Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#wilting><#taps><#banplz><#idiota>
no komment.

talán tegyél párnát a segged alá.

(vagy talán a brightness-en állíthatsz valamit)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
f gomb alapból (PC-n <#hehe>)

Helló!Olyan kérdésem van hogy ha besötétedik de nem is kell elég ha sötét van a kép felsõ részét nem látom (TFT monitor negatív)Igazából az a baj hogy én se vok nagy+a monitor magasan van.Mit lehet csinálni ezzel a !!!!!játékban!!!!(Azért írtam !!!! mart nem akarom az asztalomat átrendezni)Kössz a választ.Csá

balla27
kár,na mindegy !még 1 kérdésem lenne.felveszek molotov koktélt és gránátot,akkor azt tudom váltogatni?mert nekem csak akkor jön be a gránát,ha a molotov elfogyott.

koschwarz
pc, naná<#hehe>

balla27
te pc-n játszol?mert ha esetleg ps3 akkor lehetne multizni 1.

koschwarz
én kb. 26%-nál tartok, és most megyek 4x gyógyszerért...egyébként még egyiknél sem volt ilyen probléma.

adios
okés köszi megpróbálom

balla27
köszönöm a választ.siker.10% tartok most

bardocz
Másik irányból menj oda,szerintem ugyan ott vagy,mint ahol nekem is baszakodott.
Danecay
Hát ezt így nem tudom, még az is lehet, hogy az 😊 CTD pálya volt, egyik végében sárkunyhók, egy csomó sirály körözött felette, magasles, valami bányagép, legõhodak, több szinten is, egy sziklában volt egy alagút is. A pálya másik végében egy "kisváros " templommal, tóval, melynek a stégje elõtt van egy elsüllyedt csónak. Mindkét fél bázisán van egy terepjáró, egy buggy, továbbá van még a pályán sárkányrepülõ is, de nem tudom, hogy egy vagy kettõ. Ha ismered a pályát akkor ebbõl rájössz 😊

adios
kb 22%-nál.Ez a második "gyógyszerszerzõs" küldetésem.Egy magasabb szikla alatt van a rejtekhely,és egy folyó is indul onnan.Mindenkit kinyírok de nem akarja kinyitni az ajtót.

koschwarz
hány százaléknál tartasz?

koschwarz
a templom pala-ban van. pala tûzszüneti zóna, senki nem lõ senkire. van egy-két a város térképén pirossal jelölt zóna, ahová nem szabad belépned, de egyébként mászkálhatsz pala-ban bármerre. a templom bejárata pl. biztos hogy nem ilyen piros zónában van.

Tib
A pálya (sajnos) csak akkor kerül mentésre a gépedre, amikor az aktuális kör befejezésre kerül a szerveren. Ilyenkor felteszi a program a kérdést, hogy megtartod vagy elveted a pályát. Addig csak a memóriában van "tárolva". <#rinya>
Tehát ha X idõ után kiléptél a szerverrõl, akkor a pályát nem menti a játék... Többek között ezt is szeretnék a rajongók megváltoztatni úgy, hogy amikor letölti a szerverre csatlakozáskor, egybõl mentse le a játék. <#email>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

HarryProf
Ha megmondod kb. hogy nézett ki a pálya, lehet tudunk segíteni. Nem a Savanna Battle?

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Danecay
Hi!
A tegnapi nap játszottam egy pályán ami nagyon tetszett. Nem alap pálya volt, mivel letöltõdött szerverhez csatlakozás során. A problémám, az hogy nem találom ezt a szóban forgó pályát sehol. Vista alatt elvileg itt kellene lennie: C:\Users\NÉV\Documents\My Games\Far Cry 2\user maps\ de nincs. Nem készít a játék valamilyen LOG filet, amiben meg lehetne esetleg találni a pálya nevét, mert sajna nem emléxem rá? Csak arra emlékszem, hogy talán 2.6-os volt a verziója, de ebben sem vagyok biztos.

Tib
1. Játék patch-elése
2. Audio Driver frissítése
3. Cserélj másfajtára vagy tilts le pár audio codec-et (ACE Mega CoDecS Pack 6.03 nekem jól viszi)

elitehun
1.,Ez nem fos mert csak a te verzióddal volt ilyen panasz. Tehát nem általánosíthatsz.
2.,Patch-eld meg
Frissítettem mindent, de már rosszabb lett. Már folyamatosan zúg. Semmit sem tudok vele csinálni. A legkisebb zörejt sem érteni, olyan, mintha két vezeték érintkezne, de természetesen errõl szó sincs. Ezt a fost hogy adhatta ki az ubisoft????

adios
Hello!
Miért van az h amikor a malária gyógyszerért megyek egy veteránhoz nem enged bemenni a házba?Minden zsoldost kinyírtam körülötte + az útlevél is megvan amit a pap adott.Ez vmi bug?
köszi elõre is

Nézd meg van-e frissebb driver a hangkártyádhoz, esetleg a directx-t is frissítheted.
Hello srácok.

Az lenne a problémám, hogy nincs a játéknak hangja. A menünek és a többinek van, viszont story indításkor elnémul. Eredeti game-rõl van szó. Tud valaki valamilyen megoldást?

balla27
sziasztok!egy nagy gondom lenne.nem tudom mit kell csinálnom.el kell mennem a templomba,és oda kell adnom egy kazettát a father maliyának!jelzi a térkép kb hol van a templom.de nem tudok bemenni ,mert ez a sok f ledarál.szerintem sunyiba kell oda bemenni,de az sem megy.légyszi segítsen valaki.ez még a legeleje a játéknak

Szevasztok! Van 1 "kis" gondom!
Ahogy katt 2x az exe-re, olyan hibaüzit dob ki, hogy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Igaz, hogy a procim gyengusz, (2500+ Sempron), de van mellé 1,75 GB ramom és egy ddr3-mas 256-os 7300GT videókarim, shader 3.0-val... Cimborámnak ugyanez a helyzet, de neki 3500+-os procija van... Tudtok erre valami megoldást? Ha igen, légyszives segítsetek! Elõre is köszönöm!
adios
Ez nem a reklám helye.<#ejnye1>menj máshova.

Ez Egy Bux.To val kapcsolatos oldal ahol pénzt lehet keresni (IGAZI PÉNZT) Minden Levan Ide Írva Katt : buxto1.mlap.hu
Szasztok Ez Egy Oldi Ahol Van Fry Cry+ Stronghold ingyen minden kieg.!! Magyarítás!! stb klikk!!!! http.//www.gggg.mlap.hu
elitehun
Lehet át kéne írni a játék árát mert már csak 6290 Ft
koschwarz
<#puszi>

Tib
Igen, egyes ellenfelek fegyvere alapvetõen kanyar-fegyver... Ezt én is tapasztaltam <#nyes>
Gyémánt, diktafon, levél helyzeténél is villog a GPS <#vigyor2>

koschwarz
más is tapasztalta, hogy egyes ellenfelek úgy lõnek rám, hogy nem is felém fordulnak? kizárt, hogy tévednék, többször is visszatöltöttem azt a játékállást, és tuti, hogy csak az az egy megmaradt mezítlábas harcos lõtt, és csakis rám...mert el is talál.

jól vettem észre, hogy a diktafonokat is jelzi zöld villogással a gps?

koschwarz
de, épp most mondta, hogy fáradj át a warez-topikba.

na akko nem tud rá valami megoldást
Tib
A "letöltöm és crack-elem" dologoe inkább a WAREZ részbe illik írni <#dumcsi>

hello nekem kéne egy kis segítség!!!
egyszer már felraktam a jatekot de kellett a hely ezért letöröltem most újra fel akartam akni de makikor berakom a crackot akkor csk az a frissítés ablak jelenik meg amit bezárok és a kis abléak jelenik meg a far cray 2-õs abalak ami el is tûnik és nem indul a jatek!!!!
nagyon kéne ahelp
elõre is köszike
Tib
A játéknak 2 féle befejezése van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...de mindkettõ a hasonló. A Sakállal lépsz szövetségbe, barátaid ellened fordulnak, a végén meghaltok. Csak a halál milyenségében van különbség...

A játék végigjátszása után nem lehet bóklászni a terepen! Az erõdbe kell menned a Sakál után... Miután hátul kijössz az erõdbõl (tehát nem a "bejáraton"), akkor a játék figyelmeztet is, hogy egy bizonyos ponton túlhaladva nem tudsz majd visszafordulni... <#shakehead>
Tehát érdemes meghagyni egy külön mentést azelõtt, hogy az erõdbe mennél (98% tájékán)... <#nyes>

Üdv, végigvittem.
Hadd kérdezzem meg (nem szeretnék poéánt elõni), hányféle befejezése vana játéknak?
Nálam úgy végzõdött, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenki ellenem fordult, akiben bíztam, szövetségre léptem a Sakállal, és mindketten kihaltunk a végén. Ennyi?

És végigjátszás utánnm lehet valahogy tovább bóklászni a környéken?

bardocz
Én ennyire nem szoktam belemenni a beállításokba😄
Tib
Ez így igaz... Én anno alapból kikapcsoltam <#vigyor3>

A célkeresztetet a beállításokban ki tudod iktatni más nehézségi fokozatokon is.

Warton
Inkább az injekciós tû hiánya, ami problémásabb, meg az, hogy a csipák lövése halálos is lehet. Ráadásul nem mindig tudod, hogy csipás van a környéken. Egyszer egy domboldalon ereszkedtem le, amikor BUMM!! És kezdhettem az elõzõ mentésrõl.

bardocz
Kezdtem egy új játékot legnehezebben.Amit észrevettem,hogy jobban céloz az ellenség,nincsen célkereszt(aminek kifejezetten örülök),illetve jóval kevesebb töltényt tudok vinni magammal.Okosabbak is lesznek majd az ellenségek?Amúgy egyik néger csókával kezdtem el,mert így álcázom magam a többi között😄 és a slaughterhouse-ban nincsenek még ellenségek.
Warton
Nem tapasztaltam, de lehet.

Jól.

Nekem is az,amibe lennének vadállatok meg ilyenek,tök jó lenne ha támadnának is.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

köszi 😉
ALT+ENTER

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy játék közben felugrott egy ablak így a játék most nem teljes képernyõs és az opciókban nem találok olyan beállítást, ami ezt visszavarázsolná.
Tib

Tib

Halványul a FC2 csillogása - GamesRadar >> A Far Cry 2 lassan mélyponton lesz. A kezdeti ragyogó eladások után egyre többen pártolnak el a játéktól, ami a kiadott verzió bug-osságán kívül a fejlesztõk "nem-törõdömségébõl" adódhat... <#falbav>