5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• CyrSyS
    Sziasztok!

Titan: Tudtommal nem! :( (Bár nekem nem hiányzik)

#4379-es hozzászólásomban szereplő kérdésre még nemtudom a választ :(
    Melyik a térkép típus amelyen szépen és dúsan vannak elszórva randomszerűen a nyersanyagok és olyasmi felszínű a map mint a Great Plains de egy kicsit vízesebb ?(hogy legyen azért vizi csata is)
  • Titan
    Skacok! A civ4-ben már nem tudok saját palotát építeni és fejleszteni??
  • Ranger23
    De igen arra gondolok!
    Szóval?
  • CyrSyS
    Sziasztok! Isteni a kieg tényleg! A preserve forest az mire jó? Az csak az adott területen +1 coin vagy az faültető is? Mert az jó lenne mert tudnék kalapácsokat termelni a kivágással :D
  • a.carkey
    Nem a Corporationre gondolsz?
  • Ranger23
    Esetleg 1 civilization 1 manufaktúrát indíthat el csak?
  • Ranger23
    Érdekelne mi a véleményetek a maufaktúrákról!
    Érdemes elindítani annyi mínusz tekintetében is?
    Mindenki akárhányat indíthat vagy vagy összesen van az a pár és ha valaki valamelyiket elindítja akkor azt már más nem teheti meg?
  • gergod
    De ennek a kieg demonak nem sok koze van a Civ4hez....

Bosszanto itt csucsul steamen a gepemen a preloadolt kieg es nem haggya jaccani magat :(((
  • donatus13
    nekem nem indult sehogysem de eddig amit sgröl szedtem le demot nem volt jo megint elkövettem ezt a hibát:D
    és leszedtem nem volt jo megse néztem ugy voltam hozzá kell alap de nem tom sorry
  • Razak
    Most tették fel nem rég a kieg demoját. Gondolom ahhoz nem kell alap
  • donatus13
    Haloddé ez nem hinném hogy egymagába is megy tudtommal nem civilaztions 4 demot szedj le
  • SD456
    Hy!

Az jó! Ma leszedem a demót aztán megnézem!

Bye!
  • donatus13
    Város építös katonaképzős hosszan fejlődös menedzselős hiper bonyolult katona fejlesztős szerintem
  • Laserdance
    Sziasztok! Ezt a kémkedést valaki ki tudná bővebben fejteni, mert elég bonyolultnak tűnik. A másik, ami nem világos a corporation, mert egy csomó aranyat von le a várostól körönként, hasznát pedig nem tapasztaltam.
  • SD456
    Hy all!

Megszeretném kérdezni, hogy ez a Civ (még egyet se probáltam) milyen játék? Annyit tudok róla, hogy körökre osztott stratégia de amúgy olyan mint a többi, hogy sereget csinálsz, támadsz , győzöl? Vagy inkább olyan várso építős, hosszadalmas?

Előre is köszönöm!
  • Mephike
    Lesz magyar verzió?
    Nem kell félni, itt lesz az eredeti nálam díszdobozban, mielőtt valakit a rosszullét kerülgetne...
  • Ranger23
    Én is megfogom venni eredetiben de addig miért ne játszanék????
    Hatalmas játék lett a kiegészítővel!
    Sokat javult a gépjátéka és a kémkedéssel tökéletesedik a játék.
    Azért pár új nyersanyagot berakhattak volna...
  • Botond #4365
    Túrót, csak minden fanatikus lehúzta, amíg a boltban nem tudja megvenni.
  • Szaruman
    Vmi béta van egyébként, a civfanaticson is megy már a duma a kiegről, pedig au elite fansite, ott nem engednék a warezt. Hozzá lehet jutni legal módon már (nem tudom, h hogyan).
  • AC2
    Jah, csak az egyetlen szabályt szegted meg :D : A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

Mer hát ugye még az USA-ba se jelent meg a cucc, legalábbis a lentiekben említett oldalon így van.
  • Mephike
    Srácok ez az új kieg valami isteni lett. A kedvencem az volt, amikor a hurrikán ledöntötte az egyik tenger melletti városom felét :)
    A spy egység nagyon kemény lett, pár kör alatt leredukáltam a lakosságot 8asról 1esre. Van itt minden, csak ajánlani tudom, bár még rengeteg újdonság számomra sem teljesen tiszta.
  • AC2
    Thx

Amúgy pont a lényeget nem írja, hogy melyik az a tíz nép, vagy mik az új szenáriók. :) Sokra megyek azzal hogy a puskapor feltalálása után van :)
  • gergod
    biztos hogy a legfrisebb patchet probalod?
  • Yossi
    sziasztok

mitől van az, hogy netes játékot indítanék, erre a belépés után jelzi, hogy új patch van, tegyem fel, mert az kell. letölti, fel is rakja szépen, aztán mégsem indul el, mindig jelzi a patch hiányát. viszont, ha engedem neki, hogy újra letöltse, telepítse, akkor szól, hogy ez a patch már fent van.
  • CyrSyS
    http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=222075
    Teljes leírás! :)
  • AC2
    Gyerekek az lenne a kérdésem, hogy az új kieg (Civilization IV Beyond The Sword) miről szól és milyen újdonságokat takar? Az alapjátékot nagyon sokáig nyúztam, kiváncsi lennék erre is.
  • donatus13
    Szerintem a teljesbe is lehet használni ujdonságokat multiba. Mert akkor miértelme az egésznek.
  • Sanko
    (+25/turn) annyi a hasznod abban a körben
    ha viszed lefelé a %-ot (nem költesz annyit a kutatásra) akkor még több pénzed marad.....új városok elöször viszik a pénzt, érdemes tartalékolni
  • Dansky
    1: szerintem, hogy mennyit költesz rá. Ott helyben változtatni nem tudod, úgyhogy én csak nem törődöm vele. :)

2 és 3: Zöld pöttyös dolgok események. Rajtahagyod az egyes opciókon az egeret, megjelenik, hogy mi lesz az effect.
  • CyrSyS
    HELP me! Tudok angolul de azért annyira jól mégse. Alapjátékkal játszom és ezzel kapcsolatba lenne 3 kérdésem:
    1. Bal felső sarokba nekem 2 %-os ráta van. 1. a kutatás és alatta valami spy (ez új). Ezzel kapcsolatosan 2 kérdésem van:
    - egy példa 100% kutatás (+25/turn). A zárójelbe írt érték
    az mit jelent?
    - Ez a spy-os izé micsoda? e mellett is van valami +4/turn
    az meg pláne mi ?
    2. Bejött nekem egy ablak hogy a swordman-em mondja hogy készen áll valami csatára vagy mi és az ablakba van egy zöld pötty mellette meg egy csomó szöveg. Ez mi?

3. 2.-hez hasonlóan bejön mégegy ugyanilyen ablak de abba meg valami master blacksmith-t ír meg valamit :S ezek mik?

Válaszokat köszi!
  • Sanko
    az a vicces hogy ez a sok minden már meg volt a Call To Power 2 ben....abból lehetne egy 3-ik...

de addig nyüsti ezt
  • CyrSyS
    Értem!
    Apropó nincs meg valakinek a Warlords Kézikönyv PDF-be? A civ4 kézikönyve az megvan gondoltam megkérdezem van-e valakinek warlords könyve is digitálisan :D
  • gergod
    Ki tudja ausztriaban mit neznek es mennyire. Valszeg itt sem nezik nagyon de itt nem merem

otthon valszeg lekapnam, bar ezt amugy is megvennem, mert nagyon jo es megerdemli hogy megvegyek...
  • CyrSyS
    Nem akarok túl kiváncsi lenni meg indiszkrét, de miért nem mered?
  • gergod
    A francokat + 8 USD ado.... ez aze genyosag nem feltuntetni. Bar meg mindig megeri...
  • gergod
    igen, sajna ezt nem merem :(((
    viszont lattam Steamen Civ4 + BtS kieg 39.99 USD.... ez igy nem is rossz
  • CyrSyS
    Szia! Fellélegezhetsz mert már kijött igaz nem hivatalosan. Torrent oldalakon fellelhető!
  • gergod
    óóó tossza meg hogy meg egy het mire kijon.... Itt sogoreknal nem merem lekapni :((((

A demo-t van ertlme leszedni?
  • Botond #4344
    Nem értem ezt a sok fanyalgást. Én az alap civ4nél éreztem azt, hogy nem egyértelmű előrelépés a 3hoz képest, hiszen sokminden kimaradt, ami egyszer már a 3ban volt és bevállt, de cserébe kaptunk egy csomó újdonságot, aztán a Warlordsal még egy nagyobb halom újdonságot, és most itt ez a kiegészítő és lám visszakaptuk azokat a dolgokat amiket a civ3ban már élvezhettünk meg pár újítást. Nekem eddig nagyon tetszik, végre teljesnek érzem a játékot. :-)
  • CyrSyS
    :( Akkor kár! No mind1 akkor marad ez így ahogy van :(
    Játszunk vele így!
    Patchről esetleg tudsz valamit? Nekem check for updates-re jelezte hogy van frissítés :)