5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• gergod
    csinálj egy úja nicket, kamu emaillel, nem kell hozzá valódi
  • Sanko
    ez egy muris dolog....mert ügye kértem hogy a jelszót küldje el...

elküldte ráadásul a nick nevemen szólított...khmm..ok..ezzel kezdtem...erre kiírja hogy ilyen nincs..... :-)

de szép az élet...no még 1 kör futás...
  • Hmuda
    nem az emaileddel kell...azt írd be amit felhasználónak megadtál regisztrálásnál...
  • BYpsilon
    nem email cimmel kell bejelentkezni, hanem nick-kel
  • Sanko
    hát én ezt nem értem.....tényleg nem tudok egy hülye kükacot benyomni a usernévvél a mulétiplayerben....

mivel amail címmel kell bejelentkezni ez elég egy hátrányos dolog....

5let? próbáltam nyelvet váltani (Hun/Eng...alt+shift) próbáltam alt+numpad számokkal...semmi...copy-t nem engedi...kapja be
  • Sanko
    na sikerült....még él a loginom....
  • ZsZso
    Játék MAIN MENU -> MULTIPLAYER -> INTERNET -> CREATE NEW ACCOUNT

Ha jól emléxem. Gyors beírod az infokat, aztán kész ... már elő is jött a játékok listája.
  • BYpsilon
    a jatekot elinditod, Multiplayer -> Internet -> es create account

semmifele gamespy klienst nem kell feltelepiteni
  • Sanko
    gamspy oldalon nem látok ilyet hogy login....
  • Sanko
    az van ...bár nem vagyok 100% biztos hogy mi....nincs ez online? hogy beizzítsam a logint?
  • gergod
    nem kell a gamespynak installálva lennie. Simán játékból tudsz browse-olni, csak létre kell a játékon belül hoznod egy gamespy accot
  • Sanko
    Server inditás legyen mondjuk 11:30-kor
    Server neve HUN-SG
    Jelszava : sg-civ4

IGEN???

megyek én is.....de tényleg csak gamespy-al menet? utána nézek...nekem az összes vírusírtó és adware jelző síkít a gamespy-ra...le is uninstalltam...tényleg nem tetszik hogy reklám özönöket csinál meg feltesz 1000 toolbart az iere....

csakis AllSeeingEye.....ott még nincs Civ4...
  • BYpsilon
    Naon egyszeru csak azt kell elerni, hogy tobb kajat termeljen a varos mint, amennyit a lakok elfogyasztanak. Leginkabb farmok telepitesevel a varos korul.
  • Titan
    Aham THX! ...és ezt mivel érdemes növelni? Lehet,h ez láma kérdés, de talán mégse...
  • BYpsilon
    varos neveben a narancssarga szin a varos novekedeset mutatja, valamitn az hogy kb meg mennyi idore van szukseg, hogy eggyel nagyobb legyen
    a varos neve elott a szam ha zold, novekszik, ha szurke stagnal, ha piros eheznek es csokken a varos merete ideovel
  • Titan
    Sajna a tutoriálra, ha rábökök akkor kilép a játékból de ezen nem csodálkozokom, mert a "biztonsági másolatok" már csak ilyenek...;)
  • Titan
    Skacok, a városnevekben a narancssárga csík az mit jelől?
  • ZsZso
    Oké, semmi ... télleg láma vok :)
    Create Accnál folyamatosan blokkolta a kapcsolatot a firewall ... most már sikerült a dolog. Csak azt nem értem mért emlegeti az ablak alján a www.gamespyid.com -ot ... mind1.
  • ZsZso
    Nem értem ...

Próbálok bejelentkezni a GameSpyID -s accommal
    ugye a gamespyid.com -on mail/pass kell ahhoz, hogy belépjek. Ott beállíthatom a nevem. Nem tudok CivIV -ben beloginolni, mert ha "LOGIN"hoz a Nicknevem írom, akkor azt írja ki, hogy "Username, you entered is invalid". Azt meg hogy [email protected] nem tudom beírni, mert a kukac a büdös életbe nem jelenik meg. (copy paste -tel sem). Hogy a túróba jelentkezzek be? (GameSpyID-s accom verified amúgy) Ennyire nem lehetek láma ...
  • robotnyk
    nah, lejátszottam az első civilizationös játékomat :)

egyenlőre gyenge fokozaton kezdtem, mivel tapasztalatlan vagyok. bc 4000ben kezdtem, epicen az egyiptomiakkal. 5 órás lett végül a játék, 2040-re összehoztam a space victoryt :)

a FEAR és Fahrenheit előtt nekem ez az év játéka.
  • BYpsilon
    passz, multi tapasztalatom meg nincs
  • hosszupuska
    ja és a kérdésre is válaszolva: sokáig szerintem

menteni meg mentettünk, mikor félbehagytuk, csak nemtudom folytatni is tudjuk e...habár már az elején megütköztem az autosaving soron..hiszen multiban nemszokás ilyet tenni :)
  • hosszupuska
    hát mi haverral kezdtünk egyet du. vmikor, 3 gép ellen..de olyan lassu volt a játékmenet, hogy beleuntam hamar:) de azért még megpróbálom párszor

mondjuk a jassu játékmeneten lehet gyorsítani, ha mindkei kiveszi az animációkat meg mindent ami lassabbá teszi a játékmenetet, igy gyorsabban mozognak az egységek, zajlik a csata, nemkell várni anyit talán...
  • Ranger23
    Meddig tart náletok egy ilyen party?
    Vagy ezt lehet menteni és máskor folytatni?
  • BYpsilon
    vagy sem
  • hosszupuska
    de gondolom ez csak eredetivel megy...vagy sem ?:P
  • hosszupuska
    kösz, az tengernyi szöveg és az angol kicsit nehezenm egy még :)

ezért gondoltam hátha valaki ad pár tippet
  • BYpsilon
    nem IP cim,hanem szepen a menuben raboksz, hogy Multiplayer - > Internet , letrehozol egy gamespy id-t es utan fogo latni a lehetseges servereket
  • Ranger23
    Mi az ip címed?
    Vagy hogy szoktatok multizni?
  • Verseghy
    nembiztos hogy hazaérek de oké.
  • BYpsilon
    Akkor pár konkrétum

Server inditás legyen mondjuk 11:30-kor
    Server neve HUN-SG
    Jelszava : sg-civ4

probakepen most is elinditottam, aki akar csatlakozzon
  • Verseghy
    Majd éjéfél körül megyünk.
  • I.C.ram
    Írjátok be légysz ia játék nevét, mert lehet, hogy később bejönnek, ha belehet menetközben lépni.
  • Hmuda
    Kira, ez már három akkor. Jöhetne még pár ember. :-)
  • BYpsilon
    igen, inditok serveret szivesen, tuzfalam addig lehuzom, es minden mas net kommunikaciot leallitok

de most megyek vissza mert Napoleon nekem esett, pedig nem is bantottam, meg csak hatarosak sem vagyunk egymassal :)
  • Verseghy
    BYpsilon tud, 3 mbit-s adslje van:) Én 11 éjfél körül érek haza, várjatok meg:D Vagy ugy cisnáljátok, hogy addigra kimenjetek:)
  • Hmuda
    Nah, megvolt a délutáni éltető szundika, akar valaki multizni? Kellene pár ember és minimum egy aki képes normális szervert indítani.
  • báttyó02
    hi

vmelyik nap láttam belinkelve egy cracket,de már nemtalálom
    egyik barátomnak kéne,ha valaki megszánna egy linkkel légyszi privibe küldje el :S

köszi,és boccs a warezért de máshol nemtudok érdeklödni efelől
  • Ranger23
    Ohh bakker.
    Tényeg szabad határ:)
    Én meg nem mentem bele gondolván mit mászkáljon a területemen. Köszi ICRAM
  • Ranger23
    Olyan várost találtam (gondolom barbár kunyhóból való)aminek az volt abecsületes értelmes szép neve, hogy Magyar:)
    Gyorsan el is foglaltam gondolván az az enyém:)