5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
csá nép!
Civilization.IV.Beyond.The.Sword megy önnmagában is vagy kell hozzá a Civ 4?
-
donatus13 #4422
AMugy ez az uj kieg amit felraktam a warlods is fent van annak a cuccait is tartalmazza akkor? -

Písz -
CyrSyS #4420 F.N.E. pedagógiai alapelv értelmében befejezem a vitát.
Én hajlamos vagyok új lappal kezdeni és nem marni egymást. Bennem is hiba van igaz! Én kezdtem....Sajnálom....Az ICBM vinne el :D
Legyen béke! (Tartja virtuális kezét feléd baráti megbékélés céljából!)
Az hogy te mgeveszed a játékot szuvenir jogod és nem vagy emiatt hülye és rossz! Csak ha én minden játékomat megvettem volna akkor érdekes anyagi helyzetem lenne :D De ez tényleg egyedi vélemény! Én elfogadom a te elveidet!
-
lee56 #4419 Akkor most had legyek én is egy kicsit bunkó mind2tökkel. Az ucssó ~10 hsz eleinte még talán viccesnek is mondható, de aztán qrvára unalmas, ugyhogy ha lehetne egy javaslatom folytassátok privátban legyetekszivesek... -
Már ne is haragudj, de te kuldtel el a fenebe (jo atvitt ertelemben, de akkor is), hogy ki a fenét érdekel hogy nekem mi nem tetszik, amikor egy forumban szimplan teljesen odailloen le merészeltem irni a véleményemet...
Igazad van, kicsit bunko voltam, dehat te estel nekem az elso hozzaszolasodban, hogy hogy mondhatom el mi idegesit ill. nem jo a jatekban, majd a kovetkezo harom hozzaszolasodban sokkal durvabban leszidtad a jatekot.
Elmondom, hogy min szorakoztam a hozzaszolasaidban. Nem azert hogy bantsalak (nem akarlak tenyleg), csak legkozelebb jobban figyelj miket irsz:
- leb***ol, hogy negativ kritikat irok. Majd a kovetkezo 3 hozzaszolasodban ecseteled, hogy mi szar a jatekban...
- "Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítőnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághűtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)
Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághűbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá "
Most egy stratégiai vagy minél valósághűebb és jól közelíti, vagy a lovas leveri a tankot (ami nem epp valosaghu)
- utolso elotti megjegyzés, hogy te azt mondod fejleszted a jatekot, hogy masoknak jobb legyen (bar egy arva konstruktiv hozzaszolast nem tettel) en pedig azzal fejlesztem, hogy leirom mi nem jo benne. Hatha egyszer valaki elmondja Firaxisnak es kijavitjak, bar ez hiu abrand...
- utolso: nehogy mar en legyek a rossz hogy megveszem a jatekokat... Azert megall az eszem
-
CyrSyS #4417 Rajtam szórakoztál? Értem! Csak egy kicsit vagy bunkó és megalázó.
Aki nem mer letölteni egy játékot mert fél, és megvásároltad ezen én szórakozom. Költsd csak ilyenekre a pénzt megéri.
Megjegyzem én nem aláztalak meg semmivel te meg kinyögöd hogy rajtam szórakozol. Legjobb védekezés a támadás de ezt neked hiába is mondom. Kritizálj és játsz akkor csak tovább az való neked, ehhez értesz csak, én meg fejlesztek hogy másoknak jobb legyen.
Ja és vásárolj meg minden játékot amit kedvelsz! Jobban jársz jóval!
-
Ne aggódj en jol szorakoztam rajtad, miert haragudnek? :)
Nekem inkabb kedvenc trait-eim vannak. most a Protekcionista a favorit, de szeretem az industrialistat es a financialt...
Most epp a szent romai birodalommal tolom -
CyrSyS #4415 ok! Remélem nincs harag!
Te melyik népet komálod amúgy? Én a BTS-be a Pericles irányításával Görög nemrossz bár tudom kinek mi a célja! :) -
hagyjuk... -
CyrSyS #4413 Na jó nem kukacoskodom. PEACE :)
Inkább játszunk :D -
CyrSyS #4412
Egyébként észrevetted, hogy 1 hozzászóláson belül is teljesen egymásnak ellentmondó dolgokat írsz? <---- vagy csak nem bírod ha más esetleg nem ért veled egyet? :) -
CyrSyS #4411 1 tankban eleve nem 1 ember tartózkodik. Mindegyiknél van pisztoly általában! Tehát teljesen mind1 honnan nézzük esélytelen a dolog :) -
CyrSyS #4410 Bár elképzelhető a valóságban... odalopózik, és bedöfi a dárdáját a tank kémlelőnyílásába és megöli a tankost.... 10^6 bol elofordulhat :)
plz gondoldkodj ezen még egy kicsit! :) -
Én fel akarom rakni a polcra. :-) Az ilyen online letöltősdiben nem hiszek. -
Látod én ilyenekkel nem találkoztam, vagy csak megszoktam. Azok kulonben is nagyon ritkán történnek meg, hogy dárdás leverje a tankot...
Bár elképzelhető a valóságban... odalopózik, és bedöfi a dárdáját a tank kémlelőnyílásába és megöli a tankost.... 10^6 bol elofordulhat :)
Egyébként észrevetted, hogy 1 hozzászóláson belül is teljesen egymásnak ellentmondó dolgokat írsz? -
CyrSyS #4407 Olvastam.
Én csak arra akartam rávilágítani hogy te olyanokat tartasz idegesítőnek amiknél van sokkal rosszabb (az általad felsoroltaknál is valósághűtlenebb) dolgok is. Ezért is írtam a tank vs lovas összeütközést. Kíváló játék ez így is van. De ha te kiakadsz pl kémeken akkor nemtudom miért nézel át olyanokon amik kegyetlenül szemszúróan negatívum a játékba ? (szintén idézem az én példámat)
Igaz ezen javítani nem nagyon lehet. De minél valósághűbb annál jobb. Ez a stratégia jól közelít hozzá
Summa summárum jó a game :) -
Gratulálok a hozzászólásiadhoz!
Utolso soromat is elolvastad? vagy csak write only?
Ha egy jatekban csak ennyi dolog nem jo, akkor az egy kivalo jatek... szerintem... -
CyrSyS #4405 És a lejjebb elmondottak szóljanak Gergo védelmére, mert ezek tényleg idegeítőek és nagyban nem valósághűek. -
CyrSyS #4404 Meg mondjuk a városba van egy lovas és a lovas kiüti a tankot :D EZ megalol. LEhetetlen. Egy géppuskás tank löveggel egy lovas egységet lehet a városban nem ölne meg mert nem találná stb. De hogy a lovas üsse ki a végén a tankot :D Ez extra lol -
CyrSyS #4403 Amugy a játéknak egy nagyon alapvető hibája van! adott két szomszédos sivatagos kis terület. Az egyiken egy dárdás. Tegyük fel ez a dárdás fullosan fejlesztett. A másikon egy alap fejledtlen modern tank. A dárdás kiütötte a tankot :D Na ilyen a valóságban annyira képtelenség hogy az csak na. -
CyrSyS #4402 Akkor ne játsz vele ha neked ezek a dolgok idegesítőek. Ki a bánatot érdekel hogy neked mi tetszik benne mi nem. Mindenkinek más tetszik és más nem. Ezzel másokat ijesztesz el a játéktól ami nem szép. Jó dtudom szólásszabadság van és leírtad a véleményed. Ez ok de valahogy mégse ok.
Amúgy a komolyabb játékosok fejlesztik a játékot hogy jobb legyen, élethűbb legyen. Azok ilyeneket nem mondanak hogy ez idegesítő meg az idegesítő, hanem elfogadják.
-
jajj de hule vagyok.... nem 47 EUR, hanem 47 USD... nem mindegy -
Donatus: ha az urhajot kilovod, es odaer a celhoz vege a jateknak... (ill. folytathatod, de nem az urben)
Botond: en steamen kereztul vettem meg 47 EUR volt afaval a Civ 4 + a BtS. Igaz, en Ausztriabol, de kamu cimmel is biztos engedi....
a.cerkey: majd a kovetkezo gameban megnezem, de nagyon ugy emlekszem parhuzamosan kellett szavazgatni... -
A "Mass Media" kifejlesztése üti ki a AP-t! Ezzel jön az UN is. -
lehet a 3.0.2es patchben javítják ezt a bugot is. Lehet már itthon kapni a játékot? Patchelni akarok. :-D -
donatus13 #4397 LEhet ürbe menni vagy az csak egy küldetés része? -
háát. pedig már javában a future techet fejlesztettem, amikor meg mindig kerdezte ki legyen a fonok... (és nem keverem a UN-el :)) -
Van tech ami megszünteti az apostoli palota hatását. :-) -
Tegnap végigjátszottam egy epic gamet noble fokozaton, viszont találkoztam néhány nagyon idegesítő dologgal:
Apostolic palace. A végjátékban is pár körönként szavazni kellett ki legyen a vezér, de semmi más opció soha nem jött föl, nagyon idegesítő volt. Kár hogy nincs egy technológia, ami megszünteti a hatását. Mindig én voltam megválasztva.
Űrhajó. Tök jó, hogy lehet customizálni, csak semmi értelme. Epic speeden mire összejönnek a technológiák, simán meg lehet csinálni az összes részegységet addig, amíg a következő technológiát fejleszted.
Kész volt a teljes űrhajó, de még a 2ből csak egy engine volt. 19 kört írt, hogy eléri a célját. Gondoltam legyártom a másodikat is, hátha gyorsabban odér. 7 körbe telt legyártani, és amikor kész lett azt irta 16 kör kell, hogy elérje a célját... Megint semmi értelme.
Vazallusok. A vazallusaim annak ellenére kémkedtek nálam, hogy nem lett volna nekik szabad. Megtagadták, hogy technológiát adjanak nekem, pedig ezt egy vazallus állam sem teheti meg a "valóságban" megint nagyon bosszantó.
Kémek. Ez talán a legidegesítőbb dolog. Sokkal fejlettebb voltam az ellenfeleimnél, a part mentén volt 3 anyahajóm tele repülővel (Jet), 5 destroyer, 2 battleship meg hasonlók, erre ő jön a caravelljével, és sorban rakta ki a kémeket nálam, mert ugye ccaravell be tud jönni az országhatáromon belül, a kémet nem látom, tehát open border nélkül is simán kémkedett. 10 körönként kb 3 városomban mérgezte az ivóvizet, hiába volt meg az összes kémkedés elleni épület. Hadatüzenni meg nem akartam neki, mert békés títpus vagyok és úgyis nemsokára kész lett az űrhajóm...
Egyelőre ennyi dolgot találtam ami nem tetszett, viszont nagyon sok jó dolog van benne, amik feledtetik ezeket a dolgokat... Arról majd később írok. -
Mindig is volt. -
már infláció is van?
-
lee56 #4391 hmmm, ez az infláció kikészít, + most még colony expense, hát hogy lehet igy hódítani? :) -
donatus13 #4390 Akkor multiba mennek ujdonságok vagy nem? -
mzprox #4389 Lehet hogy bereklámozták már, de biztos ami biztos :)
ezen a fórumon:
civ4hun
összegyűlt jó pár civ fan. Multi játékok szervezéséhez talán jó lenne ha egy helyre írogatnánk :). meg vannak itt egyéb infók, fordítások is. -
Paddy #4388 Hello mindenkinek. Éekaptam a magyar modot a civil4hez,de mikor indítom kiír nekem pár errort. Elvileg működik így is a game. Pocsék lenne a mod amit lekaptam? -
VISA mod -
CyrSyS #4386 Aki ért a MOD-okhoz azokhoz annyi kérdésem lenne hogy melyik az a mod amibe a legtöbb új fejlesztés van a régiek mellett? Olyat azért kipróbálnák meg lehet megkéne tanulnom hogy kell új fejlesztéseket beépítenem. Csak azt nemtudom hogy a gép alkalmazza-e őket :S -
CyrSyS #4385 Ok megnézem! Épp ezzel a Total Realism moddal szemezgetek. Ha jól olvastam a civfanatics-on 188 technológia van benne? Az üt. BTS-en gondolom még nem megy. Total realism mod-ba még jobb az AI vagy milyen? Mert leírást nem találtam róla :( -
Pangea pl?