Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Elkezdtem a játékot, eddig bejövõs, csak "elakadtam" az elején. Amikor Mike vagy kinek a bárjába küldenek, ugyebár beszól a játék, hogy most nincs ott, de a feladat aszondja vegyek fegyvert. Veszek a számítógépbõl egy mp5 szerûséget (amit engedett), idáig rendben van, arra ugyebár elmegy 4 gyémánt (10volt összesen nálam), mondom fasza, de veszek hozzá szintén 4ért használati genyót. Kilépek, örülök mint majom a farkának, de látom azt írja a küldi, hogy vegyem meg a másodlagos fegyót is, ami szintén 4 gyémánt, de persze már csak 2 volt nálam. Most akkor amíg meg nem veszem a pisztolyt addig be lesz ragadva a küldi? Most mehetek vadászni gyémántot? Vagy kezdjem elõrõl a játékot, és ne kövessem el még1X ezt a hibát?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az lenne a gondom hogy Far Cry 2-vel szeretnék játszani a haverokkal.. Nekik megy a játék (kettõjüknek) nekem viszont nem.
A hiba a következõ: Csinál akárki szervert azt látja mindenki csatizni is lehet csak nekem egyedül kidob egy olyan hibát hogy "Disconnected From the host" meg ha fel is enged akkor 10-15 perc után "lost the connection from the host". Ha én csinálom a szervert akkor is ilyen hibaüzenetek vannak csak akkor nem csak nekem hanem mindenkinek. A hamachi verzió ugyan az (1.0.1.3) a játékverzió is mindenkinek SP 3 van és mindenkinek Net Framework 3.0 .
Már nagyon idegesít ez a probléma!
Ha valaki tud segítsen!!
Elõre is köszönöm.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de még nekem is megy pedig nem vagyok egy zseni
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Hamachi: v1.0.1.5
Név: farcry2hungary
Jelszó: kockaszerver
Játékmód: CTD
Max Slot: 16
Gyertek minnél többen 😄
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
TÁVCSÕ >> van
ELLENSÉG HELYZETJELZÕ >> Minek? Sötétben ne világítsanak? <#vigyor>#vigyor> Van szeme az embernek, hát használja...
ROSSZABB SZEMÛ ELLENSÉG >> Ha nem szereted a direkt harcot, hátulról vagy fentrõl (szikláról) támadd õket és nem látnak. Vagy lopózz oda este... Mellesleg az õrposzt dolga az õrködés és ezzel együtt a figyelés, amit ugye 1-1 nyíltabb terepen nem nehéz megtenni.
ÉSSZERÛBB LÕSZERKIOSZTÁS >> A példának felhozott a mesterlövész puska erõs, egylövéses ('oszt halál) fegyver, ezért nem kell 120 lõszer hozzá. Meg kell tervezni az akciót és beosztani a lõszert...
Mert ahol lesben állok, ott egészen biztosan nincs lõszer-utánpótlás >> Gondolom Afrikában Te is oda tennél fõszeres ládát, ahonnan legjobban támadhatnak téged. Magadhoz meg persze semmit... <#falbav>#falbav>
GPS REVÍZIÓ >> A GPS jó és használható. betegségei vannak, de elviselhetõ. A való életben se 100-as a GPS, fõleg ha elavult a térkép rajta. Afrikában meg tuti nem frissítik 2 hetente <#vigyor>#vigyor>
ELLENSÉGES JÁRMÛ HELYZETJELZÕ >> kukk fentebb a "ELLENSÉG HELYZETJELZÕ" véleményt
eldobja a puskát, ha kifogy >> Érdekes, nekem nem dobja el... csak akkor, ha pl. lerobban a csöve (végleg elhasználódik). Akkor meg érthetõ.
Hadd vigyek már magammal 3 db RPG-t >> Minek? Akkor ezt is az eszetlenségre írná sok ember... Mert ugye nem ésszerû dolog mázsákkal futni.
beragadó fegyverek, amiket a fegyverboltban vettem meg >> Amit boltban veszel, az nem romlik el soha? <#vigyor>#vigyor> De... csak késõbb, mint a használt.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Volt valakinek hasonló hiba?
Közreadom a lényeget, mert így 2 hónap játék után bizony jó néhány gondolattal egyetértek.
Íme:
--------------------------------------------------------------------------
Mielõtt elolvasod, egy ajánlás: ne játssz vele naponta 2 óránál többet!
Akkor a sok idiotizmus még nem visel meg annyira ... és még élvezni is lehet a játékot, mert tényleg szórakoztató
kreátum, ha az ember nem egy lerohanós FPS-re számít.
De! Itt vannak az észrevételeim:
MI KELLENE
-TÁVCSÕ - amihez nem kell a térképet abajgatni állandóan
- ELLENSÉG HELYZETJELZÕ - sem a hangokból, sem a lövésekbõl nem lehet korrektül megállapítani,
hol az ellen, honnan lõ.
- ROSSZABB SZEMÛ ELLENSÉG - õk 1,5 kilométerrõl lelõvik a fejem tetejérõl a svájcisapkám bojtját,
én még csak nem is látom õket. És nem is tudom hol vannak, lásd elõzõ tételt.
- KÜLSÕ NÉZET A JÁRMÛVEKNÉL - a terepjáróból pl. nem lehet látni az utat, ha már csak kicsit is
dimbes-dombos, annyira alacsonyan "ülsz" benne.
- ÉSSZERÛBB LÕSZERKIOSZTÁS - ha például sunnyogós akcióra megyek mint zsoldos, tökön is
szúrnám magam, ha 10 db(!) lõszerrel engednének el a mesterlövész puskához. És ez nem lehet
annak feltétele, hogy hány gyémántot güriztem össze. (Lõszeröv, egyebek)
Mert ahol lesben állok, ott egészen biztosan nincs lõszer-utánpótlás, hiszen éppen ott a lõszer,
ahonnan ki akarom írtani a népet.
- GPS REVÍZIÓ - ha már beszerelték az eszközt minden jármûbe, akkor jó lenne, ha nem csak
a fõirányt mutatná.
Ilyen tekervényes vizi és szárazföldi utaknál legalább a küldetés felé vezetõ kanyarokat jelezhetné.
Ettõl lenne játék, és nem elfuserált GPS navigáció.
Persze ... látom én is a nyilat ... de egy hármas elágazásnál, mikor ezer zulu szórja rád a golyókat,
elég körülményes megtalálni a helyes irányt.
Fõleg, hogy az elõhívható térkép, és a GPS 180 fokban el is tér, adott esetben.
(ha északra mész, rendben ... de ha onnan jössz, akkor fordított a térkép ... a GPS nem)
Na ez aztán a finom.
- ELLENSÉGES JÁRMÛ HELYZETJELZÕ - akkor nem tudna a semmibõl a hátam mögé kerülni
több tucat csónak vagy jeep.
Vagy pont azért nincs ilyen? Kilógna a lóláb?
- EGYÉRTELMÛ ÁLLÁSFOGLALÁS: most akkor melyik kurva sziklára lehet felugrani, és melyikre nem.
MI NEM KELLENE
- Semmibõl elõbukkanó emberek. Ebben azok is benne vannak, akik jönnek velem szemben,
majd rájuklõvén, õk elfutnak, és mintegy 3 kilométeres kitérõt megtéve, a hátam mögött bukkannak fel.
Összességében még nem lenne baj ... na de 3 másodperc alatt körbefutni a Tanganyika-tavat?
No aztán ebben a kategóriában még nagyon meglepõ dolog van ... egy teljesen belátható terepen állok,
csak néhány fa és dombocska tarkítja a tájat.
Egyszercsak éktelen motorzúgás, és lefékez mellettem egy autó. Meghökkenve nézem, mert ugyan
hol tudott így elbújni? Fa mögött? Fél méteres halom mögött? Bizarr ... Ez sokszor elõfordul és
KIVÉTEL NÉLKÜL mindíg a hátam mögül jönnek. Ha az elõbb körülnéztem, és kilométerekre
nem volt semmi, akkor is. Na ez mindent megmagyaráz.
Script ...
MI NEM KELLENE
- A minden harcászati tapasztalattal ellenkezõ utánpótlás. Afrika nagy. Nincs minden sarkon támaszpont.
Kilövöm az egyik õrséget, végrehajtom a küldetést, jövök vissza: már megint ott lebzselnek.
Rendben, a leghülyébb parancsnok is elõbb-utóbb észreveszi, hogy az illetõ õrhelyrõl nem jelentkezik be
Monya Lognabe, és akkor kiküld egy õrjáratot, vagy mindjárt az utánpótlást.
De ez, a körülményeket figyelembevéve, legalább 24 óra.
Így nem kéne az a rész, hogy jövök vissza másfél óra múlva, és ott lebzsel megint az õrség.
Lebzseljen ott 1 nap múlva! Az még érthetõ. Lenne ...
De a legtisztességesebb megoldás az lett volna, hogy EGY küldetés végrehajtásának ideje alatt,
NEM termelõdnek újra a likvidált õrségek.
Végül is ez játék, nem amerikai gyerekek hadraszoktatása.
MI NEM KELLENE
- Az, hogy eldobja a puskát, ha kifogy. Aztán utazhatok fél Afrikán át, hogy vegyek másikat.
Nem is értem ezt az elgondolást. Lõszert majd' minden bozótban találni.
MI NEM KELLENE
- A szigorúan kiosztott fegyverhelyek. Még1x: ez egy JÁTÉK, nem angol sihederek katonai kiképzõ
szimulátora.
Hadd vigyek már magammal 3 db RPG-t, ha nekem úgy tetszik. Vagy 2 snipert és egy RPG-t.
Vagy akármi 3 darabot ... Na jó ... a másodlagos fegyver lehessen csak egykezes. Ez reális.
De a másik kettõ legyen mindegy, a lényeg: a vállamra akasztva tudjam vinni.
Ebbõl a szempontból az aknavetõ akkora baromság, hogy még nem is hallottam ilyenrõl.
SOHA nem küldenek el EGY embert egy aknavetõvel.
Most mondhatod, hogy ez játék - én magam mondtam.
Nem.
Ez nem játék, ez idiotizmus.
Ebben a formában.
Akkor lenne játék, ha az aknavetõ talpát cipelné mögöttem Ondo Luksybabe, és
lenne még egy fedezõ lövész, mondjuk Accora Habambulna.
Így játék lenne, mert igaziból ilyen egységet sem küld ki egyetlen -mégha afrikai is- parancsnok sem.
Ami még felettébb bosszantó: ha fel akarok venni egy RPG-t, akkor a kiváló, silence mesterlövész
puskámat kellene vele lecserélnem.
Hát hülye azért nem vagyok! :-) Itt nem egy hadsereggel nyomulok ... a hangtompítós fegyver
felülmúlhatatlan.
Ebben a szituációban. Persze nem 10 db lõszerrel ... lásd feljebb.
MI NEM KELLENE
- Amit nem is értek ... a beragadó fegyverek, amiket a fegyverboltban vettem meg.
A szpíker azt mondja: ne használjuk az ellenség fegyvereit, mert azok beragadnak.
Csak és kizárólag a jó amerikai soppban vegyünk fegyvert.
Én csak ott veszek.
A legszarabb helyzetekben ragadnak be.
Mintha programozva lenne a dolog :-))
Na szóval ... suxx ... amerikai fegyver.
MI NEM KELLENE
- Azonnal újjáépülõ épületek.
Értem ez alatt:
az összes benzines/kerozinos/fittyfenés hordót felrobbantom.
Az õrállomás teljesen romokban hever.
Teszek egy rövid (tényleg rövid: 2-3 km) kitérõt ... mire visszamegyek, teljes pompájában és erejében ott
az õrállomás.
A személyzetrõl már nem is beszélve, lásd fentebb.
Úgy tûnik - bár mindennek van határa, a programozók ezt megkerülik.
Ékes példája, hogyan lehet teljesen elbaszni egy jól sikerült elsõ rész folytatást.
Bár szerintem köze nincs semmilyen szempontból a Far Cry-hoz ... szigorúan magánvélemény.
Hát ezek után dönts a megvételrõl!
--------------------------------------------------------------------------
Mi van akkor a játékkal, ha 88%-nál nem tudok bemenni a Marina bárba, valamit kihagytam volna? Más nem járt így? Van valami megoldás rá?
Ha tudtok segítsetek már, köszönöm!
Üdv:
viso
Berohantam,elloptam a gyémántot,majd futottam😄 Meg rakétákat lõttem a tömegbe😄
Next PC upgrade: 2022
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Van egy origi FC2m, a serial még nem volt multiban használva, egyszer volt single miatt gépre telepítve.
Szeretném elcserélni egy Witcher EE-re, vagy 6k az eladási ára.
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!