Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry nem vettem észre a warez topikot
Van aki törtön nyomja, mert ha van akkor az irjon rám pm be és egyesztetünk
fery02
Ja, tényleg, bocsi. Köszi az ötletet. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Makkmag
Bocs, nem néztem az aláírásod, de az AA kikapcsolását akkor is megpróbálhatnád...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

fery02
Vista 64 bit

Makkmag
Ha felraktad az SP3-at, akkor kapcsold ki az AA-t, és nem fog kilépni.

fery02
Nektek hasonló géppel, mint az enyém, nem csinál olyat a játék, hogy kiválóan fut Ultrahigh-ba, 1240*1024-es felbontásba 2x AA-val, DE a játék kb 1 óránként (sokszor elõbb) mindenféle hiba üzenet nélkül kilép a Windows-ba?

Prince23
Szépen gyûlûnk😊

Jim Morrison
Most akkor melyik gombbal tudok fölsegíteni csapattársat a földrõl mert nyomtam h-t, e-t, f-t, de egyik sem jött be...
mikor én ölök a legtöbbet a csapatban miért én vagyok a ranglista alján? nem mintha számítana, de azért akkor tudjam mi szerint van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szevasztok!!!!!!

este 8 körül lan party FC2
hamachi: Far Cry 2 Hun 2
kod: fc2
Már a feladatkezelõben is próbáltam ahol ott van hogy váltás teljes nézetre de csak egy pillanatra rakja be teljes képernyõre aztán megint visszavált kis képernyõre!Tudna végre valaki segíteni????????????
grebber
Kiadták már egyáltalán az SDK-t?Mert amíg nincs kint addig semmiféle modifikáció nem lesz hozzá!

Next PC upgrade: 2022

Hali!Egy olyan problémám lenne , hogy elindítottam a játékot és a multiplayer résznél van egy olyan hogy regisztrálni kell az ubi soft-nál, hát ott rányomtam és erre ilyen kis ablakba dobja be a játékot a gép és nem tudom megint teljes képernyõre rakni, , tud valaki segíteni???
a pecsek miket javítanak a játékban?

hello
valaki nem tudna küldeni egy olyan mentést ami kb a térkép közepén van mert töltöttem le egy mentést és az a térkép szélén kezd és sehova sem tudok eljutni a sziklák miatt😛(jó lenne ha a mentés 90% körüli lenne!!😄) kösz

bardocz
A gyémántgyûjtögetés tényleg vicces.Meg a sok utazgatás is unalmas,ráadásul õrposztoknál annyit kell csinálnom,hogy felállok hátra,és lövöm a népet m249-el.Bár lopakodva sokkal izgalmasabb,meg ahogy meg van csinálva,hogy hörög az ellenség a földön,és nyúl a pisztolyért,nagyon tetszik.Aztán lehet csak kevés fps-el játszottam eddig😄 (hm,mi is volt az utolsó?jah igen,a cod2😄)
Szerintem ezt a sok vezetést ki lehetett volna nyugodtan hagyni a játékból...inkább lett volna több lõdözésDDDD...ha meg már annyira muszály volt beiktatni a vezetést a "viszonylag nagyobb" távok megtétele miatt oldották volna meg úgy hogy a térképen kijelölöd az útvonalat amin kívánsz haladni és kapsz egy sofõrt te meg állsz szépen a kocsi hátulján és lövöldözöl a gépágyúval(sokkal élvezetesebb lett volna ígyDDDmármint nekem)...meg ez a gyémántgyûjtés hát lol...mert az egy dolog hogy fizetségül azt kapsz de hogy még külön gyémántkeresõd is van<#eplus2>még annyira nem merültem bele a játékba és erõsen gondolkodom tegyem eDDDD....a far cry1annak idején nagyobbat ütött...nem a grafikával van itt sem gond...

koschwarz
csoda hogy erre még nincs mod.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sajnos rengeteg játékban van ilyen agyatlan ellenség újratermelõdés, mindegyikben lehetne opció arra, hogy ne termelõdjenek újra.
Warton
Harcolni unalmasabb mint vezetgetni? Hmm. Érdekes.

Sztem meg lehetett volna oldani jobban ezt a dolgot, a Just Cause-ban pl el lehetett foglalni a falukat (ill "kerületeket"), és onnantól barátok vették át az irányítást (volt ott lõszer, jármû, béke, szánsájn), tehát volt értelme elfoglalni õket, de a far cry-ban mindig csak újratermelõdnek ellenségek, ami egy idõ után (5. õrposzt után kb) unalmas és idegesítõ lesz..

Warton
Nagyon unalmas lenne a végefelé a játék, amikor a fõbb útvonalakról lepucoltad az összes õrséget. Az egész játék tényleg csak vezetgetésbõl állna. Egyedül azt lehet a szemére vetni a játéknak, hogy hülyén van megoldva a respawnolás. Elvileg akkor respawnolnak, ha a térképen egy kockával arrébb mész, ide értve azt is, amikor valamilyen nagyobb helyet a térkép részletesebben mutat,és amikor visszamész akkor már respawnolt. Sokkal jobb lett volna valami idõlimitet felállítani, mondjuk 20 perc vagy valami ilyesmi.

De a készítõk valóban megoldhatták volna, hogy a respawnolás felhasználó döntésétõl függõen kikapcsolható legyen, nem hiszem, hogy technikailag megvalósíthatatlan lenne.

Nyilván azért generálnak akkora problémát, mert az is.
Warton
Kemény szinten eléggé lehetetlen vállalkozásnak tûnik az áthajtás, meg aztán utánad mennek és a kocsiról lekapnak. Egy kis gyakorlással egy-egy õrség 3-4 silent makarov fejlövéssel leteríthetõ, illetve kis ügyességgel megkerülhetõek. Nem olyan nagy díl, de valahogy minden fórumon akkor problémát generálnak ebbõl a respawnból.

Makkmag
Ne állj meg harcolni, csak hajts át köztük.

lesz elég a küldetésekben 😊

elitehun
Csak akkor pár óra után nem lesz ellen <#unalmas>
Ha találsz szólj nekem is 😊
Nincs valami mód, hogy megszüntessem az õrposztoknál az ellenségek újraéledését? marha unalmas, hogy fél perceként mikor áthaladok egy poszton, mindig megkell ölnöm az enemiket..... teljesen elrontja a játékot.

bardocz
DX10-ban a játék milyen beállítások mellett lenne szebb a mostanihoz képet?Nem tudom kipróbálni,mert nincsen vistám.
Mostani: 1024x768,AA:2x,performance very high,render high,hdr,bloom.
És kb az a beállítás mennyivel lenne lassabb/gyorsabb?
Warton
Azt le tudnád írni, hogy a hadmûveleti kézikönyvet, a karbantartási utmutatót és a töltényövet mivel lehet fejleszteni?

Tib
Na ma ráfeküdtem a gammára és ez lett a vége:

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

bardocz
Na kipróbáltam a játékot,nagyon tetszik.fõleg ahogy lebontom a növényzetet,és úgymarad,marhajó.Csak kár,hogy olyan sokat kell utazni.Mivel már marha rég nem játszottam FPS-t,ezért easy módban kezdtem😄 Gondolom az ellenfelek ezért nem támadnak le rögtön.
adamq01
Amúgy az h milyen erõset lõ egy fegyver az nem csak a töltényektõl függ az AK47 es és a Dragunov ugyan olyan lõszert használ csak azért lõ erõsebet mert hosszabba csöve... Jó szar fegyver... ha elég realisztikus akarna lenni a játék else találnál vele egy embert. Bár kétségtelen h ha 1x betalál az mélynyomothagy. Amugy meg nincs semmi baj a MP részével a játéknak mikor megláttam a COD4 MP-ét elsõre csalódásvolt aztán megtaláltam a HC szervereket és akkormár elég jólett. Szerintemis sokat dobna ha FC2-ben is lenne HC mod.

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Warton
Nem, mindig egy-egy tárat ad. Egy tárban 30 töltény van. Tehát kezdesz összesen 90-el (3 tár), és ehhez kapsz plusz tárakat 120, 150 stb.

bardocz
Folyamatosan nõ,pl AK-nál 30-31-32,vagy 30-60-75?Mert a második még valóságos lenne,asszem van bele hosszú tár,meg ugyebár a dobtár.
Warton
Nem, csak annál, amelyiket sokat használod. De hogy pontosan milyen akciókra melyik csík növekszik azt nem tudom.

bardocz
Minden fegyvernél nõ a tárkapacitás?
Warton
A töltényöv szöveg csak jelent valamit. Ennél a fegyvernél pl. 30-al több lõszerrel rendelkezem mint a többinél.

Tib
Õszintén szólva én eddig csak a single player módban tapasztaltam a tárkapacitás növelésének lehetõségét: gyémántért megvenni a fegyverboltban.
Hogy ilyen a multiban is lenne? Azt nem tudom... <#nemtudom>

Warton
Egyébként ha elég sokat játszik valaki egy fegyverrel akkor megnõ a tárkapacitása. Sajnos még nem sikerült rájönnöm, hogy mi az amire a tárkapacitás nõ, talán a headshotok száma??<#conf>

Tib
A kiegyensúlyozatlan fegyver a legkisebb gondja a multinak.
Reális sebzés kell? Akkor a kispisztolyos megoldással is elég lenne 1 vagy maximum 2 lövés a testbe <#gun>, utána meg ha még élne annyira vergõdne a földön, hogy célozni se lehetne... de jó lenne! Sõt, aki meghal, az a teljes kör végéig (mint a Counter-Strike) nem éledne újra, mert ugye meghalt... <#vigyor> Ne akkor legyen gyógyulás se!
Kevesled a tárad kapacitását? Ezért találták ki a lõszeres ládákat. <#nevetes1>

bardocz
Ezzel viszont egyetértek.Egy erõsebb légpuskával le lehet fegyverezni az embert😊
Warton
És? Ha mellkason lõlek vele akár egyszer is akkor te már nem kelsz fel többet. Na ez meg a másik. Röhej, hogy egy fragért fél tárakat kell engedni egy emberbe. HC modot akarok!

bardocz
A dragunov nem igazi mesterlövész fegyver,majdhogynem egy hosszúcsövû AK-47.Csak kellett az oroszoknak gyorsan valami,és ezt alkották kb.
Dragunov:7.62x54R
AK-47:7.62x39 mm
Valamivel erõsebbet lõ,de nem egetrengetõen.
AS50:12.7x99mm / .50BMG

Ezért kell a dragunovval több lövés,mint AS50-el.
Warton
Ha stopperrel lemérem, hogy a CoD4-ben vagy a Far Cry 2-ben kerülök hamarabb oda, hogy valakinek a fejét szanaszét lõjjem egy AK47-sel, akkor minimum 1 perccel, de inkább 2-vel a CoD4-ben hamarabb fog ez megtörténni. A Far Cry 2-ben az a hülye ready-up system nagyon megnöveli a várakozási idõt.

Valamint hiányzik a kedvenc szerver opció, legalábbis a rangsoroltak közt ilyet nem találtam. Továbbá hülyeségnek tartom azt is, hogy ha elindult a játék akkor már nem lehet a szerverre joinolni, meg kell várni, míg vége lesz és talán akkor. Ezen túlmenõen rengetegszer ledob a szerver két menet között azzal, hogy a hoszt kilépett. A fegyverek nagyon kiegyensúlyozatlanok, pl. egy Dragunovval min. 2-3 lövés kell (kiv. fejlövés), hogy az ellenfél megmurdeljen, ellenben az AS50? (az elnevezésben nem vagyok biztos, a mesterlövész klassz utolsó fegyvere) -el bõven sok egyetlen lövés bármely testrészre.

És még tudnám sorolni, hogy miért iszonyú gyenge a multija a játéknak. Egyszerûen a multira már nem volt idejük. 3 év alatt kellett megcsinálniuk a motort, a pályákat, valamint a pályaszerkesztõ is olyan jó, hogy látszik rajta, hogy rengeteg idõt szántak rá. Sajnos a multit nem sikerült jóra megcsinálni. Persze az elvárásaim a CoD4 után nagyon magasak, de ha az IW megtudta csinálni akkor az Ubisoft is megtudja. Ennyi.

Oké de itt annyiban más ez a nembeszélõs dolog, hogy amúgy ha nem azt írányítom akkor beszél, van hangja... szal innentõl fogva lustaság dolga az egész...
Tib
Nekem a UBI központi szerverre és a játék szerverekre is pillanatok alatt csatlakozik. Nincs vele gondom...

Jim Morrison
Nekem simán szokott csatlakozni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok.
Mostanaban azt csinalja a jatek hogy a "Pala" tabla mindig piros. mint amikor vban valami kuldetesed, de kuldetesem az nincs, irja is h menjek az ellenorzo ponthoz h vallaljak melot. viszont ha a fegyverkereskedonel akarok melot vallalni megkerdi hogy biztos h akarom es felbeszakitom a jelenlegi kuldetesemet? ez miert van mi a teendo vmi tipp?(a varosban meg tudok melot valallni anelkul h valamit kiirna)