cd*****isban kemeny 3 rongyert megveheti.
  • ollie
    Igen, a legújabb kieg.

A Warlordos modulokat meg részben tudod használni, részben nem. Viszont ami a Warlords szabályaira erősen épül, az nem lesz kiegyensúllozva BtS alatt, de persze egy sima térképet, vagy grafikai módosítást fogsz tudni használni az új kieg alatt.
  • Molnibalage
    A Beyond the Sword az újabb kiegje? Ha azt megveszem, akkor a Warlords-os Modokat tudom használni?
  • Molnibalage
    Kösz, már találtam a Total Realism-ot. Nem rossz. Találtam ami még érdekes a Lost Units meg még a Civics&stuff-ot. Ezzel elleszek egy darabig.
  • lee56
    A Visa-ban aztán van minden, szvsz picit talán túl sokminden :), csak asszem ez ONLY Warlords 2.08-al müxik, amugy itt nézz körül ha modokat keresel.
  • Molnibalage
    Skacok 2 év után újra elővettem a játékot. Nem tudnátok az ALAPJÁTÉKHOZ valami jópofa MOD-ot? Lehetőleg olyan kéne ami egyszerre tesz be új egységeket és sokfajta civics-et és épületeket, mert ami alapból benne van, az röhejesen kevés.
  • lee56
    Lehet valami grafikai gixer, vagy kikapcsoltál valamit az optionsban amit nem kellett volna :)
  • ollie
    Mindent kéne látnod, ami építesz.
  • lemike
    Amikor épitek egy bányaát vagy egy malmot vagy bármit kivéve a falut azt csak nekem nem jeleníti meg vagy ez így van megoldva?
    Mert elég zavaró hogy nem látom a bányákat meg amit építek ):
  • ollie
    Kiegészítő, kell hozzá az alap.
  • steweee
    Civilization IV Beyond The Sword - ez az alapjáték vagy vmi kiegészítője ?
  • Shan
    Bocsi megtaláltam. a dokumencszettingszben....köszi.
  • Shan
    Asztán monddcsak, hogy üzemelnek az 1Ghz-es Ram-jaid?
    Otthon engem sem zavar, csak a melóhelyen
  • Shan
    Ennyi van az ini-ben:

[CONFIG]

; Magyar civ by Anima Croatorum
    ; Version 1.04

; This mod is only for single player games
    SinglePlayerOnly = 0

; Allow public maps to be used with this mod
    AllowPublicMaps = 1

; Mod Image file
    ImageFile = 0

; Name of Mod
    Name = Magyar

; Description of Mod
    Description = Magyar Civilization
  • Shan
    Melyik ini-ben?
  • dr Kotász
    Az ini file-ban állítható, hány körönként mentsen.
  • AC2
    LOL, nem is tudtam róla h van.
  • Shan
    Hali!

Nem röhögni: hogy tudom kikapcsolni az automentést? eléggé lelassít...az opciókban nem találtam...
  • AC2
    Akarod mondani politikus :) Párttal furcsán hangzik, amúgy jogos
  • donatus13
    Ez sajna nem vicces ez osszes part egy hazug mocskos csicska féreg, az összes,gyülölöm mindet emelett igazad és ez a nagy baj. :)
  • lee56
    lol
  • AC2
    :D
  • uwu
    Szerintem, ha nem egy olyan országban élnénk amit majdnem eltöröltek a föld színéről, mindenki simán megvenné a játékot eredetiben. Csórók vagyunk, ez van. Lehet, hogy benősülök a pártba, és simán megveszem én is eredetibe.
  • Razak
    De attól, hogy nekem nem olyan az anyagi helyzeted miért kell a másikat fikázni?
  • Sanko
    két darab 4 is kell hozzá?
  • Thanatos
    igen, kivéve a warlords scenarioit, midnen más benne van a warlordsbol
  • FLeT
    ok. THX
  • donatus13
    kell hozzá a 4
  • donatus13
    kell hozzá a 4