Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy keresek egy mentést és aprítom még egy kicsit gránátossal a buzogányosokat.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Random civvel volt mindenki, FFA, mindenkinek saját kontinens.
Rómaival lettem, ami jó is lett volna, ha nem a TENGER KÖZEPÉRE EGY SÁRGA KOCKÁRA kapom a settlert. Mikor megláttam rögtön ki akartam lépni, de gondoltam ezt meg kell próbálni, mert ennél rosszabb sosem lesz.
egybõl hjózás felé mentem és elkezdtem belakni a kontintnst ami a szigetemtõl 5-6 kockára volt.
A pretoriánusoklkal levertem a legközelebbi szomszédom, mivel gályán is át lehetett menni foglaltam piramist. Aztán mikor meglett az astrtonomia leromboltam 5-6 városát aannak akinek a legtöbb pontja volt, és átvettem a vezetést. Ekkorra már csak 1 payer maratt, a többi AI. Erre bejött valaki a közeli szomszédom helyére, és visszafoglalta a piramisos várost. Épp kész lett a kémia, és gránárosokkal visszafoglaltam de annyira laggzott hogy képtelen voltam folytatni egy másodperc kb 5-6 másodperc alatt ment le, és a kretén sosem nyomott kör végét mindíg megvárta míg letelik az idõ. Mikor bejött a a rohadt eszkimó szétcseszte a játékot, és hiába írkáltam neki hogy húzzon a picsába mert nem lehet tõle játszani.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Olyat belehet állítani hogy meddig menjen a kor? Pl. Az ipari forradalomig lehessen fejlõdni.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kikapcsoltam a conqest victory-t, gondoltam fellövöm az ûrhajót, vagy kultúrálisan nyomom el a világot, ennek ellenére diplomáciai gyõzelem lett belõle.
Island-on játszottam emperor fokozaton, de nagyon könnyû volt mintha noble lett volna. Ezzel a moddal szerintem simán lehet deity-n is játszani, mivel sok idõ van a térképen való mászkálásra, meg van pár új dolog ami még több kombinációs lehetõséget ad, így össze-vissza lehet szopatni a gépeket. Nameg az elfoglalt városokért lehet kapni 1-2 technológiát, ngyon mgéri hódítani.
Born to win
Ez az eddigi legbiztatóbb kisérletem,ugyanis technologiában tartom a lépést még mindig<#nyes>#nyes> (AD500)Sõt,az elsõ hábirúm is biztatóan indult,praetoriánusaim 2 várost is elfoglaltak.Úgy terveztem,leigázom Mao Cetung bácsit,aztán nekimegyek a közelben levõ Dzsingisz Kánnak,ugyis idegbeteg faszfej szóval tuti nekemjönne elõbb-utóbb.
Ámde ekkor hadat üzent a Zulu,majd Mao upgradelte az ijászait longbowmanekké<#falbav>#falbav>
Nem volt még gáz,mert volt erõm támadásra és védekezésre is.
Erre persze hogy a térkép 2.felérõl hadat üzen nekem Alexander már hogy a faszba is ne....
Abba kellett hagynom a kinai háborut,a körök mentek,mendegéltek én pedig csak védekeztem...<#confused>#confused>
Volna,ugyanis ekkor gondolta azt pár körrel késõbb Dzsin gisz KÁn hogy mivel még van olyan gép akivel nem vagyok hadiállapotban,ezért neki se ártana hadat üzennie mert még csak 85 frontos a háboru és eddig még mákszemnyi esélyem is lett volna...
Na közben sikerült békét kötnöm Alexanderrel (persze csak technologiáért)szóval a fiúk még egy utolsó rohamra indulnak,de innentõl kezdve sztem esélytelen...Pedig milyen jól indult...(A spacem meg rohadjon meg és szopjon le<#violent>#violent> )
Találtam egy tankot aminek 9 arany a fenntartási költsége (csak egy promója van, 100% xp for combat<#nevetes1>#nevetes1>).
Asszem megéri, tekintve, hogy jelenleg riflemenekkel meg ágyúkkal kell aprítom a longbowmeneket. Így mék lazább lesz.
Egyébként sokkal könnyebb a mod mint az alapjáték. Annyi extra van, a gép meg annyira bénán játszik... Emperoron nyomom, de asszem ha ezzel megvagyok tolok egy daity-t is.
Born to win
Minél több fejlesztés legyen nekem ez a lényeg 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Csak mert én szeretnék, de nem tudom hogyan kell.
Azt mondanom sem kell hogy a gépek többségének természetesen több és nagyobb városa van mint nekem <#boxer>#boxer>de azért kutatásban kissé elmaradtak <#mf1>#mf1>Már csak azt kéne kitalálnom,hogy fogom megnyerni a végén.Lehet hogy mégis csak kiirtok mindenkit az infantry-kal <#violent>#violent><#ravasz1>#ravasz1>
1:kib lassu nem birja el a gépem
2:szerintem már tulságosan tulbonyolitották a dolgokat,azért egy egységnek nemár 35 féle bonusza legyen stb...
Mit gondolsz, miért? :S
"A WAREZT KÉRETIK MELLÕZNI!"
www.republiknet.hu
😊
www.republiknet.hu
www.republiknet.hu
lenne egy kérdésem hanét lehetne letölteni a játékot<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#nezze>#nezze><#help>#help><#ticking>#ticking>
Kezdek újat kisebb térképen.
Born to win
Egyébként tetszene, de lehet, hogy így nem tudok vele játszani.
kezdek belejönni a játékba 😛
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ott bizonyos pályákon garantáltan össze fog akadni ugy a bajszod,hogy kell vagy 10 perc max mire feltûnik az elsõ ellenséges axeman😊
Csak aztán gyõzd megvédeni magad😄
Ami meg a többi részét illeti,ez nem Battlefield,vagy hasonló,szóval sosem lesz olyan.
Born to win
TR Warlords beta 3
Born to win
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
www.republiknet.hu
joideje játszok már evvel a kis játékkal, amiota kijött kb. 😊
HA unatkozok simán elöszedem, sose unom meg, ha töltök egy uj játékot addig ezzel elvagyok.
Találtam egy jo modot, total realism mod, minden jo benne, csak az idöt nemtudom változtatni, az csak realis lehet, de az meg tul lassu, epicen szoktam nyomni az megfelelö lenne.
Valaki nemtudja belehet e valahogy rakni hogy választhato legyen?
Nagyon bejön ez a mod, jobb mint a hivatalos kieg, több egység reálisabb...
Csak épp minek modolgassam a jétékot akkor eleve multinak nyicsta,nameg elég bonyolut és összetett anélkül is😊
De persze ettõl még ki lehet próbálni😊
Cormac : biztos igazatok van, sokat nem zoomolgattam mondjuk, de ennyire részletes kis vityinlókat nem igen láttam, pedig elég max grafikán játszok szal, nem a grafika miatt.