Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no komment.
talán tegyél párnát a segged alá.
(vagy talán a brightness-en állíthatsz valamit)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tehát ha X idõ után kiléptél a szerverrõl, akkor a pályát nem menti a játék... Többek között ezt is szeretnék a rajongók megváltoztatni úgy, hogy amikor letölti a szerverre csatlakozáskor, egybõl mentse le a játék. <#email>#email>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
A tegnapi nap játszottam egy pályán ami nagyon tetszett. Nem alap pálya volt, mivel letöltõdött szerverhez csatlakozás során. A problémám, az hogy nem találom ezt a szóban forgó pályát sehol. Vista alatt elvileg itt kellene lennie: C:\Users\NÉV\Documents\My Games\Far Cry 2\user maps\ de nincs. Nem készít a játék valamilyen LOG filet, amiben meg lehetne esetleg találni a pálya nevét, mert sajna nem emléxem rá? Csak arra emlékszem, hogy talán 2.6-os volt a verziója, de ebben sem vagyok biztos.
2. Audio Driver frissítése
3. Cserélj másfajtára vagy tilts le pár audio codec-et (ACE Mega CoDecS Pack 6.03 nekem jól viszi)
2.,Patch-eld meg
Miért van az h amikor a malária gyógyszerért megyek egy veteránhoz nem enged bemenni a házba?Minden zsoldost kinyírtam körülötte + az útlevél is megvan amit a pap adott.Ez vmi bug?
köszi elõre is
Az lenne a problémám, hogy nincs a játéknak hangja. A menünek és a többinek van, viszont story indításkor elnémul. Eredeti game-rõl van szó. Tud valaki valamilyen megoldást?
Ahogy katt 2x az exe-re, olyan hibaüzit dob ki, hogy "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." Igaz, hogy a procim gyengusz, (2500+ Sempron), de van mellé 1,75 GB ramom és egy ddr3-mas 256-os 7300GT videókarim, shader 3.0-val... Cimborámnak ugyanez a helyzet, de neki 3500+-os procija van... Tudtok erre valami megoldást? Ha igen, légyszives segítsetek! Elõre is köszönöm!
Gyémánt, diktafon, levél helyzeténél is villog a GPS <#vigyor2>#vigyor2>
jól vettem észre, hogy a diktafonokat is jelzi zöld villogással a gps?
egyszer már felraktam a jatekot de kellett a hely ezért letöröltem most újra fel akartam akni de makikor berakom a crackot akkor csk az a frissítés ablak jelenik meg amit bezárok és a kis abléak jelenik meg a far cray 2-õs abalak ami el is tûnik és nem indul a jatek!!!!
nagyon kéne ahelp
elõre is köszike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék végigjátszása után nem lehet bóklászni a terepen! Az erõdbe kell menned a Sakál után... Miután hátul kijössz az erõdbõl (tehát nem a "bejáraton"), akkor a játék figyelmeztet is, hogy egy bizonyos ponton túlhaladva nem tudsz majd visszafordulni... <#shakehead>#shakehead>
Tehát érdemes meghagyni egy külön mentést azelõtt, hogy az erõdbe mennél (98% tájékán)... <#nyes>#nyes>
Hadd kérdezzem meg (nem szeretnék poéánt elõni), hányféle befejezése vana játéknak?
Nálam úgy végzõdött, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És végigjátszás utánnm lehet valahogy tovább bóklászni a környéken?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Lenne egy olyan problémám, hogy játék közben felugrott egy ablak így a játék most nem teljes képernyõs és az opciókban nem találok olyan beállítást, ami ezt visszavarázsolná.
Halványul a FC2 csillogása - GamesRadar >> A Far Cry 2 lassan mélyponton lesz. A kezdeti ragyogó eladások után egyre többen pártolnak el a játéktól, ami a kiadott verzió bug-osságán kívül a fejlesztõk "nem-törõdömségébõl" adódhat... <#falbav>#falbav>