Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek fényében szerintem még a héten, vagy legkésõbb jövõ hét közepéig meg is jelenik! <#vigyor3>#vigyor3>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tegnap belefutottam abba a bugba, ami az egész addigi játékot (tudomásom szerint) tönkreteheti - ha nincs egy olyan korábbi mentésed, amit visszatölthetsz és így valamit máshogy tudsz csinálni...a lényeg, hogy 73%-nál nem volt nyitva a térkép szerint a következõ mission-t adó UFLL bázisnál a küldetést adó fõnök ajtója. (vagy az õrnek kellett volna egy haver-kimentõs küldetést adnia? nem tudom, de mindenesetre az õr beengedett.) én máshol sem találtam senkit, aki küldetést adott volna.
utánaolvastam, és kiderült, ilyen hiba állítólag elõfordulhat 27 , 62, 73, és 88 %-nál. ciki.
ez az után történt, hogy elmentem és megcsináltam az egyik havernak egy küldetést...úgyhogy visszatöltöttem egy korábbi állást, és a haver helyett rögtön a UFLL-hez mentem és megkaptam a küldetést. tehát egyértelmû, hogy az elõtte elvállalt haver-küldetés (konkrétan, hakim echebbinek kellett elhozni egy APR-t kompromittáló iratot sefapan-ból) után állt be ez a bug.
egyébként összesen mindig 3 mentésem van, és azt szoktam átírni, mivel egyébként rohadtul lelassul a loadgame menu, ha megnyitod...tök vakszerencse, hogy pont megvolt az a mentésem, ahol még eldönthettem, merre menjek, és milyen küldetést vállaljak el.
ja, egyébként eredeti, felpeccselt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Legújabb videókártya meghajtó letöltése: GeForce / ATi
- Legújabb patch használata
- A "Far Cry 2\bin\" könyvtárban jobb klikk a "farcry2.exe"-n, Tulajdonságok, Kompatibilitás fül, Képernyõ beállítások >> Képi témák letiltása (kipipál)
- "GamerProfile.xml" fájlban megkeresni a "Maximized=" sor értékét átíri: ha 0 van odaírva akkor 1-et beírni, ha 1 van odaírva akkor 0-t beírni. Ezután a játékba tetszõlegesen beállítani a képernyõ adatait.
Windows XP: C:\Documents and Settings\NÉV\Dokumentumok\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml
Windows Vista: C:\Users\NÉV\Documents\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml
Ezek a tippek külön-külön vagy egyidejûleg segíthetnek.
A bátyám gépén meg semmi baja.
Mikor elindítom a játékot akkor fekete lesz az egész de hang az van és nem látok semmit.De ha az editort indítom el akkor ugyan az van nem látok semmit mert fekete lesz minden!
Ha valaki tud segíteni akkor meg köszönném !
A FarCry2-vel akadtak gondok,az APR-os küldetés legvégén vagyok,azt írja feladatnak,hogy:"Randezvous with Frank Bilder's barge and eliminate all attackers"
vagyis megint találkozzak azzal matrózzal akinek kicsivel korábban a hajóját kellett bevédeni,most is kinyírtam mindenkit a hajó körül,bementem a fülkébe ahol állt a manus,mondott valamit hogy köszöni vagy vmi ilyesmit,és utána nem történik semmi.A pók elmondja a szöveget aztán ennyi.A jelzést meg továbbra is otthagyja a térképen.Visszamentem Palába,ott az APR meg a UFLL is zárva van,nem lehet bemenni,nem is áll ott senki,sza nem tom folytatni a játékot.A végigjátszás szerint most az UFLL-el kéne folytatódnia,de nekem úgy tûnik hogy a hajóskapitánynál megakadt a játék.Pleaze help!Elõre is köszönöm!
Töltsük le az internetet!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Most játszanám elõsször ezt a gamet.Az lenne a problémám mikor belemék a játékba és inditanám a történet módot aztán az új történet és a nehézség.És lenne az emberek választása és a start.Rámegyek a startra és aztán kiirja,hogy a világ betöltés sikertelem.Mi lehet a baj???
A haverküldetésem 12/12. Az alküldetésem 27/40.
Meg szeretném szerezni a játékot mert jónak találom a nézett videókból ítélve.
De azt szeretném megtudni hogy milyen gép is kell ahhoz,hogy legalább minimumon fusson a játék?
Gépem:
Processzor: Intel Celeron 2.53 Ghz 1 magos
Videókártya: NVIDIA GeForce 6600GT 128-MBos
RAM: 1280MB DDR400-as
Köszönöm a minél elõbbi válaszokat!
...Te most csak megjátszod, vagy tényleg ennyire...?! <#szomoru2>#szomoru2>
viszont azt a helyet, amit mutattál, azt hiszem már megcsináltam, és minden probléma nélkül felszabadítottam...emlékszem hogy a térképemen van ott egy ököl-jel.
Piros:ott nem nyit ajtót kék Õrbódé,tábor
...meg a silent mp5-öt, meg a gránátvetõ m79-et vagy mit a jármûvek ellen. lopakodva élvezetes. camo suit-tal guggolhatok a fûben, mozdulatlanul és az ellenfelek elsétálnak melletted..tök jó.
viszont 1000 éve nem tudok további fegyvereket felszabadítani, egyszerûen nem jelenik meg fegyverkereskedõ (mission-ön kívül se, kb. 30%-nál tartok). pedig a marksman bandolier kellene már...ez normális?
Köszönöm a választ!
Variációk:
- A kedvenc fegyveredet beleteszed, majd felveszel egy másikat a helyére (esetleg újból a kedvencet a fegyverboltban). Amolyan utánpótlás biztosíték a menedékházban, ha nincs a közelben fegyverkereskedés.
- megveszed az összes ládát és feltankolod az éjszakai harcászat hangtalan eszközeivel (feltéve ha épp a hangosabb, robbantgatós verziókkal rohangálsz). Ha nincs a közelben fegyverkereskedés, akkor is könnyen taktikát tudsz változtatni.
Vásároltam a játékban olyat, hogy elsõdleges fegyver láda, amihez az van írva, hogy " Hely egy extra elsõdleges fegyvernek, ami egy nem zárt menedékbõl hozható el." Felkerestem egy ilyen menedékhelyet, és volt is benne 3 fegyveresláda, elsõdleges, másodlagos, és különleges. Nyilván csak az elsõdlegest tudtam kinyitni, mert az vásároltam meg, de az egyetlen dolog amit kezdeni tudtam vele, hogy beleraktam az elsõdleges fegyveremet, így már ilyen fegyver nem is volt nálam. Nem igazán értem a lényeget. Én úgy értelmeztem, hogy ha ezt megveszem akkor egy elsõdleges fegyver helyett, kettõt hordhatok majd magamnál, mint pl egy AK-t és egy Sniper-t. Hogy is van ez?
most is játszottam, és az egyik safe hause-nál pl. az egyik õr valahogy lecsúszott a hegyoldalon (valszeg nem szándékosan, nem az MI irányította), csak hallottam ahogy szövegel. és addig nem tudtam felszabadítani a házat, amíg én is le nem másztam és lelõttem. néha van ilyen. szerintem a fenti gyógyszeres háznál is valami ilyen lehet, rossz helyre tették a spawn-pontot az egyik ellenfélnek, és nehezen lehet észrevenni.
az fenti útnál lévõ õrséget nem kell kinyírni ehhez a házhoz.
elõfordulhat úgy tûnik, mert pl. egy célpontkiiktatós küldetésben az autó, amiben utazott a célpont, a két jeep között egyszer csak ott termett, ahogy néztem õket távcsõvel. vicces.
2. Zöld pötty azt jelenti, hogy a játékos készen van a beállításokkal, korona pedig a szerver gépet jelenti. Igazából ez egy ready-up rendszer, ami rendesen csökkentette a játék komfort fokozatát. Nem is értem, hogy mi a fszért kellett a játékba tenni, de sajnos ez van.
3. Passz.
- Mit jelent a csapatok léptetése? Lehet rá szavazni is.
- Pályaváltás során, mik azok a folyamatábrák a játékosok nevei mellet? Van akinek a neve mellett egy zöld pötty jelenik meg, van akinek zöld korona. Nem pályabetöltés mert az külön procedúra.
- Játék közben hogyan lehetne megnézni, hogy mi az aktuális pálya neve, mert én sehol nem láttam feltüntetve?
- Spotlámpa a monitor fölé. <#wilting>#wilting>
- Magad leöntése vödör vízzel és a napra kiállás... Talán nõsz egy kicsit. <#wilting>#wilting>
- Napszak váltása... <#wilting>#wilting>
Ha alacsonyabb növésû vagy, akkor melyik nagyokos rokonod adott hokedlit szék helyett? Vagy a monitort helyezte el ilyen professzionálisan? <#fejvakaras>#fejvakaras>