Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
mikor én ölök a legtöbbet a csapatban miért én vagyok a ranglista alján? nem mintha számítana, de azért akkor tudjam mi szerint van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
este 8 körül lan party FC2
hamachi: Far Cry 2 Hun 2
kod: fc2
Next PC upgrade: 2022
valaki nem tudna küldeni egy olyan mentést ami kb a térkép közepén van mert töltöttem le egy mentést és az a térkép szélén kezd és sehova sem tudok eljutni a sziklák miatt😛(jó lenne ha a mentés 90% körüli lenne!!😄) kösz
De a készítõk valóban megoldhatták volna, hogy a respawnolás felhasználó döntésétõl függõen kikapcsolható legyen, nem hiszem, hogy technikailag megvalósíthatatlan lenne.
Mostani: 1024x768,AA:2x,performance very high,render high,hdr,bloom.
És kb az a beállítás mennyivel lenne lassabb/gyorsabb?
.jpg)
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Hogy ilyen a multiban is lenne? Azt nem tudom... <#nemtudom>#nemtudom>
Reális sebzés kell? Akkor a kispisztolyos megoldással is elég lenne 1 vagy maximum 2 lövés a testbe <#gun>#gun>, utána meg ha még élne annyira vergõdne a földön, hogy célozni se lehetne... de jó lenne! Sõt, aki meghal, az a teljes kör végéig (mint a Counter-Strike) nem éledne újra, mert ugye meghalt... <#vigyor>#vigyor> Ne akkor legyen gyógyulás se!
Kevesled a tárad kapacitását? Ezért találták ki a lõszeres ládákat. <#nevetes1>#nevetes1>
Dragunov:7.62x54R
AK-47:7.62x39 mm
Valamivel erõsebbet lõ,de nem egetrengetõen.
AS50:12.7x99mm / .50BMG
Ezért kell a dragunovval több lövés,mint AS50-el.
Valamint hiányzik a kedvenc szerver opció, legalábbis a rangsoroltak közt ilyet nem találtam. Továbbá hülyeségnek tartom azt is, hogy ha elindult a játék akkor már nem lehet a szerverre joinolni, meg kell várni, míg vége lesz és talán akkor. Ezen túlmenõen rengetegszer ledob a szerver két menet között azzal, hogy a hoszt kilépett. A fegyverek nagyon kiegyensúlyozatlanok, pl. egy Dragunovval min. 2-3 lövés kell (kiv. fejlövés), hogy az ellenfél megmurdeljen, ellenben az AS50? (az elnevezésben nem vagyok biztos, a mesterlövész klassz utolsó fegyvere) -el bõven sok egyetlen lövés bármely testrészre.
És még tudnám sorolni, hogy miért iszonyú gyenge a multija a játéknak. Egyszerûen a multira már nem volt idejük. 3 év alatt kellett megcsinálniuk a motort, a pályákat, valamint a pályaszerkesztõ is olyan jó, hogy látszik rajta, hogy rengeteg idõt szántak rá. Sajnos a multit nem sikerült jóra megcsinálni. Persze az elvárásaim a CoD4 után nagyon magasak, de ha az IW megtudta csinálni akkor az Ubisoft is megtudja. Ennyi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mostanaban azt csinalja a jatek hogy a "Pala" tabla mindig piros. mint amikor vban valami kuldetesed, de kuldetesem az nincs, irja is h menjek az ellenorzo ponthoz h vallaljak melot. viszont ha a fegyverkereskedonel akarok melot vallalni megkerdi hogy biztos h akarom es felbeszakitom a jelenlegi kuldetesemet? ez miert van mi a teendo vmi tipp?(a varosban meg tudok melot valallni anelkul h valamit kiirna)