9022
Far Cry 2
-
#8341 Igen, egyes ellenfelek fegyvere alapvetően kanyar-fegyver... Ezt én is tapasztaltam
Gyémánt, diktafon, levél helyzeténél is villog a GPS -
#8340 más is tapasztalta, hogy egyes ellenfelek úgy lőnek rám, hogy nem is felém fordulnak? kizárt, hogy tévednék, többször is visszatöltöttem azt a játékállást, és tuti, hogy csak az az egy megmaradt mezítlábas harcos lőtt, és csakis rám...mert el is talál.
jól vettem észre, hogy a diktafonokat is jelzi zöld villogással a gps? -
#8339 de, épp most mondta, hogy fáradj át a warez-topikba. -
bajiszityu #8338 na akko nem tud rá valami megoldást
-
#8337 A "letöltöm és crack-elem" dologoe inkább a WAREZ részbe illik írni -
bajiszityu #8336 hello nekem kéne egy kis segítség!!!
egyszer már felraktam a jatekot de kellett a hely ezért letöröltem most újra fel akartam akni de makikor berakom a crackot akkor csk az a frissítés ablak jelenik meg amit bezárok és a kis abléak jelenik meg a far cray 2-ős abalak ami el is tűnik és nem indul a jatek!!!!
nagyon kéne ahelp
előre is köszike -
#8335 A játéknak 2 féle befejezése van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...de mindkettő a hasonló. A Sakállal lépsz szövetségbe, barátaid ellened fordulnak, a végén meghaltok. Csak a halál milyenségében van különbség...
A játék végigjátszása után nem lehet bóklászni a terepen! Az erődbe kell menned a Sakál után... Miután hátul kijössz az erődből (tehát nem a "bejáraton"), akkor a játék figyelmeztet is, hogy egy bizonyos ponton túlhaladva nem tudsz majd visszafordulni...
Tehát érdemes meghagyni egy külön mentést azelőtt, hogy az erődbe mennél (98% tájékán)... -
Vlala #8334 Üdv, végigvittem.
Hadd kérdezzem meg (nem szeretnék poéánt előni), hányféle befejezése vana játéknak?
Nálam úgy végződött, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki ellenem fordult, akiben bíztam, szövetségre léptem a Sakállal, és mindketten kihaltunk a végén. Ennyi?
És végigjátszás utánnm lehet valahogy tovább bóklászni a környéken? -
#8333 Én ennyire nem szoktam belemenni a beállításokba:D -
#8332 Ez így igaz... Én anno alapból kikapcsoltam -
Indigo #8331 A célkeresztetet a beállításokban ki tudod iktatni más nehézségi fokozatokon is. -
#8330 Inkább az injekciós tű hiánya, ami problémásabb, meg az, hogy a csipák lövése halálos is lehet. Ráadásul nem mindig tudod, hogy csipás van a környéken. Egyszer egy domboldalon ereszkedtem le, amikor BUMM!! És kezdhettem az előző mentésről. -
#8329 Kezdtem egy új játékot legnehezebben.Amit észrevettem,hogy jobban céloz az ellenség,nincsen célkereszt(aminek kifejezetten örülök),illetve jóval kevesebb töltényt tudok vinni magammal.Okosabbak is lesznek majd az ellenségek?Amúgy egyik néger csókával kezdtem el,mert így álcázom magam a többi között:D és a slaughterhouse-ban nincsenek még ellenségek. -
#8328 Nem tapasztaltam, de lehet.
Jól. -
mans #8327 Nekem is az,amibe lennének vadállatok meg ilyenek,tök jó lenne ha támadnának is. -
Carp Hunter #8326 köszi ;) -
Grifidos #8325 ALT+ENTER -
Carp Hunter #8324 hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy játék közben felugrott egy ablak így a játék most nem teljes képernyős és az opciókban nem találok olyan beállítást, ami ezt visszavarázsolná. -
#8323 -
Halványul a FC2 csillogása - GamesRadar >> A Far Cry 2 lassan mélyponton lesz. A kezdeti ragyogó eladások után egyre többen pártolnak el a játéktól, ami a kiadott verzió bug-osságán kívül a fejlesztők "nem-törődömségéből" adódhat... -
#8321 azért csak nekiálltam megint, ha már megvettem, és módosítottam kissé a játékstílusomon...valamivel élvezetesebb, maradjunk annyiban. viszont két dolgot kérdeznék:
más is tapasztalta, hogy egyes ellenfelek úgy lőnek rám, hogy nem is felém fordulnak? kizárt, hogy tévednék, többször is visszatöltöttem azt a játékállást, és tuti, hogy csak az az egy megmaradt mezítlábas harcos lőtt, és csakis rám...mert el is talál.
jól vettem észre, hogy a diktafonokat is jelzi zöld villogással a gps? -
#8320 FC 2 Fortune`s pack -
Geee #8319 Sziasztok--szeretnék 1 viszonylag nagy segítséget,ha bárki bármit tud a dologról--kérem írjon--szóval---Szeretnék 3d-s szemüveggel tolni bizonyos game-ket---állítólag ezt is lehet---itt 1 lista miket még--http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_3D_Games.html
és minden lépést megtettem amit írtak itt----http://totall4d.hu/hirek/2009-02-14_l4d_3d_szemuveggel_/
viszont nem találom a nvidia cpanelben azt a fület,-----ha vki tud róla vmit---kérem írjon---azért ide írok,mert ez 1 viszonylag látogatott fórum---előre is kössz. -
strebacom #8318 Látom sokan tolják ezt a start----illetve szart..... -
#8317 Új patch készülőben:
"
Posted Fri April 03 2009 08:12
During the upcoming days our team will be preparing the arrival of our new patches with a massive update on our data server.
The first change you’ll be able to notice will be on the leaderboards, in fact we will change the magic formula we are using in order to provide more accurate results.
A few players will experience a slight boost, and some would have a slight decrease in experience corresponding to a correction between our different databases. This will also prevent the use of exploit allowing certain player to accumulate massive amount of experience in a few matches." -
#8316 Pont ilyen volt, hogy éjjel kocsival megközelítettem egy ellenőrző pontot. Amikor kiszálltam a kocsiból akkor vettem észre, hogy a parkolóhelytől egy kicsivel a fű között fekszik egy ellenséges katona. Felkelt és egy sorozat AK-val végzett velem. :( -
#8315 nagyon jo jatek szerintem , en mar 4- szer vittem vegig, es naponta multizok vele ,s akkor meg nem emlitettem a palya szerkeztot , ami sztem kiraly -
#8314 ez úgy is igaz, hogy amikor elkezdtem hangosan osztani az ellenfeleket, de jól megkerültem őket közben, és nem veszik észre, akkor meg nem tudják hol vagyok, én meg a hátuk mögé kerülve röhögve nézem, ahogy tanácstalanul keresnek. az zavarhatja meg a legtöbb játékost, hogy nehéz észrevenni az ellenfeleket a susnyásban, és onnan is lőhetnek vagy bekerítenek, ahonnan nem is számít rá az ember. -
#8313 Az a véleményem, hogy egy hardcore mod rengeteget segítene a játékon. -
#8312 Jó hát már rég végig vittem, a második térképen tetszett is a dolog, de a küldetések elég unalmasak voltak, de már többször kitárgyaltuk az egészet. -
#8311 Lehet, hogy tényleg másik játékkal játszol, vagy inkább nem voltál elég körültekintő. Ha hangtompítóssal fejbe lősz valakit és az nyikkanás nélül összeesik, akkor nem veszik észre, csak a hulláját és arra riasztanak, mint az életben. Lehetne még ragozni, de nincs értelme, ha így állsz hozzá és nincs elég türelmed. Hidd el ez nem az a tipikus megyek és kidarálok minden enemyt tipusú játék :) -
#8310 Hát én nem értem akkor lehet én másik játékkal játszottam, de ha hangtompítóssal lelőttem valakit kapásból ott termett az egész bagázs ugyanúgy mintha AK-val lőttem volna le, gyakorlatilag mindegy volt mivel öltem meg, ha egy meghalt már mindenki tudta, hogy hol vagyok. -
#8309 Nekem is az tetszett a legjobban, amikor úgy tudtam megölni a célpontot, hogy találtam egy frankó leshelyet, kifigyeltem az őrök mozgását, meg ténykedéseiket (vizelés, szúnyog csapkodás stb...), távcsövessel kikaptam a testőrség közepéből, aztán usgyi :) -
#8308 igen, lehet hogy ebben a játékban csak türelmetlen vagyok, mert egyébként nem áll távol tőlem a lopakodós stílus (pont most elkezdtem megint a thief deadly shadows :)))
az a vicc, hogy imádtam a stalker játékokat, pont az újszerű játékmenete miatt, de ott számomra a történet is, meg az atmoszféra is nagyon sokat dobott a játékon.
a fc2-ben az elmúlt héten viszont, hiába szép a környezet, egyszerűen nem tudott igazán beszippantani, pedig látszik hogy a környezet kidolgozásával és egyéb apróságokkal igyekeztek ezt elérni...
azért mondtam, hogy várok egy kicsit, aztán megint nekikezdek...és megpróbálom máshogy intézni a dolgokat :))) -
#8307 1. igen, 2. semmiben, 3. semmiben. -
#8306 Anyád!!
Megértem, hogy neked nem tetszik. Én már 3-szor végigvittem különböző nehézségi fokon (a 3. nehézségi szint adta a legjobb élményt), most kezdtem újra negyedjére most a legnehezebb fokozaton. Cáfolom amit mondtál. Itt nem kell harcolni. Ezen a szinten régen rossz, ha a macsétát/hangtompítós pisztolyt el kell tenned és AK-val kell rendet teremtened, miközben szaladsz valamerre, amerre a legkevesebb ellenséget véled. Igazából ilyen szitukból nem nagyon jöttem még ki élve. Általában egy csipalövés tesz pontot az ilyen akcióim végére. Szóval a küldetéseket általában emberáldozat nélkül vagy egy-két halottal szoktam végigvinni.
Egyszer volt, hogy egy fa mögött bújtam meg és a fa másik oldalához meg odament egy ellenséges katona és el kezdett vizelni és lehetett hallani a csobogást. Amikor befejezte és megfordult macsétával leszúrtam. Szóval sok ilyen videójátékban eddig szokatlan elem van benne, amit nyilvánvalóan nem vesz észre az, aki csak megy és lövöldöz össze-vissza.
Az ellenőrző pontokat a legnagyobb ívben kell elkerülni, keresztül a susnyáson. Minél kevesebb autózással, tekintettel arra, hogy az nagyon feltűnő. Sokkal inkább buszozok, hajókázom vagy gyaloglom a cél felé. Max akkor szállok kocsiba, ha az úton nincs, vagy ki tudom kerülni a kontroll pontokat. Nagyon nagy szopás a mobiljárőrök is. Ez volt a fő indok, hogy leszokjam a kocsikázásról.
A játéknak megvannak a hibái ez kétségtelen, de általában nem az, amit sokan hangoztatnak, pl te is. Ez egy forradalmian új megközelítése az fps játékoknak, amihez nyilvánvalóan hozzá kell majd szoknia a közönségnek. Ezt a játékot sokan nem úgy játszák, ahogy kell ezért nem tetszik nekik. Ebben a játékban a legrövidebb út sokszor hosszabb, mint a kicsit kanyargósabb. Főleg legnehezebb szinten. Remélhetőleg a következő rész javítja a hibákat és megfelelő, működőképes multiplayerrel látja el a gémet. -
sadi57 #8305 a játék elején választhatsz, hogy kivel akarsz menni? és ha igen, akkor miben befolyásolja az a játékmenetet? és miben különböznek -
#8304 a francba, már egy normális flémet sem lehet indítani -
totya4 #8303 Ezt írja majd mindenki, úgyhogy anyázást hiába vársz. -
#8302 remélem megengeditek, hogy leírjam a véleményemet - a még általam kb. negyedig végigjátszott - játékról :)
csalódást okozott sajnos. iszonyat fílingesen indul az egész, nagyon szép a grafika, és nagyon szépen fut, nagyon eltalálták az immerzív játékelemeket (tehát, hogy pl. kopogsz az ajtón, a gyógyítás "művelete", a járművek lövegtornyába átmászás és vissza, a napszakok változása, különösen tetszett, hogy ha lelőnek, akkor jön egy haver és kiment, a tűz, stb. stb.)...
DE: nagyon lapos a játékmenet. de nagyon. mi több, unalmas. az autókázás, bármennyire is "életszerű", számomra nagyon megkeseríti a játékmenetet.
tudom, hogy egy FPS az akcióról meg a lövöldözésről szól, de egyszerűen idegesítő, hogy lépten-nyomon, ha éppen nem demilitarizált zónában vagyok, akkor harcolni KELL. emberek TÖMEGEIT kell mindig lemészárolni. mindig mindenki lő rám, és ez valahogy annyira egy folyamatos értelmetlen lövöldözéssé teszi a játékot, hogy...későbbre halasztom a végigjátszását, amikor éppen semmi más nem lesz, amivel játszhatnék.
egyszer végigviszem, az biztos, mert a hangulata nagyon ott van, látszott, hogy a fejlesztők nagyon törekedtek a beleélhetőségre (bár afrikához képest elég kihalt az élővilág, az első bevezető taxizáskor több állatot láttam, mint utána összesen), de úgy érzem, nem látták át, hogy hosszabb távon ez az "autózok, megtámadnak, kimászok a lövegtoronyba, mindenkit lekaszálok, autót javítok, megyek tovább, megérkezek, mindenkit lekaszálok, visszaautózok" játékmenet lapos lesz...
jól írta valaki korábban: ha napi egy-két órát játszol vele, az bőven elég, mert kb. ennyi idő alatt lehet megunni aznapra...nálam mondjuk ez napi negyed óra...így meg nem sok értelme van.
várom az anyázást :)