Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna vki segíteni a következõ hibában:
"Az eljárás belépési pontja )_BinkSetMemory@8) nem található a DLL-ben (binkw32.dll)" ezt írja ki mikor indítanám. Elõtte is kért pár hiányzó dll-t azokat bemásoltam a system32-be, de most meg ebbe a hibaüzenetbe botlottam bele.
nagyon megköszönném!
De bõvebb infót találsz a patch tartalmáról: ITT
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
LAN játéknál nem menthetõ a megszerzett gyémántok száma. Megoldás lehet viszont a kezdõ gyémántok számának beállítása <#papakacsint>#papakacsint>
Játék re-install?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
<#wow1>#wow1>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A játék jó, mert a vásárlók túlnyomó része gond nélkül játszik. Csak úgy, mint én is.
A hiba valszeg' a gépedben van (software és/vagy hardware). <#nemtudom>#nemtudom> Vagy esetleg a UBI központi szerverében, ami az elmúlt 2 hétben gyakran köhécselt <#kuss>#kuss>
Amit azért kipróbálnék:
- gépemet átnézése trójaik miatt (magas ping)
- ideiglenesen leállítanám a tûzfalat/víruskeresõt
- újra tenném a játékot
- átnézném milyen programok futnak egyidejûleg a háttérben (minél több progi, annál több összeakadási lehetõség)
- hamachi-s szerver megfigyelése, ott mekkora a ping (ha ott is nagy, akkor a gépben van a hiba, ha ott kicsi, akkor a UBI központi szerver vacakol)
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Szörnyû hogy az ember tisztességesen megveszi a játékot, nem warezol, és erre kap egy gyárilag hibás terméket, amire több mint fél év után sincsen megoldás.
Tõbb mint fél millás gépem van, xp-ém, vista-m eredeti a w7 is kipróbáltam, 8 Mbit a net, mi kell még hogy mûkõdjön?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
pl: Gyors csatlakozásnál saját maga lekeres vagy 15 szervert, de midig ugyan az, rövid töltés oszt kilép.
-Igen nekem is 1.03-as.
-Ez a probléma már a kezdetektõl megvan, úgy hogy sztem a progival van baj.
Patch felrakása nem szükséges, de a magad megnyugtatása végett érdemes a fõmenü jobb felsõ sarkába nézni: ilyen Neked is a sarok?
Próbáld ping vagy játékosok száma szerint rendezni a szervereket és a számodra a legkedvezõbbe belépni.
Amúgy a UBI FC2 központi szervere az elmúlt héten kissé betegeskedett, amit hivatalosan meg is erõsítettek.
Próbálnák multiba nyomulni de valamiért nem megy. Úgy ahogy illik bejelentkezem, kiossza a szervereket (amibõl van egy rakat), katt az egyikre, kis töltés majd jön az üzi: "most nem tudsz csatlakozni próbáld meg késõbb", de ezt csinálja mindegyikre, ha rangsorolt ha nem, gyors játszmánál, egyedi keresésnél, mindenhol.
A játék eredeti így gondolom Patch-ni nem kell, mert az elsõ indításnál felrakta magának automatikusan.
Viszont azt vettem észre hogy a Ping értékekhez mindenhova 9999-t ír.
Mi lehet a baj kérlek segítsetek!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Szerver CFG fájban a sor: SetSetting remotePassword XY
Játék alatt a konzolban: admin_login XY
Valaki ért a dedicated serverhez?
Elindítom a servert a cfg.fájlban beírom a admin jelszót"setsetting admin_password ******" játékon belül konzol elõhoz admin_password ****** és wrong password!Miért van ez?Müködik ez valakinél?
Mitõl függ az,hogy milyen hamar megy tönkre 1 fegyver?Számít az is pl.ha vízben úszom?
Mert egy ideje ,ha ujjat is veszek az is elég hamar beragad még úgy is,hogy megvettem hozzá a javítási kézikönyvet
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Ahogy nézegettem modok se nagyon készülgetnek. Bár ez hogy még nincs hozzá még mindig jobb mint a Crysis esete ahol kb már több száz mod "készül" . Ebbõl kb 2-3 napvilágot is lát majd.
Next PC upgrade: 2022
Ez amúgy egyedi gond, vagy más is tapasztalt ilyesmit, közel max grafikán, hasonló konfiggal?
No mind1, akkor úgy mondom hogy olyan a game mintha laggolna, vagyis kicsit nem folyamatos a kép! Ennek ellenére az fps olyan 30-40 körüli!
Játék közben ha visszatöltöm a játékállást, akkor sokszor lefagy a gép, és csak Reset segít neki (fõleg quickload-nál).
Ha visszamegyek a fõmenübe, és onnan töltök, akkor jó. Virtuális memóriát már állítgattam, nem javult a helyzet. Van vkinek ötlete a megoldásra? Elõre is kösz.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Olyan gondom van hogy a game iszonyatosan spawnol... Majdnem fullon van, de azzal nem lenne gond a gép bírja, de ez a spawnolás rohadt idegesítõ:S
Valami megoldás nincs erre?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
zooleeh: Nálam az alap 1.0 játék sp2 xp-n sem fagyott annak idején... Valami más gond lehet nálad szeréntem.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.