5863
A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
#769 öööö végülis nem fontos.... -
#768 Mi lenne, ha mivel 3 új ember is csatlakozna, előről kezdenénk egy játékot?? -
Verseghy #767 Minek? -
#766 Az esti partira valaki beüzemeltethetne egy TS servert? -
Verseghy #762 okok -
#761 jöhetsz....Izabella angollal szabad....
én csak este leszek....de 20 körül kezdhetübk.... -
#760 Meg rám mindenki mindig k***ra annoyed. Pedig legutóbb még open bordert is kötöttem :(
Az kellemetlen :) -
Verseghy #759 Hát, egyszer az én városomat vették be:D -
#758 Én is jönnék szívesen, csak a fél 12 már késői kezdő időpont volt :(
Amúgy nektek sikerült már várost átállítani magatokhoz, már volt, hogy szinte teljesen körbevettem területileg, de soha nem akart átállni :( -
Verseghy #757 Mert akkor ha kínához áll, akkor hamar kilép, és feladja. -
#756 Ja ha csak így lehet akkor inkább nem kavarom össze a dolgokat :) -
BYpsilon #755 Minek árultad el? :) -
Verseghy #754 Tölem jöhet, csak épp a kínaiakat gyapáljuk, úgy gyere:)
Mikor értek rá ma? Szerintem akár délután is mehet. -
BYpsilon #753 Elvileg belehet. Van ket AI által irányított nép a Kinaiak és az Angolok. A kettő közül az egyik írányítását átveheted.
Természetesen akkor, ha többiek is beleegyeznek. -
#750 Vannak érdekes és vicces történeteitek a játékból? Nekem vannak sztoriaim, mikor könnyek szöktek a szemembe a röhögéstől!
Pl. a tankomat szétverte egy buzogányos osztag..
vagy mikor Mózes megjelent Mátészalkán.... -
#749 Tegnap este nem voltam itthon, ma még be lehetne csatlakozni? :) -
#748 Haha! Na, jah... -
#747 Idióta workerek mindenből városkát akarnak csinálni, még a baromi szántóföldekből is. -
#746 Ezt elég hülyeségnek tartom... főleg, hogy ezzel a módszerrel meglehet szerezni az értékes földeket is, ami elég hülye hangzik. Gondolj csak bele, akkor szépen lassan visszahódítanánk Erdély a románoktól! :D -
#745 workereket lehet autóra hagyni...úgy is minden lesz elöbb utóbb -
#744 Télleg jó kis menet volt, de majd innen kezd ám érdekes lenni a dolog. Pár száz év és jön a modern hadviselés. Húúáá!
ICRam: az a kultúraterjeszkedés miatt van. Ha egy városod kultúrálisan fejlődött akkor egyre nagyobb lesz a határ és ha jobb a városod mint a szomszédos ellenséges város akkor bizony néha el lehet akár a város kockájáig tolni a határokat. -
#743 Azt nem értem, hogy a határokat miért lehet egymáshoz képest tologatni? Ezek nem fix országhatárok? Arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban belelóg a határom a másik területébe, pedig nem építettem semmit. -
#742 Bocs, de nem tudom a 10 workerem, 30 katonám háborúban 10 másodperc alatt mozgatni :) -
#741 hasonló este jó lenne esetleg kicsit korábban...22-tő biztos jó
de bírjátok akkor lehet 20-is
-
#740 :-) jaja....így sokkal érdkesebb...csak pörgősebbre kéne venni egy picit....
limitálni az időt -
#739 Jó kis játék volt :) Rohadt kínaiak jó szívósak. -
Verseghy #738 Köszi a játékot emberek, holnap majd megdumáljuk mikor kezdünk. Jóéjt! -
#737 valaki leírná h hányféle módon lehet megnyerni a játékot, és mik ezek? -
#736 MEGYEK -
Verseghy #735 Gyertek már! -
BYpsilon #734 Jatek neve : HUN-SG
Jelszava : sg-civ4 -
#733 mi a játék neve? -
BYpsilon #732 a játek letrehozva, elvileg -
Verseghy #731 Na vagyok, és ti? -
#730 szóljatok msn ha indul a game.....
[email protected] -
#729 na mind1...szóval megy......akkor indít valaki servert? -
#728 látjátok a gamét? HUN-SG néven? csak próba -
#727 na sikerült...
de megint egy faszság......kellett egy new user a civ4-ben...ott megedtam a LÉTEZŐ! gamespy-t erre azt elfogadta... -
#726 ? kabaré... -
#725 You Are Already Logged In!
You are logged in as SANKO ([email protected]) (verified). Use this page to edit your account or click on the "log out" button below to change accounts.
ilyenkor mi van? a gamespyid-n be tudok jelentkezni civ4-ből nem.....nincs ilyen felhasználó, írja