Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más is tapasztalta, hogy egyes ellenfelek úgy lõnek rám, hogy nem is felém fordulnak? kizárt, hogy tévednék, többször is visszatöltöttem azt a játékállást, és tuti, hogy csak az az egy megmaradt mezítlábas harcos lõtt, és csakis rám...mert el is talál.
jól vettem észre, hogy a diktafonokat is jelzi zöld villogással a gps?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
és minden lépést megtettem amit írtak itt----http://totall4d.hu/hirek/2009-02-14_l4d_3d_szemuveggel_/
viszont nem találom a nvidia cpanelben azt a fület,-----ha vki tud róla vmit---kérem írjon---azért ide írok,mert ez 1 viszonylag látogatott fórum---elõre is kössz.
"
Posted Fri April 03 2009 08:12
During the upcoming days our team will be preparing the arrival of our new patches with a massive update on our data server.
The first change you’ll be able to notice will be on the leaderboards, in fact we will change the magic formula we are using in order to provide more accurate results.
A few players will experience a slight boost, and some would have a slight decrease in experience corresponding to a correction between our different databases. This will also prevent the use of exploit allowing certain player to accumulate massive amount of experience in a few matches."
Next PC upgrade: 2022
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
az a vicc, hogy imádtam a stalker játékokat, pont az újszerû játékmenete miatt, de ott számomra a történet is, meg az atmoszféra is nagyon sokat dobott a játékon.
a fc2-ben az elmúlt héten viszont, hiába szép a környezet, egyszerûen nem tudott igazán beszippantani, pedig látszik hogy a környezet kidolgozásával és egyéb apróságokkal igyekeztek ezt elérni...
azért mondtam, hogy várok egy kicsit, aztán megint nekikezdek...és megpróbálom máshogy intézni a dolgokat 😊))
Megértem, hogy neked nem tetszik. Én már 3-szor végigvittem különbözõ nehézségi fokon (a 3. nehézségi szint adta a legjobb élményt), most kezdtem újra negyedjére most a legnehezebb fokozaton. Cáfolom amit mondtál. Itt nem kell harcolni. Ezen a szinten régen rossz, ha a macsétát/hangtompítós pisztolyt el kell tenned és AK-val kell rendet teremtened, miközben szaladsz valamerre, amerre a legkevesebb ellenséget véled. Igazából ilyen szitukból nem nagyon jöttem még ki élve. Általában egy csipalövés tesz pontot az ilyen akcióim végére. Szóval a küldetéseket általában emberáldozat nélkül vagy egy-két halottal szoktam végigvinni.
Egyszer volt, hogy egy fa mögött bújtam meg és a fa másik oldalához meg odament egy ellenséges katona és el kezdett vizelni és lehetett hallani a csobogást. Amikor befejezte és megfordult macsétával leszúrtam. Szóval sok ilyen videójátékban eddig szokatlan elem van benne, amit nyilvánvalóan nem vesz észre az, aki csak megy és lövöldöz össze-vissza.
Az ellenõrzõ pontokat a legnagyobb ívben kell elkerülni, keresztül a susnyáson. Minél kevesebb autózással, tekintettel arra, hogy az nagyon feltûnõ. Sokkal inkább buszozok, hajókázom vagy gyaloglom a cél felé. Max akkor szállok kocsiba, ha az úton nincs, vagy ki tudom kerülni a kontroll pontokat. Nagyon nagy szopás a mobiljárõrök is. Ez volt a fõ indok, hogy leszokjam a kocsikázásról.
A játéknak megvannak a hibái ez kétségtelen, de általában nem az, amit sokan hangoztatnak, pl te is. Ez egy forradalmian új megközelítése az fps játékoknak, amihez nyilvánvalóan hozzá kell majd szoknia a közönségnek. Ezt a játékot sokan nem úgy játszák, ahogy kell ezért nem tetszik nekik. Ebben a játékban a legrövidebb út sokszor hosszabb, mint a kicsit kanyargósabb. Fõleg legnehezebb szinten. Remélhetõleg a következõ rész javítja a hibákat és megfelelõ, mûködõképes multiplayerrel látja el a gémet.
csalódást okozott sajnos. iszonyat fílingesen indul az egész, nagyon szép a grafika, és nagyon szépen fut, nagyon eltalálták az immerzív játékelemeket (tehát, hogy pl. kopogsz az ajtón, a gyógyítás "mûvelete", a jármûvek lövegtornyába átmászás és vissza, a napszakok változása, különösen tetszett, hogy ha lelõnek, akkor jön egy haver és kiment, a tûz, stb. stb.)...
DE: nagyon lapos a játékmenet. de nagyon. mi több, unalmas. az autókázás, bármennyire is "életszerû", számomra nagyon megkeseríti a játékmenetet.
tudom, hogy egy FPS az akcióról meg a lövöldözésrõl szól, de egyszerûen idegesítõ, hogy lépten-nyomon, ha éppen nem demilitarizált zónában vagyok, akkor harcolni KELL. emberek TÖMEGEIT kell mindig lemészárolni. mindig mindenki lõ rám, és ez valahogy annyira egy folyamatos értelmetlen lövöldözéssé teszi a játékot, hogy...késõbbre halasztom a végigjátszását, amikor éppen semmi más nem lesz, amivel játszhatnék.
egyszer végigviszem, az biztos, mert a hangulata nagyon ott van, látszott, hogy a fejlesztõk nagyon törekedtek a beleélhetõségre (bár afrikához képest elég kihalt az élõvilág, az elsõ bevezetõ taxizáskor több állatot láttam, mint utána összesen), de úgy érzem, nem látták át, hogy hosszabb távon ez az "autózok, megtámadnak, kimászok a lövegtoronyba, mindenkit lekaszálok, autót javítok, megyek tovább, megérkezek, mindenkit lekaszálok, visszaautózok" játékmenet lapos lesz...
jól írta valaki korábban: ha napi egy-két órát játszol vele, az bõven elég, mert kb. ennyi idõ alatt lehet megunni aznapra...nálam mondjuk ez napi negyed óra...így meg nem sok értelme van.
várom az anyázást 😊
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
És milyen kód? Nekem van pár: IDDQD, IDKFA, IDCLEV Na persze ezek a Doom II-höz hasznosa... vagy mire gondoltál? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hogy tisztábban láss, olvasd el ezt: Far Cry 2 PC-s másolásvédelem
Már egy ideje játszom a játékkal, és nagyon tetszik! Egy dologban viszont hiányérzetem van: az állatvilág nagyon gyér egy ilyen környezethez képest. Van pár állat itt-ott, de közel sem annyi, amennyit elképzelne az ember egy szavannán/dzsungelben. Nem állatkertet szeretnék a játékba, de pl. sehol egy rovar, pók, kígyó stb. Utánaolvasgattam a témának és azt találtam, hogy egy dlc-ben lesznek plussz állatok, sõt ragadozók, amik megtámadnak, azonban az újabb hírek szerint csak pályák, fegyverek és jármûvek lesznek benne. Ki mit tud errõl, létezik-e esetleg valamilyen mod amivel több állat kerül a játékba??
Gigabyte GA-EP35-ds3
Intel E5200 (3Ghz-re húzva)
sapphire ati hd4830 512MB ddr3
2x2GB geil 800Mhz
1280x1024 felbontásnál minden egyéb más ultra highon, hogy futna?
egyébként néztem gameplayeket és a tûz terjedésében nagyon nagyot csalódtam
legyilkoltam az ellent és felrobbantottam...
Aztán második alkalommal (mivel újra elkezdtem elõröl a játékot) a telephely melletti hegy/domb oldaláról egy RPG-vel
oldottam meg a dolgot. Gyors és hatékony, valamint nem kell babrálni az emberekkel...Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyebbkent 9600gt(gigabyte+zalman)+4gb ram-al lehetne vinni fullba?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lenne itt egy kuldetes amivel nem boldogulok.Or complete the APR job and destroy the tanker car.Nos itt alok elotte,de nem tudom pontosan mit kell csinalni.Ha valaki tud legyszi segitsen.Koszi elore is.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/FarCry2.jpg